sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Spoiling

Moikkeliis,

Tänään on kyllä ollut touhukas päivä :) Tai no toisaalta ei.. en oo lähtenyt täältä neljän seinän sisältä muuta kuin tamppaamaan petivaatteet, mutta siitä päästääkiin siihen, että siivosin mun huoneeni ja vaihdon ihan vähän järjestystä :) Kuvia alempana! Sen lisäksi oon hemmotellut itseäni. Aamulla laitoin kasvonaamion naamaan ja illalla menin saunaan, kuorin ihoni ja tein hiusnaamion; NAM! Pitäis pitää useemmin tämmösiä hemmottelu/itsestäänhuolehtimispäiviä! Muistakaa tekin pitää siis joskus semmosia, ne tekee oikeesti tosi hyvää!
Luin myös vähän matikkaa, olis kyllä pitänyt lukea enemmän.. Mutta onneks mulla on tästä kurssista ihan toiveikas fiilis :) Huomenna meneekin taas koulumerkeissä, sillä pitää koko phuking day lukea filosofiaa! Ei siinä muuten mitään, filosofia on ihan kiinnnostavaa ja helposti ymmärrettävää; mutta kun sitä asiaa on niin hemmetisti! :D Niin paljon filosofeja, ja niitten aatteita...
Laittakaapas toivepostauksia tulemaan! :) Jotenkin nyt postauskärpänen iski! (Ja jotain muuta pliis kun Sofias day, olkaa luovia :>)  Huomenna yritän tehdä maaliskuun suosikit!
 Kiinnostaisko muunmuassa nähdä mitä noi laatikot sisältää? :)

121 kommenttia:

 1. joo tee noitten laatikoitten sisältö video :) +sofias day kuvina olis kiva, puhelimen sovellukset postaus, ja ylipäätänsä vähemmän videoita ja enemmän kuvia !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mul on samanlainen sänky ja se ostettii tyylii askosta tai maskusta

   Poista
 2. Jos tekisit vaikka house tourin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon tehnyt jo semmosen, eikä meijän talon sisustus oo siitä muuttunut kauheesti, kun keväisempään ja uus ruokapöytä tullut : D

   Poista
  2. mis sellai postaus on?

   Poista
  3. voitko linkata? :)

   Poista
  4. voisitko linkafa sen postauksen tänne? :)

   Poista
  5. http://www.youtube.com/watch?v=LNSH7EHwOAg

   siinä on :)

   Poista
  6. siin on :)

   http://www.youtube.com/watch?v=LNSH7EHwOAg

   Poista
 3. oot tehny jo postauksen mitä noi laatikot sisältää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiesitkös, että laatikkojen sisältö on vaikka voinut vaihtua:)

   Poista
 4. Joo! Näytä noitte laatikoitten sisältö! :)

  VastaaPoista
 5. Tee sellanen TOP 3 meikit. Esittelet mielestäsi kivoimmat kolme meikkiä ;)

  VastaaPoista
 6. Voisitko tehä postauksen kaikista sun ihanista vaatteista (lähinnä lemppareista). Mä meinaan kattelen usein et miten ihanasti sulla meikki ja vaatteet sopii yhteen ja miten nättejä sun vaatteet muutenkin on =^~^=

  VastaaPoista
 7. Ois kiva jos tekisit esim. lempivaate-postauksen, hiustuotteet-postauksen tai ihan mitä vaan :D Kuva itestäs joka vuodelta yms. (: Sun blogi on ihana!! <3

  VastaaPoista
 8. tee 10 parasta kommenttia-video! niitä on aina ihan super hauska kattoa (--: !

  VastaaPoista
 9. tosi vaikee keksii ku oot tehny jo melkein kaikki postaukset!! ainakin noita susta kuvia vuosien varrelta on nähty ihan tarpeeks :D mut jokin myday kuvina, kuvapostaus (esim. kynä, hammasharja, kengät tms), jotai höpöttelyvideoita tai kavereiden kans yhteistä videoo!! voisitte tehä jonkun haasteen (esim. kaneli) :):)

  VastaaPoista
 10. tee top10 lempiruuat tai lempijuomat!!! ei kovi monil sellast postaust näy ;) muutes tää sun blogi on ihana ja oot tosi nätti ja ois ihanaa olla sä!:) tai ainaki tuntee sut XD

  VastaaPoista
 11. ootko ikinä esitellyt sun koruja ? semmonen ois kiva.
  tai vaikka joku aakkospostaus videolla jos et oo semmosta tehnyt ?

  VastaaPoista
 12. Tee sellane lista mis kerrot mitä sun on pakko tehä ennen kuolemaa(tyylii ottaa tatuointi, hyppää benjihyppy yms.) tai sellane postaus mis esittelet sun mielest tyylikkäit ihmisii, kauneusihanteit ja sun mielest komeit miehii :D

  VastaaPoista
 13. miten luet kokeisiin? (siis postaus :D) ja sit mie oisin ilone jos tekisit jonku esim. kaveris kans "temppui" tai siis :D vähän niinku ton tapasii (7:26) --> http://www.youtube.com/watch?v=g_xxK_2t4zc :D ja ei sil mitää välii vaikkei iha onnistuiskaa mut saatte varmaa hyvää vatsalihastreenii nauramisest :))

  VastaaPoista
 14. Tekisitkö vaikka semmosen meikkihaasteen jossa meikkaat, suhteellisen vaikean meikin ilman peiliä? :D

  VastaaPoista
 15. Tee postaus joistain sulle tosi tosi tosi tärkeistä tavaroista/tavaroista joihin liittyy muistoja ja kerro niit muistoi :DDDDDDD

  VastaaPoista
 16. sellanen meikkipostaus olis kiva missä et puhu itse mitään et laitat kameran vaan pyörimään sitten koneella muokkaat sellaiseksi että laitat siihen musiikin soimaan ja nopeutat sitä videoo ?:) jos ymmärrät mitä tarkotan :D

  + joku my morning routine olis kiva !

  www.ccanyouhearmenow.blogspot.com

  VastaaPoista
 17. tee niistä laatikoista ja siinä samalla koko huoneesta :)

  VastaaPoista
 18. Voisit tehdä videopostauksen englanniksi tai ruotsiksi. Esimerkiksi laukun sisällön esitteleminen kyseisellä kielellä.

  VastaaPoista
 19. tee kevään lempivaatepostaus videoitse, meikkihaaste ilman peiliä tai jos oot osteskellu jotain viime aikoina ni esittele ne! :) ja sit kans joku semmonen "minkälainen sun tyyli on kesäl/mitä asusteita ja vaatteita haluisit kesäks yms. ja videolla of course! ;)

  VastaaPoista
 20. tee taas semmonen päivänasu video mikä koostuu useimmista asuista! :) tai sit joku kesävideopostaus et mitä suunnitelmia sul on kesäks, mitä ootat tältä kesältä ja onks sul jotain must-vaatehankintoi täks kesäks yms. :) joku sellane video ois tosi kiva!

  VastaaPoista
 21. Semmonen lempivaate postaus ois kiva!:)

  VastaaPoista
 22. Sulla on vaan niin ihana huone :) Tee sellanen postaus missä kerrot kotikonstein tekemistäsi kasvonaamioista, kuorinnoista ja yms.. :)

  VastaaPoista
 23. Tee semmonen postaus missä kerrot sun elämästä vauvasta asti mieleen painuvimmat asiat! :-) Ja tee myös vaikka semmonen missä kerrot sun musiikki mausta, lemppari biisit, lemppari bändit yms ! ja lempi vaatteitaki ois sulta kiva nähä! Ihana sun blogi :-))

  VastaaPoista
 24. Onks sulla mopokorttia? :P

  VastaaPoista
 25. Kenkien esittely! :)

  VastaaPoista
 26. Helloooou, voisitko tehdä videon jossa esittelet kengät tai sitten jossa kerrot kuinka hoidat nassuasi :) ja laatikkoihin olis kiva nähä :)

  VastaaPoista
 27. What's on my iPhone-video? Ja siinä samalla näyttäisit sun kaikki kuoret siihen kännykkään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tee toi! :)

   Poista
  2. Jooo tää on kiva idea!!:) ainut vaa
   Et tulee varmaa jotain vihaa siitäkin , koska näyttelet sun puhelintas...

   Poista
 28. joo tee se laatikoitte sisältö!ja tottakai toivon aina sofias dayta.jaa sitte kuva ittestäsi joka vuodelta?:)

  VastaaPoista
 29. huoooh. oot tehny jo väh kaks kertaa laatikoitten sisällön.. ei enää pliis

  muttaa toivepostauksia: keväinen meikkituto, keväinen hiustuto; joku nuttura tms, näppylät pois -päivitysvideo, naked truth -haaste (vaikka se tuntuu jo olevan hiukan ohimennyt juttu niin ois silti tosi kiva)

  mun mielestä sun huoneen entine järjestys oli kivempi, toi uus on liian ahtaan/täyteen tungetun näkönen mun silmään.

  toivottavasti sulla menee kokeet hyvin :)

  VastaaPoista
 30. mikä hiusnaamio se on:)?

  VastaaPoista
 31. 10 parasta kommenttia, en oo ihan varma ootko jo tehny semmosta, mut sellane ois kiva. Toi uus järjestys muuten näyttää kivalta.

  VastaaPoista
 32. lemppari ihonhoito-hius ja meikki-jutut postaus ois tosi kiva!

  ja ihanaa sun blogi on taas yhtä ihana ku ennneki!!:D

  VastaaPoista
 33. Vaatekaappipostaus,kuntokuurin päivittely,ostostenesittelyä,kysymyspostaus,joku kampauspostaus tai joku smoky eye ( vai miten kirjotetaan :D ) ja todellaki kiinnostaa noitten vetolaatikkojen sisältö!! Ja kuukauden suosikit,sd:t,höpöttelyvideot tai kyllä mitkätahansa videot ja postaukset piristää aina päivää :)

  VastaaPoista
 34. Tee puhelin sovellus postaus:)

  VastaaPoista
 35. tee chubby bunny haaste ! <:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. : D jonku kaverin kaa c:c:

   Poista
 36. sellanen postaus olis kiva, että esittelisit (siis ihan kuvina xD) kännykkään kertyneet kuvat ja sit kirjottaisit niille kuvatekstit :) +++ sofia's day! :D

  VastaaPoista
 37. tee kaveripostaus? Tai sit semmosen meikkiesittelyn, et esittelisit meikkis?:)

  VastaaPoista
 38. ^ se vuoden välein itestäs otettu kuva olis kiva ja sitte jokju lempparivaatteet, meikkipussin esittely, viikon asut, hiustuotteet esittelyssä tms. :)

  VastaaPoista
 39. oot aivan ihana ♥ semmonen ois tosi kiva kyl, mis esittelisit mitä niis sun laatikoissa on :)

  VastaaPoista
 40. Sellanen tyyliin kolme (tai ihan niin monta kuin haluat) asuyhdistelmää jotka toteutat sun omista vaatteista, kuvaat ne päälläs yms. Ja myös niihin sopivat kampaukset ja meikit olis kans tosi kiva lisä!

  VastaaPoista
 41. olis superkiva,jos vaikka tekisit jotain näyteltyä. tiedäthän, että olisit feikki... ja esittäisit jotain mitä et ole?!
  Kiitos! :-D

  VastaaPoista
 42. Musta ois kaikista kivoin sellane et näyttäisit kaikki sun koulukuvat siitä asti mitä sulla on ??(: Et nähtäis mite paljon oot muuttunut !

  VastaaPoista
 43. Tee se laatikoiden sisältö!

  VastaaPoista
 44. Mistä toi hopee kehyksinen peili on?

  VastaaPoista
 45. Joo tee se What's on my iphone tai sellanen :D et kerro kaikkii sovelluksia ja mitä mieltä oot ja kaikkee

  VastaaPoista
 46. Hmm.. Tee vaikka blogien suosittelu-postaus.Tai siis että keräät paljon mielestäs hyviä blogeja ja vlogeja ja sitten kerrot niitä vähän muullekkin kansalle. Tekisitkö?

  VastaaPoista
 47. Tee video, jossa meikkaat ittes niin överiksi ku vaan voit C:

  VastaaPoista
 48. Laatikoitten sisältö!

  VastaaPoista
 49. Voisitko tehä sellasen 'my mourning routine' videon? :)

  VastaaPoista
 50. tee päiväni kuvina postaus, vähäniinku myday kuvina :-)

  VastaaPoista
 51. Kynsilakkojen esittely tai joku missä laitat kynsiäs :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep! tai korupostaus :) ja korupostaukses ei tarvis olla niinku KAIKKI korut vaa saisit valita esittelisikkö sormukset,kaulakorut,pikkukorvikset,isot korvikset vai käsikorut :)

   Poista
 52. Kun teet videoita, niin tee silleen, et niis lopussa on mokia!

  VastaaPoista
 53. tee no mirror makeup -haaste, 5 minuutin meikkihaaste, näpyistä eroon-päivitysvideo, kenkien esittely video, lempparivaatteet-postaus :)
  ja tee ihmeessä kans postaus siitä mitä noi laatikostot sisältää!

  VastaaPoista
 54. Voisit tehdä vielä yhden huonepostauksen. Tai sellaisen, jossa esittelet kaikki sun rasvat ja hiusjutut ja tämmöset !
  Tai päivitetty lempivaatteet-postaus :)

  VastaaPoista
 55. Sun postauksii on kiva lukee ja videoita kiva kattoo:) Miks oot näin hyvä bloggaan? Lukijas oot kyllä ansainnu ku postaukset on ennemmän ku "Tänään siivosin huoneen ja sitte söin. Olin myös ulkona. Heippa!" Vaikka postauksii tulee vähän harvemmin ku ennen nii laatu on vaan parntunu:)

  VastaaPoista
 56. Juu noiden laatikoiden sisältö olis kiva (: !

  VastaaPoista
 57. tee se iphonen sovellukset postaus missä näytät ne sun kaikki kuoret ja mistä oot ne ostanu yms :)

  VastaaPoista
 58. onks sul instagramia??((:

  VastaaPoista
 59. Joku kokkausvideo tai leivonta video!:) ja myös sitte se kiinteyttäjän ruokavalio video olis kiva (: ihana blogi sofia ja ei tää sun blogis taso oo mitenkää laskenu! Ne vaa luulee nii ku postaat vähä harvemmin:D tsemppii hirveesti kokeisiin!(:

  VastaaPoista
 60. Sulla on ihanan viihtyisä huone! Ja tollaset hemmottelupäivät on kyllä ihania, niitä vaan muistaa valitettavan harvoin pitää:/ Mut toi laatikoiden sisältö-postaus olis mielenkiintonen, lisäks joku musiikkiin liittyvä postaus, missä esimerkiks listaisit jotain sua motivoivia treenibiisejä tänne ja vaikka sit sellasia mitä kuuntelet kun haluut vaan fiilistellä ja olla ajattelematta mitään:) Videopostauksia kyllä oottelen täällä aina, ne on niin mukavaa katottavaa kun oot sellanen aito niissä! Ja vaatekaapin sisältökin olis mukava nähdä!

  VastaaPoista
 61. Voisit tehdä pitkästä aikaa lempivaate postaukseb

  VastaaPoista
 62. Tää blogi on kyl sit niin hyvä! :D Kannatan tuota Elinan ehdotusta blogien suosittelu-postauksesta! :D

  VastaaPoista
 63. miten ees mahdut nukkuu noin kapeeseen sänkyyn?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HELPOSTI, siihen mahtuu toinen keposesti viereenkin ;>

   Poista
 64. Tee lempivaatteet kuvina postaus! :>

  VastaaPoista
 65. Tee arkkimeikistä tutoriaali koska et oo pitkään aikaa tehny mitään meikki videoo?:)

  VastaaPoista
 66. tee korujen-esittelypostaus! tai sellanen kuvahaastepostaus, esim. lempikengät, lempilaukku yms. tai sitten lempivaatteiden esittelypostaus videolla, taiiii kaikki kengät videolla? :)

  VastaaPoista
 67. ois tosi kiva jos tekisit semmose video mis meikkaat ittes mut ilman peilii tai mitään ! :) ja sit vaik semmone et meikkaat jonku su kaveri silmät sidottuna :)

  VastaaPoista
 68. Tee kuukauden suosikit?! Ja sitte joku tosi freesi kevätmeikkivideopostaus ois kanssa tosi kiva :) Ja lempivaatteet/sun tyyli-postaus ois kiva

  VastaaPoista
 69. KUVAPOSTAUS!!!!!!! otat kuvia kaikesta mitä me ehotellaan esim lempisukat, sinä tekemässä ruokaa, lemppari juomamukis, kuva sun perheestä ja tämmösiä. :) ja toi WHATS ON MY IPHONE kuulostaa kans tosi kivalta :)!

  VastaaPoista
 70. Moikka sofiaa! Tee ennemmin kuvina joku postaus, ei sillä että videoita on liikaa on niitäkin hauska kattoa. Mutta ois vaihteluksi hauska joku kuva postaus;) Videolla jonku helpon kampauksen tutoriaali olis tosi kiva tai arkimeikki alottelijoille tai sellasille jotka ei haluu meikata paljoa! Sit ois kiva ku näyttäisit mitä sun vaatekaapeista löytyy ja vaikka just noista lipastoista :) videolla noi siis ja kuvilla jotain erilaista :D Jatka samaan malliin ja tsemppiä lukioon Sofia :*

  VastaaPoista
 71. ois kiva jos tekisit jonkun videon Emmin kanssa kun ne on nii hauskoi :) vaik vastaatte joihinki kysymyksii

  VastaaPoista
 72. Joo tee toi laatikoitten sisältö ja esittele sun kaikki kengät kun oot sillon esitelly ne laukutkin :)

  VastaaPoista
 73. Tee maaliskuun suosikit - postaus!! :) ne oli niin kivoja! Tai sitte joitaki sun lempparivaatteita!

  VastaaPoista
 74. hiustutoriaali ja meikkihaaste ilman peiliä ois kiva nähdä videolla. :) Mieluiten kuitenkin joku postaus mitä et oo tehny pitkään aikaan! :)

  VastaaPoista
 75. tee sellanen "minä rakastan..." video :) luettelet siis kaikkia asioita maan ja taivaan väliltä mitä rakastat

  tai sitte youtuben 10 parasta kommenttia!!

  VastaaPoista
 76. Tee semmonen kuvapostaus, jossa otat kuvan esim. sun aamupalasta, hajuvesistä, lempi lehdistä, lempi karkista yms. :)

  VastaaPoista
 77. Olis kiva kuulla sun lapsuudesta, kuvia pienestä pitäen ja jotain hyviä muistoja? (=

  VastaaPoista
 78. Vähä hieno toi sun huone! Tee sellanen postaus missä esittelet sun omia oriflame tuotteita :) Sellane ois myös kiva jossa näytät meikkien tota uutta säilytystä. Sun blogis on sun näköinen ja persoonallinen. Älä välitä dissaajista, jotka väittää että blogis taso on laskenu. Ihmiset ei vaan tajuu että ajat muuttuu ja ihmiset kasvaa. Tiiän että lukioon pitää panostaa paljon enemmän kun ylä-asteella piti.

  VastaaPoista
 79. 5 minuutin meikki haaste
  Ruokavideo
  WHATS ON MY IPHONE -video oli ihan paras! Sit kertoisit niistä appseista vähä ja sillai

  VastaaPoista
 80. Hmmm... Tee/ Näytä mitä ne laatikot sisältää... :) =) jooo

  VastaaPoista
 81. Postaus Miisan ja Saaran kanssa !!
  Huonepostaus,sellainen tarkempi.
  Tai sit joku jossa näytät vanhoja koulukuvia...

  VastaaPoista
 82. Tee vaikka kuvapostaus :)

  VastaaPoista
 83. tee sellainen, että me saadaan pyytää kuvia jostakin (esim sun hammasharja, lempivaate, yöpuku yms...:D) ja sä kuvaat ne asiat sit mitä me ollaan toivottu :)

  VastaaPoista
 84. Tee vaik joku kiva meikki tuto!(: Mun mielest niit on ainaski kiva kattoo! C:

  VastaaPoista
 85. tee semmonen pieni elokuva kavereitten kaa, ku näin et joku oli tehny semmosen nii se oli kyl hauska ja kiva! :))

  VastaaPoista
 86. Voisitko tehdä 10 parasta kommenttia tai helppo hiustuto ;)

  VastaaPoista
 87. Sulla on aivan ihana huone.. ;3 Joo, laatikoiden sisältö- video kuulostaa kiwalta. Vaikka kui sanoisit että "olkaa luovia", niin Sofia's day!!! Oot tosi kaunis.. (;

  VastaaPoista
 88. Tee taas niitä kuvakollaaseja! Ne on tosi kiwoi.. <3

  VastaaPoista
 89. Mä tykkään sun kirjotustyylistä! Kiva blogi muutenki! :)

  VastaaPoista
 90. voikko tehä jonku vinkki videon tuleville seiskaluokkalaisille? et kerrot kaikkee yläasteesta et mikä on erilaista ja sen sellasta? :) T: tuleva seiskalainen :D

  VastaaPoista
 91. Mikä on maaliskuun suosikit?:D juuu oon tyhmä :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. luulisin et ton tajuu kyl kaikki, mut sillee et esittelee ne jutut joista on tykänny tosi paljo maaliskuussa :) T: tyyppi jonka google tili ei toimi D:

   Poista
 92. Olisi kiva, jos tekisit sellaisen videon, missä kerrotaan, miten saada ystäviä. Vinkkejä ihmisten tutustumiseen ja näin. (: Varsinkin niille, jotka on kohta menossa lukioon. Kuten mä olen tulossa lukioon ja hieman jännittää.

  VastaaPoista
 93. Tee esim. 5min meikkihaaste tai haaste, jossa meikkaat ilman peilii! :D

  VastaaPoista
 94. Kauneusvinkki video? Voisit näyttää jotain kauneus konsteja mitä voi kotona itse tehdä? Tai sit sellane "get ready with me"- video?

  VastaaPoista
 95. WOW sun huone näyttää siistilt! Ja toi järjestys on kiva.
  Voisit tehä vaik jonku vaatekaappi-videon, jos esittelet sun vaatteita. Tai sit sellasen "lempivaatteet"-videon, jos esittelet sun lempivaatteit, ja näytät miltä ne näyttää sun päällä.

  http://iitus-story.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 96. Ihana blogi! <3 :o Oot oikeesti niin sairaan nätti,kirjotustyylis on ihuna,sairaan hyvä tyylitaju... No sanotaan näin: Mikä sussa ei olis ihanaa/hyvää/parast yms..? :3 Pidän kunniana kirjottaa tähän sun blogi-kommentteihin! Ideana postauksista olis, että vaikka jonkin laisia vinkkejä, miten selvitä sydänsuruista, ja kertoisit omasta "rakkauselämästä" ja muutenki teini-iästä? :-3 Simmosia toiveita ja aatteita olis :3


  Rakkaudella♥:Tuleva blogaaja ;-3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no huhhuuuh, kiitoksia paljon!:) yritän toteutella

   Poista
 97. Sulla on ihana blogi. <3 Ja ihana huone. :D Mä joskus pienenä sain päättää, minkä huoneen näist otan ja mä otin kamalan suuren. Varmaa suurimman meiän talost. Mut sun huoneen mä ottaisin mielelläni. :D

  VastaaPoista
 98. tuli mieleen et kun kuvaat videoita jossa istut tossa pöydälläs, ton peilin eessä nii missä pidät sitä kameraa? onksul jalusta vai mihin ripustat sen?

  VastaaPoista
 99. millanen hiusnaamio ? :)

  VastaaPoista
 100. voiks tehä vinkki videon?:) ja oot muute tosi nätti:)

  VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla