torstai 23. joulukuuta 2010

Walking in the air

Heipsuu,

Apua huomenna olis sitten jo jouluaatto! Kauheen nopeesti menny aika. Huomenna sitten aamulla lähetään sinne serkuille joulua viettämään.
Joulu on yks kohokohta vuodesta, varsinkin kun sen saa viettää ihanien ihmisten seurassa. Se tunnelma on aina jotain niin parasta. Eka syödään mahtavaa ruokaa mitä mamit on tehny, sitten jutellaan, avataan lahjoja ja syödään maha täyteen ja valvotaan pitkään.Onkos teillä mitään rutiineja jouluna? Meijän joulussa ei vissiin oo, muuta kun se, että mennään sinne serkuille :) Ehkä yks joulunen tapa, mikä on aina se sama, että just kun lahjoja avataan niin iskä repäsee "avataan vasta ens jouluna" tai "ei avata ollenkaan niitä lahjoja" tai jotain sinnepäin.
Eipäs kun, on meillä vielä yks joulutapa, me esitetään aina vanhemmille joku kiva esitys :) Tänä vuonna esitetään joku.. emmä muista sen nimee :D Ja lauletaan Walking in the air. Ja tietysti joka joulu katotaan se rauhanjulistus ja luetaan ennen ruokailua se joku evankeliumi, hyvä kun mä muistan nää. Sen lukee aina joku eri ihminen, katotaan jos mä saisin vaikka tänä jouluna lukee sen ;)
Mun mielestä jolussa on parasta ihmiset ja ruoka :) Ihmiset luo koko joulutunnelman ja ruoka.. no se kuuluu jouluun! En hirveesti perusta niistä laatikoista ja niistä, mutta namamamn kaikki muut!Ja joo, ne lahjat. Eihän joulu olis mitään ilman lahjoja? Musta on kivempaa antaa kun saada. Se on ihanaa nähdä ihmisen ilmeet kun ne avaa mun antaman lahjan :) Kun saa lahjan, ja pitää siitä ei voi kun hymyillä ja kiitellä, siinä tilanteessa ei oikein osaa tehä mitään, jos te nyt ymmärsitte mitä mä tarkotin :D
Vielä niistä jouluperinteistä. Joulusaunakin on aika must :) Mä en tiiä mennäänkö tänä jouluna, mutta ainakin täällä kotona mennään tänään. Jotkut käy myös haudoilla, meillä ei ole tapana. Ja tietty joulunahan täytyy katsoa Lumiukko!
Kertokaa te teijän jouluperinteistä ja tavoista, olis kiva kuulla!


2 kommenttia:

  1. voiks laittaa kuvia Nikon d3100 sta ?:) ku itte haluun järkkärin ja saan joululahjaks nii ois kiva nähä muitki ku canoneja :S

    VastaaPoista
  2. sunshine-julia: google on kaveri! :)

    VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla