perjantai 11. maaliskuuta 2011

Paska perjantai suoraan sanottuna

Heippa,

Nyt on sanottava, että paska perjantai ihan totaallisesti... Let me tell you.
Aamu alko sillä, että heräsin liian myöhään ja siitä seurasi se että en ehtiny käydä suihkussa, joten koko päivän näytin ihan rotalta! Sitten koulussa tokalla tunnilla oli liikuntaa, meillä oli korista.. Sitte nään kun koripallo menee mun ohi ihan yksikseen, syöksyn sen perään ku haukka, sivusilmällä nään kun kaks tyttöö juoksee kans sitä päin. Sitten ne törmääkin muhun molemmilta puolilta ja jommankumman kyynerpään iskeytyy täysiä mun olkapäähän.. Jumalaton kipu iskee muhun koko käsivarren pitudeelta ja itkuhan siitä tuli.. samalla kirosin äänen ainakin tsiljoona kertaa "ai vittu mun olkapää, ai vittu mun olkapää!" Sitten eikun terkkarille, joka kertoo, että mulla on joku luukolahdus siinä ja siihen saattaa keräytyä nestettä tai siinä voi myös olla lihasrepeytymä.. Ai kiva!
Sitten se terkkari ilmottaa tomerana, että nyt olis kotiin lähtö ja minähän sanoin etten helvetissä! Mä jään tänne piste! Sain sitten jäädä, ja syy miks halusin jäädä on se, että meillä oli heti seuraavalla tunnilla No hätä! -kilpailu joka on koulujen välinen kisa ja se koskee jotain tulipalo -turvallisuus juttuja. Mä kävelen sinne tarmokkaana, ja tuleekin ilmotuis, että suo paikkaa joku poika (en muista nimeä) Jahas, mikäs siinä... anteeksi että liityin koko kisaan! No sitten syömään, se sentäs meni ihan hyvin kunnes... huomaan, että en oo tehny kemian läksyjä ja seuraavaksi on siis kemiaa. No mulla on tasan viis minuuttia väsertää ne läksyt ja ei tuu mitään! Kemian tunnilla pillahdan itkuun kaikesta kivusta, turhautuneisuudesta, väsymyksestä ja kaikista tunteista sekasin. Sitten kun siihen lisää ne muka huolestuneet ilmeet ja kaikki ne "voii mikä sulla on????" Ja pojilta ne "mitä vittua sä nyt poraat??" huudot niin ei halleluja ja lisää itkua! No tämän jälkeen on köksää, ja se menee kaikenkaikkiaan ihan hyvin, oho oho.. No pääsen kotiin ja iskä soittaa ihanana, että voi tilata pitsaa! Päivän pelastus! ... melkein. No siihen menee vielä tunti että isä tulee, ja aattelin tulla tähän koneelle, ehdin olla semmoset puol tuntii kun kuuluu iso POKS ja sähköt menee... Voi kiiitos, mikä lisäys tähän päivään, nimittäin olin lataamassa teille videota!! Sitten sähköt tulee ja menee semmosen puolen tunnnin ajan.
Ihanaa, iskä tuli ja miellyttävä pizzan haju valtaa mun nenän, into piukeena revin sen pahvilaatikon auki ja rupeen mutusteleen mun puolta pizzasta.. Epämiellyttävä maku täyttää mun suun, mun puolikkaassa onkin katkarapuja, kinkkua ja ananasta vaikka siinä piti olla pelkkää juustoa!! Joo-o luitte oikein pelkkää juustoa.. Iskän puoli oli samanlainen paitti, että siellä oli aurajuustoa ja sen semmosia.. Pienin haukuin yritän vetää sitä pizzaa..
Aattelin ettei mikään voi mennä enään pieleen.. Luulin väärin. Mun piti mennä mun kaverin näytelmään jossa se itse näyttelee. Sitten tapahtukin kaiken maailman sählinkejä ja me myöhästyttiin koko samperin näytelmästä.. joten ei siis teatteria tälle illalle.. Eikun soitto kaverille, että en pääsekkään ja tuhannesti anteeks..
Semmonen paskaperjantai mulla........ Mites teillä?
Mutta elämässä tulee aina välillä huonoja päiviä, nyt oli mun vuoro. Ja elämä jatkuu kaikesta huolimatta!!
Nyt oli vaan pakko tulla avautumaan teille, ja kiitos jos jopa jaksoitte lukee mun agstipäivityksen! :)

13 kommenttia:

 1. Koita pärjätä !! iha jees perjantai täs ollu, toiv sun paranemaan päin!!!! :D:D

  VastaaPoista
 2. Wake me later: tässähän tää, huominen on toivottavasti parempi päivä!!! :) ja hyvä että joillakin on ollu hyvä perjantai.

  VastaaPoista
 3. Kyllä se siitä! Ei miullakaan mikkään mahtava päivä ollu, mutta ei hätiä :p

  VastaaPoista
 4. Koita pärjätä ! (:
  Ei nää perjantait aina välillä mee aina niin hyvin, ku luulis. (:

  VastaaPoista
 5. Jotenki niin tuttu tunne, että kaikki menee pieleen! Mutta huomenna on uusipäivä ja viikonloppu, joten jakselehhan, ja hyvää viikonloppua (: + hieno uusi banneri!

  VastaaPoista
 6. Jotenkin yli tuttu tunne :s mut kiva banneri (:

  VastaaPoista
 7. juliaaae: jep:) ei mee ei.. :D
  Anx: näin teen!! :) ja kiitos
  anni: ;s kiitos :)

  VastaaPoista
 8. Ooi;( koita pärjätä!! Eikä toi munkaa perjantai kauhee hyvi menny ku kipeenä:( Mut ihana toi banneri ja varsinki toi mis sul on toi karvahattu!!<33:)

  VastaaPoista
 9. Rituu: kyllähän mä pärjään :) harmi ): ! ja kiitos :)

  VastaaPoista
 10. ankee perjantai ollu todellaki sulla. Onneks meidä koulun pojat ei oo sellasia että jos tyttö poraa ni ne alkaa huutelee ja vittuilee justaa tollasta 'mitä sä ny poraat' vaa ne alkaa heti olee huolehtivaisia ja ihania :)

  VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla