keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Päivän asua

Heijj,

Kauhee väsy koko ajan.... Tänään oli ihan rentoperus koulupäivä ei mitään kummempia :) Huomenna on jo torstai sit perjantai!! Jee :D 
Huhtikuun lopussa Peppi tulee meille hoitoon, niille jotka ei tiiä kuka Peppi on, se on iiihanin perhoskoira ikinä <3 Saatte Pepsusta sitten kuvia kun se tulee :) 
Sain Ruotsin kokeesta 8- ,ihan hyvin koska luulin, että se meni tosi huonosti! 
Tein tänään vähän jotain erilaista ja esittelen teille mun päivänasun videomuodossa :) Jossain kohin video on vähän tumma mutta eipä se kauheesti haittaa..
 
Paita - ONLY
Legginsit - Seppälä
Laukku - Anttila
Ja nyt näitä ainaihania nassukuvia.. :D
Ja muistakaas  vastailla yks postaus alemapana olleihiin kysymyksiin! :)

7 kommenttia:

 1. Tää on aivan IHANA blogi!!! siis omg!!! joo mutta kummiskin aattelin alkaa lukee tätä kun tää on tosi mielenkiintonen ja ulkoasukin on superhyvä!! :DD luinki tän ihan kokonaan läpi ja mun mielestä säkin oot niin ihana! tai siis sä oot aito ja luonnollisen kaunis ja sul on aivan ihana tyyli! loveit!! alan todellakin lukee :D:D

  http://badhairday-is-everyday.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Wake me later: nohuhhuh, kiitosta ja paljon!!! on aivan mahtavaa lukee tommosia kommentteja joten kiitoskiitoskiitos :))) !! oot tosi tervetullut lukijaporukkaan :) varmasti käyn kattomassa myös sunkin blogis!

  VastaaPoista
 3. Mooiii! Sun blogis on iha sika kiva ja oon lukenu tätä niiku alust asti mut sillee anonyymin mut nyt ku tein oman blogin nii oon alkanu lukee sillee muutenki ja tää on iha sika kiva ja on tosi kiva ku teet paljon noit videoit niit on kiva kattella!! :D:D:D:D
  Muutes kuin kauan sul suunnillee meni et sait lukioit ku mul on vast yks ja seki mun kaveri xD
  Ku tuntuu vähä tyhmält kirjotella sillee ei kenellekkää:):):):):):)

  http://rlloovesyou.blogspot.com/
  Ps.toi paita on iiihana!!<3

  VastaaPoista
 4. Rituu: heiiii! :) kiitoksia paljon kaikesta mitä sanoit =) mulla meni semmonen puoli vuotta.. tiiän että se saattaa kuulostaa pitkältä ajalta, mutta niitä tulee ajan mittaan :) voit auttaa asiaa mainostamalla blogia ja sinne päin :)

  VastaaPoista
 5. Lopetin sen mun teksti blogin ja rupesin pitämään kuvaus blogia että saa toki liittyä http://anni-photosofmylife.blogspot.com/ :) ja kiva paita (:

  VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla