lauantai 21. toukokuuta 2011

Top 3 + 1

Heissulivei,

Noniiin eli aattelin nyt lauantain kuluks tehä teille tän blogijutskasen :) Oli kauhen vaikee valita kolme parasta niin otin vielä yhen lisää! :) Kaikki teijän blogit oli mahteja ja luin ne kaikki! Ja nää ei oo sit missään järjestyksessä. Ja vielä, että pääset blogeihin kuvaa klikkaamalla :)

1.BLING THING
Tosi elämäniloinen blogi joka sisältää runsaasti tosi hienoja kuvia :) Pidän erityisesti postaustyylistä, mutta silmään pisti kyllä heti ne taidokkaasti otetut kuvat :) Elii jos kattelet mielummin kuvia kuin luet pitkiä tekstejä, tää blogi on sulle!
2. THE STORY OF MY LIFE
Roosan kuvien täyteinen blogi saa pirteelle mielelle :) Tässäkin blogissa on hienosti otettuja kuvia, ja juuri sopiva määrä tekstiä. Eli menee samaan kastiin kuin ylempi blogi.
3. SOMEBODY TOLD ME
Somebody told me -blogi on perus lifestyle blogi missä on myöskin hienosti otettuja kuvia :) Videoitakin tästä blogista löytyy, joka on mun mielestä aina plussaa! Tekstin määräkin on sopiva ja oikein pirteä blogi muutoin :)
Ja sitten +1 mikä mun oli vielä pakko lisätä :)
+1. SWEET GLAMOUR
Elsan blogi on tosi söpö ja suloinen, jossa on mahtavia kuvia :) Blogi on mielenkiintoinen ja sitä jaa pakostikkin lukemaan. Plussaa videoista :)

Olisin voinu pistää kaikkien teijän blogit tähän, ne oli tosi upeita :)

8 kommenttia:

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla