lauantai 10. joulukuuta 2011

Sekalaista ja vähän toiveitten toteutteluu! :)

Heiisan,

Tää postaus on vähän kaikkee, sitä sun tätä :) Mm. video mun huoneesta, sekä miten järjestelen mun laatikot, plus esittelen mun meikit! :)
 Ja tässä tosiaan nää uudet leggarit :) Heikkilästä 29,95 e

76 kommenttia:

 1. kiva postaus!:) mistä toi sun laatikko on jossa sun meikit on?:) se läpinäkyvä siis:)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: kiiitos:) se on ikeasta :>

  VastaaPoista
 3. Musta noi on kyllä kans vähän outoja noi "ruma" "opettele meikkaa" kommentit. Mun siskon blogissa käy kans tollasta kommentti juttua. Musta oot ihan sairaan hyvä meikkaa ja kaikkee :) Mut ihmisillä on omat ongelmansa ja ei ne välttämättä oikeesti ees tarkota vaa iha tylsyyttää kirjottelee. JA Muute jos oot muka ruma ja huono meikkaa nii en tajuu miks ne kaikki tulee sit viel uuudestaa sanoo saman et jos oot muka ruma nii kumminki ne lukee jostai kumman syystä sun blogias ? :D

  VastaaPoista
 4. Tosi hyvä postaus!!!Ja haukkujat voi painua kuuseen:):)!!

  VastaaPoista
 5. Hei toi on niin totta mitä sanoit että tollaset ilkeet kommentit on ihan turhia eikä auta mitään! Oikeesti pitäis antaa just rakentavaa palautetta ja kertoa mistä ei tykkää niin voisit tehdä sen asian sitten toisin. Ja kuka voi sanoa että näytät timo soinilta??:DD: oot kaunis ja tykkään sun videoista! <3

  VastaaPoista
 6. Kivat videot oli:) ja nätti oot:> paljo se laatikko makso:)

  VastaaPoista
 7. millon oot ostanu ton laatikon jossa on sun meikit ? (: koska en mä ainakaa oo nähny sellasta ikeassa vaikka kui ettisin ):):

  VastaaPoista
 8. siis nyt mulla rupes kiehumaan päässä! Valitat että "mussunmussun menkää itteenne, jos en oo kaikkien mielestä prinsessa ja paras meikkaaja nii sitte kaikki muut on ihan paskoja ja mulle ei saa laittaa paskaa palautetta ja kaikkien on pakko ylistää mua ja kehua mua!" Eikö ihminen saa sanoo omaa mielipidettään? Sulla taitaa olla oikeesti noussu kusi päähän koska luulet että elämä on sellasta että kaikkien on pakko tykätä kaikesta ja kukaan ei saa ikinä sanoo mielipidettään ja kaikkien on oltava aina positiivisiä toistensa suhteen. Ja semmosta se on, jos laittaa youtubeen videot julkisiks nii kaikki kommentoi sinne että nolo. eikö se oo jo itestään selvää? Ja sitä kautta kaikki ettii sun blogin että pääsee nauraa sulle ja sitte ne laittaa tänne palautetta! VOi luoja että oot yksinkertanen. Ja jos oikeesti luulet että sun "laitan vähä luomiväriä tähän ja tähän ja sitte huuliin tällästä huulipunaa niin oon maailman kaunenin tyttö ja kukaan ei varmaan osaa laittaa samanlaista meikkiä ihan ilman että ei oo kattonu tätä videoo!" Meikkipostaus on sellanen missä on monimutkasesti tehty jotain eikä pelkästään semmosta missä on mahd. neurtaaleja sävyjä ulkonurkissa ja sisänurkissa. Ja hiuspostauksissa yleensä on tapana tehdä kampauksia mitä moni ei osaa esim, ranskanletti ja sen kanssa jotain vaikeaa nutturaa tai kiharakampauksia. Ei normi "sotkunen nuttura" sivulla.. HUOH! kasva vielä!

  VastaaPoista
 9. Diamond: niin on.. kiitos :) niimpä! en kans tajuu :D
  Anonyymi: kiitos :)
  Anonyymi: niimpä :D kiitti! :)
  Anonyymi: kiitti :) se laatikko makso noin 10-25 e en ihan tarkalleen muista..
  Anonyymi: ostin sen kesällä, noita oli sllon siellä kylpyhuone osastolla :)
  Anonyymi: voi kuule, sinäkin voisit vielä kasvaa vähän :) oot ymmärtänyt niin totaalisen väärin.. totta kai ihmiset saa sanoa mielipiteensä, mutta samalla voi miettiä mitkä mielipiteet sanoo ja mitkä jättää sanomatta :) ite en ainakaan mee sanomaan kenellekkään että sulla on noussu kusi hattuun ja oot ihan sairaan ruma.. mielummin sanon mitä voisi parantaa :) no mä en kans tiiä missä kiven alla oot kasvanu, mutta mun mielestä ei oo ollenkaan noloa pistää youtubeen videoita julkisiks, sitä kummiskin aika moni tekee, joillekin se on jopa harrastus :) pääsee nauraan mulle tänne blogiin? mitä oikeeesti :D oon tänkin sanonu jo tsiljoona kertaa, mutta sanotaan nyt vielä kun ei se tunnu menevän perille.. mä en tee videoita ajatellen että "teen tämmösen videon, koska kukaan ei osaa tehä semmosta muuten ja mä opetan sen niille" ei, ei ja ei! teen videoita itteni takia, ja sen takia, että niistä pidetään :) ei kaikkien videoiden tarkotus oo opettaa, tai jos opettaa jotain niin kuvitella että kukaan muu ei osaa tätä... ja meikkipostauksia on monenlaisia.. sä voisit vaikkka mennä sinne youtubeen katteleen? :) siellä löytyy paljon videoita nimellä "no make up make up" ja siinä käytetään neutraaleja sävyjä :) ja voi kuule, niitä hiusvideoitakin on monenlaisia.. veikkaampa että jokainen osaa suoristaa hiuksensa, ja silti youtube on täynnä videoita miten ihmiset suoristaa hiuksensa :) että niin.... :)

  VastaaPoista
 10. muuten kivat noi legginsit mutta mun mielestä ne sopii paremmin vähän laihemmille jaloille

  VastaaPoista
 11. kivasti järjestykses noi kaikki!:)

  olis kiva jos kävisit kurkkaa mun blogii,
  http://miljakaisaa.blogspot.com/ :)

  VastaaPoista
 12. vitsit nää anonyymit lukee mun ajatukset. sanoisin kaiken ton uudelleen, mut sun vastauksia lukiessa heräs mun päähän kysymys Miks ihmeessä sä sitte sanot videoiden alussa että "tälläinen meikki sopii hyvin esim. joulujuhlaan tai kun menet elokuviin tai ulos", annat vinkkejä, mut väität ettet opeta miten meikki/hiukset tehdään. Oot huono valehtelija, koska tää sun selittely alkaa näkyy jo niin läpi.

  VastaaPoista
 13. Anonyymi: haha, mun mielestä ne sopii täydellisesti mun muodokkaille jaloile!! :)
  milja: kiitos :) käyn totta kai =) !

  VastaaPoista
 14. Mun mielestä oot toosi ihana bloggaaja ! :)

  Ja tämä kröhöm anonyymi sais hiukkasen rauhoittua... -.-

  VastaaPoista
 15. VOI HELVETTI! Mitä sä oikeen kuvittelet, pystyy sanoon ettet ottais sitä ittees kun joku sanoo vaikka ettet osaa meikata. Tai se kun joskus inisit sata vuotta siitä kuinka joku poika sano sulle koulussa että "väistä siitä". Et voi sanoo ettet ottais ittees, kun oot kuitenki ihan itku kurkussa heti ku joku jotain "rakentavaa kritiikkiä" antaa. Ei kaikki tuu aina jollai vitun kultalautasella, tai et kaikki ois ku ruusuilla tanssimista. Joskus tulee paskaa niskaan, ei auta, saatpahan jotain kritiikkii, tavalla tai toisella. Ja voit taas yrittää vastata tähän jotenki tosi ympäripyöreesti, sano vaikka KIITOS!

  VastaaPoista
 16. Sandy: kiitos :) nää kaikki anot vois rauhottuu hieman..
  Anonyymi: kyllä mä pystyn, koska en niitä ota :) toi "väistä" juttu on sitä paitsi ihan eri asia, kun teijän anonyymien jutut.. ja ongelmanahan on se ettei teiltä paljoa tule rakentavaa kritiikkiä pelkkää avautumista kuinka mä en osaa tehä sitä ja tätä.. niin tulee, ja se on ihan ok! mä en nyt ymmärrä, mitä sä huudat siinä? :o

  VastaaPoista
 17. Mä en oikeesti ymmärrä mite jotkut voi väittää et sulla olis noussu kusi päähän? Sä oot todellaki kaukan ihmisest jol olis kusi noussu päähä. Sä oot aaaaivan ihana ihmine ! Kaunis, omistat hyvä luontee, oot hauska ja osaat meikata ja laittaa hiuksia tosi hyvin ! Vaikutat just sellaselta tosi rennoltaki ja reilulta tyypiltä. love u <3

  Ja tosiaa ko joku kirjotti et eiks muka sais ilmast omaa mielipidettäs ni pakko sanoo siihe mun oma mielipide. Mun mielestä mielipiteen saa aina ilmasta, mut sitä voi miettii et miten sen sanoo. Esim ei tyyliin tarvi mennä sanoo jollekkin että " sulla on iha kamala vaatemaku" vaan vois just antaa vinkkejä miten sitä sais parannettua ja niin.. mutjoo tsemppii sulle (: <3

  VastaaPoista
 18. hei oikeesti, mä toivon, että sulla olis hyvä itsetunto. Susta kuitenkin saa sen fiiliksen, että ryvet vaan itsesäälisää himassa yksin, etkä osaa antaa asioiden olla.
  Mulla on pari vinkkiä:
  1) jos sulle laitetaan rakentavaa kritiikkiä, se pitää ottaa kritiikkinä eikä siihen pidä vastata: "OOTKO JOSSAI KIVEN ALLA KASVANU???!?"
  2) jos et osaa opettaa meikkaamista, älä tee sellaisia videoita, joissa opastat miten meikataan
  3) miettisit miten käyttäydyt videoissas, koska puoli hämeenlinnaa nauraa sulle. Eikö sua hävetä?! mua ainakin, mutta sen takia en ikinä tekis tollasia videoita. esimerkkeinä voisin sanoo, että huulirasvaa ei tarvi syödä ja no..prisma ei ole maailman paras kauppa. sori ny vaan :D:D

  ainii, kertoisitko millaista on rakentava kritiikki, koska et oikeen ole selittänyt millaista se sun mielestä on. Jokainen kommentti, mikä on kirjoittajan mielestä ollut rakentavaa krittiikkiä, niin sä oot vaan tyrmännyt ja haukkunut sen kirjoittajan pystyyn.
  Ei meinaan ole sunkaan vastaukset kovin kohteliaita.

  terveisin muutamat ysikutoset, jotka nauraa sulle katketakseen. lol

  VastaaPoista
 19. En tiiä onks tää kommentti nyt olevinaan kannustus/vinkki (niinku sen olis tarkotus olla) vai haukuksä tänki roskaks ja paskaks kommentiks niinku noiden muiden anonyymien kommentit, mut haluun vaan sanoo et tän shitin myötä mitä sulle on satanu niskaan (eikä oo vissiin eka kerta) myötä sun olis varmaan aika miettii, minkälaisia videoita haluut laittaa tänne. Ja jos nyt vastaat tähän että "ei mun tarvii sellasta miettii, nimittäin mulle on ihan sama mitä jotkut ajattelee musta ja mun taidoista" niin oot kyl pahasti puhunu ittes pussii koska videoissa väität että sua lähinnä naurattaa nää haukut, mut kommenteissa itket ja oot loukkaantunu ja vihanen kommenteista, jotka on oikeesti tarkotettu herättämään sussa jotain mikä sais sut miettimään joko parannusta/mahdollisten haukkujen viljelemiä videoita. (Tää oli lähinnä vertauskuva)

  Komppaan siinä asiassa että olis mukavaa kuulla miten nää anonyymien kommentit poikee "rakentavasta kritiikistä/kommenteista"

  VastaaPoista
 20. Sun blogi on vaik kui kiva (: Tätä on kiva lukee ja sille (: ja nyt alko kauhee himo siivota tota mun pöytää :D

  VastaaPoista
 21. jeeee videota taaas.:)
  kauheesti kaikkee ihania koruja, meikkejä, kynsilakkoja.
  Onko toi lumene natural jutska mis on kaks väriä puuteri?:)

  Voi oikeesti mitä ihmisiä:o Nauroin kyllä hieman tolle timo soini jutulle. Kuinka joku voiki keksii jotain tollasta:D eihän tollasille voi, ku nauraa tosi säälittävää.:O

  VastaaPoista
 22. eei luoja näit joitai anonyymei, veikkaampa vaa et heil ei mee itel kovi hyvi ko tämmöstä säälittävää juttuu heittää vaa:D ja eiköhä kukane vaa saa tehä millasia videoita haluaa sit, toiset tykkää toiset ei mut ei nyt tarvi kauheet rageet vetää jos ei miellytä. ja tosiaa mitä ne tääl blogis pyörii sitten ees:d hahah ihme porukkaa ei voi muuta sanoo. ja sit tää "opettele meikkaa" jutut jne, hieman katkeraa puhetta kenties heilt:ddd nomut sofia, kannattaa tosiaa jättää iha omaa arvoonsa tollaaseet:d ja hei muuuute noi legginsithä on toosi kivat:) !

  VastaaPoista
 23. sulla on tosi nätit silmät !

  VastaaPoista
 24. Ja jatkan nyt tätä vielä. Niin siis nää jotka kirjottaa tätä "pahaa" kommenttii on melkein aina anonyymejä. Nii tota tehkää ite blogit ja eihän me voida tietää millasia te ootte ku ette te näytä jos teillä on blogi. Nii tehkää ite blogit tai tulkaa omalla käyttäjällä nii jos sinne tulee joku antaa negatiivist palautetta nii kyl teki varmaa vähä alatte ihmettelee et ei enne oo kukaa tullu tollee.


  wayilove.blogspot.com

  VastaaPoista
 25. voi herra jumala näitä anoja.. musta on ihan älyttömän naurettavaa tulla haukkumaa nimettömänä, jos mulla olis jotain huonoa sanottavaa nii iha omalla nimellä tulisin sen sanomaa, koska mulla on pokkaa siihen. toi kertoo vaa siit et niitten mielest on hauskaa lytätä muita alaspäin et niillä tulis jotenki parempi olo, HUOH sanon minä.

  varsinki ku oon lukenu näit kommentteja ja formspringiä nii mikää niist haukkuvist kommenteist ei oo ollu tarpeellisia! kaikil on oma tyylinsä just vaikka meikata ja laittaa hiuksia, enkä sun tilanteessa ainakaa ymmärrä mitä ne haukkujat selittää koska oot oikeesti tosi hyvä meikkaamaa ja sun hiukset on aina jotenki ihanasti :) sitä paitsi, ihmiset on erilaisia, jos kaikki tekis kaiken täysin samallail nii se olis iha naurettavan tyhmää. must on ihanaa et uskallat olla oma ittes välittämättä näist anoista jotka ei ihan oikeesti tajuu mistä puhuu!

  VastaaPoista
 26. että noi jotkut anot on ärsyttävii mut älä välitä niist;)! mut tost meikki esittelyst tuli mieleen noi aurinkopuuteri helmet oon tainnu nähä niitä seppälässä nii oks niis paljon shimmerii ja onko hyviä tai oks tosi tummia ku aattelin ite ostaa eikä kaupassa ollu testerii nii en viittis sit turhaa ostaa??:D

  VastaaPoista
 27. sul on tosi kiva blogi:) kivat legginsit ja sullahan on laihat jalat!!:)

  VastaaPoista
 28. Voi herranjumala!!! Niinku miettikää ny vähän ku toinen rupee väsään tämmästö videoo ja te vaan haukutte!! Miettikkää kuinka kauvan tänkin blogin tekemiseen on menny jos ette tykkää niin älkäää sitten lukeko!!!Musta tää ainaki on TOSI hyvä blogi!!

  VastaaPoista
 29. Hohhoijjaa.. mulla ei nyt mee hermo suhun vaan noihin muihin! Kukaan, ei KUKAAN voi tajuta kuinka paljon rohkeutta se vaati ladata videoita varsinkin jos saa tällästä palautetta.
  Ja miettikääpäs sitä, että miksi kukaan lisäis videoita Youtubeen enää ainakaan tollatteited kommenttien jälkeen vaan siitä syystä kun ajattelee olevansa niin vitun paras? Sofia on aina ottanut rakentavan kritiikin hyvin, sellasista "oot ruma"- kommenteista saa ärsyyntyäkin. Miettikää sen sijaan kuinka vahva Sofia on kun se vieläkin jaksaa laittaa videoita ja postauksia niille lukijoille, jotka oikeesti tukee sitä!

  VastaaPoista
 30. Anonyymin: kiitoksia<3 hieno kommentti!
  Anonyymi: mä en jaksa spekuloida enään yhen yhtä tommosta kommenttia.. mutta sen voin sanoo että ei, muo ei hävetä pätkääkään!!! :)
  Anonyymi: no siinä on vissi ero jos joku kommentoi että opettele meikkaan ja voisit opetella meikkaamaan paremmin tekemällä sen ja sen toisin.. näätkö eron? :)
  Janina: voii kiitos :) haha :D
  Anonyymi: kiitos:) ja joo se on puuteri :)
  Anonyymi: joo niin jätänkin, kiitos! :))
  Anonyymi: kiitos paljon :>
  Diamond: niimpä :)
  Saara: vauu kui hieno kommentti, kiitän :) !!
  Anonyymi: no noissa helmissä ei oo kyllä paljoa shimmeriä, ne on aika neutraaleja :) on niissä myös tummia helmiä. niitä on tosi paljon erivärisiä helmiä :)
  Anonyymi: kiitos! :) no ei nyt kyllä laihat oo :D
  Anonyymi: KIITOS! :)
  Milla: toivon että kaikki ne anot jotka tänne on jotain tyhmää kommentoinu, niin lukis tän! vau, kiitos :)

  VastaaPoista
 31. vähä sul on paljo meikkejä! :DD
  käytäksä luomivärin pohjustusainetta tai sitä? :D
  ja onko toi H&M :stä ostettu luomiväri hyvää?

  VastaaPoista
 32. aina ei voi miellyttää that`s fine x 2...... kuultu on :D

  VastaaPoista
 33. nää tietyt anonyymit täällä antaa kyllä ihan semmosen kuvan itestään et nämä on jotaki kateellisia pikkutyttöjä vaa joilla ei oo muuta tekemistä ku tämmönen ihmeee valittaminen täällä. esim tää ton yhen lopus: "terveisin muutamat ysikutoset, jotka nauraa sulle katketakseen. lol " ::DDDDD hyväne aika, toi lol tossa lopussa viel en voi käsittää mikä näitä vaivaa, kasvotustenha kumminkaan ei uskaltaisi mitään sanoa, varsinkaan yksin kun tässä oli ilmeisesti nämä muutamat eli vähä isompi porukka, hah:d btw mäkin tykkäsin noista legginseistä , näyttää tosi kivoille !

  VastaaPoista
 34. "...et uskallat olla oma ittes välittämättä näist anoista jotka ei ihan oikeesti tajuu mistä puhuu! ", 'jotka ei ihan oikeesti tajuu mistä puhuu' no nyt et kyllä sä tiiä mistä sä puhut. en ymmärrä miten tääl voi olla näin järjettömiä ihmisiä, monien anonyymien kommentit on ollu oikeesti kysymyksii herättävii ainaki mussa ja oikeesti ne on kertonu mitä ajattelee, te vaa tyrmäätte kaiken. "oot nolo" onhan seki ihan yhtälailla mielipide ku esim. "oot iha sairaa hyvä meikkaa" okei joo, monet anonyymeistä vois jättää kommentit omaan tietoonsa mut ettekö te ny herranjumala ymmärrä pointtia! vittu ku ootte yksinkertasia.. sanompahan vaan. turha täs on enää selittää, ette ymmärrä kuitenkaa.

  ja sofia, kaikkia-ei-voi-miellyttää, näit anonyymei on aina ja ikuisesti, ei niist pääse koskaan eroon. ja vaikka kuinka kommenteissa näkyis että "vitun nolot nää anot jotka ei uskalla tulla kirjottaa omalla nimellä" nii EI SE AUTA, jos tällä blogilla on 227 lukijaa nii en yhtää ihmettele et jokases postaukses olis jotai haukkumaviestei. Olen puhunut

  VastaaPoista
 35. mää en jaksa näit anonyymejä, ei uskalla vrm tehää ees profiilia ku vittu varmaa muute ne tultais haukku maasta taivaaseen.... Sulle vinkki jos et jaksa anonyymejä:laita blogi vaa näille oikeille lukijoilee! ;DD nomut sää päätät. (: ja joo painukaa ny nää tälläset angst anonyymit hiitee! -.-

  VastaaPoista
 36. miten emmi teki sulle noi kynnnet mistä ostettu ja minkä niminen paketti:D;)?

  VastaaPoista
 37. jokaisella oma mielipide siitä osaako toinen meikata vai ei. Tai osaako sitä opettaa vai ei. Musta vaan __tuntuu__ silt, että luulet osaavas meikata hienostikin vaikka noi on ihan perus arkimeikkejä? JA kun oot sanonu, että et tee opetusvideoita, ÄLÄ sano siinä alussa että opastat miten se kyseinen meikki tehdään. ja tätä et tosiaan voi sitten alkaa luokitella miksikään muuksi kuin rakentavaksi kritiiksi, kuten ehkä huomasit annoin neuvoja miten parantaa blogia :) Tykkäisin lukeakin jos tää ei ois näin häpäisy. Mun mielestä. Ja mun tarve tulla kertoon tää sulle on vaa rakentavaa. Neuvon sua (kun sitä neuvovaa palautetta oot nii halunnu) miettiin vähän röyhtäiletkö videoissa, puhutko ihan eri aiheista (esim. päläpälä PUNATULKKU päläpälä). Se on oikeesti häiritsevää ja sitten jos vaikka opettelisit oikeet nimitykset kasvon alueille ja välineille joita käytät, olisi helpompi seurata "opetusta", kun et tee vain " pistä tällä tätä tähän näin joo" :) Kiitän.

  VastaaPoista
 38. Anonyymi: joo käytän, ja jos tarkotat sitä palettia niin joo on se hyvää :)
  Anonyymi: hienosti laskit :)
  Anonyymi: oon aika samoilla linjoilla sun kaa :D ja kiitos :)
  Anonyymi: no se on mielipide kyllä, mutta onko se asiallista jos sanoo toisesta, että oot nolo tms? tää ei nyt liity sun kommenttiin mitenkään, mutta muo ihmetyttää ihan sairaasti kuinka iso haloo tästä tuli kun mä vähän mainitsin asiasta yhen videon lopussa.. outoo..
  CrystalNails: oon miettiny sitä monta kertaa.. saapi nähdä :)
  Anonyymi: nää on geelikynnet, siihen tarvitaan kaiken maailman uunit ja geelit ja semmoset :D
  Anonyymi: en luule osavaani meikata mitenkään erityisen hyvin, mä vaan pidän meikkaamisesta ihan sairaasti, ja siinäkin kehittyy :) millä tavalla tää on häpäsy? :o kerro mulle. juu kiitos hyvistä vinkeistä :) mutta se vielä, että kaikki varmaan osaa kattoo mihin mä sitä vaikkapa luomiväriä pistän ilman, että mun täytyy sanoo siihen se täsmällinen termi :)

  VastaaPoista
 39. Sul o aiva ihana blogi o: Ja pakko saada noi legginssit ! Ja oot iha ylikaunis :---)

  VastaaPoista
 40. huuoooh! miten noi jotkut anot jaksaa...
  mut toi on aika kätevä toi meikki laatikko höskä ja noi leggarit on tosi kivat:)!

  VastaaPoista
 41. mä oon ainaki sitä mieltä et sun blogis on mahtava! oot mukavan olonen ihminen, teet kiinnostavia videoita, osaat meikata hyvin ja oot tosi kaunis en ymmärrä miks joittenki pitää tulla haukkumaan ja sit viel päälle väittää et se on "kritiikkiä" tai jotain sinne päin. oot vahva ihminen ja toivon hyvää jatkoo sulle :))

  VastaaPoista
 42. rosa.: niimpä.. kiitti :)
  Anonyymi: kiitos! :) oon ihan samaa mieltä sun kanssa tossa kritiikki jutussa!

  VastaaPoista
 43. mä oon lueskllut noita anokommentteja ja vaikka jotkut on ihan törkeitä, on siellä myös rakentavaa kritiikkiä, parannusehdotuksia ja näin. Seuraavan postauksen aihe voisi mielellään olla se, millaista on sun mielestä rakentava kritiikki. Näin myös muutkin tietäis miten sä käsität rakentavan kritiikin.
  Siitä nutturapostauksesta, toivoisin, että seuraavassa postauksessa näyttäisit miten se tehdään tiekkö sieltä takaakin, koska videossa ei oikeen saanut selvää mitä sä teit.
  Toivottavasti tää oli sellaista rakentavaa kritiikkiä, koska tykkään kuitenkin sun blogista ja oonki tätä pitkää lukenu :)

  VastaaPoista
 44. PP: tää on just sitä rakentavaa palautetta :) ihan hyvä idea toi postaus, mutta voin jo kuvitella minkälainen haloo siitä syntyisi.. kiitoksia :) hyviä neuvoja!

  VastaaPoista
 45. Mutta jos teet meikkivideoita, niin kuka niitä jaksaa katella jos niissä ei oo mitään opettavaa? ja sanot AINA videoiden lopussa " pistäkää kommenttiiiiiiih<<33<<3<3<3 JA SILLATI!" Jos me laitetaan kommenttia nii luulis sun olevan ilonen eikä valittaa joka vitun pikkusestakii avautumisesta... jos sua vituttaa anot nii täällä on se esto millä voi estää anojen kommentoimiset!

  VastaaPoista
 46. eikä ! vihaan noita anonyymeja, ja oon sunkaa niin samaa mieltä. MIKSI PITÄÄ JULKASTA KAIKKI KOMMENTIT ! antaa ihmisen tehdä mitä haluaa JA NE KETKÄ TULEE HUUTELEMAAN TÄNNE NII VOIS MIETTII KAHTEEN KERTAAN VAIKKA KOLMEEN ETTÄ TULEEKO HUUTELEMAAN NIITÄ iljettäviä kommentteja. en ymmärrä joitain ihmisiä... :(

  Mutta hei sofia, kivat videot ! :)

  VastaaPoista
 47. hei sinä anonyymi joka päätit nyt munkin ja mun kommentin kimppuun hyökätä ( huokaus, kyllä vain, vielä nimettömänä ) niin en todellakaan ymmärrä sitä pointtia että tullaan nimettömänä haukkumaan ja lyttäämään toista ihmistä sen takia, että hänen tyylinsä hoitaa asioita ei miellytä. ja " oot nolo " - kommentit on ihan eri planeetalta kun " osaat meikata hyvin " , c'mon mietihän nyt itekkin, jos sulle tulee monet ihmiset sanomaa et oot nolo ilman mitää perusteluja tai perusteluna on et se haukkuja ei vaa tykkää susta nii onha se nyt ihan eri asia! huhhuijaa muutenki, älkää ottako helvetti soikoon kaikkea niin henkilökohtasesti, jos ette haluu lukeutua anonyymeihin joita täällä ja kaikkialla muualla helposti yleistetään niin älkää sitte kirjottako anoina mitään, easy right? eiköhä tää mun paasaus ollu tässä, ei vaa voi ymmärtää et mitä ihmettä TEIÄN päässä liikkuu ku nykyää hyökkäätte jo nimellisten kommentoijien kimppuun..

  anteeks sofia tästä turhasta kommentista, pisti vaa omat ajatukset nii sekavaks et oli pakko asiaa oikaista :)

  VastaaPoista
 48. Anonyymi: niin sanonkin, sitten? mä en voi ymmäärtää kuinka sä (te jotkut anot) voitte tostaKIN valittaa.... :D ja mä olen ihan helvetin ilonen joka kommentista, mutta en niiistä jotka on tätä luokkaa kun esim tää! voikun olis semmonen esto, että vois tommoset kommentit estää ja ne muut anot sallia :)
  Milla: niimpä. ja kiiitos :) !
  Saara: ei mitään :)

  VastaaPoista
 49. ei vitsit noi jotkut anot hohhoijaa :D tsemppiä sofia!! :)

  VastaaPoista
 50. Sofia osaat kyllä hienosti ottaa vastaan noi anyymi komsut ! :))))))

  VastaaPoista
 51. Jopas nyt on anonyymit raivostuneet...

  VastaaPoista
 52. voitko muokata tän blogin silleen että anonyyminä ei voi kommata koska ihan hirveetä ku nuo pikku 96 lissut lol muka nauraa kuollaksee sinuna laittaisin tän silleen et vaa käyttäjät voi kommentoida. Niitten ei oo vaikeeta hankkii vaikka google tiliä!!!!! Tää on ihana blogi katon sun videoits koska niitä on ihana kattoa en siksi että olisi pakko oppia jotain:)<3

  VastaaPoista
 53. En tiedä minkä ikäistä porukka anonyymien takana on mutta mielestäni on ihan naurettavaa kritisoida Sofia. Sofia on kuitenkin yläastelainen ja tuolloin harvoin kukaa nuori on löytänyt tasapainoa elämälleen?? Enhän minä sitä tiedä mutta tilastollisesti on näin! Eihän sen itsetunto parane koskaa kun aina tulee tokaa niskaan! Mielestäni 9lk eivät osaa käsittellä ehkä näitä kaikkia kommenteja mitä pari vuotta vanhempi

  Hävetkää:(

  VastaaPoista
 54. hui kauheetaa noita anoja .. kuitenkin sellasii pikkuisia 13v teinilissuja jotka haukkuu kaikki lyttyy (: NICE LIFE..

  ps. sun blogi on iha sikakiva (: kaua oon lukenu, anonyymina (:(: jaksamisii <3

  VastaaPoista
 55. Hei haloo ihmiset tai nää anonyymit ihan oikeesti. "on oikeus sanoo oma mielipide" IHANKO TOSI?? Mutta onkos koskaan käyny mielessä että voi vähän miettiä minkälaisilla sanoilla mielipiteensä ilmasee ja että onko se ylipäätänsä tarpeellista aina sanoo ees? Vähän lisää kunnioitusta toisia kohtaan ku tähän maailmaan sais.

  VastaaPoista
 56. kiva blogi sulla ! liityin lukijaks :)

  VastaaPoista
 57. Mä en käsitä niitä dissaajia joilla ei oo omaa elämää (anteeks, muttako tuntuu että niiden elämä pyörii mollaamisessa) mutta ihanat videot ja tykkäsin eniten tosta ekasta videosta missä puhuit asiat niinku ne on :) ♥ lisää tämmösiä!

  VastaaPoista
 58. noi legginssit on über ihanat! ja toi sun meikkipostaus oli kans ihana :) mut sit toho haukkumiseen .. kyllä ihmiset voi sanoo omat mielipiteensä mutta vois sanoo sillee vähän kiltimmin, mä ymmärrän en et se aiheutti sulle pahaa mieltä ja ihan varmasti tulikin, mut ihmiset saa sanoo omat mielipiteensä. En oo sua nyt mitenkää vastaa vaa mä yritän sanoo täs KAIKILLE että vois vähän kiltimmin sanoo sen että '' sulla on noussu kusi päähä '' tai jotai muuta tyhmää, voitte vaikka sanoo että '' mä en tykkää sun videoista '' that's fine, mut miks sit kattoo näitä videoita jos ei niistä tykkää ? Oot sofia tosi ihana tyttö ainaki mun mielestä ja tosi hyvä meikkaa! Toi oli mun mielipide, mut ihmiset o erilaisia. Mä pyydän jo etukätee anteeks jos tää mun ' sanominen ' aiheutti sulle pahaa mieltä nii anteeks (: muista: En oo sua vastaaan! (:: by; horrorandsex

  VastaaPoista
 59. voi vittu noitten anojen kans !!! okei no oon itekki ano mut silti :D ei noista kannata välittää noi o vaa itteensä kyllästyneitä raukkoja ;D no mut se on kyllä totta et ku sullaki on jo yli 200 lukijaa nii sun suosio kasvaa mut samalla ku sun blogista tulee suositumpi ni noi anojen paskat vaa yleistyy :S mut hei sä et lannistu tommosista !

  VastaaPoista
 60. ihania noi "hei-en-omista-selkärankaa-enkä-elämää-joten-haukun-muita-ANONYYMINÄ"-tyypit. *facepalm*

  mut sulla on hieno blogi! :-)

  VastaaPoista
 61. heeeei sofia voiks kertoo siit sun tetti viikosta ku eks luvannu puhuu siit jotai :O jos oot nii en oo löytäny mitää :D ois kiva kuulla minnosta siä patologisella (oliksä siä?) nii oli ? :))

  VastaaPoista
 62. On se jännä, aina ku katon joittenkin blogien kommentteja niin ei KOSKAAAAAN ole kritiikkiä antavia kommentteja NIMIMERKILLÄ, vaan aina anonyyminä. Sitten kun kommentoi nimimerkillä voi vaan kehua ja mielistellä, muttei kyl koskaan pahemmi nimimerkillä sitä kritiikkiä tule vaan anonyyminä. :-D No mutta ihan sama.

  VastaaPoista
 63. Musta vaikuttaa vähän siltä että kaikki anonyyminä kirjoitetut negatiiviset kommentit tässä blogissa luokitellaan ei rakentavaa kritiikkiä - sarjaan ja anonyyminä kirjoitetut positiiviset kommentit on aivan ihania. En usko että kaikki näistä ihmisistä jotka omalla nimellään tulee kommentoimaan on itekkään mitään täydellisyyksiä tai pyhimyksiä, on teilläki varmasti joitain ihmisiä joista te ette tykkää (esim. haukuitte noita anonyymejäkin ja onhan nekin ihmisiä ja kyllä, jopa anonyymeilläkin on TUNTEET) ja siks ymmärrän noita jotka tätä blogia haukkuu. Ja se nyt vaan on niin, et kukaan ei tuu omalla nimellään haukkuu: siitä ei pääse mihinkään.

  Mut Sofia, oot oikeesti tosi rohkee ja mahtavaa et jaksat silti kaikest täst huolimatta jatkaa blogin pitämistä ja yrittää parannusta ja vaikket yrittäiskään niin silti jätät asiattomat kommentit huomiotta. Mä kuitenkin toivoisin, että jos et kestä anonyymejä niin vaihdat asetuksia niin että ne ei pysty kommentoimaan, vaikka on myös niitä ihania anonyymejä jotka oikeesti tulee kehuu ja tykkää lukee tätä blogii. Mut se ei oikeesti tee hyvää itsetunnolle. JA vielä sellanen asia, että eihän sun tarvi kaikkia kommentteja julkasta, voit vaan jättää ne taakses ja olla huomioimatta, pienestäki kommentista voi tulla iso asia julkastuna.

  VastaaPoista
 64. Titta: Hyvä kommentti, siinä tuli paljon aiheellista asiaa :) Mutta mä kyllä kestän anonyymit, ja suurin osa anonyymeistä on kummiskin semmosia jotka kommentoi ihan asiallisesti ja antaa rakentavaa palautetta, joten haluun pitää sen mahollisuuden, että anotkin voi kommentoida :)
  Ja vielä haluun korjata, ettei sulle jää epäselvyyksiä että ainakaan itse en yritä luokitella anonyymien negatiivisia kommentteja heti siihen haukkumasarjaan, mutta valitettavasti suurin osa niistä on. Mutta aina yritän vastata mahd. hyvin jos joku anonyymi tulee antamaan rakentavaa palautetta, jos ymmärsit mitä tarkotan? :)

  VastaaPoista
 65. Sofia etkai lopeta bloggaamista noiden tyhmien kommentteiden takia? O; oot mun suosikki bloggari :Dmä oon kattonut, kaikki sun videot kaks kertaa ja mä rakastan niit yli kaiken ♥ ja sä oot nii ihana luonteva&nätti ja kaikkee muuta jos joskus pidät ees tauon nii lupaa et palaat kuitenki ;) I LOVE U♥http://sunshine-julia.blogspot.com/ (: sori en saanu laitettuuu sitä toho ja sitä kuvaa :)

  VastaaPoista
 66. Onko noloa, jos luon blogin, mutten näytä siellä naamaani? sillä vanhempani eivät anna vielä lupaa laittaa naamaani nettiin ._.

  VastaaPoista
 67. TÄSSÄ ON KYLLÄ NIIN ASIALLINE VIDEO ! =)
  tsiikatkaas.

  http://www.youtube.com/watch?v=SCZnPNRjIb0&feature=channel_video_title

  VastaaPoista
 68. hihii, mukava postaus (: Äläkä sie välitä noist anonyymeist, jos niillä ei oo mitään muuta tekemist ku kattoo tääl sun videoita ja haukkuu sua pystyy ni anna olla, jos tosiaa joku on niin TYHMÄ! :DD mut joo tota itekki tänään ostin tuommosen h&m kaksipäisen huulikiillon ja tykkään! :D jaja tota, tee se kynsilakka postaus!! :D

  VastaaPoista
 69. Anonyymi: EN IKINÄ :) ainakaan niitten takia! vooi kiitoss :)
  Anonyymi: ei ollenkaan! bloggareita on tosi monenlaisia, myös tosi paljon niitä jotka ei näytä omaa naamaansa :)
  Anonyymi: oolrait :D
  Liisa: kiitos :)ja en välitä :) joooo minä yrittelen tehä sen!

  VastaaPoista
 70. Sorge kun en ole kommaillut mutta nettiyhteys ei oo ollu mikää paras mahdollinen -.- nii älä välitä niist anonyymeist, ne vaa yrittää pönkittää omaa egoaan kiusaamalla muita ja yrittää saada hyväksyntää, huonoilla keinoilla tosin. Mutta nii muksa postauss :)) Ihanat noi legginssit :3 jaja ihana huone sulla (: mul on siskon kans yhteinen >,< jeij 5pvää jouluun, en malttais oottaaa!! ei meinaa keksii mitää tekemistä ku odottaa :D

  VastaaPoista
 71. Mariasd: ei mitään :) joo en välitä, oot ihan oikeessa :) kiitos! hihiii joulu on ihan piaaan!! :> mitä toivoit joululahjaks?

  VastaaPoista
 72. Tää sun blogis on tosi kiva ja sun nää videopostaukset on tosi hyviä ::) voisikko tehä postauksen sun sormuksista et minkälaisia sulla ion ja muutenki koruista olis tosi kiva ::)

  VastaaPoista
 73. Nii onks toi hyvä toi peiteväripaletti mitä esittelit alussa ja sanoit et siitä on kyselty paljon? Oon harkinnu ostamista..

  VastaaPoista
 74. ARGH nää (jotkut) kommentit! Oot just hyvä meikkaa, eikä sun jalat tms. oo yhtään lihavat, vaan ne on sopivat! Sun blogia on muutenki ihana ja oon iha koukus tähä =DD oon lukenu niiku iha alusta asti kaikki jutut, ja tuntuu oudolta stalkata sun elämää, kun ei silleen oikeesti tunne =DD Mutta tosi hieno blogi!

  VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla