torstai 19. toukokuuta 2011

Smokey eyes

Heijpsun,

Eli lupasin teille tätä meikkipostausta joten here you go :) Aiheenahan on siis smokey eyes. Eli tosi tumma ja utunen -look. Video kertoo kaiken ja alhaalla kuvia!Kertokaa mitä piditte :)

17 kommenttia:

 1. oot ihan ultraruskee ja ultrakaunis tos vikas kuvas (: koitahan pärjäillä niiden keppien kanssa! eikä enää kauaa kun me nähdään! <3

  VastaaPoista
 2. IHANA IHANA IHANA IHANA toi vika kuva ! Oi että !

  VastaaPoista
 3. Saara: jeap :D en tosta ultrakauniista tiiä, ja yritellään!! <3 niin nähään :>
  Ano: voi kiiiiiiitos ::)

  VastaaPoista
 4. Voi tosi ihana toi vipa kuva! Sulla sopii tosi hyvin tommonen tumma silmämeikki! : )

  VastaaPoista
 5. ooot kyllä tooooooooooosi kaunis!=) toivottavasti jalka paraneee piakkoin=)!

  VastaaPoista
 6. ihana toi alimmainen kuva ! (: ja noi silmät on ihan sairaan kivan näköset , aattelin että tän videon avulla vois ittekki kokeilla (:

  VastaaPoista
 7. Soffi: kiittelen :)
  Ano: voi kiiitos(: ja toivotaan !
  reettta: kiitos, kokeile vaaan! :)

  VastaaPoista
 8. täää voi kuulostaa vhähän hassulta ja tyhmältä mutta sun huulet on ihanat! :D ne on niin tolleset täydellisen malliset ja et ainakaa tuu ikinä tarviin mitään botoksii!;D ja kunis olet muutenkin:)

  VastaaPoista
 9. Ano: haha voi kiitos, oot eka joka sanoo noin : D kiitoksia :)

  VastaaPoista
 10. AIIIIIIIIIIVAN USKOMATTTOMAN KAUNIS ! ja sopii toi meikki sulle ihan yli hyvin(: + toi vika kuvaaa ;o malli ! jaa tykkäsin kovasti ! :)

  VastaaPoista
 11. Ano: nohnoh kiitoksia paljon !=)

  VastaaPoista
 12. ihana meikki ! :)
  ja toi vika kuva on niiiin nätti :)

  VastaaPoista
 13. voi huhhuh anteeks jos sanon törkeesti, mutta omastako mielestä osaat jotenkin meikata ? aika suttusta mun mielestä. Oot ihan nätti, ei sun tarvis noin kauheesti meikata.. jos jotain positiivistä sanois niin sun huulet on tosi ihanat :D

  VastaaPoista
 14. Ano: rakas anonyyymi, älä ihmeessä anteeks pyytele tätä sun "törkeätä" kommenttia :) mä en oo ikinä väittänyt että osaisin meikata jotenkin erityisen hyvin, ja joo tän lookin tarkotus on olla suttunen :) ei sun tarvii mitään positiivista sanoo, josset sä sitä oikeesti halua :) take it easy!

  VastaaPoista
 15. nuo silmämeikit on kyllä iha tosi kivat tosta yläluomelta, tuossa alhaalla ois kyllä mulle ehkä vähä liikaa meikkiä näyttää aika suttuselta:) mutta tosiaa ehkä se on tarkotus.. oisit ehkä voinu jatkaa noita sillee pyöreenä ylemmäs tosta ylänurkasta, ja laittaa jotai kivaa vaaleeta tohon muualle luomelle, ois näyttäny silmät isommilta ja muutenki meikki ei ois nii raskaan näköne:) viimenen kuva on kyllä tosi kiva, heti paljo kivemmalta meikitki näyttää ku on kontrastia lisätty!=)

  VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla