tiistai 13. joulukuuta 2011

Kiitos!

Hellurei

Ihan pieni postaus tälle tiistai-illalle :) Huomenna yritän parhaani, että saisin tehtyä teille videon yhestä aiheesta mitä en vielä paljasta :)
Mutta asiaan, yks mun lukijoista linkkas tosi hyvän ja asiallisen videon tonne kommenttilomakkeeseen :) Suosittelen kaikkia katsomaan! Niiin ja kiitos kaikille tosi paljon noista ihanista kannustavista kommenteista!
Ja tääkin postaus vaati multa aika paljon, koska oon aika varma, että tähänkin tulee jonkinlaista.. no miten sen sanois.. haukuntaa? Ehkä se ei oo oikee sana. Mutta rakentavaa palautetta saa tulla vaikka ja kuinka paljon! Tarkotan sillä sitä, (kun jotkut on kyselleet mitä tarkotan rakentavalla palautteella:) että te kertoisitte miten voisin tehä toisin, että tästä tulis teille mieluisa ja parempi blogi :) Esimerkki: Voisit suurentaa tekstin kokoa, että näkis paremmin lukea. Mielummin kuin: Suurenna tota vitun fonttia ku kukaan ei nää lukee!
Get the point? :) En siis tarkota, että pitäis olla jotain siveyden sipuleita ja kommentoida kirjakielellä ja olla kohtelias.. mutta toi oli vaan esimerkki :) Kyllä te tajusitte!
Huomiseeen rakkaat, toivottavasti kaikilla oli hyvä päivä! :)

14 kommenttia:

 1. en pysty kattoon videoo, mut ymmärrän pointin tossa sun kommentti jutus <:

  VastaaPoista
 2. & en jassa ettii sitä postausta mihi piti vastaaaaa mut tiädän et halusit tietää, nii tähä mielipide :) > http://chipsuuuuuuu.blogspot.com/2011/11/en-valttamatta-ole-ylpea-joistakin.html

  VastaaPoista
 3. Moi Soffeliini!!
  Tää mun asia ei liity mitenkään tähän postauskeen mutta mä en tajuu että mitä vikaa sussa on,Kun siinä "Minä" postauksessa sanoit et sua on kiusattu ulkonäkös takia,Mun mielestä sussa ei oo yhtään mitään vikaa ja varsinkaan sun korvissa,Miks kaikki sanoo sulle että sun korvat on ällöt ja ne roikkuu,Mä en tajuu??Ihan normi korvathan sulla on : )
  Sä oo ttosi hyvä bloggaaja ja sulla on PARAS blogi.

  VastaaPoista
 4. oon ihan täysin samaa mieltä ton videolla olevan tytön kans !

  VastaaPoista
 5. kuka toi tyttö on ? (: onko sillä blogi, voitko laittaa ?

  VastaaPoista
 6. miks täs on jonkun muun video eikä sun?! mä haluun sun videoit lisää i love it ☻

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Joskus ihmiset vaan yrittää paikata omia puutteitetaan haukkumalla muita.. Se voi olla yks osa syy mun kiusaamiseen :) Mutta nykyään mua ei kiusata läheskään yhtä paljon! :) Itseasissa munkin mielestä mun korvat on ihan normit :D Mutta kiitos paljon!! :)
  Anonyymi: sama! :)
  Anonyymi: en tiedä, en tiedä blogista mutta youtubeen se ainakin tekee videoita! :)
  Anonyymi: kohta saat kattella muokin videomuodossa! :)

  VastaaPoista
 8. toi video avas mun silmät (; & ootan innolla sitä sun videooo !!! by; horrorandsex

  VastaaPoista
 9. Anonyymi: okeei :) hyvä juttu!

  VastaaPoista
 10. alan seuraa tän tytön blogia joka puhuu täs aivan upeeta ! :)

  VastaaPoista
 11. Anonyymi: toi tyttö on kyllä mahtava! :))

  VastaaPoista
 12. ihana blogi sulla! voisitko linkata mulle ton tytön blogi osotteet ku haluisin tsekata jaja lisäks et voisitko lukea mun blogin: http://jaheippa.blogspot.com/

  :))

  VastaaPoista
 13. Anonyymi: kiitos :) en tiedä onko tällä tytöllä blogia, mutta ainakin hän tekee youtubeen videoita :) ja lupaan lukea! :)

  VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla