keskiviikko 28. joulukuuta 2011

We wish you a Merry Christmas!

Helouu,

Ja sitä joulupostausta luvassa :) Meillä oli taas aivan ihana joulu, saatiin vähän uusia kasvojakin sukuun! :)
Joulu meni syödessä, laulaen karaokea, pelaten GH:ta ja nauttien seurasta! En olis ollenkaan halunnut, että joulu loppuu! Alotetaan nyt vaikka niistä joululahjoista, ja sitten vähän kuvia meijän joulusta! :) Toivottavasti teilläkin oli ihana ja ruuan täyteinen joulu!
 Semmosia lahjoja, ja toki paljon suklaata ja vähän rahaa :) Sitten kuvia meijän joulusta!
:)

42 kommenttia:

  1. oo kivoja lahjoja ! (=
    toivoisin että tekisit ton lainerautatuton,jos vain ehdit:) ihana blogi sulla ja oot tosi nätti :)!

    VastaaPoista
  2. onks sul mitää vinkkejä miten mäki voisin saada muotoo kulmii kun ne on sellaset saatanan viivat:D...ja tiiätkö yhtään mist noit meikki raamattuja saa ;))?

    VastaaPoista
  3. mäki haluaisin ton make up biblen, varmaan pakko käydä itse ostaan kun joulupukki ei sitä tuonut. oon kuolannu sitä jo varmaan kolme kuukautta :D!

    VastaaPoista
  4. voisit tosiaan tehä sen lainevideon, ja meikki tutoriaalinki myös ;>

    http://my-blog-anskuu.blogspot.com/

    VastaaPoista
  5. Anonyymi: jepjep :) joo yritän ehtiä!!
    Anonyymi: apua.. saara nyppis mun kulmat, joten käyppä kysymässä saaran blogista http://saara-nevertoolate.blogspot.com/ :) ja noita kirjoja saa Sokokselta :)
    PP: kannattaa, aivan sairaan hyvä ja opettava kirja kyseessä :)

    VastaaPoista
  6. oot tosi nätti tos ekas kuvas minkä oot ittestäst ottanu<3 mut joo joulu oli meil ainaski tosi kiva ku oltii risteilyllä :D mut joo mun on iha pakko kysyy et onks sul yhtää mitää tietoo mist toi sun makeup bible on kotosin, toi ois nimittäin tosi hyvä hankinta! ja tykkäätsä skinsistä tai täykkäreistä tai seuraatsä niitä? :) jaa mitä mieltä oot luistelusta? haha kiva tämä kysymyksien määrä:D

    VastaaPoista
  7. Kivoja lahjoja :) mul on kans toi meikkikirja,ja ihan sairaan hyvä! Siit saa tosi paljon vinkkej melkein :) nätti olet kuten AINA! <3 tee sel lainevideo :)

    VastaaPoista
  8. Oi sait ihania lahjoja! Mullekki kelpais videokamera :D No anyways, oli mulla muutakin asiaa! Kun sun blogia lukee niin huomaa kyllä että tykkäät meikeistä, ja tuli vain mieleen, että huuto.netistä saa ihan sikahalvalla meikkipaletteja. Mun kaveri tilas tämän http://www.huuto.net/kohteet/luomivaripaletti-120/202235436?ref=gl ja tämän http://www.huuto.net/kohteet/32kpl-meikkisiveltimia/202885852?ref=gl tuolta, ja ne on kuulemma tosi hyviä! Ja hintakaan ei todellakaan oo paha. En oo mitenkään siis mainostmassa täällä, vaan tulin vain sanomaan kun tuli mieleen :) Tuolta kun etin, niin sama myyjä myy myös huulikiiltoja http://www.huuto.net/kohteet/huulikiilto-paletti-66/202235144?ref=gl . Oot ihana bloggaaja ja on tosi kiva että oot videoissakin niin luonnollinen etkä esitä mitään :)Hyvää Uutta Vuotta ! :) Saitko muuten paljon uusia lukijoita Demi-haastattelun jälkeen?

    http://becauseolivia.blogspot.com/

    VastaaPoista
  9. sanotko nyppis ja tarkotat siis että nyppi :D tosi sulosesti sanottu, ihana :)mutta on kyllä hienot kulmat, kiva ku sait kuntoon :) tosi kivoja lahjoja sait :) vähän ihana toi digitaalinen kehys :)

    VastaaPoista
  10. Tosi kivoja lahjoja, ja käytännöllisiä! :) mulle tuli muuten mieleen, että toi banneri olis tosi kiva, jos siinä olis vaan toi keskimmäinen kuva (joka on mun mielestä ihan sairaan hieno) ja sitten siinä lukis tän blogin nimi jollakin kaunofontilla:)

    VastaaPoista
  11. ei luoja, oon lueskellu noita aikasempia anonyymien iki-ihania kommentteja ja nyt tulee mun mielipide asiasta. ihmisten mielipiteet jakaantuu yleensä kahteen osaan, eli siihen ryhmään kommentoijia jotka on tavallaan puolueettomia (joiden mielipide on se että kaikilla on oma mielipide ja niillä on oikeus sanoo se ja että anonyymien negatiiviset kommentit luokitellaan aina siihen ei-rakentavaa-kritiikkiä-kansioon ja anonyymien positiiviset kommentit on niitä kivoja ja ihania) ja sitten siihen toiseen puoleen jotka on vain sun puolella (jotka sanovat että anonyymit voisivat painua sinne mistä tulivatkin ja ei saa kommentoida noin törkeästi ja vois miettiä mitä sanoo) mutta MINUA henkilökohtasesti vaivaa se, että nää tyypit ei uskalla tulla omalla naamallaan/nimellään sanomaan mitään, varsinkaan päin naamaa. joo, olen itsekin anonyymi mutta mielestäni kommentoin vähän eri sarjassa kun nää 'oot nolo nauran ja koska olen anonyymi niin voin olla vaikka supermies tai joulupukki mutta omaa nimeäni en kyllä paljasta' ei vittu miten säälittävää. kyllä tällästen tyyppien perusteella minä pysyn kaukana hämeenlinnalaisista, jos siitä lähetään. oli vähän sekava kommentti mutta en mä tätä muuten osannut muotoilla, toivottavasti ymmärsit

    VastaaPoista
  12. Emma: kiitos :) risteilyllä? vautsi, oliko kivaa? :) jaoitteko siellä lahjoja, vai vasta kotona? :) noita make up biblejä saa Sokoksilta :) skinsiä en oo seuraillu, mutta täykkäritä oon :) tykkään tosi paljon! noo luistelu on vähän niin jä näin, joskus tykkään luistella mutta mulla tulee nilkat nii nopeesti kipeeks kun en osaa luistella oikein tai jotain :D mutta on se ihan kivaa! :) kiitos, hyvää uutta vuotta sullekkin! :) Ja sain!! Mulla oli ennen demihaastista noin 240 ja onhan se siitä kasvanu aika roimasti! :)
    Katri: joo sanon :D jep, oon kyllä ihan samaa mieltä! Ne kulmat mitkä mulla oli ennen, oli ihan hirveet! :D
    linuskaa: jepjep! :) kiitos! joo yrittelen tehrä!
    Olivia: oot huomannut ihan oikein! :D heii siistii, kiitos! :) meempä kattelemaan!
    janica: jep! :) se vois kyllä toimiakkin! :) harkitsen asiaa!
    Anonyymi: hyvä kommentti:) tosi vaikeeta lähtee erikseen nyt kommentoimaan tätä, mutta sen sanon, että en usko että noi kaikki anot on hämeenlinnasta, mutta on totta että tää hml on aikamoinen paskanpuhujien ihmemaa!

    VastaaPoista
  13. ja sori noi kommentit meni ihan ihme järjestykseen!

    VastaaPoista
  14. oli tosi erillainen joulu, eikä yhtää tuntunu joululta:)ja osa lajoista avattii kotona osa laivalla

    VastaaPoista
  15. Noni lopettakaa toi lahjoista paasaaminen, joulu meni jo! <--- samaa voi sanoo sullekkin -.-

    VastaaPoista
  16. Moikka! Aloin lukeen tätä sun blogia vasta tänään. Ja mulla on toi sama lainerauta enkä osaa oikein tehä sillä mitään... Joten jos viitsisit tehdä sen tutoriaalin niin ois aika jees.

    VastaaPoista
  17. oot jumalattoman kaunis sofia ! ♥ ja hei, ihania lahjoja, mutta nyt ku sait ton ihanan videokameran, nii katot vaan itteäs siitä ruudusta :D tiiän, se on vaikeeta kattoo vaan kameraan jos näkee ittensä, mut yritä olla kattomatta itteäs, vaan kato kameraan :) ! oot ihana. ♥

    VastaaPoista
  18. ja oon muutes samaa mieltä tän janican kanssa tosta banneri jutusta ! :) ♥

    VastaaPoista
  19. Ihana toi GOSHin luomiväripaletti!! :) millasia on ollu? Onko hyvin pigmenttiä? :)
    käy tsekkaan mun blogia! Paljon kuvia ja meikkeja ja meikkausta :)
    http://suviaalto.blogspot.com/

    VastaaPoista
  20. Ihania lahjoja :3 Mä sain sen pipon♥ niinku kerroin et semmosta toivon. Ja sit sain sinivalkoraidalliset lapaset, samanvärisen neuleen ja uuen kännykän. ♥ Ne oli ehkä mun parhaimmat lahjat. Mitkä/mikä oli sun mielestä parhaimmat? Entä huonoin/jota et nyt välttämättä ois tarvinu tms..? Vai oliko sellasta? Ja mulle on ihan sama teetkö sen lainerautatuton. Hyvää uuttavuotta 2012! (:

    VastaaPoista
  21. mun mummilla on tommonen Viewsonic myös (; & ihanii lahjoi sait! mäkin sain vaikka mitä .. (: muttajuu ihana joulupöytä teillä:D by; horrorandsex

    VastaaPoista
  22. Ihania lahjoja! :) Mun piti kysyy sulta noista ripsistä, että onko ne hyvät ja onks noin ne Seppälästä ostetut? Että tartteeko joka välissä olla korjaamassa jne. kiiti jo nyt ja oot söppänä :))

    VastaaPoista
  23. tiiäkkö mistä toi kirja minkä sait ni on ostettu?

    VastaaPoista
  24. Kivoja lahjoja sait:) Haluisitko tässä lähiaikoina tehä jonkilaise meikkituton?;)

    VastaaPoista
  25. hei saisko miisan blogin linkin? vai onko sillä ees blogia? :>

    VastaaPoista
  26. Haluisin niiiin ton Make Up Biblen omaan kirjahyllyyni<3 Oot muuten (jälleen kerran) toosi nätti tässä videolla:)
    http://jansuslife.blogspot.com/

    VastaaPoista
  27. Kolmanneks vikassa kuvassa vasemmalla puolella oleva tyttö näyttää tosi tutulta, kenties tekee videoita youtubeen, kun tuon näköisen videoita oon katellu? :)

    VastaaPoista
  28. Sul on ihana blogi & se on kivaa ku teet näit erilaisii videoit melkee joka päivä & ne on hyvii & niit jaksaa kattoo ! (:

    http://elahetkessa-jossuoonamaria.blogspot.com/

    VastaaPoista
  29. Anonyymi: oma blogi on ihan eriasia kun fb :)
    Loviisa: moips :) oolrait, mitäs pidät? =) noo kaippa mä sen tuton sitten teen, kun sitä on aika monet halunnut!:)
    Milla: niin sinäkin milla! :) joo, mä yritän parhaani kattoo kameraan! :D
    Suvi: se on! :) on tosi hyvä, ei ehkä niin pigmenttinen kun voisi olla, mutta silti tosi hyvä! värit levittyy helposti :)
    Mariasd: jep :> hmm.. mun parhaimmat oli ehkä toi videokamera ja meikkikirja :) huonoimpia oli suklaarasiat!:D Hyvää UV:eeta sullekkin! :)
    Anonyymi: okei :> kiitti! :D
    Ona: joo noi on tosi hyvät! Ja seppälästä :) pysyy koko päivän, eikä tarvitse korjata ollenkaan :) ite oon leikannu ne ripset puoliks :>
    jannica: ylemmissäkin kommenteissa oon sen jo sanonut, mutta sanotaan nyt vielä :) Sokokselta ostettu :)
    Jembuu: haluaisin ja teenkin ;)
    Anonyymi: joo on miisalla blogi!:) tässä: http://miisaisthebest.blogspot.com/
    Jansu: se on ihan mahtava! :) kiitos!!
    Anonyymi: juu, saara :) sillä on blogi ja tekee videoita kyllä :>
    carpe diem: kiitos!! :)

    VastaaPoista
  30. Oot ihan uskomattoman kaunis, wau. :o ja sait kivoja lahjoja! paljon rahaa muuten sait :)?

    VastaaPoista
  31. Anonyymi: no pyhh :) sopivasti :>

    VastaaPoista
  32. ainii kerkeetkö laittaa jotain videoo uudenvuoden meikeistä? :)) mun pitiki sitä jo kysyy täs mut sit unohin iha täysin! ja tiiän et tulee aika lyhyellä varotusajalla mut mul ei oo mitää hajuu miten laitan mun naaman :/ ja jos et kerkee tekee ni onks sul jo valmiiks tuol jossai sun blogin syövereis joku ohje tai video kivaan bilemeikkiin?? :)

    VastaaPoista
  33. Emma: joo oon suunnittelut tekeväni semmosta uusvuos meikkipostausta :)

    VastaaPoista
  34. Oot ihana ollaan ihan samiksii siis daa no ei yllättävää miten samankaltaisia ihmisiä on ja viel pari kyssäriä eli kui pitkä sä oot nyt tiiän että kerroit tuol jossain sen mut mietin vaan niinku tätä hetkee (niin mä oon 15 huhtikuussa ja mä oon nyt 174) kiitos tosi paljon sun vinkeistä nää on auttanu tosi paljon niin myös kuin tuo sinun kuntoilusi tsemmppiä sinne espoolainen Saara<3

    VastaaPoista
  35. Anonyymi: kiitoksia :) oon 175 cm pitkä! tsempparit otettu vastaaan! :>

    VastaaPoista
  36. hey muuten millä ohjelmalla muokkaat videoita??:D

    VastaaPoista
  37. Jeminaa: ihan windos movie makerilla... :D

    VastaaPoista
  38. sanoit ja toi .en muista mis kohtaamut sanoit

    VastaaPoista
  39. oho hupsis niimpäs onkii! mut noi käy sulle ku nenä päähän!! nyt alat kasvattaa vaa pidemmäks;) ihana <3

    VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla