maanantai 15. elokuuta 2011

Pientä avautumista :)

Hei,

Halusin vähän avata teille pari juttua, hyvässä mielessä :) Eli älkää käsittäkö sitä niin että nyt mä oon pahottanu mieleni jostain parista "kritiikistä" !:D Tää on vaan semmonen pieni avautuminen, ihan yleisesti :)
En ymmärrä semmosia kommentteja, että tee niin ja tee näin tai sä oot semmonen ja semmonen.. Totta helvetissä kaikilla on oma mielipide ja se on oikeus sanoa, mutta ei esim. just blogin suhteen? Ymmärrän jos mä oon tylsä tms. mutta se olen vain mä, mä en voi sille mitään :) Mutta semmoset kommentit mä ymmärrän kuten: voisit tehdä sen ja sen asian toisin, tai tässä ja tässä voisit vähän parantaa. Sitä kutsutaan rakentavaksi kritiikiksi :)
Ja nyt pari anoa veti taas pari purkkia herneitä nenään ja ajattelee etten kestä kritiikkiä kun pitää oikein postaus tehdä...
Kylläkyllä mä sen kritiikin kestän, mutta hei, metsä vastaa sillai miten sinne huudetaan, eiks je? :)
En mä voi laulaa lirpittää ja sanoo että on okei jos  joku tulee haukkumaan pystyyn, mitä ei oo vielä tapahtunut :) Mutta toi oli hyvä esimerkki.
Toinen hauska juttu mitä mä en ymmärrä on se, että tullaan inttään semmosista asioista mistä ei oo tiedon häiventäkään! :D Se on musta naurettavaa.. mitä järkee siinä on? Sama asia kun menisin ja väittäisin että kaikilla ihmisillä on puhelin... mistä mä sen tiiän? En mistään, joten en myös väitä niin :)
Toivottavasti te ymmärätte, että en oo mitenkään ärsyyntynyt tai sillai, halusin vaan avata paria käsitettä! :)
Ja vielä yks juttu jota en tajuu miks mä tähän vaivaudun, mutta parin anon mielenrauhan saamiseks ajattelin ottaa kuvan siitä mun paperilapusta mitä nää väittää kivenkovaa Demiks :)

11 kommenttia:

 1. voitko selittää.. siis oon tyhmä ku en tajuu mut en tajunnut tota demi juttua ja tota lappua

  VastaaPoista
 2. Täs on kyl sitä jotain. :-) Mut en tajuu et miks jotkut tyyliin dissaa sitä et oot kattonu noit sun vinkki juttuja demistä, öö mitä väliä mistä sä oot ne kattonu vinkkejä ku vinkkejä. Ei kaikki välttämättä sinne demii asti pääse.. Ha :-DD Ja kylhä niit vinkkejä saa muualtaki, esim. jostain hiusten ja ihonhoito kirjoista tyyliin, ohjelmista jne.. Sit haluu jakaa ne muitten kans blogissa, just hyvä homma. :-D
  Ja jos viel dissaa siitä, et ihan sama mistä ne kattonu mut kummiski jostai ettei ns. oo omia vinkkejä, nii se on sama ku pitäs osaa espanjaa muttet koskaa oo harjotellu sitä. U know ;)
  No mutta joooo, hyviä vinkkejä noi sun hius ja ihonhoito vinkit. :) vaik osan tiiänki jo mut oli kummiski apuu !! ei pääse unohtuu ;)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: niinkun mulla on ollu se hiusvideo missä vilkuilin koko ajan alas, niin pari anot väittää kiven kovaa että oon kattonu ne demistä :D
  Anonyymi: mm oon ihan samaa mieltä! :D kiitoksia :)

  VastaaPoista
 4. näinhän se on! Mutta mulle tuli sellanen olo että oot vähän käärmeissäs noista kommenteista mutta se on toki ymmärrettävää kun olet nähyt vaivaa videoihin ja postauksiin ja sitten tulee tämmöstä. Mutta VOISITKO hieman ajatella ensikerralla miten selität asian kun nyt tuli myös sellainen asia että kaikkien anojen palaute on sun mielestä paskaa, niin kukaan ano ei uskalla kohta antaa sulle kommentteja kun parin huonon kommentin takia vedät mielipidepostauksen anoihin vedoten.Vielä tästä olisi puuttunut että olisit kopioinut kommentit ja mollannut tiettyjä anoja.. HOHHOIJJAKKAA!! RELAX. Kyllä nekin, joilla on yli 1000 lukiaa blogissa, saavat paljon huonoa kommenttia mutteivät he heti tee jotain tällaista postausta! Muuten ihan nice blogi ja oot todella kaunis! kadehdittavaa :) Älä pliis suutu tästä! (: p.s APUA MIKÄ STOORI TULI :DDD

  VastaaPoista
 5. ja mitä väliä sillä olis jos oisit kattonu ne demistä, pääasia että tiesit ihan oikein =)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: eiei, mä en oo mistään kommenteista käärmeissäni :) vaan ihmeissäni! tällä tavalla mä en just halunnut että tätä ymmärrettäis... muttajoo, kiitoksia ja en tietenkään suutu :D !

  VastaaPoista
 7. Joo son kyllä ihime homma ku joka iesuksen asiasta pitää erikseen huomauttaa ja valittaa. Ja ny tarkootan näitä joitain anonyymejä. ;)
  Niillä ei vissiin sitte muuta elämää oo. ;D Mutta son hyvä jottet ota ittees. Jätetähän sellaaset "ihimiset" omahan arvoonsa. :)

  VastaaPoista
 8. Mun mielestä kannattas laittaa anonyymikommenttiesto (onks toi yhdyssana), sillä sillon noi anot tuskin kehtaa tulla omalla nimellään huutelemaan :) onhan täälä anojanki jotka on laittanu hyvää palautetta, mutta useimmat rakentavat ja positiiviset palautetteet tulee niiltä jotka on omalla nimellä.

  VastaaPoista
 9. näin sut sunnuntaina elomessuilla :-D
  kinosti :D::DD

  VastaaPoista
 10. Flikkanen: sasse! :D
  Ano: en haluu pistää, koska kummiskin useitten anojen kommentit on ihania ja piristäviä :)
  Ellu: hii :D

  VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla