tiistai 26. maaliskuuta 2013

Satunnaisiin kommentteihin vastailua

Moiksuu,

Koeviikko alkaa huomenna ja tänään oon lukenut neljästä puol yheksään!!! Huhhuh! :) No mutta, postauksen aihe on vähän erilainen kun yleensä :) Vastailen siis videolla satunnaisesti kommentteihin!
Hyvää viikkoa kaikille, ja tsemppiä lukiolaisille koeviikkoon!
    
           

105 kommenttia:

  1. Aivan mahtava video Sofia :)! Siis varsinkin noi vikat kommentit ei huhhuh :D Ja oikeesti mun mielestä blogit joissa postaillaan se 3 kertaa päivässä jotain turhaa paskaa, on ihan todella huonoja yleensä et keep going! Sun blogis, sun päätökses ei ne lukijat voi sun tahtoa vastaan tapella.. :D

    VastaaPoista
  2. ''in your face'' haha oot ihana :D!

    VastaaPoista
  3. onhan kaikkien vaan niin vitun helppoa tulla haukkumaan anonyymina!!:D

    Blogi on aivan ihana!

    P.S et todellakaan ole läski olet kaunis ja naisellisen vartalon omaava kaunotar!

    VastaaPoista
  4. nykyään kiroilet jokases videopostaukses :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. miten helvetissä se sun persettäs kutittaa?

      Poista
    2. oon kans huomannu et sofia kiroilee nykyää videoissa ..
      oot muuttunu tosi paljo, vanha ilone sofia takas

      Poista
    3. hei herrajumala :D eiks jokaine kiroile edes joskus :p

      Poista
  5. sääli noille anoille. tulis ees sanoo päi naamaa (;
    oot ihana tollasena ku oot, älä jaksa välittää noista pässeistä. Kuten et taija välittää, hyvä!
    Satuin huomaamaan tuolla sivulla ton jutun "EMSO- kisan voittajar plääplääplää..." nii eikö se jo kannattas sieltä poistaa XD

    VastaaPoista
  6. oo sulla on vasemmassa nimettömässä sormus :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei mitenkä pahalla.. kyllä tiiän ettei se siinä kai tarkotuksella ole :D

      Poista
  7. Kivan erilainen video ja mä ainakin ymmärrän jos et kerkeä paljoa postata ja maltan kyllä odotella (:

    nooraalife.blogspot.com

    VastaaPoista
  8. Oot vaan niiiin nätti (:♥ ja sun hiukset ♥ Muistan kun eksyin sun blogiin, kun etsin videoo, jossa kiharretaan hiukset suoristusraudalla x3 Ja oon rakastunu siun blogiis ♥ja muutes, mikä on sun toinen nimi ? et oo mielestäni kertonu sitä..(:

    VastaaPoista
  9. Heei ! Oon just kattomassa videota youtuben puolelta ja mustakin blogin ja videoiden taso on laskenut, mutta tottaki ymmärrän, että koulu ja vapaa-aika on aina 1. :) Mutta kun oon niin mahtava ja ihana <: niin voitko näyttää naamaasi lisää :)) Kun suhun jää koukkuun ni sit siin koukussa vaan on. Ja p.s. JOSKUS kun sun videota kattoo ( TheSoffeliini on julkaissut videon) ni ajattelee jaksaako kattoa, Ja tiiän että ei varmaan sun blogi riipu jostain yhdestä kattojasta, mutta sit mä katon sen ja sillee ok. En tiiä mitä tapahtuu.??? Onko tää sun videoiden teko ja blogi sitten vaan tuli ja meni juttu,,, miks sitten joillain se on ihan forever..? No jaah... Ihan hyvä on :) Eniten seurailen tota youtubea joten voin olla väärässäkin, mutta siis musta videoita on niukemmin nyt tullut, mut nyt on kesäloma tulossa ;))

    VastaaPoista
  10. oot ihana sofia, ehkä huomaan samoja piirteitä ku itessäni :3 nojoo en nyt mikää itserakas haluu olla, mut toi asenne millä vastaat on just oikee ja just tollee se pitää asioihin suhtautua, ja miusta toi on oikein että jos on vittumaisia kommentteja nii saaha niihi vastatakkii vittumaisesti? ja siis vaikka nyt just et nii tehny mutta miusta se on iha loogista vastata samal mitalla! :d mut joo jos joskus jaksat nii käy kurkkaamassa miun blogi :
    http://mycameratellsthestoryofmylife.blogspot.fi

    ja sit vielä entisenä fb-kaverinasi, oisin voinu aina tykätä kaikista siun kuvista, oot niin nätti ja ne on semmosii hyvällä maulla otettuja kuvia! en tiiä muistatko enää minuu, mut joskus tosiaan oltiin fbssä kavereita jnejne :>

    jatka samaan malliin, oot ihana just tollasena ittenäs! :-) ja btw, myöskään mie en pärjää lyhyessä matikassa :c surkuharmi!

    VastaaPoista
  11. Ihana postaus ja toivottavasti koe menee hyvin hyvää viikkoa sulle :))

    VastaaPoista
  12. kohta 03:13 ''NO MINÄ TEEN POSTAUKSEN JOKA PÄIVÄ'' repes XD ahaha sofia sun videot on niiin ihania, oot aina niin aito ja rempsee näis :)

    VastaaPoista
  13. Aiheesta poiketen mistä toi ihana sormus on? Mutta tosi kiva video ja hyvä kun tajuut olla ottammatta ittees tollasii läski huora kommenteja koska sitä sä et todellakaan ole. :)

    VastaaPoista
  14. Raksatan sun blogia. En mäkään postaa joka päivä joskus postaan kun on aikaa niin joka toinen päivä. Mun vanhaa blogia tultiin haukkumaan ihan saman lailla että mun pitäis poistaa mun blogi ja kaikke tyhmää.

    VastaaPoista
  15. ihan älyttömiä nuo jotkut anonyymi kommentit. niinkun ihan oikeasti.

    VastaaPoista
  16. mikä ton eminemin kappaleen nimi oli kun en löytäny sitä youtubesta vaikka koitin ettiä:)?

    VastaaPoista
  17. Hienoa! Sulla on juuri oikea asenne tähän bloggaamiseen.

    "läskihuorapaskablaablaa" -kommentit pitää todellakin jättää omaan arvoonsa. Niiden lähettäjät haluavat vain pahoittaa bloggaajien mielen tyhmillä kommenteillaan, hyvä etteivät sinua kosketa.

    Myös tuo "blogisi taso on laskenut" ja "miks postaat vaan viikonloppusin" on ihan naurettavaa. Blogi lienee sinulle vain harrastus, eikä työ, joten on oikein että teet tätä vain silloin kuin sinulla on aikaa, etkä ota stressiä oletko tehnyt tänään 10 uutta postausta, että lukijat pysyvät tyytyväisinä.

    Jatka ehdottomasti samaan malliin!

    VastaaPoista
  18. suhtaudut noihin ilkeisiin kommentteihin just oikeella tavalla mun mielestä! niinku joku taiskin tuolla jo sanoo... ja mua ei ainakaan haittaa vaikka postailet nykyään harvemmin, koska kyl varmaan opiskelu menee blogin edelle ja nii se kannattaakin...

    mun mielestä oot tosi kaunis ja mukavan olonen ihminen, ja tykkään sun blogista ja susta aina yhtä paljon vaikka et kerkeisikään postaamaan niin usein! :) oot yks mun lempibloggaajista! :)

    VastaaPoista
  19. suhtaudut noihin ilkeisiin kommentteihin just oikeella tavalla mun mielestä! niinku joku taiskin tuolla jo sanoo... ja mua ei ainakaan haittaa vaikka postailet nykyään harvemmin, koska kyl varmaan opiskelu menee blogin edelle ja nii se kannattaakin...

    mun mielestä oot tosi kaunis ja mukavan olonen ihminen, ja tykkään sun blogista ja susta aina yhtä paljon vaikka et kerkeisikään postaamaan niin usein! :) oot yks mun lempibloggaajista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ^^ Oon just samaa mieltä. Ja mun mielestä te jotka tuutte tänne sanomaan että blogin laatulaskee, nii mun mielestä se on aivan teijän omaa syytänne! Koska ku te laitatte niitä kommentteja niin sitte Sofian pitää kirjottaa/puhua niistä postauksissa ja videoissa. Sen takia mua inhottaa. Ku jotku semmoset ihmiset jotka oikeesti tykkää tästä blogista nii joutuu lukemaan/kuuntelemaan sitä, kuinka tyhmiä te ootte. Ja jos näitä juttuja Sofia ei joutuis käsitellä postauksissa niin se pystyis sen siasta kirjottaa paljo mielenkiinotsemmista asioista!! Tää on mun mielipide asiaan!

      Poista
    2. ^^Oon just samaa mieltä!
      Ja mun mielestä te jotka tuutte tänne kommentoimaan että blogin laatu laskee, nii mun mielestä te laskette sitä laatua ihan ite. Koska teijän kommenttien takia Sofian pitää puhua/kirjoittaa niistä teijän kommenteista postauksissa ja videoissa. Ja me jotka oikeesti tykätään Sofian blogista nii joudutaan myös lukeen/kuunteleen niitä. Jos Sofian ei pitäis puhua teijän kommentaista postauksissa nii se vois kirjottaa sen siasta paljo mielenkiintosemmista asioista.

      Poista
    3. Just vääräl taval, Sofiast huomaa et sitä vituttaa :-D

      Poista
    4. anonyymi, jos sulle tulis tommosia postauksia ni eikö sua vituttais noitten ihmisten typeryys?

      Poista
    5. just samaa mieltä kun eka:) oot jotenki ihan samanlainen kun mä aina jos tulee jotain haukkumis kommentteja oon silleen: ok jollakin on tylsä elämä :D

      Poista
  20. Sul on just oikee asenne ilkeisiin kommentteihin!
    Mä kyllä täysin ymmärrän sen ettei sulla oo koulun takia aikaa postata ja ettet halua käyttää kaikkea vapaa-aikaasi blogin kirjotteluun. Kyllä tää senverran hyvä blogi on että en mä ainakaan sellasen asian takia lopeta tän lukemista :)
    Halusin tulla ilmottaa tän siks ettet luulis että kaikki sun lukijat katoo ''koska blogin taso on laskenut'' vaan, että on täällä näitäkin lukijoita jotka jaksaa oottaa sun postaamista ♥ Oot sofia ihan paras ja tsemii kouluun!!

    VastaaPoista
  21. Oot just oikeella asenteella liikkeellä! Musta puhut avoimesta ja sanot niiku susta tuntuu. Tosi tyhmää lukioiden tulla sulle valittamaan, miten vastaat. Musta noiden lukioiden kommentit on _PALJON_ tyhmempiä/ilkeempiä, kun sun vastaukset. Sanotaan niiku asiat on, mitä turhia lässyttämään! Sun blogin lukioista suurionosa on varmaan aika nuoria tyttöjä, jotka ei ehkä osaa suhtautua samalla tavalla. :-D I think so..
    Mutta!! Asiasta toiseen, musta sun blogi ei oo todellakaan huonontunut. Oon lukenu sun blogia siitä asti, kun sulla oli semmonen about. 10-20 lukiaa. Blogis on vaa parantunu kokoajan! Ja teet niitä postauksia, just sillonku susta siltä tuntuu ja sulla on aikaa. Ite välillä katon onko tullu uusia postauksia, välillä ei oo tullu pitkään aikaan ja välillä taas tulee aika usein. Mut kai sitä nyt on muutaki tekemistä ku lukea vaan sun blogia? Joten tuskin sen pitäis olla ongelma, jos sulta ei tuu niitä postauksia. Varsinki ku kuitenki tykkäät pitää tätä blogia, ja teet hirveesti videoita ja oot vielä pahotellut täällä sun postaus tahtia? Musta turhaan oot pahotellut, mut silti jotkut jaksaa valittaa. Menkää ihmeessä ihmiset lukemaan muidenkin blogeja tai vaikkapa välillä viettämään aikaa jonnekki muualle ku koneen ääreen, niin kyllä varmasti joskus joku postaus tänne tulee ja pääsette taas lukemaan!! Turha tommosesta valittaa. :D

    VastaaPoista
  22. Tää oli kiva video :)) Oot niin ihana Sofia!!

    VastaaPoista
  23. sofia tykkään sun postauksistas! Oisko mahollista että kirjottasit välillä enemmän ja kertoisit sillä tavalla päivästäsi?:)

    VastaaPoista
  24. Sofia, oot oikeesti tosi ihana<3 ja mukavanoloinen henkilö! En ymmärrä miks jotkut ihmiset tulee valittamaan sulle jostain ihan turhanpäiväsistä asioista, joista ne ei ees tiedä mitään, mutta niin toivon että jatkat bloggaamista aina, koska sulla on ihan paras blogi ja mulle on ainakin ihan sama että kuinka usein postaat, koska ymmärrän että aina ei oo aikaa eikä jaksa!:) ja sillonkun niitä postauksia tulee niin ne on tosi hyviä!! Älä välitä ihmisten haukuista vaan oo aina ihana oma itsesi!:w Löysin sun blogin youtuben kautta ja rakastuin heti, sulla on vaan niin hyvä blogi ja inspiroidun asioista mitä teet.:) En myöskään ymmärrä miksi ihmiset valittaaa kun et aina vastaa kaikkiin kommentteihin, koska silti uskon että kuitenkin luet kaikki kommentit, huomaa kyllä että blogi on sulle tosi tärkee:D p.s oot toosi kaunis!<3

    VastaaPoista
  25. Oot lihonu:/

    Ja sori, mut se että vastailet vittuilemalla, niin oikein provosoi kaikkia ilkeitä anoja..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vittuakos sitä kiinnostaa? jos sää haukut sitä (semmosilla jutuilla jotka ei ole edes totta)nii eikös sillä ole oikeuksia vittuilla? ei kaikille voi olla mukava.

      Poista
    2. vaikka sofia ois lihonu kui paljo ni tarviiko siitä tulla huomauttelemaa? ite en kyllä huomaa -.-

      Poista
    3. enkyllä sorivaa huomaa et se ois lihonnu, sun silmät vaa väärentää hanki silmälasit /:

      Poista
    4. mun piti just tulla kommentoimaan että sofia on laihtunu ihan sairaasti! varsinki kun se laittaa niitä viime kesän kuvia niin niihin verrattuna on tapahtunu ihan sairaasti muutosta!

      -jenspa

      Poista
    5. millähän tavalla se on haukkumista jos sanoo et sofia on lihonnu? kyllähän sen kaikki huomaa että tuo kaksoisleuka on kasvanut.

      Poista
    6. hei vaikka tää on blogi johon saa tulla kommentoimaan nii se ei meinaa sitä et sulla on oikeus haukkua toisia ihmisiä, en tajuu kuin ilkeitä jokku voi olla! Ja ensinnäki kaikkea ei todellakaan tarvi kommentoida. voihan niitä ny ihan mielessään ajatella ei niitä kaikkee ilkeitä ja haukkumisii ja tälleen tarvi tulla tänne kirjottelemaan ihan oikeesti. Ja seki et mitä välii vituttaako sofiaa tai loukkaantukose. kyl mä ainaki loukkaantuisin jos mua tullaan haukkuun, en toki oo sillee "yhyy se haukku mua ;( itkettää" kritiikkiä saa antaa mut eiks sen kritiikin pitäs liittyä tähän blogiin eikä sofian ulkonäköön. ja sanoin tän nyt ihan yleisesti!

      Poista
  26. Ite oon pistäny merkille just sen ettei kaikkiin kommentteihin saa vastausta. Mikä nyt onkin ihan ymmärrettävää, kun on niin paljon kommentoijia ja aikaa rajoitetusti. Joten tämmöset vastauspostaukset vois olla aina välillä paikallaan? Sen saa kummiskin aika helposti ja nopeesti tehtyä. :)

    VastaaPoista
  27. Noi anonyymit on kyl aika anaalista, kenel on oikeesti aikaa tulla vaa ragee jotai shittii toisen blogii?`Jos niillä ittellää ois blogi ihan ku postais joka päivä! kukaan ei oo täydellinen KASVAKAA ANOT AIKUISIKS!!!

    VastaaPoista
  28. kenen kaa meet kroatiaa??? :)

    VastaaPoista
  29. Ootko menny kihloihi ku sormus vasemmas nimettömäs? o:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sofia on vaa nii vitun tyhmä että se ei tiiä et vasemmas nimettömäs on kihlasormus=)

      Poista
    2. Saakai sitänyt pitää missä sormessa haluaa.:) Ja luulempa että Sofia kyllä tietää sen, missä sormessa kihlasormus on. Tuommoisia kommenteja ei kyllä tarvitsisi julkaista.

      Poista
  30. sofia tuli vastaan just vähän aika sitten ja en ymmärrä miten ihmiset voi sanoa sitä lihavaks.. sitä se ei todellakaan ole... ei se laihuuskaan niin kaunista ole. sofia on hyvä tollasena kun se on ja jos teitä tässä blogissa kiinnosta vaan sen paino ja naama niin huhhuh.. musta tää blogi on loistava sisältöineen eikä sofia ees postaa liian harvoin.. mun mielestä kerran viikossa on ihan hyvä aika, koska se oman elämän eläminen on ihan hyvä olla etusijalla eikä blogi, mut jos pidätte sofiaa lihavana niin voin kyllä sanoa, että lääkärissä kannattaa käydä, koska sitä se ei tosiaan ole. lopettakaa muista vikojen etsiminen.

    VastaaPoista
  31. Älä edes julkaise haukkumiskommentteja, joissa ei ole kritiikkiä vaan pelkkää kiusaamista. Miksi antaa huomiota sellaisille kusipäille? Haukkujat ovat varmaan jotakin paskiaisia Hämeenlinnasta, ketään oikeasti anonyymiä ei kiinnosta tuntematonta dissata. Yleensä yli 13 vuotiaat haukkujat eivät tule elämässään menestymään. Fakta: omista kiusaajista 99% ajelee pikkukylän rinksaa ilman koulutusta ja työpaikkaa :'D (Jätkät ovat yli 20 vuotiaita)

    VastaaPoista
  32. en ymmärrä miten kestät noita anonyymejä.. jos itelläni ois blogi ja saisin tommosta palautetta ni kyl mul kärähtäis (: mulla on tooosi lyhyt pinna ja vittuunnun pienestäkin vittuilusta :D mut kaikki on erilaisia ja sää oot tosi hyvä noin (:

    VastaaPoista
  33. "tää on mun koti!!!!!!!!" XD
    oot ihana ja mun mielestä on kyl iha ymmärrettävää ettet oikeesti ehi jatkuvasti postailla koska oot lukiossa. ite en oo lukios ja kauhul kuuntelen frendie juttuja ku niillä on just ollu kirjotukset ja huhhu sitä lukemisen määrää..

    VastaaPoista
  34. etukäteen*

    http://wadeliojack.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  35. Sulla on ihan mahtava asenne ! :) must on ihan järjetöntä, et joku oikeesti tulee toisen blogii kommentoimaan ''oot huora'... Kuka hitto saa tollasesta jotai tyydytystä ? :D saa kyl ol omas pääs ja itsetunnos aika paljo vikaa! Se on niin helppo tulla kommentoimaan ihan mitä sylki suuhun tuo... Mut onneks otat asiat tollee toisest korvast sisää ja toisest ulos ! Toine asia on tää ''mikset postaa useemmin''.... Ihmiset cmoooooon :D Muutenki ku seuraan sua instagrammissa, ni sun kuviin kommentoidaan aina ''tee video'.. Siihen ''mistä saisin motivaatiota'' kuvaanki, ''tee sofias day'' huhhuh :D Ooot ihan mahtava persooona you go girl!

    VastaaPoista
  36. Ano: "menetit juuri yhden lukijoistasi"
    Sofia: "o____o TULE TAKAISIN!

    XDDDDXDDD ihana Sofia!! Repesin niin tuossa kohti!

    Oot mahtava tyyppi, kaunis ja asenne kohillaan! Ihailen sua! :)

    VastaaPoista
  37. Noi kaikki huora jutut oli niin naurettavia ja nauroin niille ihan sikana! Ja mää en voi ymmärtää sitä et miks pitää koko ajan sanoo et sää laiminlyöt tätä blogia jos kerran käyt kouluu niin ehkä sää et ehi kirjottaa joka pvä tätä blogia mun mielestä sää teet just kivasti näit postauksii et yhtää laimin lyö tätä blogia!:) Ja oot ihan sika nätti etkä mikää huora!;):)

    VastaaPoista
  38. Mikä vittu teit ihmisii vaivaa pitää tulla haukkuu huoraks ja läskiks ja kaikkee ette te ehkä tuu sanoo et oot lihonu tai oot huora siis mikä teitä ihmisiä vaivaa ja vaikka kirjotatte anona niin ette te voi olla noi ilkeitä miettikää jos teille tultais sanoo et oot lihinu tai oot huora!Mut toi on ehkä tyhmintä toimintaa ikinä!

    VastaaPoista
  39. en tajuu miten ihmisii voi haitata että et tee niin usein enää postauksia...ihmisillä on elämä ja ei blogi oo mikään ykkösasia elämässä

    VastaaPoista
  40. Oot oikeesti Sofia niin ihana! ♥ Suhataudut noihin kommentteihin just oikeella tavalla, ja kyl sua saa vituttaa noi huora-kommentit, mut kun et ite ala haukkuu/arvostelee niitä on hyvä :) Oot muutenki ihana ja kaunis, nauran aina sun vitseille noissa videoissa ja sun hymy :)Ja mä ainakin ymmärrän et lukiossa et kerkee postailla niin usein perhe, kaverit ja koulu on aina 1, tai niistä niinku pitää pitää huolta, you know what i mean mut siis oikeesti vaik odotan aina innolla uusia postauksia ja videoita, en kuitenkaan ala arvostelee sua tosta postaustahidista, kun oot jo monta vuotta postaillu tänne hyvin ja tehny videoita, hyvä soffe! Mut siis joo ihana ulkoasu ♥

    VastaaPoista
  41. nyt ihan vittu oikeesti :D tää on sofian blogi ja se saa ihan ite päättää millon postaa ja mistä ja miten puhuu (kiroilu)ja ymmärtäkää nyt ihan oikeasti että lukiolaisella on muutakin elämää kuin blogi! ja jos teitä ei oikeesti miellytä yhtään ni ei ole pakko lukea :D ymmärrän kyllä asialliset kommentit mut just joku että EI SULLA EES OO HÄMÄHÄKKI FOBIAA, siis mitä vittua se teidän elämään vaikuttaa miten suuri kammo sofialla on :D ihan naurettavaa laittaa tommosta paskaa! miten te haterit siitä mitenkään hyödytte XD Kiitos sofia kun sulla on tää blogi piristämässä! (: olet kaunis ja tykkään sun olemuksestas! (: keep it going

    VastaaPoista
  42. osaatko yhtään sanoa milloin se ruokavalio osa tulee tohon kiinteytymiseen liittyen? Ei mitään hoppua odottelen vaan innollaa :DD

    VastaaPoista
  43. Hahaa, nauroin noille aivan turhille kommenteille, 'menetit just yhen lukijan', ja noi vikat kommentit, ei huhuh! Ymmärrän täysin ettei blogia voi laittaa ensimmäiseks koska itekin hoidan eka koulujutut sitten vasta muut blogit yms.! Ei kaikki voi ymmärtää kuinka vaativaa lukio on! :) Mutta hyvä video ja piristit mun päivää! (:

    Ps. Jos kiinnostaa nii voit käydä kattoon mun blogin! (:
    jenni-whoownsmyheart.blogspot.fi

    VastaaPoista
  44. Pakko myöntää, et blogis taso on vähän laksenut, tosin se on täääysin ymmärrettävää, lukiossa kun oot! Ite vaihoin just yläasteelle ja huomaan et ei mul aikaa enää nii paljoo blogille oo ku ala-asteel, saati sitten sulla lukiossa!
    Mutta oikeesti, kuolen noille anoille XD Tule aukoo päätä, vielä anonyyminä! Voisko olla mitää säälittävämpää!

    VastaaPoista
  45. VAROITUS! HYVIN SEKAVA TEKSTI!
    Hyvä et oot täs lähiaikoina tehny paljon postauksii sillä nyt ne jotkut anot ei voi tulla valittaa ettet muka ois tehny pitkään aikaan paljoo postauksii ja blaablaa! Tää on iha sairaan hyvä blogi!!!! <3 Tunnustan et mua joskus harmittaa kun tuun kattoo et ootko postaillu ja sit et oo mut en tuu raivoomaan tänne sitä paitsi ymmärrän et panostat nyt kouluun ja uskon et sit kesäl taas tulee enemmän postauksii :) ja viel yks asia XD toivon et oikeest teet sillo kun halua ja ehdit postauksii sillä sit ne on meille ja sulle kivempiä. Koska vertaa nyt näit:
    1.Tuut kotiin katot et kommenteis valitetaan sun harvast postaustahdist ja teet nopee jonku höpötys videon jota et ees haluis tehä.
    2. On vaik loma ja oot huoneessas yhtäkkii keksit et nyt ois tosi hyvä päivä tehä vaik sofias day. :)
    T: Joku jolla on paljon asiaa ;P

    VastaaPoista
  46. Ihana postaus =DD Ihana varsinkin toi "tule takaisin!" oli ihana =) Hyvin oot vastaillu kommentteihin. (miten ikinä kirjotetaankaan o.o)

    VastaaPoista
  47. onks sun pakko huutaa ja puhuu noi epäselvästi..ketää ei saa selvää

    VastaaPoista
  48. Alkukäteen. :D Etukäteen varmaankin haha oot söpö

    VastaaPoista
  49. huh - tsemppiä todellakin tarvitaan koeviikkoon :D kauheeta shittii tää lukemine :D

    VastaaPoista
  50. Olet aivan ihana Sofia! Aivan muutama viikko sitten löysin videoitasi youtubesta,ja jäin heti "koukkuun". Hauskat videosi piristävät päivää! Olen alkanut myös lukemaan blogiasi. Olet ihana elämänhaluinen tyttö ja aina niin ihanan pirteä. You have great attitude! Keep going!

    VastaaPoista
  51. Sofia sää oot nii mahtava oikeesti! Paras video sulta ikinä :D

    VastaaPoista
  52. Sofia sää oot nii mahtava oikeesti! Paras video sulta ikinä :D

    VastaaPoista
  53. Heijj! Tulisiko meikkitutoo? :> Tai hiustutoo?

    VastaaPoista
  54. Tuli melkee paha mieli noitten pahojen kommenttien takia:( Ja ei mua ainakaa haittaa vaikka tulee niin harvoin postausta, koska ittellä ainakin koulu,perhe ja ystävät on etusijalla!(: ja sun blogi on niiiiiiiin paras♥

    VastaaPoista
  55. asia ei ny liity tähän postaukseen mut kun luin noita kommentteja tosta tired as shit niin joku oli kysyny et "ookko saanu painoo tippuun" ja vastasit et "en" ni mun mielestä sä oot laihtunu iha sikana! (en tarkota että ennen oot ollu läski) mut mun mielestä sun kuntoilu on onnistunu iha sika hyvin:)

    VastaaPoista
  56. Päivän piristys tää sun video <3 ah, mulla oli niin tylsää ja tulin kurkkaa oisko sulla joku uus video ja hallelujaa! Kiitos sofiaaa <3

    VastaaPoista
  57. Sofia! Oot niin ihana :) Sulla on just oikee asenne! Hyvä ettet ota ittees ilkeistä kommenteista. Mun mielestä sun blogi on pysyny yhtä hyvänä niin kauan kun oon sitä lukenut eli ehkä meilkeinpä vuoden! love you ♥

    VastaaPoista
  58. Onneks osaat ottaa noin hyvin noi kamalat kommentit, en käsitä miten kukaan viittii tulla arvostelemaan ja haukkumaan noin. Ja se että sulla on muutaki elämää ku tää blogi, ei tarkota että taso on laskenu. oot ihana, onnea kokeisiin! :)

    VastaaPoista
  59. Hei Sofia oot aivan ihana!! Ja sun asenne on just kohillaan. Noi ilkeet kommentit on pikemminki viihdettä ku loukkauksia :D Mut yht juttuu en ymmärrä, tota "siis blogin taso laskee ja yhyhyhyh" nii ni kertokaapas mulle sitte et jos tää kerran niin paska blogi on ni miks sitte täl vaa lukiat kokoajan lisääntyy :D ? mmm sitä sopii miettiä (:

    Mut yks ehdotus ois, et tekisit/laittasit ensin ne videot/postaukset mitä oot luvannu tehä/laittaa ja sitte vasta tekisit muita juttuja (: mut tosiaan tää video nyt oli kyl ajankohtane ja hyvä mut muuten sit niinku tulevaisuutta ajatellen ettei niit sit keräänny hirveesti! (:

    Mut hyvää kevättä sulle Sofia ja jatka samaan malliin! :) oot tosi ihana ja kaunis!

    VastaaPoista
  60. sofia oot ihana mulle on aiva ...... sama onko laatu hountunu sulla on niin ihana asenne ja muutenkin oot nii en osaa kuvailla tseppiä kokeisii!
    lista
    1.perhe,kaverit,koulu
    2.blogi ja harrastukset

    VastaaPoista
  61. Tää arvaa sut kun pelaa tätä :D
    http://en.akinator.com/

    VastaaPoista
  62. Hahahahhahaha oot paras XD sun videot aina piristää hulluna ankeitaki päivä! Mahtava juttu että jaksan opiskelun ohella kirjottaa blogiakin. Ite en jaksa mitää ylimääräistä lukion ohella, että tosiaanki ymmärrän jos ei oo aina voimii tehä postauksia :) itelläki on muuta elämää, enkä oo joka päivä, enkä ees joka viikko, lukemassa blogeja, joten viikonloppuisin aikaa saattaa löytyä netissä pyörimiseenkin! Toisin ku jollai blogit on melkee riippuvuus xD naurattaa liikaa nää "postaa joka sek koska mä haluun" XD JATKA SAMAAN MALLIIN!!!! :)

    VastaaPoista
  63. Hei ihan oikeesti ihmiset! En oo koskaan ennen kommentoinu täällä, mutta minkä takia on pakko kaivaa jokaisesta videosta jotain vikoja (kuten toi hämähäkki juttu). Ja nää huora kommentit...en kyllä ihan ymmärrä, että mikä tekee Sofiasta saa huoran? Ja helppo tulla kommentoimaan jotain että oot lihonu. Itellä ei oo ees kuvaa, ja silti tulee sanoon tommosta. Itellään varmaan sixpack ymsyms. C'moon! Ei ollut tarkotus vittuilla, mutta en vaan nää siinä mitään järkeä. Sofia oot ihana<3

    VastaaPoista
  64. Hyvä sofia ku ajattelet tollain et blogi ei oo sulle mitään pakkopullaa! Mä todellakin ymmärrän sen et sul ei aina oo aikaa blogille mut etsä sitä kumminkaa laiminlyö koska tää on sun blogi ja postaat ihan just sillon ku siltä tuntuu. Ja älä koskaan laita blogia sun kavereitten ja perheen edelle! mua rupes naurattaa niin paljon ku fbs joku oli kommannu siihe yhtee jotai et 'mite sul on lauantain aikaa kavereille mut ei tehä videota?' mitäköhä senki päässä oikee liikkuu....:DDD mut älä stressaa siit et jotku aattelee et haluu joka päivä postauksen koska jos sul ei oo aikaa sille nii kokemuksesta tiedän että sillon vasta blogin taso laskee ja tulee ihan turhii postauksia! sen takia itekki poistin blogin koska koin että mul ei ollu yhtään aikaa sille..;< mut hei innostusta vaan uusiin postauksiin ja mielummin hyvin tehty panostettu postaus kerran viikossa kuin joka päivä joku mis yks kuva ja kaks rivii tekstii. its my motto :DDD

    VastaaPoista
  65. http://www.youtube.com/watch?v=0RpRfwASMk0&feature=player_embedded#!
    TEE SINÄKIN OMA HYMYVIDEO ! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ihana idea!:) voisin tästä laittaa postaukseen vinkkeliä

      Poista
  66. sä joskus sanoit et sä oot ehkä vaan aikuistunu tai viisastunu ku onet oli sillee "vanha iloinem sofia takas" "ooksä masentunu?" ja sillei. mut mun mielestä tommonen kiroilu ei oo mikää aikuistumusen saatikka sitte viisastumisen merkki.

    VastaaPoista
  67. Nää sun videot on iha huipppuhyvii! :D oot mun esikuva! :)+ millo sofiasday:ta ? :D + :D:D nii voitko tehä emminkaa yhteisen? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) en osaa sanoa, koeviikon jälkeen voin tehä!:)

      Poista
  68. Etkö vois ajatella, että näissä anojenkin kommenteissa voisi olla joskus jonkinlaista perää? Otat aina hyökkäävän asenteen näitä blogisi tason huononemis kommentteja vastaan, etkä ajattele kommentteja rakentavana kritiikkinä. Tottakai osittain anojen kommenteista ja suurikin osa ovat ihan hanurista ja aiheettomia, mutta joskus voisisit miettiä miksi niin moni ano on samaa mieltä. Ehkä blogisi taso onkin huonontunut? Mitä sitten? Kyllä jokainen tietää kuinka paljon läksyt ym vievät aikaa + kaverit, mutta kun kuitenkin postaat, niin voisit tehdä niistä tasokkaita postauksia etkä vain hutaisisi jotain "sinne päin postausta"..Tsemppiä! Olet valloittava persoona :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kyllä mä usein niinkin ajattelen :) mutta omasta mielestäni rakentavaa kritiikkiä ei ole "blogisi laatu huononee päivä päivältä"... muttajuu, kiitos paljon!:)

      Poista
  69. puhut tosi nopeesti! välillä ei saa edes selvää :D

    VastaaPoista
  70. niimpä! Ja joku lopetti lukemisen jonku ****n hämähäkin takia!? :D (tai no siis hämähäkki fobian takii) c:

    Ja vielä että sori ku oon anona, ku en jaksa kirjautuu sisää...:) t. allniaa-177
    Ps. oot tosi nätti!:D

    VastaaPoista
  71. Kun joku tuolla aiemmin sano et "oot ruennu kiroilee enemmän " tai jotain kiroiluun liittyen niin en ymmärrä kun suosittuja nuorempia bloggaajia pidetään semmosina ns kiltteinä et ne mukamas ei sais kiroilla nii paljoo. Sit kuitenki kaikki jotka tota sanoo niin ne kiroilee minkä kerkee ja on sillee OMG kun sanoit yhden kirosanan.

    VastaaPoista
  72. oot ihana! ja blogisi taso ei todellakaan laske!!

    ja tulin anona ku en päässy kirjautuun sisää:/

    VastaaPoista
  73. oikee asenne, hyvä sofia!:D blogis on edelleen ihana, vaikka postauksii tulee harvemmin!!

    VastaaPoista
  74. Sofia, sulla on sitä oikeenlaista ASENNETTA!! :) Ne läskiksi haukkujat varmasti ihan itse vaan mussuttaa nallekarkkeja sohvan pohjalla ja katsoo kateudesta täältä sun blogista, kuinka sun kuntokuuri etenee... ;) Ei meistä kukaan oo täydellinen, ei meidän kenenkään kroppa oo täydellinen. Ja me ihan itse päätetään, millanen meidän vartalo on. Kellään muulla ei oo MITÄÄN oikeutta tulla arvostelemaa toisen vartaloa :/ Oot just naisellisen muodokas ja hyvä tollasena kun oot (-: Hyi, ei mua ainakaan miellytä sellaset kolkyt-kiloset luukasat anteeks nyt vaan jos tunnistit itsesi...

    VastaaPoista
  75. Oon täysin samaa mieltä! Toi hämähäkkijuttu ei oo mikään ylpeilyn aihe niinkun jotkut ajattelee, mua ei kyllä ainakaan kiinnostas jos joku on käyny terapias jonku hämähäkkien takii!!

    VastaaPoista
  76. Noi jotkut kommentit on kyllä ihan turhia sanon minä;)

    VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla