keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Ihmiset

Heij,

Multa on aina aika-ajoin pyydelty mielipidepostauksia, ja nyt on semmonen hyvä hetki kun voin pysähtyä ja miettiä hetken! :)
Ajattelin ottaa aiheeks Ihmiset.. Tää saattaa olla aika sekava, mutta kirjottelen kaikkee mitä mulle tulee nykypäivän ihmisistä mieleen.

Oon ite huomannu kuinka ihmiset vaikuttaa muhun (ja muihin ihmisiin) niin suuresti! Esimerkiks kun joskus pojat on nauranu mun asuvalinnalle, tai jos oon kerrankin laittanut jotkut vähän isommat korvikset niin heti saa kuulla kaiken maailman huutoja. Se vaikuttaa muhun heti. Rupeen esimerkiks aina miettimään kun oon ostamassa uutta paitaa, että mitäköhän pojat tästä miettii, nauraakohan ne tai rupeeko ne huuteleen perään?
Ja nythän tulee se yleinen mitä kaikki aina sanoo, myös minä, että mitä sä niistä välität?? Oot vaan omaittes ja anna mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos!
MUTTA EI SE MEE VAAN NIIN! Se on vaan huijausta ittellensä, paitsi jos on oikeesti niin itsevarma ittestään! Kyllähän niitäkin löytyy, ihan varmasti!
Toinen asia mitä oon huomannu miten ihmiset vaikuttaa toisiinsa, on se kuinka ne antaa tiettyjä mielipiteitä toisista ihmisistä mitkä ei välttämättä ees pidä paikkaansa. Puhutaan kauheesti pahaa toisesta ihmisestä selän takana jota ei ees kunnolla tunneta.. Sitten ei haluta tutustua, kun on kauheet ennakkoluulot.. Se ärsyttää muo ihan suunnattomasti!
  Vielä jos pysytään tässä mikä muo ärsyttää ihmisissä, on se kuinka ne sanoo olevansa jotain niin suurta ja vahvaa, mutta oikeesti ne on tosi heikkoja sisältä. Semmonen vahvan esittäminen vaan hajottaa sisältäpäin..
Myös se, että puhutaan asoista mistä ei tiedetä mitään ja tullaan pätemään.. Se on ihan suunnattoman raivostuttavaa! Tähän voi ottaa esimerkiksi ne jotkut ihanaiset anonyymit jotka tätä harrastaa varsinkin kiivaasti.. Saako siitä jotain sisäistä tyydytystä vai mitä? Mä en niin ymmärrä :D

 Nykyajan ihmiset paapoo sitä kuinka ihmisistä pitää tehdä tasa-arvoisia ja kuinka pitää arvostaa sitä ja tätä...
Kuinka ilmastonmuutos uhkaa, kuinka meijän pitäis ryhdistäytyä.. Sitten me seisotaan täällä kun tapit ja ihmetellään silmät pyöreinä miksei mitään tapahdu.. NO MIKSKÖHÄN? Se kaiken jauhaminen on ihan turhaa, kun ei mitään saada aikaseks.. Itekkään en oo tosin keksiny mitään keinoja miten saatais ihmiset ylös penkeistä ja tekemään jotain. En tarkota tällä sitä, että ihmisten pitäis olla jotain suurimpia pyhimyksiä ja nostaa joka ikinen roska maasta.. Mutta että ees jotain!
Tähän samaan kategoriaan kuuluu myös ihmisten yksilöllinen valitus ja voivotus asioista, mille ihan hyvin vois tehdä jotain.. Esimerkiks jos valitetaan siitä, että olispa pitänyt käydä päivällä kaupassa niin olis nyt jotain syötävää, mutta kun en jaksanut.. Semmosesta on ihan turhaa valittaa kun asialle olisi voinut tehä jotain!
Ja semmonen asenne ettei jaksa, tai ei halua ja sitten kitistään... ARGH!

Mutta yleensä kaikkeen pätee se, että mitä ite tekee saa myös takaisin! :) Jos on ystävällinen ja auttaa vaikka mummoa kauppakassien kannossa saa itellekkin hyvän mielen! Se on tullut huomattua pariin kertaan.
Eli asioitten eteen pitää tehdä jotain, että voi myöskin saavuttaa jotakin!
Nykypäivänän ihmiset on kyllä tosi ystävällisiä ja auttavaisia, ja se on ihanaa!
Ihmiset nykyään kehuu paljon avoimemmin ilman semmosta kateutta tai semmosta.. u know?:D

Hmm..... Ainakin tommosia ajatuksia mulla tulee nykyajan ihmisistä mieleen.. Herääks teillä samantapasia mietteitä, vai ootteko ihan erimieltä? :) Kaikkee mieltä saa olla ja haluun ehdottomasti kuulla!

18 kommenttia:

 1. Harmi ku voi vaan kerran painaa LIKE... Samaa mieltä sun kanssas !

  VastaaPoista
 2. mitä ne pojat sulle sit on huudellu jos saa kysyä? tommonen vaan on niiin lapselista huudella toisten vaatteista ellei nää huudot oo ollu kohteliaisuuskia ja mitä perkelettä toiset huutaa sun korviksista tosi outoo:00

  VastaaPoista
 3. soufi paranna mut. :(

  oon ollu nyt jo koko viikon pois koulusta, enkä huomennakaan mee. kauhee nuha, ja _lievää_ kuumetta. n. 37,5°C.

  missasin jo hissan kokee, huomen ois saksan koe > en pääse, perjantain viel enku?! jos teen ensviikol > koko viikko täyn kokeit ._.

  8< mut äiti sano etten voi mennä näin kipeenä kouluu

  VastaaPoista
 4. Hei tää oli hyvä ! Oon aiva samaa mieltä sun kaa kyl tost et esitetää vahvaa mut silti saatetaa olla iha heikkoi ja näi ja samoin tosta et ihmiset vaa jankkaa et pitäs tehä ja oisinpa tehny mut silti ei tehdä:D en vaan ymmärrä. sit mua ärsyttää seki ku jotku käyttäytyy niinku ne ois jotain ihan täydellisii ja niitte asenne on semmonen oon paras palvokaa mua:d ..

  VastaaPoista
 5. oonass- :)!
  Anonyymi: no esim jos mulla on suklakorvikset nii ne huutaa, että ootko linnun tappanu vai mistä sä oot noi perssulat kyninyn.. :D esim.
  Anonyymi: voiii ); voikun voisin parantaa sut, paljon paranemisia sinne! suklaata kainaloon ja hyvä leffa, niin se tekee ihmeparannuksen ;)
  Anonyymi: kiva että pidit! :) niiii, seki on ihan sairaan ärsyttävää! :D

  VastaaPoista
 6. Oon kyl iha samaa mielt..
  Ja just toi esim et jos haukutaa tms ni ko jotku vaa sanoo "älä välitä" emmä ainakaa ite pysty olee välitämäti D:

  VastaaPoista
 7. voi huhhu "ootko linnun tappanu"JA IKÄ OLI NÄIL JÄTKIL:DDD

  VastaaPoista
 8. Oon kyllä ihan samaa mieltä!

  VastaaPoista
 9. Anonyymi: niimpä!
  Anonyymi: haha no sano muuta, no niitten henkinen ikä on kyl jooku viis.....
  Anonyymi: jihaa:>

  VastaaPoista
 10. SOFIA!
  mä löysin aika paljon asioita siit, millane mä oon ollu. mut oon ylpee itestäni. ja eihän anoist yms pitäs välittää saatika huutelusta, mut sille ei voi mitää. tiedän itekki.. mutta mä tykkään tästä kirjotuksesta ja oisin halunnu sun mielipitees yhteen mun postauksee..? :---)
  ja oon omalla kohalla huomannu, että sillon ku puran itteeni ja heikkouksiani, saan paljo negatiivist palautetta, mut sama pätee, jos oonki tosi itsevarmalla päällä ja myönnän virheitä yms..
  ja mä sanon, että se vaatii harjotteluu toosi paljo, et pystyt sivuuttaa muide kommentit, kokemusta on! :--) mut tsemppii sulle, vaikka nähäänki koulussa maanantaina! :---)

  VastaaPoista
 11. Samaa mieltä,oikeesti oon ittekki huomannut sen että ihmiset valittaa joka asiasta ja yrittää olla tosi vahvoja,mutta on oikeesti todella heikkoja.. Ja sama toi et haukutaan ihan joka asiasta! Siis ihan siitäkin,että jos laitan tänään vaikka tuollaisen paidan niin siitäkin nauretaan ja haukutaan... Tosi hyvä toi sun aihe ja kirjotti hyvin! :) oot tosi ihana SÄ OOT OIKEESTI PAHAN PÄIVÄN PELASTAJA NÄILLÄ SUN IHANILLA VIDEOILLA JA SUN ITSEVARMASTA ASENTEESTA! :)

  VastaaPoista
 12. Tosi hieno postaus kerta kaikkiaan, tykkäsin! ♥ itelle on taas tullu sellanen fiilis et nykyää, mitä useempi puhuu selän takaa pahaa ja esittää oikeeta pyhimystä sitte ku tulee sua vastaan, siinä menee kyl hermot! Ite oon heikko ulkoopäi, mut en niinkää sisältä esim. en itke kovi usei (oikeesti kerran kaks vuodes, mut voin sanoo et se ei kannata :D) eli en näytä tunteitani enkä oo oma itteni ja se raivostuttaa mua, koska tyhmintä on etten voi sille mitään D: taino voisin mut en pysty. Anteeks tää hirvee strooti mut oli pakko purkaa dlsfj. Eilen mm. ku koulus piti keksii toisesta aina joku positiivinen asia, niin mä olin hiljanen hiiri/ hiljanen pa***, ja kyllä tollanen tuntuu, aattelen vaa että oonko mä tosiaan tommonen muitten mielestä ja mitä voisin tehdä, tai voisinko mitään? ARGH asiasta poiketen anteeksi vaa, mutta ihana postaus !! ♥ ja sori tää mun oma hölötys :c

  VastaaPoista
 13. Missä sun ja saaran kysymysvastausvideo tai muut ne kyselyvideooot? < 3

  VastaaPoista
 14. no siis toi eka toi huutamine mää oon iha samaa mieltä !! mitä sit teet jos ne alkaa sanoo :O mulla sam ongelma...

  VastaaPoista
 15. Oot tosi kaunis ja mukavan olonen :)! olis kiva tutustua :)

  VastaaPoista
 16. bbitch: CHRISTA! mihin postaukseen olisit halunnu mun mielipiteen? :) tsemppejä sinnekki, see you in monday :)
  linuskaa: kiitos! :) ja viiielä isompi kiitos ja ihana kuulla että osaan piristää sun päiviä mun turhan päiväsillä höpötyksillä! :D
  sannii: ei tarvii yhtään pyytää anteeks pitkää tarinaas, luen mielelläni ja yritän auttaa! :)
  älä ittees muuta muitten takia, paitsi jos susta tuntuu siltä !:)
  Anonyymi: niiimpä..!
  Anonyymi: kiitän! :)

  VastaaPoista
 17. Pakko kommentoida vaik tää onki jo vanha postaus:
  Ehkä ne jotka 'paapoo' haluu vaa välittää, must se on ainaki tosi hienoo. Mieti jos kukaan ei koko maailmassa koskaan sanois ikinä mihinkään mitään, ei olis mitää toista mielipidettä ku toisella? Se on tapa näyttää et tääl on joitaki jotka välittää, vaikkei se aina auttais. Ja onha se usein auttanuki! :)

  VastaaPoista
 18. Anonyymi: eii haittaa mitään vaikka olis kuinka vanha postaus, aina saa kommentoida :)
  oot siinä ihan oikeessa :) mutta se tilanne oli semmonen, että kaikki varmasti näki mikä mulla oli ja siihen tuli semmoset ihmiset kyselemään mikä mulla on, joita ei oikeesti olis voinu kiinnostaa pätkääkään. :D mutta oot ihan oikeessa, se on tosi hienoo kun ihmiset välittää :)

  VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla