tiistai 10. toukokuuta 2011

ESITTELE BLOGISI :)

Heips,

Elikkäs tätä postausta ollaan toivottu ja en ookkaan tämmöstä ennen tehny joten jeee tehäämpä sit :)
Asiahan menee näin: Linkität blogis osotteen ja vastaaat näihin kysyksiin: 1. Mikä tekee blogistasi erikoisen? 2. Mistä blogisi kertoo? ja 3. Mistä sait inspiraation kirjoittamiseen?
Aikaa teillä on torstaihin eli 12. päivään :) Valitsen sitten kolme parasta!

16 kommenttia:

 1. http://nooratamtam.blogspot.com/ 1. Mikä tekee blogistasi erikoisen? - Se että se kertoo juuri mun elämästä eikä kellään taatusti ole samanlaista tai samoja juttuja. Toisin kuin muotiblogeja on miljoonia (: Blogini esittelee minua itseäni ja kertoo omista ajatuksista ja päivistäni. Inspiraation bloginni perustamiseen sain siskoltani ja hänen blogistaan. Teksteihin inspiraatio tulee jokaisesta päivästä ja kaikesta mitä nyt yleensäkkin tapahtuu :) Kuvia tungen blogiini aina kun mahdollista, koska mun mielestä on ainakin tylsä lukee ilman mitään konkreettista, esim jjust kuvia ! :) Perus elämäblogi

  VastaaPoista
 2. http://ppompula-swinglifeaway.blogspot.com/
  1. noo, omaperästä, omia ajatuksia asioista.(:
  2. pääosin mun omasta elämästä (:
  3. Lueskelin kans toisten blogeja ja sit ajattelin itekki yrittää ! (:

  VastaaPoista
 3. http://kaisatakespics.blogspot.com/

  1. En tie erikoisesta, mut siellä on paljon mun laisia kuvia ja noo oon aika nuori vielä, joten kai jään sen kautta useimmiten mieleen. Näin on meinaa osa sanonu! :-D
  2. Blogini on lifestyle/kuvablogi.
  3. Olin aikasemminki kuullu tästä "blogi hössötyksestä", mut en sitte vaan ollu enempää tutkinu tätä juttua. Noo, kaverini teki blogin, joten halusin itekki kokeilla ja tässä sitä ollaan. :---)

  VastaaPoista
 4. www.anni-photosofmylife.blogspot.com
  1.erikoisen tekee se et se kertoo mun elämästä jossa on ylä ja alamäkiä. Blogissa on myös mahdollisimman paljon kuvia.

  2.blogini on elämästäni ja samalla kuvausblogi :)

  3. Puran tunteitani kirjoittamalla ja se on mulle tapa ilmaista itseäni :)

  VastaaPoista
 5. Nöyh. Meitsin blogi on salainen nii en voi esitella sitä :D Haha, no eip haittaa. Hyvä idea tää tämmönen, saa luettavaa lisää =))

  VastaaPoista
 6. http://rrousasblog.blogspot.com/

  VastaaPoista
 7. (haha en huomannu noit kysymyksii vast ku nytte että kirjotan uudestaan)
  1. Varmaan just se että se on lifestyle blogi, niin ei kellään muulla voi olla samanlaista.
  2. Lifestyle-blogi, eli mun arkielämästä, ajatuksista, iloista, suruista, ystävistä, kiinnostuksen kohteista yms!
  3. Olin kutosella ja mun ystävä näytti blogeja jota sen ystävä luki. (:D) Sitte se kerto että hän itsekin kirjoittaa blogia, ja halusin tietysti omankin, ehkä vähän asiaa sen enempää miettimättä mutta en oo päivääkään katunut asiaa. Oon oppinu blogin avulla kuvaamaan hyvin ja ilmaisemaan asioita paremmin (:

  VastaaPoista
 8. http://sugarandspice-j.blogspot.com

  1. kerron omasta elämästä ja esim. linkitän sillosen hetken lempi musiikkia ja muuta :) ei oo mitään teemaa niinku vaikka muoti (mut sulle se sopii just hyvin !)koska a) en osais kirjottaa sellasseesta ja b) niitä on tyylii 30202403049 miljoonaa :D ni halusin olla erilaine (vaikka onha normaalejakin blogeja paljo :D varmaan tyylii yhtä paljo) silleen koska en usko et hirveen monella on samanlaine elämä kun mulla :)
  2.musta :D mun elämästä ja kiinnostuksen kohteista :--) esim . lempi musasta, jostain vaatteista mitä oon ostanu, kavereista ja muutenki vaa jutuista mitä on tapahtunu :D
  3.no kattelin jo pitkään muiden blogeja ja oon aina tykänny kirjottaan, koulussaki kirjotelmat menee sillee hyvin ku juttuu tulee (:D) ja silleen ni alotin si kirjottaan itekki :) ja niinku varmaan tiiät ni alotin eka toisella blogilla:) mut tähän blogiin oli syynä se että monet kaverit tykkää lukee suomeks jos ei esim. osaa niin hyvin englantia :)!

  VastaaPoista
 9. wwwmydiary-elsa.blogspot.com

  1. Mun blogista erikoisen tekee se, ettei se oo semmonen "täs päivän asu" "tälläsii ostin tänää" yms. Lisäks tykkään tehä videoita ja puhun asioista aikalailla suoraan. Oon kirjottanu ainakin yhen mielipide postauksen ja en matki muiden blogeja, vaan pidän sitä ihan mun omana ja sellasena, mitä mä oikeesti oon:)

  2. Mun blogi on enimmäkseen lifestyle blogi. Oon jo kyllästyny muotiblogeihin, koska niitä on niin monta -.- Tykkään kertoo mun päivistä ja jaan kivoja asioita lukijoitteni kans :>

  3. Aika monella on varmaan vastauksena se, että ku muutkin kirjotti, niin sit mäkin innostuin. Mut itseasiassa mun vaan teki oikeesti mieli kirjottaa "päiväkirjaa", ja kun oon enemmän koneella kun kynä kädessä, niin päätin alkaa kirjottamaan blogia. Toki tiesin, että mun kavereilla on blogeja, ja tykkäsin niistä, nii eiköhän silläkin oo vähän osuutta asiaan... ;)

  VastaaPoista
 10. http://www.thedaysofmylifeolga.blogspot.com/

  1. Kerron mun omasta elämästä ja mun blogi on mun näkönen (:
  2. Mun blogi on ihan lifestyle blogi. Kirjottelen kaikenlaista mun elämästä ja välillä muustakin :)
  3. En ollu ikinä edes lukenu kenenkään blogia, mutta sitten mun sisko alkoi kirjottamaan ja mäkin päätin kokeilla. Oon myös aina tykänny kirjottamisesta ja pitäny päiväkirjoja :)

  VastaaPoista
 11. www.vanityvivian.blogspot.com

  1. tosi monella on nykyään blogi, mutta jokanen ihminen tekee blogistaan omanlaisensa ja tää blogi on vaan minä. erikoisen siitä tekee se, että oon häpeämättä oma itseni ja ilmaisen sen blogissani.

  2. päivän tapahtumista ja ostoksista, mitä oon tehny, mietelmiä ja ajatuksia asioista ja yleensäkkin kaikki mitä omaan arkeeni sisältyy.

  3. rakastan kirjottamista yli kaiken. ensimmäinen blogini oli vaan mun kirjotelmille suunnattu, mut kavereiden pyynnöstä tein myös blogin jota muutkin ihmiset voisi seurata. jälkeenpäin voi sitten nauraa vanhoille sekoiluille ! (8

  VastaaPoista
 12. http://ellubba.blogspot.com/

  - Mun blogi on just semmonen , kun itse haluan ! En katso kenenkään muitten blogeista mallia , en matki toisia ja mun blogi ei ole täynnä " oon nii fashioooooooon" hömpänpömppää joka on musta ihan sairaan rasittavaa =D==D

  - Lifestyle / kuvablogi

  - Inspiraation sain alunperin kaveriltani ja se innostus kesti 2 päivää .. Myöhemmin rupesin lukemaan toisten blogeja ja arvostin ihan älyttömäsiti miten toiset levittää tietojaa itestään netissä <3<33< noeivaa se oli jotenkin kauheen kiva vaan lukea mitä toiset on tehnyt ja yhtenä kauniina .. ei niin kauniina? päivänä tein oman uuden omanlaisen blogin ja rupesin kirjottamaan ja tätä on kestänyt huimat alle 3kk, mutta vaikka inspis loppuis mä pakotan itteni kirjottamaan ! :D

  VastaaPoista
 13. mitähän ihmettä :-------D mun kommentti hävis.

  VastaaPoista
 14. Vanity Vivian: mitää :o mä en sitä ainakaan oo poistanu, tää blogger jotain säätää! Pistä ihmeessä uusiks kommenttis :) !

  VastaaPoista
 15. Munkaan kommentti ei oo tullu, vaikka latoin sen jo torstaina mut laitampas nyt vielä uuden (:

  http://www.thedaysofmylifeolga.blogspot.com/
  1. Varmaan se, että se on mun näkönen ja kirjottelen sinne juttuja mun omasta elämästä (:
  2. Mun blogi on ihan lifestyle blogi eli juttua tulee mun elämästä, kavereista, perheestä, matkustelusta yms. :)
  3. En ollu ikinä edes lukenu kenenkään blogia, mutta mun sisko alko kirjottamaan omaa ja mä päätin kans kokeilla =)

  VastaaPoista
 16. Olga: kiitti kun pistit uudestaan :)

  VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla