torstai 3. marraskuuta 2011

Kuntoilua

Moips,

Tulipas nyt innostus kaikkien teijän tsemppien johdosta tehä tämmönen ihan kunnon postaus tästä mun kuntokuurista! :)

Kaikkihan alko siis mun synttäreistä. Oltiin syöty kauheesti karkkia ja sit menin vaa'alle sen viikonlopun jälkeen.. Kauhukseni huomasin lihoneeni 2 kg.. Ei kuulosta pahalta, mutta sillon se vaaka näytti yli sen rajan mitä se ei saa mennä! Sitten ajattelin että nyt tää saa loppua! Jatkuminen itkeskely ja jahkailu, kuinka mun pitäis alkaa elämään terveellisemmin ja sitä ja tätä ja tota.. Että voisin oikeesti kattoo itteeni peilistä ja olla tyytyväinen siihen mitä nään!
Kirjotin mun päiväkirjaan kuinka muo ahdisti enemmän kun koskaan ja lupasin ittelleni alottaa kuntokuurin, siitä se lähti!
Kerroin Emmille tilanteesta ja se puhu mut menemään sen kanssa salille! Oltiin sielä tosi kauan ja rääkkäsin itteeni oikein kunnolla, sen jälkeinen fiilis oli niin uskomaton, että halusin lisää! Oli niin hyvä fiilis tajuta, että mä oikeesti pystyn tähän ja tästä tulee helkkarin hyvä olo ittelle!
Emmin kanssa sitten tehtiin suunnitelma, että jouluun asti käydään aina kerran viikossa salilla, uimassa ja lenkillä! Yleensä ollaan korvattu toi lenkki salilla käymisellä! :)
Suosittelen kaikille, että jos haluaa alottaa kuntokuurin tekee sen kaverin kanssa, koska siitä saa niin paljon motivaatiota! Emmi on mun tosi suuri motivaatio, koska jos Emmi tekee sen niin kyllä minäkin! Muuten tulee ittelle semmonen saamaton olo...
Mutta ei Emmi oo siis mun syy miks mä tätä teen, vaan minä itse!
Nytten sitten on lähteny neljä kiloa kuukaudessa, ja oon niin tyytyväinen! Aijon jatkaa tätä kesään asti, mut jouluun pitäis saada -10 kg eli vielä noin -6 kiloa pois! :)
Nytten sitten se, miten mä tän kaiken teen.
Mulle ei sinänsä oo vaikeeta se liikkuminen, vaan terveellisesti syöminen..
Ennen saatoin joka päivä vetää jotain makeeta, ei ehkä karkkia mutta esim keksiä, pullaa... ties mitä!
Ensimmäinen viikko on kaikista vaiken... Piti kunnolla taistella etten hakenu kaupasta vaikka vähän sukaalta tai jotain muuta.. Tein yleensä sen tilalle jotain pirtelöä (ilman jätskiä) :)
Ja se auttaa kun yrittää keksiä koko ajan jotain muuta tekemistä, yleensä mä pistän musat täysille ja tanssin! Se vie ajatuksen pois ruuasta :)
No sitten kun sen ensimmäisen viikon tappeli, on käynyt koko ajan helpommaksi :)
Nyt mä en vois ees kuvitella syöväni arkipäivänä karkkia.. tai voisin, mutta en halua koska muuten tulee semmonen lihoova -olo :D U know? Kuulostaa jo psykoottiselta (sana?), mutta ei se oo! Syön kyllä viikonloppuna karkkia, mutta vähemmän kun yleensä :)
Se helpottaa kauheesti kun syö noin kahen tunnin välein jotain pientä, ja pistää ne kalorimäärät ylös, niin ei tuu syötyä yli kalorimäärän. Mulla se on 1500 kcal päivässä, eli ihan normimäärä.. Joillakin "laihduttajilla" se on 1000 kcal :)
Ja sitä mun kunto-ohjelmaa viikossa on semmonen kuin:
Tiistaisin salille
Keskiviikkoisin lenkille
Perjantaisin uimaan/salille
Ja sitten tanssin kotona joka päivä! :)
Ja mulla on niin mahtava olo, että ei huhhuh.. Toivottavasti te jotkut saitte tästä esimerkiksi inspiraatiota alottaa oman kuntokuurin, mutta HUOM! Jos sille on oikeesti tarvetta tai ite haluaa sitä tosissaan! :)
Ja kaikille vielä, musta ei tosiaan oo tulossa anorektikko, IKINÄ! :) Tai en anna tän mennä liiallisuuksiin, niin kauan teen kunnes tunnen oloni hyväksi ja tuntuu siltä! :)
Loppuun vielä pari mun lemppari treenibiisiä tätän loppuun! :)
The wanted - Clad you came

Tyler van den Berg - Turn Me On 

DEV - In The Dark < KUUNNELKAAA!!! :) 

Nickelback - When we stand together 

Kanye West- Golddigger 

12 kommenttia:

 1. Tää oli tosi hyvä postaus! Itsekkin olen aloittanut kuntoilun, mutta tuo makeiden syönti jatkuu vielä,niin hyvä tietää että jos lopettaa sen ainiaisen syömisen, niin viikon päästä jo helpottaa! Nyt tekee mieli mennä salille :) Kiitos tästä <3

  VastaaPoista
 2. Oon kade, saisinpa mäkin itteeni niskasta kiinni :/

  VastaaPoista
 3. Itelläni ei oo mitään laihdutuksen tarvetta (oon itseasias vähän alipainonen ja ihan huvikseni liikun ja harrastan tanssia), mutta oli kiva lukee sun teksti ja toivotan sulle niin paljon onnea ja tosi hienosti on sulla mennyt! :) Tuntu vähän ironiselta että kun luin tätä niin syön samalla sipsejä.. :D

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: kiva että pidit! :) ja tsemppiä sulle kauheesti!
  Mile: saat ihan varmasti kun oikein yrität! :))
  Anonyymi: kiva että pidit! :) ja kiitti tsempeistä!!

  VastaaPoista
 5. Kerro sitten miten tää sujuu? (-:

  VastaaPoista
 6. toi on mun mielestä tosi hyvä idea!:) ite harrastan muodostelmaluisteluu ja reeniä kertyy se 10-12 tuntii per viikkoo. mut mulla tuppaa välil kans käymää nii et vaik urheilen ku mikäki, nii syön silti suurinpiirtei sen mitä oon just polttanu reeneis pois. mutta onneks mulla on muutaki ku jäällä oleskelua, meillä on siihen sitte vie ohjattua kuntoa sun muta... :))) mutta tosta sun my day päivä videostas tuli heti sellanen HALUUN lähtee lenkille- fiilis:DD mut hyvin sää oot mun mielestä pärjänny, ja pudottanu painooki tosi hyvi!:) HYVÄ SOFIA!!! :))

  VastaaPoista
 7. CrystalNails: kiitti tosi paljon tsempistä!! :)

  VastaaPoista
 8. Kiva postaus JÄLLEEN :D vois itekki pitää pientä kuntokuuria et ois bikinikunnossa ens kesään (;;

  VastaaPoista
 9. Minkälaista ruokaa syöt ton kuntoilun ohella? Ihan kotiruokaa tai koululounaan? Vai jotain keveämpää. Inspiroit mua alottaa kuntokuurin.

  VastaaPoista
 10. anonyymi: wau hienoo kuulla että oot alottanu kuntokuurin ja vieläpä mun inspiroimana! :) ite syön ihan normisti, mutta oon jättäny kaikki herkut vähemmälle ja yritän syödä mahd. paljon hedelmiä ja vihanneksia! :) ja pitää juoda tosi paljon vettä päivän aikana!

  VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla