sunnuntai 27. marraskuuta 2011

TETT-viikko

Heeeijsan,

Halusitten kuulla mun tet-viikosta niin here you go! :) Missäs te ootte/ootte ollut tetissä? Oliko kivaa ja miks haluisitte isona? :)

25 kommenttia:

 1. Wihii, hyvä kun oli hauskaa c: Itse olin sairaalassa, en nyt muista paikan nimeä, mukavaahan siellä, mutten ehkä siihen ammattiin haluu isona. Olis ihanaa päästä kirjailijaksi, vaikkei sillä itteeni luultavasti elättäisi. Tai ehkä joku... En tiedä, mutta paha kai sitä on tässä iässä mitään sanoakaan.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: oli juu :) niimpä, ei pidä liikaa suunnitella tulevaisuutta! :) se on tulla mikä on tullakseen!

  VastaaPoista
 3. Ookei, hyvä juttu c: Hyijyi, mä en oikeestaan edes haluu tietää, mikä tulee. Kasvan vaan johonkin ammattiin ja sillain. Ähhä, lopetan tän selittämisen nyt.

  VastaaPoista
 4. mä oon päiväkodissa tetissä. :) Nyt huomenna maanantaina alkaa toinen viikko. :) ! ja on ollu kyllä fyysisesti raskasta, mutta kivaa !

  VastaaPoista
 5. hih olin viimeviikon mun äidin enon kampaamos helsingis ja seuraavan viikon liikuntaleikkipäivä koulus tai joku semmone mis olin pienenä hoidos ja eskaris :p

  VastaaPoista
 6. Milla: mäkin oon ollu päiväkodissa tetissä kun olin kasilla :) se on kyllä aika raskasta, ja niinkuin sanoit niin kivaaa!:D
  ainou: niin joo sä kerroitki :)) ooookke :) !

  VastaaPoista
 7. Kasilla olin eskarissa ja ysillä kaupassa:D ja nyt just loppu parin kk:n työharjottelu kaupassa taas.:D kuinkas pitkii päivii sul on ollu?:)

  VastaaPoista
 8. Vähä varhaan ollu tosi mieleen kiintoinen viikko sulla..musta ainakin tuo sun päviä kun olit siellä, missä otettiin sulta se verikoe niin kuulosti musta todella kivalta : D..Onko sulla haavena olla joku esim tollanen joka työskentelee laboratoriossa? : )..Niin mä olin joskus viime vuonna kun olin ysillä niin apteekissa ja siellä oli ihan sika kivaa : ) Porukka oli mukavaa ja sain järkätä siellä niitä lääkkeitä ja kirjata ylös kun niitä saapu ja kirjoittaa reseptejä :D Ja etsiä lääkkeitä niistä huikeen pitkistä laatikoista :D. Tykkäisin ite olla apteekis töissä, mutta tuo yliopisto koulutus ei oikeen kuulosta mun jutulta :D. Lentoemäntä olis kans mun yks ehkä ehdoton suosikki, mutta kielitaito sen verran hataralla pohjalla, että sille ei oikein voi mitään :D

  VastaaPoista
 9. hehhe, purkki johon pissataan ;D mut joo :F

  VastaaPoista
 10. Anonyymi: okei :)mulla on ollu kuuden tunnin työpäiviä :)
  Soffi: joo :) noo en mä tosta labrahommasta tiiä, mutta jotain sairaalahommia joo ehkäpä :) sitä kielitaitookin voi aina harjottaa, älä anna sen estää sun unelmia! :)
  Liisa: hehe hauskaa :DD

  VastaaPoista
 11. hyvä et sul on kivaa! ja mun tetist oot varmaa lukenu mun blogist, niinku tulevaisuudest :)
  mut tulevaisuuden ammattihaaveit on toimittaja ja asianajaja :)!

  VastaaPoista
 12. Tet alkaa vast keväällä jote en oo viel päässy kokee sitä mut päiväkotii aattelin mennä :) Isona haluaisin maskeeraajaks tai kosmetologiks :D

  VastaaPoista
 13. olin vepsäläisessä tetissä lokakuun alussa, oli helmi viikko kun ei tarvinnut tehdä mitään :D

  VastaaPoista
 14. bbbitch: oli juuu! :) joo oon :) ! asianajaja kuulostaa kyllä tosi hienolta :) ! niinkun toimittajakin, ootko aatellu jotain lehden toimittajaa vai?
  Mona: aa okei :) päiväkoti on kyllä kanssa tosi ihana paikka, siellä ei tuu tekemisen puutetta :D
  mäkin haluisin maskeeraajaks :)
  PP: eiks siellä tullu tylsää?:D

  VastaaPoista
 15. itse olin muutama vuosi sitten Espritin liikkeessä tetissä. Siel oli ihan mukavaaa mut kun itse haluisin lääkäriks ni oisin todellaki menny sairaalaa tai labraan jos oisin tienny et niihinki voi mennä. Aattelin et ne ei ota ku se on vähä haastavaa yläasteikäselle ku ei oo mitään koulutusta. Oon nyt ihan sika kateellinen sulle!!!! :(

  VastaaPoista
 16. Chassu: ainahan sä olisit voinut käydä kysymymässä :) mutta on myös niin ettei kaikki sairaalat välttämättä otakkaan tettiläisiä.. never can know :>

  VastaaPoista
 17. cittarissa tetissä! :D olin pukeutumisen puolel. siel oli ihan kivaa, purin laukkui, paitoi, kenkii ja housui ja sit laitoin niit esille :)

  VastaaPoista
 18. Mä haluisin isona joko kosmetologiks, parturikampaajaks tai kokiks, ja meenkin kesällä tettiin mun kummin keittiölle. Ootan sitä hirveesti koska asun viikon mun kummilla, joka asuu kaupungissa (ite asun tämmösessä tyhmässä tuppukylässä..) ja nään kaikkia mun sukulaisia joita en oo nähny vuosiin jaja en malta oottaa! :D (:

  VastaaPoista
 19. Heidi: oooo vähän siistii!! :)

  VastaaPoista
 20. Määä olin tetissä pukumiehessä ja se oli välillä yhtä tuskaa pyyhkiä siellä pölyä ja viikkaillla vaatteita... Ihan sika pölystä muutenki siellä työpäivän jälkeen niistit nii jotain pölyy vaan tuli nenästä. :D Sainpa todeta sen että se ei luultavastikkaan tule olemaan mun tulevaisuuden ammatti! Mää kyllä haluan joksikki kosmetologiksi tai joku maskeeraaja ois kiva taii sitte kosmetiikkaneuvoja. :)

  VastaaPoista
 21. Minä: haha voi uskon, on varmaan ollu tosi kiva pyyhkiä pölyjä :D okeei :)

  VastaaPoista
 22. mitä työtä haluaisit sitte tulevaisuudessa tehä? mikä sulla on keskiarvo? entä liikkaro?

  VastaaPoista
 23. Anonyymi: jotain maskeeraajan hommia varmaankin :) mun ka on 8,4. mikä on liikkaro? :o

  VastaaPoista
 24. moi :) tää on jo aika vanha juttu mutta löysin tän nytten ku etin kokemuksia , ite oon vasta menossa samaan sairaalaan tettiin huhtikuussa jännittää ihan sikana mutta rohkas vähä ku sulla oli ollut kivaa :)

  VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla