tiistai 29. maaliskuuta 2011

Riparimekko!

Heips,

Voi miten mielikuvituksellinen otsikko... :D No mutta nyt esittelen teille mun kaunokaisen jota aion pitää Konfirmaatiossa ja rippijuhlassa :) Kello oli jotain 12 yöllä kun otin videoo ja kuvia.. hyvä mä! Joten ei oo ihan mitään parasta laatua..
Ja nyt vähän infoa ostopaikasta ja sen semmosista :) Ostin mekon tosiaan Finezza -nimisestä kaupasta täältä Hämeenlinnasta. En oo ihan varma onko niitä muualla, kyllä niitä kai on... Heheh hyvä mä! Mekko makso 168 euroa.. Aika kallista, mutta on mun mielestä täysin hintansa veronen!! Siellä on kokoja xxs - 6xl väliltä, eli pienikokoselle sekä vähän isommallekkin löytyy varmasti mieluinen! Asiakaspalvelu oli tosi kivaa ja ne autto löytämään just mieleisensä, eli siis isot kiitokset Finezza! Ja suosittelen ehdottomasti :)

Sitten infoluontaista asiaa teille kaikille!!!!!!!!!
Te tykkäätte videoista ja mä tykkään tehä niitä.. mutta tähän on nyt tullut vähän niikun "ryppy rakkauteen" Meijän koulussa ja muualla aika moni on saanut selville, että mä teen videoita.. Se on ihan okei, mutta muo vähän pelottaa, että se menee siihen että tyypit rupee juoruilee musta ja jos se menee väärään korvaan niin muo voidaan jopa kiusata.. ja ihan itseeni ajatellen tähän blogiin en tuu tekemään enään videoita.. Älkää huolestuko vielä, nimittäin teen toisen blogin mikä on salainen. Voitte tähän pistää kommenttia jos haluutte sen ns. videoblogin lukijaks niin kutsun teijät sitten sinne lukijaks! :) Ymmärsittekö? Eli se blogi on vaan kutsutuille käyttäjille ja siellä on sitten mun kaikki videot! Kysykää vaan jos ette ymmäärtäny nyt jotain! :)) Mutta en ota tota vielä käytäntöön, mutta tässä lähiaikoina! Ja vielä se, että mun pitää siis poistaa kaikki videopostaukset täältä.................... Mutta en vielä, noin viikon päästä!

21 kommenttia:

 1. Ää ärsyttää kun tollasia ihmisiä on !! Mut oon joka tapauksessa tai siis ehdottomasti tulossa video blogin aktiiviseks lukijaks (::

  VastaaPoista
 2. eli siis anonymit ei voi lukee sitä videoblogii?

  VastaaPoista
 3. mmä haluun videoblogin lukijaks =)

  VastaaPoista
 4. mä haluun ainaki si videoblogin lukijaks :)

  VastaaPoista
 5. ymmärrän, sen takia en itekkään tee videopostauksia omaan blogiin. (tein taas uuden, linkki tuossa alhaalla, jos kiinnostaa:-D) Mun mielestä toi videoblogi on hyvä ajatus!:--)

  Ihana mekko muuten:-)!

  http://lightninghands.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. anni: no niin on ): ja seelvä!
  anonyymi: hmm.. ei kai en oo ihan varma :s yritän pistää sillai jos se on mahdollista että anotkin pystyis kattomaan!!
  rebe: jessöör :)
  aino: okie :)
  vilmamou: jeap, kiitos !:)

  VastaaPoista
 7. Mäkin just ton takia en viitti tehä videoit, tai sillein, vaikka halusinkin koska pelkään just tota samaa ;( Mutta haluan ehdottomasti sen videoblogin lukijaksi jaja ihana toi mekko muuten :)

  VastaaPoista
 8. mä haluisin kanssa sun videoblogin lukijaks (:

  VastaaPoista
 9. Anx: jeep :s kiittoos !:)
  reettta: okiee :)

  VastaaPoista
 10. Tosi ärsyttävii tollaset tyypit... Joo ja toi sun mekko on IHANAIHANAIHANAIHANA sopii sulle sika hyvin!!! =) joo ja mä tykkään sun videoista, että jos haluut ni saa kutsua ;)

  VastaaPoista
 11. Wake me later: niin on.. ja kiitoos paljon!! :)) ja hei pistä mulle sun s-postia niin kutsun sut!:)

  VastaaPoista
 12. ihan sika ihana mekko!:) ja haluisin sen sun videoblogin lukijaks:) just ton takii en viitti tosiaan niitä videoita tehä..

  VastaaPoista
 13. haluun sen videoblogin lukijaks !: )

  VastaaPoista
 14. ihana mekko ja aika kauheeta et ne ovat sellaisii, mut mäki haluisin sitte ton videoblogin lukijaks, koska tää on just niiiiin kiva ku teet aina videoita ja no sun videot ovat vaa niin ihanii :)

  VastaaPoista
 15. kaisu: kiitsa:) ja jepa kutsun sut ;D
  aibsu: okiie, pistäppä mulle sun s-postia niin pystyn kutsuun sit sinne :)
  tsikibriki: kiitos! :) joo mutta pistähän sun s-postia mulle niin pystyn kutsumaan sut! :)

  VastaaPoista
 16. IIIIIIIHANA olikos siellä muitakin valkoisen värisiä mekkoja ? ja toinen kysymys vielä että onko tuo mekko polveen asti vai miten?

  VastaaPoista
 17. voihan harmin harmi!! oon aina tykän sun videopostauksista ;(((

  VastaaPoista
 18. Anonyymi: kiitos :) ja oli siellä!! ja mekko ylttyy vähän alle polvien :)
  Anonyymi: heiiheii, sä voit kanssa lukea sitä kun vippaat mulle sun s-postin!:)

  VastaaPoista
 19. mä haluun sun videoblogin lukijaks ! & aika moni on ottanu sun videopostauksista mallia, kun moni puhuu et vois tehä kans viseopostauksii et luultavasti kohta kaikki tekee sillee :D

  VastaaPoista
 20. Ilona: en tehnykkään sitä videoblogia :)
  aijaa, en oo huomannu :DD mutta siinäpähän tekee :D

  VastaaPoista
 21. Mistä toi mekko on? :) Tosi sievä!

  VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla