sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Tired as shit

Moiksuu,

Ai kamala kun oon laiminlyönyt tätä blogia, viimeks kirjottelin viikko sitten. Anteeksi siitä, ihan oma moka kun oli noin pitkä väli ilman postauksia; ajatukset pyöri viikolla siinä että "joo kirjottelen viikonloppuna ja teen jonkun kivan videon". Sitten perjantaina älyän että meillä on iskoleiri... Noo, no can do :) Etiäppäin!
Kulunut viikko meni salilla, kokouksessa, koulujuttuja tehdessä ja leirillä. Kauheesti ei mitään suurempaa tapahtunut, mutta silti oli koko ajan kiire? Kuulostaako mitenkään loogiselta? Hyvä, ei mustakaan..
Nyt on koko isoskoulutus käyty, mikä kesti meillä 2 vuotta! Tämä tyttö on valmis isonen :) Ja yks leiri on jo tiedossa mihin haluaisin kesällä mennä, mutta saapi nähdä pääsenkö sinne.
Kesästä puheen ollen, mennnään sillon heinäkuussa Splittiin, Kroatiaan!!!! Can't wait! Onko kelläkään kokemuksia? :) Onko jotain paikkoja mitä haluaisitte suositella?
Tänään on vielä ohjelmassa psykan esseen kirjottamista... Arvatkaapa riittääkö energia semmoseen? Vastaus: EI! Mutta pakko se on vaan pusertaa :) Tosta iskosta (=isoskoulutus) täytyy vielä sen verran sanoa, että suosittelen kyllä lämpimästi kaikille! Siinä kasvaa, oppii ittestänsä uutta, itseluottamus kasvaa, uudet kaverit ja se kokemus ittessään on ihan mahti! :)
Mutta oon niin rättipuhkipoikkiväsynyt ja mielikuvitukseton, etten keksi enempää sanottavaa.. Kuvituksena  koneen syövereistä löydettyjä KESÄkuvia meille innokkaille kesän odottajille :)

104 kommenttia:

  1. Oltiin Splitissä 2011 kesäl! Mä ainaki tykkäsin, tosi kivoi ruokapaikkoi ihan joka kadul ja se kristallin kirkas vesi...aaaah!! :)

    VastaaPoista
  2. Voitko käydä kattoon mun blogia:)))) osoite on: karva-kuonot.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Sori tää ei liity tähän postaukseen mut miks sun yhen videon nimi on army make up?:D

    VastaaPoista
  4. oot väsyny kuin paska? (y) onnee vaa :)

    VastaaPoista
  5. Voisitko tehä ja ladata tänään sen ruoka videon? (: ei oo pakko mut kysyn nyt vaa :)

    VastaaPoista
  6. JEEE !! Tosi kiva ett tuli pitkästä aikaa postausta, pystyn niin samaistuun tohon ett on kauhee kiire, itelläkin elämä nyt semmosta hulllunmyllyä että huhhuh;D mutt niin on jo pitkän aikaa pitäny kysyä että tunnetko semmosen henkilön kun sara eräretki, oon miettiny jo piiitkän aikaan:) tosi kiva jos vastaat:) ps. Rakastan sun blogia !!<3

    VastaaPoista
  7. Ei vitsi, mäkin oon menossa Kroatialla vissiinkin samaan kaupunkiin, mut mä meen kyl sinne kesäkuussa:D Mä en tosiaankaan malta oottaa et pääsen sinne! Se on kuulemma sellainen ei niin 'turistirysä' mikä on ainaski mun mielestä positiivinen juttu, koska ei oo koko ajan joka paikka täynnä turisteja:D Mut en tosiaankaan hirveenä muuta tiiä, siellä on vissiin ihan vähän lämpimämpi kuin suomessa, mut ei paljoa:)

    VastaaPoista
  8. Mä olin viime kesänä Splitissä ja tykkäsin tooooooosi paljon! :D Käytiin mm. yhellä tosi kivalla risteilyllä ja vähän muuallakin, mutta siellä kyllä viihtyy, vaikkei mitään erityistä tekisikään :D

    VastaaPoista
  9. Ite olin Kroatiassa syyslomalla vuosi sitte ja voin sanoo että tykkäisin tosi paljon:) käytiin monissa paikoissa myös Splitissä ja se oli tosi kaunis kaupunki! Mitä ite voisin sieltä suositella niin Krkan luonnonpuisto oli huippuhieno ja samoin kannattaa käydä tsekkaamassa saaria! vesi on ihanan väristä ja luonto tosi kaunis:) ite kävin Brac saarella joka oli tosi kaunis!

    VastaaPoista
  10. kuule sofia, ei sun tarvi aatella tätä blogia, ei sun joka päivä tarvi tänne kirjotella, se on pääasia et sulla koulussa menee hyvin! kyllä me jaksetaan oottaa niitä postauksia!! ei sun tarttii olla sillee et voi ei ku oon laiminlyöny tätä blogia ja en oo kirjotelluu ääh...

    VastaaPoista
  11. En oo tuolla splitssä käyny, mut oon käyny kyl Dubrovnikissa joka on samassa maassa, oli tosi kiva paikka oli ja varmasti myös split on

    VastaaPoista
  12. Jee olin vissii eka?Tosi kiva blogi sulla!:)

    VastaaPoista
  13. Ite olen käyny splitissä kerran tai kahesti..
    hieno paikka on :) ! mihin hotelliin menette ?
    siellä on jonku verran hyviä vaate- ja kenkäkauppoja + siellä on hieno satama :D

    VastaaPoista
  14. jännää miten teillä kestää isoskoulutus 2 vuotta :o meillä vuosi ja kohta loppuu!! :) ja kyllä minäkin suosittelisin lämpimästi kaikille!

    VastaaPoista
  15. Sie näytät iha huoralta,sori!

    VastaaPoista
  16. Sa oot niin ihana kiva postaus

    VastaaPoista
  17. Thank god meil kestää koulutus vaa vuode ... :D mäki olin viikonlopun iskoleirillä, oli kyl kivaa:) kesäl pääsen ahvenanmaalle isostelee!!:)

    VastaaPoista
  18. ihan mielettömän hieno tuo neljäs kuva <3 kivoi nää tekstipostauksetki välillä :)

    VastaaPoista
  19. Ei sun blogis oikein enää kiinnosta kun postauksia tulee harvoin ja laatu näin paska..

    VastaaPoista
  20. Mekin mennään kesällä kroatiaan (;

    VastaaPoista
  21. Moikka!
    En oo vielä ikinä sun blogiin kommentoinu mitään, mutta kerta se on ensimmäinenkin.Oon sun blogia nyt viime keväästä lueskellu ja tosi kivoja postauksia sulla ja paljon videoita.Oot tehny tosi paljon noita kaikkia meikkivideoita ja noita meikkiopetusvideoita(?). Osaat meikkaille tosi kivasti, mutta miks et ikinä tee kunnon meikkipohjaa. Koko hieno silmämeikki menee iha suttusen näköseks jos on huonosti tehty meikkipohja.Osuu vaan aina silmään sun läikikäs ja epätasanen meikkipohja. Älä ota mitenkään pahasti tätä kommenttia. Oot tosi nätti tyttö:-)

    VastaaPoista
  22. itse olen kanssa käynyt isoskoulutuksen ja se kesti vain puoli vuotta (: olin myös viime kesänä yhdellä leirillä isosena se oli kiva kokemus mutta viikko oli raskas..:D

    VastaaPoista
  23. Yksi lukija lähti juuri.

    VastaaPoista
  24. kyl välillä vituttaa nähä näit samoja kuvia mitkä on nähty jo viiskyt kertaa täälä blogissa :) ei pahalla..

    VastaaPoista
  25. oootan kesää innolla!:)mut asiasta kukkaruukkuun voikko sanoo et miten kauan menee et tulee seuraava postaus jos susta sillon tuntuu ku kirjotat et millohan kerkeän seuraavan postauksen tehä...toivottavasti ymmärsit::)nii ja sanot aina et kauhea ku en oo kirjootellu pitkään tai jotain muuta sellasta,mutta tuo oli taas tota mun omaa hössötystä:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. on tosi vaikeeta arvioida koska kirjottelen seuraavan kerran, se riippuu niin monesta asiasta; fiiliksestä, ajasta, onko aiheita yms :)

      Poista
    2. joo okei ymmärrän mut ite sitä ei osaa ymmärtää et sulla on myös muutakin ku tää blogi:)

      Poista
  26. On tosi ihana paikka!upeeet maisemat+ ruoka on taivaallista<3
    Aiotko osallistua vanhoihin,jos aiot niiin ostatko käytetyn puvun,teetätkö vai vuokraatko.ja onko sulla pari:D ? Ihan uteliaisuuttanu kysyn:3

    VastaaPoista
  27. sun kasvot on aikuistunu paljon tän aikana mitä oon seurannu blogias ja katellu kuviii (:

    VastaaPoista
  28. Kaksi viimeistä kuvaa on todella upeita! :) ja turha ressata postaustahdista, kaikki kellä on vähänkään myötätuntoa niin ymmärtää että sulla on menoja niinkuin kaikilla muillakin ja aina ei vain yksinkertaisesti ole aikaa tehdä postauksia ja panostaa blogiin. Silti on aina ihana yllättyä kun sulta tulee videota tai uutta postausta:) jatka samaan malliin, oot mun lemppari!!

    VastaaPoista
  29. Saaks sua tulla moikkaamaan uudestaan jos on jo joskus tullu moikkaa?xd

    VastaaPoista
  30. sun postaukset huononee huononemistaan

    VastaaPoista
  31. http://www.demi.fi/keskustelut/keho/miten-kaunis-joku-voikaan-olla-eiku#comment-9204852 julkkis :D

    VastaaPoista
  32. miten teidän isko voi kestää noin kauan ku ite olin viime vuonna riparilla ja nyt oon menossa isoseks jo heti kesän ensimmäiselle leirille :O?

    VastaaPoista
  33. voi tää oli kiva postaus!:)

    VastaaPoista
  34. Ite oon ollu kroatiassa 3 kertaa, dubrovnikissa ja käytiin myös splitis:) se on tosi kiva paikka suosittelen käymään dubrovnikin vanhassakaupungissa! Splitist pääsee dubrovnikkii muistaakseni jollai lautalla...

    VastaaPoista
  35. oho, meillä isokoulu kestää vain vajaan vuoden yhteensä! Mutta jos haluaa kahtena vuotena peräkkäin, koulutus pitää käydä kahteen kertaan tavallaan, ei logiikkaa :D!

    VastaaPoista
  36. ootko nyt saanut painoa tippumaan?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. SHOKKI. Ottasit viisaammiltas neuvoja vastaa ni vois onnistuakin.....

      Poista
  37. Hei Sofia sinä ja Emmi olette lempi bloggaajani...
    Toivoisin että tekisitte enemmän videoita yhdessä..
    Ja onko sulla insta??

    VastaaPoista
  38. Oon kyllä samaa mieltä isoskoulutuksesta! Itekki sen kävin pari vuotta sitten :) Meillä se oli vaa vuoden mittanen, mutta leirejä ja muuta oliki sitte useemmi ja parina kesänä ripareilla ja lastenleireillä oon ollu:p Kasvattava kokemus ennen kaikkea :)

    jeihoou.blogspot.fi

    VastaaPoista
  39. Ei sun blogi enää jaksa kiinnostaa.. Sori mun lukeminen loppuu tähän.

    VastaaPoista
  40. Oot aivan älyttömän kaunis :)
    Jos halluut niin tässä mun blogi: http://heyitismeeve.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  41. Todellakin herättää kesäfiiliksen tuo kolmanneksi viimeinen kuva! :)

    VastaaPoista
  42. En tiedä mistä tänne blogiin eksyin, mutta järkytyin kyllä näkemästäni.... Ensimmäinen elävä läski huora kehen olen törmännyt.
    Sinulle en kyllä maksaisi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. harmi että sä et oo ainoo näkemäni idiootti...

      Poista
    2. Sofia, mä tykkään sun asenteestas TTTOOOOOOSSSSSIIIIIIIII paljon!!!!!!!
      Älä välitä dissaajista niillä ei oo mitään kovan kuoren alla...

      Poista
    3. Anteeks mutta mikä asenne??????? :DDDD Sofia vaan koittaa olla vitun kovis ja vastailee muka uhoten.

      Poista
    4. en voi sanooin kuvaillakkaan ku ärsyttää niin paljon ku nuo anonyymit haukkuu ja kerää itelle huomiota.

      Poista
    5. Hahaha! Vois tulla ihan nimellä haukkumaa! Vaikka ite sanonki! Sofia osaa pitää puolensa :3

      Poista
  43. Blogin taso laskee kuin lehmän häntä-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D kuinka hassu vertaus, mutta valitettavasti totta... :(

      Poista
  44. voii ku näytät pikkuselta tossa kolmannessa kuvassa!

    VastaaPoista
  45. minkä ikäinen oot? pääsisit helposti ilman papereita baariin . kantsii koittaa

    VastaaPoista
  46. toi viimenen kuva on iihanaa <3 c:

    VastaaPoista
  47. Sulla on aina sama ilme noissa kuvissa! Käytätkö botoksia? ;-)

    VastaaPoista
  48. kirjottele sillon ku haluut(: oot super ihana!(:

    käy kurkkaa jos kiinnostaa(:

    lamillaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  49. Moni on täällä sanonutkin jo mutta munkin mielestä tää sun blogis taso on laskenu ihan älyttömästi. Joskus puhuit että hyvässä blogissa ei ole ns turhia postauksia, no mun mielestä sulla on nyt viimesen kuukauden tai kahden aikana ollut suurinosa turhia ja sellasia että niissä on vanhoja kuvia mitkä kaikki on jo nähnyt. Jos sä tekisit niinku nyt harvemmin postauksii niin tekisit ne edes huolella ja panostaisit niihin oikeesti. Mä oon tosi pettyny tähän blogiin, tää on viimesen neljän kuukauden aikana hiipunu koko ajan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on niin totta.
      Kaikella hyvällä, mutta ei näissä postauksis oo mitää järkee enää.
      Samoja kuvia vaan joka kerta ja ei mitään ideaa.

      Poista
    2. tajuutteko että Sofia on lukiossa ? Sinne yleensäkkin menee paljon aikaa ja ymmärrän sofiaa todella hyvin kiireen suhteen. Ja oisitte ilosia ees tästä postaus määrästä

      Poista
    3. Komppaan alottajaa, tää blogi on nykyään niin tylsä :( Tuntuu että sua ei enää kiinnosta tää bloggailu, koska teet koko ajan harvemmin ja harvemmin postauksia etkä ees tee niitä kunnolla... Joudun aina pettymään kun katon sun blogias

      Poista
    4. ano nro 2, kyllä varmasti monille lukijoille olis ihan fine vaikka sofia postaisikin harvoin (niinkun esim nyt), mutta jos sofia tekis KUNNOLLA ne harvatkin postaukset, porukka tuskin valittais

      Poista
  50. Manuksessa siel splitis on sellane ostoskeskus ku joker kantsii käyä ;))!

    VastaaPoista
  51. olishan se muuten pitänyt arvata ettei siitä oriflame yhteistyöstä mitään tule, niinkuin ei ole tullut muistakaan lupaamistasi jutuista.

    VastaaPoista
  52. Ei vittu tää blogi on paska nykyään :D Pelkkiä samoja kuvia aina ja jotain turhaa tekstiä..
    voisit ehkä lopettaa jos on niin vaikeeta pitää.
    Mä ainaki lopetan lukemisen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ihan samaa mieltä! :D vaikka sulla onki muuta elämääkin niin kylläpä ennen jaksoit postata paremmin...

      Poista
    2. Voisitko väittää että itteäs inspirois tehä koko ajan kaikkea ? Sofia on ihminen -> ihmisillä kiire joten ne väsyy. Ja ole ilonen että sofia laittaa tänne edes jotain ! mietin itsekkin kun olen lukiossa edes tätä postaus määrää kun itsestäni tuntuu että ei jää ollenkaan omaa aikaa koulun takia...Kiitos kuitenkin Sofia tästäkin postauksesta :)

      Poista
  53. mää enn ymmärrä miks emmin blogia ei voi enää lukeaa!

    VastaaPoista
  54. Tosi kiva blogi, ja mä tykkään kun täällä on paljon näitänäitä videoita B) Aloin lukee tätä vähän aikaa sitten, joten enpä oo hirvesti lukenu mut jonku verran:) Kurkkaahan ihmeessä munkin blogi!xD mettesdreams.blogspot.fi

    VastaaPoista
  55. Tää sun blogi on mahtava ja on vähän jäänyt harmittamaan kun sun postauksia ei tuu enään niin usein. Kai sä vielä jatkat postailua ? :)

    http://iseeabiggerdreams.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  56. muistan kun löysin sun blogin jonkun youtube videon kautta ja todellaki ihastuin tähän ja sulta tuli iha ylkkähyviä postauksia! mut nyt täs muutaman kuukauden aikana oon ruvennu huomaamaan (niinku kommenttien perusteella moni muukin) tän taso on laskenu iha kauheesti, et tee enää niin paljo videoita ja postaukset on joko sun kuntokuuria tai sitä kuinka et jaksa/kerkeä enää postata, sit sä et ees vastaa näihin kommenteihin mitä sulle tänne laitetaan. osa on kyllä todellatodella törkeitä ja loukkaavia jota kaikkea tänne ei ehkä tarvis kirjottaa mutta myös positiivisia on etkä vastaa niihin ollenkaa mikä on mun mielestä aika naurettavaa?

    VastaaPoista
  57. ja toivottovasti otat mun kommenti ihan positiivisen kritiikkinä, koska oot tosi mukava ja kaunis tyttö kerran tullut sua moikkaamaanki!

    VastaaPoista
  58. toivottavasti teet jotai erikoispostausta ku yli 5000 lukijaa:)

    VastaaPoista
  59. Onnea 5000:sta lukijasta!:)=D

    VastaaPoista
  60. miks et postaa enemmän?tosi masentavaa!

    VastaaPoista
  61. Oiii tää on ihana blogi:)

    Miunki blogin voi käydä kurkkaa http://naurattaaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  62. Eiku siis metubloggailee.blogspot.fi

    VastaaPoista
  63. hei miks hyväksyt kommentteja mut et tee postausta?!?

    VastaaPoista
  64. heeei camooon!melkeen viikko ku oot viimeks postannu.

    VastaaPoista
  65. Heeei voitko tehä sellasen hienon 5000lukian spessun, vedä vaikka niitä Brain Blasterz karkkeja videolla ? ;D

    VastaaPoista
  66. Sä oot niin ihana!<3 Mä dikkaan sua;)! Mut kuten jo ite sanoit niin sä oot kyl laiminlyöny tätä blogii.. Et pahasti mut kumminki;( Joten korjaathan asian:O)

    T. huolestunut blogisi seuraaja

    VastaaPoista
  67. En oo ennen tullu kommaa tänne mitään mut nyt halusin tulla sanoo mielipiteeni.. Oot todellakin laiminlyöny tätä blogii ja pahasti! Sanot aina että teet sitä ja tätä postausta mutta eipähän näy!? Blogin taso on kyllä laskenut ja pahasti..ja en oo varmaa ainoo joka näin ajattelee..:/ Ooksä esim miettiny et voisit ajastaa postauksii viikolle ku et postaa nykyään ku vaa viikonloppuisin..! En nyt haluu tulla sanoo tätä vaa tänne vittuillakseni, vaan ihan oma mielipide tää vaa on! Oot nätti ja tää bloginkin on iha kiva, parannuksii voi kuitenki aina tehä !! :)

    VastaaPoista
  68. "Ai kamala kun oon laiminlyönyt tätä blogia, viimeks kirjottelin viikko sitten." ja laiminlyönti jatkuu...

    VastaaPoista
  69. heeei sulla on yli 5000 lukijaa!onnnee kovasti:)mut harmittaa ku postaat niiiiiiiiiiiiiiiin vähän:(ja mä en ymmärrä miks et voi siinä samalla postata ku hyväksyt kommenttejakin.

    VastaaPoista
  70. Lopettakaa nyt jumalauta tuo vinkuminen uusista postauksista. Sofian ensisijainen duuni on tällä hetkellä lukio, ja blogi on harrastus jota hän varmaan kirjoittaa ensisijaisesti itselleen ja lukijat tulevat vaan nättinä lisänä. Tän blogin tarkoitus EI OLE teidän kitisijöiden miellyttäminen!!! Jos joku bloggaa huvikseen eikä saa siitä rahallista korvausta, ei yhdelläkään lukijalla ole minkään valtakunnan lupaa sanella millainen blogin sisällön ja postaustahdin tulisi olla. Ihan oikeasti hei nyt kakarat! Yhdelläkään teistä ei ole oikeutta tulla tänne vaatimaan yhtään mitään bloggaajalta, joka ei tätä tee elääkseen. Aivan sama jos menisitte kuntosalille kärttämään jotain kehonrakentajaa että "tee tänään jalkapäivä! Koska teet mavea? Oot laiminlyönyt sun harrastusta!" Ei muakaan motivoisi tulla kirjoittamaan yhtään mitään, jos vastapuoli on tällaista kärttämistä. Mungolifet ja Xeniasdayt ja Cavat postaavat eri tahdilla siksi, että se on heille TYÖTÄ! On hulluutta vaatia samaa Sofialta. Oon pitkään seurannut tätä keskustelua Sofian blogin tasosta ja postaustahdista ja siitä miten hän on muuttunut. HALOJAA! Tottakai ihminen muuttuu, varsinkin siirtyessään yläasteelta lukioon, IKÄÄ TULEE LISÄÄ JA IHMINEN AIKUISTUU! Miten kukaan voi olettaa että nuori nainen on samanlainen neljätoista vuotiaana kuin kuusitoistavuotiaana? Lisäksi en voi kuin ihmetellä teidän nuorten tyttöjen saamattomuutta ja aloitekyvyttömyyttä. Sen sijaan että istuisitte koneella ja odottamassa uutta postausta, mitä jos vaikka hankkisitte sen elämän, mistä moni puhuu? Persettä ylös penkistä ja vähän aloitekykyä kehiin. Ja jos sen hanurin kiskominen koneen edestä on mahdotonta, niin netti on täynnä tutoriaaleja ja ohjeita kiharoiden tekemiseen ja erilaisiin meikkeihin, miksette ensin OMATOIMISESTI tutustu niihin sen sijaan että tulisitte vinkumaan Sofialta viedoa kyseisestä aiheesta. Säälittävää laiskuutta, kaikki pitäisi tuoda hopeatarjottimella eteen!
    Mun mielestä jokaisella valittajalla olisi ensisijaisesti peiliin katsomisen paikka! Lopettakaa se kärttäminen ja vaatiminen, teillä ei ole siihen mitään oikeutta. Jos ei Sofian toimintatapa miellytä, ei tänne tarvitse tulla asiasta vinkumaan, se ei hyödytä mitään. Tuollainen itsekkyys on niin kuvottavaa. Miettikää vähän ennen kuin annatte leipäläven avautua.

    Huh, sainpa sanottua. Ja sulle Sofia hyvää kevättä ja nauti lukioajasta! Tee juuri niinkun itsestä hyvältä tuntuu, sä et ole näille vinkujille mitään velkaa. Jos kirjoitat blogia niinkuin muut haluaa, se ei ole enää sua vaan muiden miellyttämistä. Lippu korkealle! :)
    T: Susanna 21v

    VastaaPoista
  71. oot tosi kaunis ja kiva blogi :)

    VastaaPoista
  72. Mä oon kroatialainen :) Hih , ja kroatiassa on tosi kiva mut en oo koskaa käyny splitissä

    VastaaPoista
  73. OIKEESTI IHMISET HANKKIKAA ELÄMÄ!! VARMAAN PILAA TEIDÄN ELÄMÄN JOS POSTAUSTA EI TULE JOKA PÄIVÄ? BLOGI EI OLE SOFIAN TYÖ!! ITSEKÄSTÄ VAATIA POSTAUKSIA, NIITÄ TULEE KUN TULEE!!

    C´MOON JÄTTÄKÄÄ SOFIA RAUHAAN JA TURHAT MÖLYT VOI PITÄÄ MAHASSA.

    Sofia oot ihana ja blogis huippu♥ Älä stressaa, keskity vaan lukioon täysillä :)

    VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla