torstai 13. tammikuuta 2011

Kuulumisiaa

Helou,

Vähän on ollut hiljasta nyt blogin puolella, syynä on jaksamattomuus sekä ajanpuute! Mutta täällä ollaan hengissä, niin kuin aina :)
Kouluviikko on lähtenyt ihan hyvin käyntiin, on jo ilmoitettu parit kokeetkin.. not nice! Onneks ne on vasta ens kuussa. On ollu kiva nähä kavereita ja on päivisinkin jotain tekemistä!
Viikonloppuna porukat menee lauantaina Turkuun kattomaan jotain esitystä, ja tulee sunnuntaina takaisin. Joten suunniteltiin Karon kanssa, että se tulee meille yöks, pidetään oikein tyttöjen ilta, kasvonaamioita, hyvä leffa ja sen semmosta. joten siitä nyt ainakin tulee postausta :)
Oon suunnitellu valmiiks jo pari postausta, mutta mitään en oo vielä toteuttanu.. go me! Sitä meikkipostausta oon harkinnu jos siitä lähtien kun alotin blogin, mutta kunnollista videota ei oo vielä tullut, kaipa mä senkin joskus hoidan, vai? :)
Kuvana joku ikivanha webbikuva :)
Muuten pistäkää rakkaat postausideoita! :) Toteuttelen aina viikonloppusin.

4 kommenttia:

 1. joo meikkivideopostaus ja huonepostaus olis aika mukavia=)

  VastaaPoista
 2. kiitsa ideoista, yritän toteutella sitä meikkipostausta piakkoin :)
  huonepostaus on itseasiassa tehty jo, voit zekata täältä http://wouldikissyou.blogspot.com/2010/12/my-room-my-rules.html :)

  VastaaPoista
 3. Jee! Sullon kiva blogi :D Katoin youtubesta videoitas, mutta en tienny blogis osotetta, kunnes vastasit kommenteihini. ;D Joo, sullon kiva blogi. Voisit tehä videopostauksia, vaikka ootkin kyl tehny niit paljon, mutta ne on silti kivoja, ja tykkään kuunnella sun höpötystä x"D

  VastaaPoista
 4. kiitoskiitos :) ja videopostauksia kyllä tulee jatkossakin! :))

  VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla