keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Lemppari ihotuotteet

Heipsun,

Yritän nyt näin viikkoisinkin tehä niin kutsuttuja Aihe-postauksia :)
Ja hei oikeesti, toistan nyt itteeni mutta oon niin kiitollinen teille kaikille uusille lukijoille! (myös vanhoille!) Se innoittaa muo kirjottamaan tänne! Ja ootte ruvennu kommentoimaan, love it! Keep going!
Mutta takasin aiheeseen.. Ihosta huolehtimen on yhtä tärkeetä kun ottaa määrätyt lääkkeet!
Joka päiväinen meikinpesu (jos siis käyttää meikkiä) on tärkeää, ja vaikka ei käyttäis meikkiä voi silti huolehtia ihosta pesemällä sen pelkällä vedellä :)
Eli jos käytät meikkiä, pese ne myös! Se ehkäisee finnien tuloa, vaikka niitä nyt väkisin pukkaa murrosiässä, MIKSI?
Jos sun iho on tosi helposti rasvottuva, käytä rasvaiselle (vai onks se öljynen?) ihotyypille tarkoitettuja tuotteita :) Eli; käytä omalle ihotyypillesi suotuja tuotteita!
Jos käyttää vähän meikkiä, voi pelkkä vesi riittää. Mutta me, jotka käytämme useampaa sorttia meikkiä, pitänee puhdistaa kasvot huolellisesti. Tai ei sillä, ettei niitten jotka ei käytä niin paljoa pitäisi, mutta... no you get the point, right?
Itse käytän puhdistusmaitoa sekä kasvovettä iholle.

Käytän Garnierin puhdistumaitoa sekä kasvovettä :) Nää on mun luottotuotteita ollut jo kaksi vuotta! Sisältää B5 -vitamiinia ja on kaikille ihotyypeille. Ensin levitän maidon, pyyhin sen hellästi pois vanulapulla (vedellä käy myös hyvin) Tämän jälkeen pistän uuteen vanulappuun kasvovettä ja pyyhin sillä reilusti koko naaman.

Silmämeikin poistoon käytän myös maitoa sekä tommosta.. ööö, vettä? Tämä ei ole pakollista, mutta itse saan sillä parhaan tuloksen, koska oon tämmönen pakkelinaama :D Levitän hieman sormenpäillä maitoa silmiin ja pesen tämän jälkeen silmät lämpimällä vedellä. Sitten otan tota silmämeikin poistoainetta vanulappuun ja pyyhin loput pois. Molemmat sisältävät B5 -vitamiinia. Sininen putilo on kaikille ihotyypeille, ja molemmat Nivean.

Oon ruvennut käyttään rasvoja enemmän, koska mulla on ruvennut iho kuivumaan :s Erityisesti kädet. Käsille paras rasva on tuo So...? Kiss me -rasva :) Se imeytyy nopeesti, eikä tarvi paljoa laittaa. Illalla pistän The Body Shopin yörasvaa (pieni purkki) joka nimestä päätellenkin jätetään yöksi :) Ressuvoidetta käytän vartalolle, myös kasvoille :) Hyvä meikin pohjustukseen! Meikki pysyy koko päivän kun pistää sen meikin alle ja antaa imeytyä!

Pistäkää ihmeessä postausideoita tulemaan! :)

8 kommenttia:

 1. Sulla on kivoja noi video postaukset , voisit tehdä vaikka lempivaatteistas ?(:

  VastaaPoista
 2. Hei tuli vaan mieleen, mistä noita 'So..Kiss Me' ja Ressurasvoja saa? Tai mistä oot ite ne ostanu? Kiitos jo etukäteen vastauksesta :)

  VastaaPoista
 3. Mäki tykkään videopostauksist :))
  Ja sit postauksen vaikka voisit tehdä, että millaisii kenkii ja vaatteit sul on :)

  VastaaPoista
 4. anni: kiitos :) ja joo hyvä idea, pistetään korvantaakse!
  Anx: En oo ihan varma, mutta veikkaampa että tota So..Kiss me -sarjaa saapi ihan perus Anttiloista, sokkarilta jiiänee :)
  Ja ressurasvan sain H&M:stä pari vuotta sitten :)

  VastaaPoista
 5. tsikibriki: sori en vastannut sun kommenttiin tossa äskösessä, koska oltiin ihan samaan aikaan kommentoimassa :D kenkäpostauksen oon tehny joskus kesällä, mutta miksen tekis nyt talvikengistä :) hyviä ideoita, pistetään korvantaakse!

  VastaaPoista
 6. Toi on vaan niin ihana toi So...? Kiss me. Aww. <3 :D Huone postaus ois kiva ! (: En tiiä ootko jo tehny, ku vasta aloin lukee sun blogia enkä oo viel kaikkia kerenny käymään läpi (:

  VastaaPoista
 7. Ppompula: Niin onn :D Oon kyllä tehny huonepostauksen :) Mutta mulla ruvetaan tekemään huoneremppaa, niin siitä sitten huonepostausta! :)

  VastaaPoista
 8. Noi silmämeikinpoistoaineet on molemmat kaikille ihotyypeille, erona vaan et vaalee pullo on vedenkestävälle meikille ja sininen pullo ei. Eli selviäisit vaan jommallakummalla noista, kummanlaista meikkiä nyt sit käytätäkään. :D Selvitä faktat!

  VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla