sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Back to school

Heipsun,

Huomenna sitten taas kouluun kahen viikon loman jälkeen, kaipa se on ihan jees :) Näkee kavereita. Loma on kyllä tullut tosi tarpeeseen, saanu rentoutua täysillä hyvässä seurassa, oivaltanu uusia asioita itsestä ja niin pois päin.
Yleensähän ihmiset tekee koko vuoden kertauspostauksen, mäpä sain idean tehä loman kertauspostauksen ;)

Lomahan alko tunnetusti joulujuhlasta :) Todistuksesta tuli hyvä, ja siitä oli hyvä myös aloittaa joululoman vietto!
Tämmöstä mulla oli päällä, varmaan muistattekin :)Siitä sitten lähettiin ihan joulua viettämään serkuille, Sastamalaan :) Oltiin siellä jouluaatto, tapaninpäivään asti. Joulu oli tosi mukava, ja sain upeita lahjoja! Esim. järjestelmäkamera!
Kun joulu oli vietetty, Saara tuli meille sekä Taksukoira hoitoon :) Käytiin Saaran kanssa Hesassa shoppaamassa hyvin tuloksin ja Taksu oli mitä ihanin koira hoitaa! Miisaaaa, koska Taksu vois tulla uusiks? ;)

Uusivuosi kolkuttikin jo ovella, ja sain sen viettää parhaassa seurassa! Menin Karolle ja Kaisalle yöks, ja siellä oli kalletkin :) Ei nukuttu koko yönä, ja sen kyl huomas seuraavana päivänä :D
Sitten alkoikin vuosi 2011 :) Olin kavereitten kanssa paljon, mm. Karon ja Kaisan kanssa katsomassa Rare Export leffassa. Oli ihan jees, muttei niin hyvä mitä luulin.
Miisa sitten ehdotti että jos pidettäisiin bileet(lue: se tarkottaa että me kolme nähään), ja siitä se ajatus sitten lähti ;) Saara ja Miisa tuli meille, ja käytiin taas shoppaamassa :)
Kun serkut lähti, mentiin äipän kaa Ideaparkkiin shoppaamaan vielä vähän lisää.. Mami oli kiva ja osti mulle ihanan paidan ja vielä ihanamman laukun :) Nyt viikonloppuna en oo tehnyt mitään maatamullistavaa.
Tiivistettynä; loma tuli tarpeeseen ja shoppailin liikaa.

Huomenna sitten päivänasua ja sen semmosia seeya later! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla