maanantai 14. marraskuuta 2011

MINÄ!

Heeijsan,

Eli nyt sitä videota missä aiheena on ainoostaan ja vain minä! :) Toivottavasti pidätte ja vastas teijän odotuksia :)
RAKKAUDELLA MINÄ! <3

57 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Ihana toi kuva !
    & ihanaa, video ♥

    VastaaPoista
  3. Ihana video! Oot niin aito ja rehellinen, ittelles ja muille, että voi vaan ihailla! Ja oot hyvä esimerkki just siitä, että jos ei ole tyytyväinen itseensä niin asialle voi tehdä jotain, eikä jäädä vain murehtimaan. Oot ihana! =)

    VastaaPoista
  4. Tosi hieno video :) Ois oikeesti tosi kiva saada lisää tälläsiä henkilökohtasia juttuja sulta, se on musta tosi hienoo koska tosi monet bloggaajat on aika pinnallisia mut sä oot hirmu aidon tuntununen. Siks mä ainakin arvostan sua et uskallat olla ihan oma itses, haukkujat on ite vaan tosi epävarmoja ja lapsellisia. Sussa ei ainakaan oo mitään vikaa! :)

    VastaaPoista
  5. Oot jotenki aika samanlainen persoona ku minä ! :o Muaki on kiusattu mun vartalosta, joten oon vähän niinku samassa veneessä. /: Mutta oot just semmonen persoona kehen ois mukava tutustua ! Ja oot vielä super kaunis ! Tää oli tosi kiva postaus ! Me likes ! (:

    VastaaPoista
  6. Voi Sofiaa, toi on nii tuttu tunne mullekki. Koko ala-asteen mua haukuttii läskiks ja arvosteltii mun ulkonäköä. Viimesinä vuosina ala-asteella mulla ei ollut yhtään tyttöä kaverina ja olin poikien kaveri. En ikinä unoha ku muut puhuivat jotai että "Miten noi pojat voi jaksaa tota läskii huoraa" ja kaikkee muuta tollasta. Muistan ku ajattelin vaa aina, että sitte ku meen yläasteelle kaikki muuttuu. Nyt kun menin yläasteelle kaikki myös muuttui. Itsetuntoni on vain vajonnut jo niin alas, että nykyään jos syön vähänki liikaa tai välillä vaikka söisin vaa puolikkaan leivän menen vessaan oksentamaan. Voimia sulle Sofia ja oon tosi iloinen, että sun tilanne ei ole mennyt samaan ku mulla. (:

    VastaaPoista
  7. Tää oli kyllä koskettava video sofia! Tuli niin itteni mieleen tossa kun sanoit että pahotat helposti mieles. Muakin on haukuttu mun vartalon takia ja se oikeasti sattuu. Kunnioitan sua tosi paljon siitä et kerroit näitä asioita näin avoimesti. Vaikutat tosi vahvalta ja itsevarmalta ja ihan oikeasti,kiusaajat on niitä joilla se itsevarmuus ja -kunnioitus on alhaalla. Sä olet tositosi kaunis,etkä vain ulkoisesti vaan myös sisäisesti. Aika kliseisesti sanottu,mutta oikeasti tarkotan sitä,vaikka en sua tunnekkaan. Muista myös,että tee se laihdutuskin ittes vuoksi,et muita miellyttääksesi! Keep going girl! :)

    VastaaPoista
  8. oot ihana<3 mua alko ihan itkettää toi kiusaamis juttu...ihmiset on välillä sitten niiiiiiiiin törkeitä ja et mun mielestä ees oo mikään lihava!!ainahan sitä painoa saa pudottaa niin kuin itsekin yritän ja mulla on tosi huono itsetunto..ja ajattelin sen verra tähän avautua että juuri tuossa kaislla kun olin (nyt siis olen ysillä) niin vuos sitten jouduin niin pahaan jamaan kun mu oli kaks hyvää frendii me vittuiltiin toisillemme minkä kerettiin ja sit mun hermo palo...vuoden kestin sit tuli raja täyteen en vastannut kännykkään koko kesälomaan no sit koulut alko ja olin ihan kuset housussa et kenenkaa mä nyt oon koulus no nää ei enää mua huolinu takas..ja haukku noloks ja äähh kaikee aloin välttelee niit käytävil,olin siis yksin ja sit mun itsetunto olikin jo siellä nollassa et kävin koko kasin yksin kouluavustajan luokassa, joka opetti sit mulle yksityis opetuksessa jeah tosi kivaa siel yksin olin..mut nyt oon erityisluokalla eri koulussa..no ei sua varmaa kiinnostanut mutta tuli joku avautumis vimma tuntu niin kauhelle sun puolesta nii aattelin piristää et sul tuntuu olevan paremmin asita kun mulla anteeksi kuitenkin pitkä teksti:)

    VastaaPoista
  9. Nää sun videot on tosi kivoja!(: muaki on kiusattu ala-asteella tosi paljo ja tiiän miltä se tuntuu :(:( Ja tuo sun kuva on aivan ihana (:(:

    VastaaPoista
  10. Voi vitsit mul tuli nii pahamieli tosta videosta.. tai siis ku kerroit tosta kiusaamisjutusta ni aloin oikeesti melkei itkemään. On oikeesti tosi säälittävää et mite itsekkäit jotku ihmiset osaa ol.. Oon kans ite kokenu koulukiusaamist ja voin sanoo et ne on jättäny jälkes.. Mut sä oot kyl niiin ihana ihmine oikeesti. tai siis vaikutat ko oon noit su videoitas ja blogiis lukenu ny jo jonkin aikaa. oon kyl onnellinen et sun blogiis ihan randomilt törmäsin.. :) mut hei kiitti taas videost ja seuraavaa odotelles ! :)

    VastaaPoista
  11. ärg ! mua ärsytti tosi paljon ku kuulin kuinka sua on kiusattu. Oot ihan älyttömän nätti! Etkä sä mun mielestä todellakaan ole mikään läski. Jatka nainen samaa rataa, ooot varmasti aivan huippu tyyppi. Oot ehottomasti lempibloggareitani <3

    Itteeni on kans kiusattu tyyliin koko yläaste ja ne sai jopa kerran itkeekki mut tunnilla. Itellä itsetunto kanssa ollu ihan nollissa. Miks ihmiset osaa olla niin helvetin ilkeitä?! Sori ihme avautumine :(

    VastaaPoista
  12. ooo just kaunis ooot=)!

    VastaaPoista
  13. Eka kaikille yleisesti, että en voi muuta sanoa kun VAU! :) ootte ihan uskomattoman kannustavaisia, ja on ihana kuulla, että en oo ainoo näitten ongelmien kanssa! :) voimia myös kaikille jotka kärsii itsetunnnon puutteesta tai muuta vastaavaa! :) <3
    linuskaa: voi kiitoskiitos <3 !
    oonass-: kiitti! :)
    Nelli: sä olet ihana, ihan mahtava kommentti!! =)
    Anonyymi: voi kiitos:) <3 oon ihan samaa mieltä noista kiusaajista!
    Ppompula: kiitos, ja kiva että tykkäsit! :) ja voimia sullekkin, jos suokin on kiusattu! :)
    Anoyymi: vaukiitos! :) ja voimia sulle tosi tosi paljon! toivottavasti nouset sieltä vielä, ja muista, sä oot upee nainen! :)
    Anonyymi: noni.. tässä vaiheessa rupesin itkemään! :D kiitos tosi ihanista sanoista <3 ja I WILL!
    Anonyymi: säkin oot! :) tosi harmi kuulla, että sun ja sun kaverin "juttu" meni noin huonoon jamaan :( ja ei muo kyllä se piristä, että sulla on asiat tolla lailla kun ne on.. voimia ja tsemppejä ihan hirveesti! :) kyllä me vielä noustaan!
    Car0´: kiitti tosi paljon! :)
    Anonyymi: kiusaaminen todellakin jättää jäljet niinkun sanoit.. kiitti paljon, säkin oot ihan mahtava! :)
    natiainen: kiitti!! :)) ihmisiä on monenlaisia... jotkut niiistä on täys kusipäitä! toivottavasti sua ei enään kiusata! :)
    Anonyymi: kiitti! =)

    VastaaPoista
  14. ensinnäki tosi ihana video, ja sulla on tosi samanlaisia luonteenpiirteitä ku mulla! :D esimerkiksi just toi että mäki itken tyyliin joka asiasta, mutta ainaki me uskalletaan näyttää tunteemme ! ja niin mulla myös sama juttu ton kiusaamisen kanssa.. oon ollu pienestä pitäen lihava ja saanu myös kuullakki siitä. ala-asteella oli pahinta mutta myös yläasteella siitä sai kuulla melkein joka päivä. oon saanu itkee monet itkut lihavuuteni takia ja siitä että en kelpaa tälläsenä jne.. mutta onneksi nyt ku oon amiksessa nii asiat muuttu ku ihmisetki on kasvanu nii ei enää tuu mitään huutelua tms :) sä oot aivan upee tyyppi ja tosi kaunis ! älä anna muiden ihmisten sanojen satuttaa ♥

    VastaaPoista
  15. jes, itkeminen on suvussa! en ookaan ainoo :DDD

    VastaaPoista
  16. oi vitsi tää oli tosi ihana ja koskettava video ja melkei aloin itkee, tykkäsin paljon! enkä tajua miten ihmiset oikeesti voi olla niin ilkeitä ja itsekkäitä että haukkuu toisten ulkonäköä:( miusta oot tosi kaunis tyttö ja vaikutat todella ystävälliselle ja ihanalle ihmiselle :):) ja tiedän myös miltä tuntuu kun kiusataan ulkonäön perusteella, koska miuaki on kiusattu ulkonäön takia ja saan kyllä kuulla välillä vieläkin siitä kuinka lihava olen. ja oon oikeesti niin sitämieltä, että ne ihmiset jotka haukkuu ulkonäön perusteella muita on todella typeriä! miusta ainenkin sisäinen kauneus on tärkein:-)
    ja hei tsemppiä sulle muuten tuon laihdutuksen kanssa :) oon saanu sulta myös itsellenikin motivaatioo ruveta käymään lenkillä!

    ja anteeks tuli vähän sekanen kommentti :D

    VastaaPoista
  17. Voi ei Sofia ! Oot niin ihana. (: Sä oot niin sellanen, kun mäki oon. Tai no olipa hassusti sanottu, mutta älysit varmaan. Ja mä vihaan ihmisiä ketkä kiusaa ulkonäön takia ! Ne ketkä haukkuu, on ite niit kenel on itsevarmuus nollassa. :( Ja mul tuli äske semmonen olo et haluisin nähä sut joskus ja viettää sun kanssa aikaa ! :D

    VastaaPoista
  18. mua alko itteenikin itkettämään, kun katsoin ton videon ;)
    kauheeta vaan ajatella, että sua, kaunista ihmistä, on kiusattu noin pahasti.

    mun pikkuserkkukin on pyöreemmän mallinen, muttei lihava.
    häntä ei ole mun tietääkseni haukuttu pulskaksi yms. mutta oon pahoillani kun sua on kiusattu !

    mutta onneks sun itsetunto on nousussa :) ja sulla taitaa olla ihan hyviä kavereitakin (vai luulenko väärin? korjaa toki jos olen väärässä)

    mulla taas ei ole ystäviä samalla paikkakunnalla... lähimmäiset ystävät on 30min ajomatkan päässä... :( mutta eiköhän se tästä... joskus...

    VastaaPoista
  19. Hei tää muutti mun mielen totaalisesti susta, positiivisesti. Mulla oli ehkä pikkusia epäilyjä susta niinku ihmisenä, mut oli kiva saada noita vanhoja kuvia susta ja tää video on tosi hyvä! Mun silmissä oot tosi rohkea ku puhut avoimesti siitä mistä et tykkää itsessäsi ja mistä tykkäät. Mun on tosi vaikee puhua mun heikkouksista ja etenkin parhaista puolista julkisesti. Pidän sun blogia tosi inspiroivana ja oot mun mielestä todella kaunis! Mua on kans kiusattu vaikka minkämoisen jutun takia, etenki ala-asteella, mut se on onneks vähentyny. Nykyään se kiusaaminen mun kohdalla on just sitä kavereiden suusta kuultua pientä piilovittuilua, selän takana puhumista ja syrjimistä porukasta. Mulle harvemmin edes kerrotaan mitään kaveripiirin asioita. Mut onneks on olemassa kans niitä parempia ja pitkäaikaisempia kavereita, joihin voi oikeesti luottaa. Eli sulle tosi paljon kiitos tästä blogista ja jatka samaan malliin !:)

    VastaaPoista
  20. Sain katteltua :) Ihana video Sofia <3! Jokkut ihmiset ei vaan osaa aatella muutaku oman ittetunnon pönkittämistä muitten haukkumisella :( mut liian ihana video <3 :) - Kaisa ;)

    VastaaPoista
  21. Ihana video! Oli kiva kuulla susta tollasia vähän henkilökohtasempii asioita:) Must ihmiset jotka haukkuu muita esim.läskiks on tosi säälittäviä. Siis oon mäki joskus varmaa puhunu jostai ihmisist pahaa selän takana mut toi on jotenki tyhmää yrittää nolata luokan edessä...Mä itekki itken aika helposti eikä se silleen oo paha asia koska sul on sillon ainaki tunteet:D Ihanasti oli sun hiukset tos videos ja toi kuvaki on ihana<33 Oot oikeesti iha ylikaunis<3

    VastaaPoista
  22. Uuuuui <3 Ihana video. Oot niin itsevarma ku uskallat kertoo tommosia asioita ihan niinku "randomeille". Oot mun mielestä tosi kauniskin ja tuli vedet silmiin kun kerroit tosta kiusaamisesta )'':

    VastaaPoista
  23. En ymmärrä, jotta kuka voikaan kiusata nuon mukavaa likkaa. Ei niillä järki kyllä palijua päätä paina. Voi herran tähäre..

    Sanook sä koskaan niille kiusaajille mitää takasi?

    Kiva kuulla että itsevarmuus on nousussa. Jatka samaan malliin. :)

    VastaaPoista
  24. Anonyymi: ihanaa kuulla että sua ei enään haukuta nyt kun oot amiksessa! :) voi että, mäkin oon itkeny kyllä kanssa niin monet itkut haukkujen takia että huhhhuh! säkin oot upea! :)
    Saara: et todellakaan ole! :D
    Anonyymi: ihana kommentti! :) hieno kuulla, että säkin oot ruvennu käymään lenkeillä, ja vielä mun inspiroimana :) tsemppejä sulle!
    Milla: oon ihan samaa mieltä tossa, että kiusaajien itsevarmuus on nollassa! :) Ja hei, ken tietää jos me joskus vaikka nähäänkin, olis ihan sairaan siistii! :)
    Anonyymi: mulla on tosi hyvä ystäviä, et oo ymmärtäny väärin! :)tosi harmi kuulla, että sun ystävät asuu niin "kaukana", mutta sitten jokainen tapaaminen on sun ystävien kanssa varmaan ainutlaatuinen! :)))
    Nuppeli: tosi tosi TOSI kiva kuulla, että sun mieli muuttu musta positiivisesti tän videon avulla! :) onneks on niitä ihania ystäviä joihin voi luottaa! :) ja kiitos kaikesta noista sanoista! :) <3
    Kaisa: kiitti kaisuli <3 oon samaa mieltä!
    Jembuu: Kiitti! :) älä mitään! kiittikiittikiiti <3 !

    VastaaPoista
  25. ihana video! mun mielestä et oo läski etkä oo ollu niinku jos kattoo vnhoja postauksia. Hyvä ku oot aito ja rehellinen. Oot hyvä kaveri just tommosena(: älä ajattele mitä muut sanoo:) voiku mäki saisi tollasen kasan itseluottamusta ja kaikkee tommosta... :) ihana ihminen ja kaunis oot :) ihana kuva muute tossa alhaalla...:)

    VastaaPoista
  26. Liisa: kiitos paljon! :)
    Flikkanen: kyllä mä joskus sanoin, mutta tajusin että siitä saa vielä ennemän sitä peetä niskaan!
    Anonyymi: kiitos kaikesta tosi paljon<3 :)

    VastaaPoista
  27. En ymmärrä kuka voi sanoo susta tullee koko luokan edessä, must sellanen on niin ärsyttävää, oon itekki kokenu samanlaisia juttuja... En vaa ymmärrä ku oot oikeesti niin nätti ja sulla on ihana luonne! Oot tosi empaattinen ja ihana kuulla että sulla on tulli lisää itsevarmuutta.! <33 mut ihana video ja oli kiva kuulla susta vähän enemmänkin! ;D

    VastaaPoista
  28. Kiva video :) Näin sut kai eilen sunnuntaina jäähallilla, olin itte harkoissa ja sä istuit katsomossa?? Näinkö oikein? :D

    http://www.emilianstuff.blogspot.com/

    VastaaPoista
  29. voi vitsi mua alko itkettää! Mulle tuli ihan kummallinen olo kun tajusin että oot pelottavan paljo samanlainen ku minä! Oisin sanonu ihan samat asiat ja juu, minuakii on hakuttu läskis. vielä tänäkin vuonna (oon kasilla) muistan tosi hyvin kun oltiin kemian luokassa, sitte yks poika joka oli seiskalla mulle tosi kiva ja "tapeltiin" tyyliin joka tunti ja juteltiin tosi usein mutta ei siinä ollu mitään ihastumisia, niin se sitte sano kemiantunnilla että " oikeesti mahut sä ees tohon penkille ku et oo mikään keijukainen" en kehannu sanoo mitään koska tiesin että jos välittäsin sen sanomisesta, tää ei loppuis ikinä. Ihmetyttää vaan suuresti että onko sillä noussu kusi niin pahasti päähän viimevuodesta vai mitä hittoo oikeesti? Mutta kuitenkii ku ollaan kahestaan jossain tai sitte ku siinä on jotain yhtesiä kavereita niin se on ihan samanlainen mukava ihminen ku viimevuonna.. Haluisin tutustuu suhun enemmän koska vaikutat sellaselta tyypiltä josta en vois ikinä ajatella mitään pahaa, mutta se ei tuskin ole mahdollista :( <33

    VastaaPoista
  30. Voin vaa kuvitella miltä susta on tuntunut, koska kaikki toi tulee niin hyvin esiin susta tai ku kerrot nii pystyn melkee kuvittelee asian, ku kerrot niin aidosti. Ja tosi törkeetä tommonen kiusaaminen, varsinkin pojilta tytölle. Vaikka en siedä kyl keltään mitään kiusaamista, varsinkin tollasesta asiasta ku ulkonäöstä. Jokainen ihminen on arvokas, oli minkä näköinen tahansa. <3 Musta sä oot ainaki tosi kaunis ja haluun sulle kaikkea hyvää, ja eteenpäi vaan elämässä. Älä tollasia murehdi enää, vaikka on niistä hyvä avautua! Oot hyvä just tollasena, ja jos haluat laihtua niin sitten vaa teet kaikkes, mutta vaan ittes takia eikä muitten!!

    VastaaPoista
  31. toi video oli tosi kiva, mut sä kerroit videon puolesta välistä melkeen loppuun siitä, että siua on kiusattu ni en jaksanu sitten oikeen enää kattoo.. oisit kertonu vaihdellen ittestas...

    VastaaPoista
  32. Ihaana video!!Mua ei oo onneksi kiusattu vaikka enn nyt mikään hirveen laihakaan oo,ihan kauheeta kuvitella että sua on kiusattu ulkonäön takia.Ne kiusaajat ei oo tienny että ketä haukkuu ;)
    Onneksi ooon pienellä koululla niin jokainen saa olla omanlaisensa.Ja tsemppiä siihen kuntoiluu.Moikka!!!

    VastaaPoista
  33. ooot ihana mull on ollu tommosia samoja ongelmia mut miten pääsit kiusaamisest pois ? :O ooot ihana kadehdin sua !! (:

    VastaaPoista
  34. Sofiaaa, oot niin kauniss ja ihana ♥ Muaki on kiusattu ala-asteel mut en kyl tiiä oikee mistä, sit se loppu kolmannella luokalla. Joo mäki oon tosi herkkä sillee itkemään, erityisesti jos en osaa jotain nii alan itkee. Muistan elävästi ku ala-asteel joskus ykkös-kakkos luokil aloin aina iha heti itkee jos en osannu jotain, esim. liikkatunnit oli aika hirveitä... sit kolmannella jokin muuttui ja en enää itke kovin helpost jos en osaa jotain. Riippuen tietty asiasta. Miten saat muuten noi videot ladattua youtubeen? Mulla on suunnitteilla ensimmäinen videopostaus mut en osaa vaa ladata niitä youtubee.. voitko jelppii?? Mulla on kyllä tunnukset youtubeen.

    VastaaPoista
  35. Voi ei, alko ihan itellä omatunto kolkuttaa ku näin tossa videolla miten oikeesti pahotat mieles, ku joku sanoo sulle jotain pahaa/ sano jotain pahaa. Itellä ei oo pokkaa sanoo suoraan asioita ja arvostan niitä kenellä on, ja tää on yks kamalin piirre itessäni ja vihaan sitä, etten osaa sanoo suoraan. Mä voin samaistuu suhun helposti sillä mäki oon todella herkkä vaikka todellisuudessa itken vuodessa ehkä muutaman kerran, koska en uskalla näyttää tunteitani.. :d Mutta todella upea video ja oli kiva "tutustua" suhun tälleen videon muodossa paremmin :) Kiitos taas antoisasta opettavaisesta videosta !! ♥

    VastaaPoista
  36. linuskaa: toisaalta en mäkään ymmärrä :D ja kiitoksia !<3
    Emilia: kiitti! :) ja joo olin kattomassa siellä mun kaverin pikkusiskon harkkoja! :)
    Anonyymi: pojat on kyllä niiin ihmeellisiä ja törkeitä välillä, että! ja ken tietää jos me vaikka joskus tutustuttaisiin :)
    Anonyymi: voii kiitos <3 ja itteni takia teen kyllä! :)
    Anonyymi: kiitos, mitä muuta sä olisit halunnu musta kuulla? :)
    Anonyymi: kiitos :)
    Anonyymi: en mä siitä koskaan päässy pois, se on vaan vähentynyt :) ja ei muo kannata kadehtia!!
    Mairaaaaaa: kiitti! :) ja ne saa niinkin helposti kun ylhäältä klikkaat sitä lataa painiketta :)
    sannii: eiei, ei sulla mun takia saa omatunto rupee kolkuttamaan! :D mutta kiitoksia itselles vaan! :)

    VastaaPoista
  37. olis ihanaa olla sun ystävä <3 :) vaikutat just avoimelta ja ystävälliseltä, kuten sanoitkin.

    ikäeromme olisi vaan aika suuri :<

    VastaaPoista
  38. OMG! meinasin alkaa itkee ku katoin tän videon (: oot mahtava. muakin on kiusattu ja kiusataan painoni takia, joten tiedän miltä susta tuntuu. sun blogikin on aivan mahtava!!!! en tajuu miten ihmiset voi olla noin julmii? sain susta voimaa ja innostusta jatkaa mun terveellistä elämäää. kiitos (: <3 oot paras!!!! (: oot myös kaunis ja sulla on ihana tyyli!

    VastaaPoista
  39. Anonyymi: kiitos, tosi ihanasti sanottu <3 ja ikä on vaan numeroita! :)
    iina: vooooi :>! kiitos tosi paljon! ihmisia on monenlaisia.... KIITTI <3

    VastaaPoista
  40. Ah, aivan ihanaa, että löytyy samallaisia, ikäisiä bloggaajia! Näitä sun videoitas on aivan ihana kattoa! Oot ihana! <3

    -Aino

    VastaaPoista
  41. hei tosi kurjaa et sua ollaan kiusattu ): vaikutat ihan super ystävälliseltä tyypiltä! (: toivottavasti sua ei enään kiusata ! toivottavasti täst kommenist oli piristää (: Tsemppii! <3

    VastaaPoista
  42. Anonyymi: mm.. ei enään kiusata niin paljoa! :) ja tää todellakin piristi, kiitos siitä!:) <3

    VastaaPoista
  43. Löysin tän blogin äsken ja tää on aivan ihana <3 tykkään tosi paljon! Jään ehdottomasti seuraamaan!

    VastaaPoista
  44. oisko ihan mahotonta olla esim. 11-12 vuotiaan frendi? :D
    jos on sellane "kypsä" ikäsekseen ;)

    VastaaPoista
  45. Hanksi: vau kiitos! :) hienoa että tykkäät!
    Anonyymi: ei todellakaan ole mahdottomuus, ikä on vaan numeroita :)!

    VastaaPoista
  46. tää video on joku aivan uskomaton,mä oikeesti kävin itkemään tossa kun kerroit miten sua on kiusattu,ja mitä kaikkea sulle on sanottu.Mä en ymmärrä ihmisiä jotka sanovat jotain tollasta.Sun blogia on ihana lukea!vaikutat tosi mukavalta ja positiiviselta ihmiseltä:)ja oot todella kaunis!

    VastaaPoista
  47. Oi Sofia, tos tuli esiin niin paljon asioita mitä mä en oo susta tiennykkää. Oon tosi pahoillani ton kiusaamisen takii:( Toivottavasti kaikki on nyt paremmin ja mä tiedän et sul on tosi ihanii kavereita jotka tukee sua kaikessa :) Oli kyllä ihana postauas :)

    VastaaPoista
  48. Anonyymi: voiii, ei sun tarvii itkee semmosesta, sulosta <3 ja kiitoksia!!!
    Anonyymi: hihi ;> ja ei mitään mä oon ihan fine! niimpä ja kiitos :)

    VastaaPoista
  49. Vaikutat aivan ihanalta tyypiltä!! Ja täydet tsempit tältäkin suunnalta sun kuntokuurille! Innostuin itekkin tarkkailemaan tarkemmin mitä suuhuni pistän kun luin täältä sun kunto juttuja. :)) Ja oot muuten tosi nätti :D

    VastaaPoista
  50. Anonyymi: kiitos tosi paljon!!: ) ja tosi kiva kuulla että innostuit itekkin :)

    VastaaPoista
  51. oot todella mukavan olonen tyyppi :) toivottavasti sinua ei enää kiusata=/ ei noin kivan oloista tyttöä saa kiusata :) !

    VastaaPoista
  52. Anonyymi: kiitos :) ei enään kiusata niiin paljoa, don't worry!! :)

    VastaaPoista
  53. Mä oon myös tosi herkkä itkeen, ja oikeesti purskahdin itkuun kun kerroit noin suoraan miltä susta on tuntunut ja tuntuu yhä.
    Mua ei oo silleen kiusattu kiusattu, mutta mä pelkään mennä yläasteelle, koska siellä on ens syksynä yseinä ja kaseina niin inhottavia tyyppejä jotka haukkuu ja kiusaa.

    Olen siis vasta kutosluokkalainen pieni lapsi, ja en oikeesti meinaa kestää sitä pelkoa mennä yläasteelle.

    Sori kun avauduin iha tällee randomisti, mutta tää video nostatti oikeesti mun tunteet pintaan. ;<

    VastaaPoista
  54. Helmi: tosi surullista kuulla että suo pelottaa mennä yläasteelle! mutta älä pelkää silti, uskompa että yläaste antaa uusia mahollisuuksia ja tekee susta vahvemman! mäkin pelkäsin mennä yläasteelle, mutta tää on itseasiassa melkein samanlaista kun ala-asteella :) tsemppiä sulle! :)

    VastaaPoista
  55. sori ku kommentoin vasta näin jälkikäteen tän latauspäivästä katottuna, ku en oo katellu sun blogia aiemmin kun nyt (ja tykkään siitä tosi paljon!) ja oon katellu youtubesta sun videoita ja näin, ni mun näkemien kuvien ja videoiden perusteella et todellakaan ole läski. tiedän miltä susta tuntuu, koska munkin kaverit on ollut aina mua laihempia. esim 5. luokalla monet mun kaverit oli hiukan lyhyempiä kuin mä (ja laihempia sit samalla) , n. jotain 140cm/30kg ja mä aina mietin että kukaan poika ei tykkää musta kun oon tällanen läski (157cm/57kg) yms. se oli tosi kauheeta.. :(

    VastaaPoista
  56. Anonyymi: ei mitään, kyllä mä nää kommentit aina huomaan vaikka olis koska tahansa kommentoitu! :)
    kiitos! et varmasti ole lihava, ainakin sun noi mittasuhteet kuulostaa ihan hyvältä:) ja on niiitä ihmetapauksia maailmassa, että pojat ihastuu siihen luonteeseen eikä ulkonäköön! oot erityinen ja kaunis, muista se! :)

    VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla