torstai 16. joulukuuta 2010

Kuulumisia

Heidoo,

Tää viikko on menny ihan hujauksessa, no okei viikkoo on jäljellä vielä 3 päivää, mutta so. Tänään oli tanssia poikien kanssa mm. Rok 'n' rollia (?), valssia ja sen semmosia =) Poitsut oli tosi taitavia, eikä tullu yhtään semmosia 'yök'-juttuja!
Lauantaina meen ostaan vähän lahjoja, voisin tehä aiheeseen liittyen pienen postauksen. Mitä kantsii ostaa ja mitä välttää tms.
Jeee, sain tänään hankittua ensvuodelle puolelle menevän TET-paikan! Yhestä kivasta tarhasta, olin siellä myös seiskalla taksvärkkinä. Hyvä, että sekin on nyt pois päiväjärjestyksestä.
Ensviikon keskiviikona on joulujuhla, ja mulla on pienoinen vaatekriisi... Haluisin jotain punaista. Oon aatellu ostaa H&M:stä semmosseen ihanan punasen pitsipaidan ja siihen se mun korkeevyötäröinen-hame. Mutta kattelen nyt viellä viikonloppuna sitäkin.
Pieniä tunteenpurkauksiakin voisin jaella:
Mulla on tullu nyt tällä viikolla ihan hirveesti eri tunteita, mm: ahdistusta, pelkoa, iloa, surua, riemua, jännittyneisyyttä ja kaikkee siltä väliltä.
Otan tuolta pari tunnetta esiin, ja "selittelen" vähän;
Ahdistys, pelko, suru: Oon tässä miettinyt, että mun elämä on aivan liian ykstoikkosta.. Haluun kokemuksia ja seikkailuja! Jos mun elämässä seikkalua on se, että meen viikonloppuna kavereitten kaa ulos niin ei hyvin mee. Mun päivä menee suurinpiirtein näin: aamulla valmistaudun, lähen kouluun, tuun koulusta, meen koneelle, teen läksyjä, nukkumaan. KUN se voisi mennä myös näin: valmistaudun, meen kouluun, koulusta voisin mennä esim. kaupungille hengaan tai olla kavereitten kanssa, sitten tulla kotiin tekemään läksyt, ja oleilla, sitten nukkumaan. Enhän mä sitä kiistä, etten olis kavereitten kanssa, olen mä, mutta liian vähän!
Mun elämä on liian rutiinikasta.
No toi pelko.. muo pelottaa tulevaisuus. Eiköhän se kaikkia? Mitä tulevaisuus tuo tullessaan, saanko mä töitä? Saanko mä hyvän opiskelupaikan? Ja kaikkea siltäväliltä. Onneks mulla on vielä reilusti miettiä niitä :)
Iloa, riemua ja jännittyyneisyyttä: Oon iloinen siitä, että mulla on elämässä muutama hyvä ystävä jolle puhua, sekä paljon kavereita jonka kanssa hengailla ja olla! Koen riemua siitä, että sain sen TET-paikan. Semmosta onnistumisen riemua. Jännittyneisyys voi olla sekä hyvästä, että pahasta. Jos jännitän, yleensä mun MAHA (joo-o) reagoi siihen ensimmäisenä. Se ilmenee semmosseena ärsyttävänä mahakipuna, ja joskus jopa pahana olona. Semmonen jännitys ei oo kivaa. mutta jos esim. joku ihana poika kulkee ohi tai juttelee jollekkin söpölle poijtsulle niin tulee perhosia vatsaan, se on sitä kivaa jännitystä :)
Ja nyt vielä biisi, mikä mullon soinu päässä jo jonkin aikaa.

En yleensä kuuntele tämmöstä :D

Viikonloppuja beibet! Huomenna tulee postausta mun H&M:n tilauksista yms ;)

2 kommenttia:

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla