torstai 31. maaliskuuta 2011

Sähläri

Heippa,

Nyt haluisin puhuu tosta videoblogi hösselistä.. Aikamoista sählinkiä ollut nyt mulla tässä.
Koska mun mielestä videot oli/on mun blogin suola, ja tekin ootte vissiin tykännyt niistä aika paljon :) Tää blogi ei tunnu musta enää samalta jos täällä ei oo videoita! Mun mieli on mennyt ihan vuoristorataa ja se vaunu on nyt ilmeisesti tullu maaliin, nimittäin oon tehny päätöksen. Paskat mitä muut aattelee siitä, että mä teen videoita!! Mitä vitun väliä sillä on oikeesti? Ei mitään!! Mä teen just niinkun mä haluun, eli videoita!! Sehän on ihan sama näynkö mä jossain ruudussa pulisemassa kun että puhuisin julkisesti jollekkin henkilölle, eikö?
Eli siis se videoblogi.. se on ihan turha! Tää blogi ei kuvasta enää muo jossei täällä oo videoita! Tuun siis jatkamaan samaa rataa niinkun ennen, jotta kaikki anonyymit saa kattoo mun videoita ja kaikki te muutkin ilman mitään tyhmää salasta videoblogia! :)
Haluun kyllä vielä kysyy teiltä, onkse videoblogi hyvä idea eli pidänkö sen vai jatkanko samalla lailla niinkun ennen? JA TOIVOTTAVASTI EN OO OLLU LIIAKS VAIVAKS TEILLE!!

19 kommenttia:

 1. mun mielestä ne videot olis kiva ja ehkä myös meille lukijoillekin helpompi tapa kattoo niitä sun tekemiä videoita täältä kuin sieltä videoblogista, mutta ei sekään varmaa ajan myötä olis ollu kovin vaikeeta ; )...mutta täältä saa kaikki katsoa niitä jos haluaa ja sillee :DD Oot yks mun lempi bloggareista ja ne videot on tän sun blogin suola. Se on yks syy miksi luen sun blogia :)..Kiitos mahatavasta blogista! :D

  VastaaPoista
 2. Soffi: munkin mielestä.. :)ja kiitos paljonn!! =)

  VastaaPoista
 3. Olihan se videoblogiki kiva, mut tää blogi videoilla on just hyvä ja ihana. Elikkä siis tykkään kyl jotenki enemmän tästä sun vanhemmasta blogista. Eikä ollu liiaks vaivaa ! =) juu ja hei oli melkei ekoista blogeista mutä luin ja tää on myös mun yks lemppari.

  VastaaPoista
 4. Kaisa: hyvä ettei ollu vaivaa :) ! ja kiitos <3

  VastaaPoista
 5. PIDÄ TÄÄ TÄMMÖSENÄ MIKÄ ON OLLUKKI, ELI VIDEOT TAKAS KEHIIIIIIII ;) ni oon very happy <3 ja jos joku alkaa aukoo päätään, ni voin iha vapaaehtosesti mennä vähä leipoo pataaan, ni jääpä ensimmäiseks ja viimeseks kerraks =)=)

  VastaaPoista
 6. me mitään videoblogia tarvita ;)

  VastaaPoista
 7. Oi ihana päätös :-) Paskat siitä mitä muut ajattelee! :-))

  VastaaPoista
 8. iidadada: NOJEP!!! :)
  Saara: no sasse!! ;)
  Anonyymi: jebou!! :)

  VastaaPoista
 9. tää on just hyvä näin !(: mitä sitä turhia säätämään :D & paskat niille keillä ei oo muuta elämää kuin katsoo sun videoita ja etsii niistä jotain dissattavaa !:-------)

  VastaaPoista
 10. Älä nyt missään nimessä mitään videoblogia tee ! Mun mielestä tää on nyt just tosi hyvä, koska jotenki sun blogista saa enemmän selvää ja muutenki tää on yks mun lempi blogeist. (-:
  Ja älä murehdi mitä jotku sulle sanoo siitä, et teet videoit. Mut joo pidä tää ihan vaa tälläsenä ! (--:

  VastaaPoista
 11. Sori, mul ei oo blogii niin kirjoitan anonyymilla ..
  Must sä voisit kyl jättää sen mikä oli ennen, koska ois paljon helpompaa ja ei se sua pitäis kiinnostaa mitä noi toiset sano, niil ei oo vaa mitä muuta tekemist aj sit ne ettii et ketä ne vois disssa. Tää blogi mul on niin lemppari :) ja ihanat sun videot, so what noi toiset ketkä haukkuu!! ;)

  t.Ansku

  VastaaPoista
 12. anni: aivan just näi! ;)
  Julia: mä itseasiassa tein sen jo.. :D mutta poistin sen :) ja oon ihan samaa mieltä, ja kitos !:)
  ANSKU: Eiii mitään, kaikki saa kommentoida! :)
  ja oon samaa mieltä, kiitoksia paljon !!! :)

  VastaaPoista
 13. Oikee asenne sulla ! (::
  Eli ei me mtn erillistä videoblogia tarvita ! (:
  Tää on paljo selvempääki ku videot täs samassa :)

  VastaaPoista
 14. nyt on oikee asenne pelissä ! ;);) ja eei oo ollu vaivaa jajajajaja samaa rataa ! ((:

  VastaaPoista
 15. Ppompula: justiinsakkin näin! ;))

  VastaaPoista
 16. Nonnii hyvä! Ei tarvii ajatella muitten mielipiteitä, varsinkaa tollases asiassa et onko sulla blogissa videoita vai ei! Tietenki se voi rupee ärsyttää, jos ruvettais dissaa mut naurettavaa se vaa ois noin pienestä asiasta. :--D
  noi videot tuo tunnelmaa sun blogiis ((:!!

  VastaaPoista
 17. eikä siinä oo mitään noloo et teet videoita kunhan et puhu niissä sellasia juttuja mitä et vois puhua tyyliin sun kavereille koulussa.

  VastaaPoista
 18. jasminll: jeepppaaa! oon ihan samaa mieltä :)
  Anonyymi: aivan :)

  VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla