lauantai 21. toukokuuta 2011

Top 3 + 1

Heissulivei,

Noniiin eli aattelin nyt lauantain kuluks tehä teille tän blogijutskasen :) Oli kauhen vaikee valita kolme parasta niin otin vielä yhen lisää! :) Kaikki teijän blogit oli mahteja ja luin ne kaikki! Ja nää ei oo sit missään järjestyksessä. Ja vielä, että pääset blogeihin kuvaa klikkaamalla :)

1.BLING THING
Tosi elämäniloinen blogi joka sisältää runsaasti tosi hienoja kuvia :) Pidän erityisesti postaustyylistä, mutta silmään pisti kyllä heti ne taidokkaasti otetut kuvat :) Elii jos kattelet mielummin kuvia kuin luet pitkiä tekstejä, tää blogi on sulle!
2. THE STORY OF MY LIFE
Roosan kuvien täyteinen blogi saa pirteelle mielelle :) Tässäkin blogissa on hienosti otettuja kuvia, ja juuri sopiva määrä tekstiä. Eli menee samaan kastiin kuin ylempi blogi.
3. SOMEBODY TOLD ME
Somebody told me -blogi on perus lifestyle blogi missä on myöskin hienosti otettuja kuvia :) Videoitakin tästä blogista löytyy, joka on mun mielestä aina plussaa! Tekstin määräkin on sopiva ja oikein pirteä blogi muutoin :)
Ja sitten +1 mikä mun oli vielä pakko lisätä :)
+1. SWEET GLAMOUR
Elsan blogi on tosi söpö ja suloinen, jossa on mahtavia kuvia :) Blogi on mielenkiintoinen ja sitä jaa pakostikkin lukemaan. Plussaa videoista :)

Olisin voinu pistää kaikkien teijän blogit tähän, ne oli tosi upeita :)

8 kommenttia:

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla

Gadgetissa oli virhe