tiistai 25. tammikuuta 2011

Parit kuuulumiset :)

Heipodei,

Aattelin kirjottaa vähän nyt tulevista jutuista ja kuulumisia :) Ensinnäkin muo ahdistaa hirveesti tulevat kokeet, joita on liikaa! Matikan, enkun, äikän, ruotsin... mitä vielä? Joten pahottelen ettei tuu nyt kauheesti postauksia :s
Siivosin huoneen maanantaina ja vaihtelin vähän huonekalujen paikkoja, tein siitä videon jo valmiiks. Eli huonepostausta luvassa joskus tällä viikolla kun on aikaa ladata se video tonne juutuubbii! Asiasta kukkaruukkuun, mun serkulla Saaralla on sweet 16 -partyt 12.2!! Aattelin ostaa sinne jotkut tosi kivat vaatteet, ja tehä sitten hiuspostausta sillon! Koska mun kyselyssä monet on halunnu hiusjuttuja, ja sitä te sitten saatte :)
Mulla alko tällä viikolla kuntokuuri, joka on alkanut tosi lupaavasti. En syö karkkia viikolla, pelkästään lauantaisin. Tiistaina salille (olin tänään salilla + vesijuoksemassa;) Torstaina kotona jotain jumppaa, perjantaina vesijuokseen kaverin kaa ja sunnuntaina Zumbaan :) Tavote olis laihduttaa 10 kiloa konfirmaatioon! Pitäkää peukkuja ;)
Hmm, mitäs vielä.... Ei oikein muuta itseasiassa. Aattelin tehä tämmösen ihan pienen kyselyn tähän postauksen loppuun, mitä haluutte tältä blogilta enemmän?
a) videopostauksia (minkälaisia?)
b) päivän asuja
c) meikkitutoriaaleja
d) jotain muuta, mitä?
Kiitti jos jaksoitte vastata, ja loppuun kuvituksena jotain randomkuvia musta :D
6 kommenttia:

 1. hmm tää sun blogis on tosi kiva ja ei oikeen ees tarttis mitää lisäillä, mut mä ainakin tykkään noista videoista ! (: mut mitä vaa, sulla on niin paljo ideaa et lyl siitä hyvää tulee ;)

  VastaaPoista
 2. Kaisa: joo mulla on jo pari videota valmiina ;) ja kiitos kiitos =)

  VastaaPoista
 3. hyvä sofia ! =) ja hei tee joku meikkitutoriaali jostai erikoisemmasta meikistä, esim. bilemeikistä. Tiiän et oot iha sika hyvä meikkaa :))

  VastaaPoista
 4. jes sööör, pistän korvan taakse ;) kiitos!

  VastaaPoista
 5. Söpöjä kuvii :) En keksi oikein mitää mitä vois lisätä ku oot tehny jo kaikkes! Jatka vaa tähän samaan malliin! :D

  VastaaPoista
 6. Anx: mulla on vilkas mielikuvitus ;) ja kiitos!

  VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla