maanantai 3. kesäkuuta 2013

Oon herkkä kuin pappa

Moikka,

Kaikki otsikkoa ihmettelevät, tuo on lainaus yheltä lapselta joka sano noin tänään töissä, hän tarkoitti sillä että on väsynyt :D

Kesäloma alko ja samalla työt :) Oon kaksi viikkoa töissä Lasten liikunnan tuella semmosessa toiminnallinen kesä hommassa. Oon tuomelan koululla apuohjaajana, eli leikin lasten kanssa ja ohjeistan niitä. On kyllä tosi mieluista duunia, varsinkin kun ollaan melkein koko päivä ulkona ja sää on tommonen! Pidän sormet ristissä, että rusketun ees vähäsen :)
Päättärit meni hyvin! :) Moni lukija tulikin moikkaamaan ja ottelemaan kuvia, oli ihan supersiistiä kun tulitte, kiitos paljon! :) Käytiin alkuillasta kattomassa Raappanaa, sitten mentiin Karolle ja Kaisalle, sieltä suuntana kaupunki ja siellä seikkailua. Loppuilta oli tosi sekava, mutta hauska silti! :D Univajetta oli kyllä kiitettävästi, ja sunnuntai meni täysin nukkuessa koko päivä...

Yks juttu pakkoa sanoa, mikä liittyy TAAS mun postaustahtiin. Joku sanoi jotain tyyliin, että "Jess! Nyt kun koulutkin loppu ja sulla on kesäloma, et voi enää käyttää koulukiireitä tekosyyks siihen ettet postaa!" Anteeeksi mitä? Ensinnäkin koulukiireet ei ole mikään TEKOsyy, vaan täysin puhdas syy siihen miksen postaillut usein, mutta tärkeämpi syy on se, että MINÄ olen se joka määrää postaustahdin, EI lukijat. Tämä on mun blogi, eikä mulla tarvii olla mitään pätevää syytä siihen miksen postaa. Täysin pätevä syy on juuri se, että postaan just sillon kun haluan.

JA, nyt siitä yhteistyö hommasta mistä oon teille jo vähän maininnutkin. Oon siis mukana tämmösessä "Totuus vai Tehtävä" -hankeessa, minkä tarkoituksena on auttaa naisia niiden erilaisissa ongelmissa ja muutenkin luoda ns. tyttöjen maailma missä voi käydä keskusteluja vaikka siitä mikä mieltä askarruttaa. Tossa alhaalla on kuva ja osoita mistä pääsette sinne sivuille, jossa on selvät ohjeet mitä teidän "tulee" tehdä :) Sieltä saa myös paremman kuvan koko hommasta! Teillä on kaikilla mahdollisuus myös voittaa ihan uskomaton seikkailu Ylläkselle teijän parhaan kaverin kanssa! Joten nyt KLIKKAA KUVAA, ja mee ihmeessä katsomaan. Se merkkais tosi paljon :)
Suora lainaus nettisivuilta:
Totuus vai Tehtävä on monimediallinen konsepti, jonka kohderyhmä on nuoret naiset. Tavoitteenamme on rakentaa uudenlainen ja avoin tyttöjen nettiyhteisö. Nettiyhteisön lisäksi haluamme tarjota yhteisömme jäsenille elämyksiä. Jokaisen tytön mielipide on täällä yhtä arvokas. Yhteisön rakentaminen käynnistyy Totuus vai Tehtävä –nimisellä kampanjakilpailulla.
Kampanjassa esiintyvät hahmot ovat fiktiivisiä ja niiden takana häärivät oikeat tytöt. Sisältö on nuorten itse tuottamaa. Kampanjamme arvot ovat Auta, Pyydä, Uskalla, Anna, APUA. Rohkaisemme kampanjalla kohderyhmää yhteisölliseen auttamiseen ja avun pyytämiseen. Haluamme myös tukea ja lisätä Tyttöjen Talon tunnettuutta ja toimintaa Suomessa yhteisön rakentamisen myötä."


170 kommenttia:

 1. Näin sut siellä, mutten uskaltanu tulla moikkaa .. :D mut toivottavasti sulla oli hauska ilta :> !

  VastaaPoista
 2. Voitko tehdä kun sulla on (vapaata aikaa)niin SofiasDayn tai jonkun muun video.

  http://maikki-overthesun.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Eli tarkoittaako nyt että postaat ehkä 3 kertaa kesälomalla?
  Sori mutta mä en tykkää sellasista blogeista joissa kesälomillakin postataan kerran kuukaudessa. Ymmärrän sen kun sinulla on paaaaljon kaikkia koulujuttuja sillon kun on koulua ettet ehdi millään tulla postaamaan mutta kesälomalla? Vai onko sulla jokapäivä jotain tekemistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuka haluaa viettää kesälomansa tietokoneen ääressä? :D Ja uskon että jos itselläsi olisi blogi ( tai en tiedä onko) nii et varmaan ihan jokapäivä postaisi :) Olen Sofian kanssa samaa mieltä, että hän itse päättää koska postaa tänne :)

   Poista
 4. "Täysin pätevä syy on juuri se, että postaan just sillon kun haluan."
  aivan totta !(:

  VastaaPoista
 5. Just näin Sofia, blogin kuuluuki olla ensisijaisesti sua ittees varten, eikä sun todellakaan oo tällä tarkotus vaan viihdyttää lukijoita. Postaat just sillon ku haluat, koska sillon blogi pysyy kivana eikä vaikuta pakkopullalta :-)
  Hyvää kesää!!

  VastaaPoista
 6. Sulla on just oikee asenne tohon postaustahtiin eli siihen kuinka usein postaat. Kukaan muu ei voi päättää milloin postaat!
  Sun postauksia on toosi kiva seurata ja sun videot on niin ihania!:)
  Aurinkoista ja ihanaa kesää Sofia ! :)

  VastaaPoista
 7. mut se on sit sun vika jos lukijat poistuu;(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en tajuu kuka on niin tyhmä, että poistuu lukijoista siks että toinen postaa harvemmin :DDDDDD ihan oikeesti näin kliseisesti sanottuna hankkikaa elämä, jos jaksatte nillittää sofian postaustahdista ja se ottaa noin paljon sydämestä

   Poista
  2. Hanki vain itse elämä, kertoo tosin paljon Sofian "lukijoiden" tasosta tämäkin kommentti.

   Luepa näitä kommentteja, niin varmaan selviää miksi näitä lukijoita on lähtenyt.

   Poista
  3. sanoin vaa tollee koska muo harmittaa koska tykkään todella paljon tästä blogista ja menny nyt vähän huonompaa suuntaan;) ja mulla on kyllä elämä XD

   t. joka laitto ton ekan kommentin 17.58

   Poista
 8. Mäkää en uskaltanu tulla moikkaamaan, mutta täytyy bongailla sut, nii tuun sit moikkaamaan ! Hyvää kesää :)

  VastaaPoista
 9. oon kyl ihan samaa mieltä, et se oot sinä joka sen postaustahdin määrää eikä lukijat :--D ihan älytöntä et tullaan tommosesta asiasta sulle inisee, kyllä pitäs ihmisten jo tajuta et sulla on muutaki elämää. sun blogis on kyl iha mahtava :-) ite tykkään tosi paljon !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä kyll hirveesti tykkää lukea blogia missä postauksia tulee harvoin... kyllä mä ymmärän sofiaa että joskus ei vain jaksa kirjoittaa ja ei ole aikaa. mut kyllä osa on oikees on tosi ärsyttävä koko ajan rampata yt:ssä ja ei ole tullut videota kun viimeksi viikko sitten. tulee vaan semmonen haikee fiilis. enkä tarkoita tätä mitenkään pahalla, päinvastoin ymmärrän jos ei huvita postailla. tsemppiä ja nauttikaa kesästä! :)

   Poista
 10. tylsää et joudut aina sanomaan tosta ku ihmiset valittaa sun postaustahdista :( niitten pitäis tajuta että tää on sun blogi eikä niiden.
  Sitä paitsi kun kirjottaa harvemmin on enemmän juttua koska on kerenny tapahtumaan kaikkee, mut jos postaat joka päivä kaheksa kertaa ni juttu alkaa käydä tylsäks.
  Sul on ihana blogi, kiitos :)

  VastaaPoista
 11. Voitko tehdä sellasen postauksen jossa kerrot sun todistuksen numerot?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei lukiossa saada todistuksia vasta kun valmistuessa.

   Poista
  2. Saadaan kyllä, jokaisen jakson päättyessä, koeviikon jälkeen.

   Poista
  3. Nojaa ei ne mitää todistuksia oo, wilmassa vaa näkyy kurssien kohalla minkä numeron siitä sai ja sen aineen kurssien keskiarvo. Mutta joo numeroita on siis :)

   Poista
  4. No ei ainakaan vielä kolme vuotta sitten saatu todistuksia..kun vaan joka jakson jälkeen siitä jaksosta numerot. Todistus on eri asia..sen saa sitten kun valmistuu missä on aineiden keskiarvot.

   Poista
 12. Aika ylimiellistä tekstiä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DDDD:D:D Tiedätkö edes mitä tarkoittaa ylimielinen?

   Poista
  2. oon ihan samaa mieltä

   Poista
  3. kuinka niin ylimielistä? XDDDDD ottakaa ensin asiasta selvää ja tulkaa sitte vasta pätemään.. ihan pieni vinkki vain :):)

   Poista
  4. Ei helvetti :-D Koska Sofian lukijat on keskimäärin 10-13-vuotiaita, niin ehkä ymmärrän, ettei tiedetä tai osata edes ottaaa selvää, joten here you go:

   ylimielinen

   -omasta ylemmyydestään varma, muihin väheksyen suhtautuva, yliolkainen, pöyhkeä, kopea. esim. Ärsyttävän ylimielinen ihminen. Ylimielinen käytös, kohtelu. Ylimielinen hymy.

   Jos joku ei näe Sofiaa tollaisena, niin hankkikoot silmälasit.
   Sofiahan koko ajan olettaa olevansa parempi kuin muut, saa valittaa kaikille haukuista, mutta haukkuu pahemmin muita, itse ei kestä yhtään paskaa, mutta silti joka postauksessa valittaa lukijoilleen, on töykeä ja näyttääkin aika.... no ylimieliseltä, pakko sanoa.
   Katsokaa vaikka tuo bannerin kuva, niin ylimielinen ilme kun voi olla.

   Sofia voisi itsekin sen ymmärtää ja tämä yksi sama ano, joka aina jaksaa sairaasti häntä puolustaa... Ellei se sitten ole Sofia :)   Nyt Sofian sanoin:


   "siis mitä vittuuu sä tänne tuut sanoo mua ylimieliseks, et varmaan ees tiiä mitä se tarkottaa ?XDDDDDD"

   Poista
  5. Mielestäni Sofia kyllä puhuu aivan totta! Eikä ole mitenkään ylimielinen. Sofia sul on tosi ihana blogi ja oot ihana ihminen :) miten voin liittyä lukijaksi? (Tiiän että aattelet et "no huhhuh ku jotkut on tyhmii" xD mut en oo mikään expertti :D

   Poista
 13. ärsyttää vaan aivan sairaasti ku et tee postausta mut kai siihen pitää tottua että postaat niin harvoin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Ei sille voi mitään, mut tosi harmi juttu...

   Poista
 14. Eihän täällä ole mitään luettavaa, vaan valituksia siitä millasia kommentteja saat! valivali

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aivan! ja se vielä että mä en ainakaan tykkää sellasista blogeista missä bloggaaja kirjottaaa 5kertaa kuukaudes, toki tajuun sen että koulu vie kaiken ajan mut viikonloppunakaan sulta ei irronnu postausta.. ja toi vielä että kesälomalla postaat sillon millon haluut toki saat päättää millon postaat mutta voisit aatella meitä lukijoitaki välillä

   Poista
  2. viikonloput, ainoat vapaat kun lukukausi on käynnissä, on toki tarkoitus käyttää postausten tekemiseen idiooteille, joilla ei ole omaa elämää ja jotka keksii kaikesta jotain valitettavaa!
   ja sitä paitsi ei sofia edes postaa nin harvoin :DDDD mikä teijän ongelma on?

   Poista
  3. rupee kyllä pikkuhiljaa ärsyttää tällaiset viikon- taikka kahen mittaset postaustauot, aina odottaa innolla mitä hassua se soffe on kirjotellu, mut ei aina toi sama otsikko pyörii tossa hetken, sitten se vaihtuu ja on sen viikon taas ja saadaan taas odotella sitä uutta postausta jonka tekeminen kestää sitten niin kauan ettei kesää kerkee tulee . Ja tässä ei mitään niin katastrofista ongelmaa ole, Mutta ärsyttääpähän vain nää postaustauot, ja oon kyllä siinä aivan samaa mieltä soffen kanssa ( kutenmuutkin ):: että se postaa sillon kun haluaa, mutta kuten hän itse lupasi että postauksia tulee paljon enemmän loman aikana, Mutta eihän siltä ole irronnut kuin vasta varmaan 1 ..

   Poista
 15. Vastaukset
  1. sofia on tyttö.

   Poista
  2. Homoseksuaalisuus tarkoittaa seksuaalista suuntautumista, jossa yksilön seksuaalinen kiinnostus ja/tai romanttiset tunteet kohdistuvat pelkästään tai ensisijaisesti hänen omaan sukupuoleensa. Naisten homoseksuaalisuutta kutsutaan myös lesboudeksi.

   Eli naiset voi olla myös homoja.

   Poista
  3. Naiset eivät voi olla homoja.

   Homo = mies kiinnostunut miehestä
   Lesbo = Nainen kiinnostunut naisesta
   Homoseksuaalisuus = Kiinnostunut samasta sukupuolesta.

   ( anteeksi pilkun viilaus, mutta vituttaa tommonen kun jaellaan vääriä tietoja :) )

   Poista
  4. juurihan itsekin sanoit että HOMOseksuaali on kiinnostunut samasta sukupuolesta, joten silloin myös naiset voivat olla homoja :):)

   Poista
  5. myös nainen voi olla homo koska HOMOseksuaali

   Poista
  6. eka ano, musta on idioottimaista käyttää homoa haukkumasanana.

   Poista
  7. Mistä te tiiätte sofian suuntautumisen? Sitäpaitsi hän on seurustellut pojan kanssa joten ei nyt ihan lesbolta vaikuta minun silmään.

   Poista
 16. Mäkin näin sut siellä mut mäkään en viittiny tulla moikkaan :D

  VastaaPoista
 17. mua ärsyttää kun sanot jokaisessa postauskessa '' postaan sillonkun haluan '' tiiän et on paljon lukijoita jotka valittaa just hitaasta postaus tahdista(mikä ei siis haittaa miuta itteeni yhtää ) mutsilti ei tarttee jokases postaukses sanoa tota samaa:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tartteehan ku jotkut vajaat ei näemmä ymmärrä sitä.

   Poista
  2. Niinpä ja jos hän itse määrä oman postaustahdin ja se on hänen mielestä hyvä ja sopiva hänelle niin miksi pitää aina "pyytä anteeksi" kun ei ole postannut :D

   Poista
  3. ano 23.19 : sen takia just ku täällä on muutama kärsimätön lukija jotka aina jaksaa valittaa jos ei tuu joka päivä postaksia. on sofialla muutaki elämää ku blogi, ei sen tarvi aina täällä kirjotella

   Poista
 18. Tosta postaus tahti jutusta . Siis joo sähän se määräät koska teet postauksen mutta tavallaan lukijatkin koska jos tekee liian harvoin niin lukijat ei enää jaksa lukea ja katoaa. Tarkotan vaan et vaikka ei ois aikaa niin edes johonkin kannattaa kertoa koska meinaa seuraavaks tehdä postauksen että lukijat ei turhaan odota :)

  VastaaPoista
 19. Luin ton vikan kappaleen ennen noita kuvia ja jotenki mulla tuli sellanen olo,että sä oot pomo ja sulle ei saa vittuilla tai valittaa mistään.
  TIEDÄN! ettei blogiasi ole pakko lukea mut mä tykkään tästä blogista,mutta vähän mua kyllä harmittaa toi sun tietynläinen I am the boss and the point asentees,
  Vaikka omassa blogissasi saat olla millainen haluat,mutta ei tätä kyllä hyvin mielin lue kun tulee heti sellan hirvee arvojärjestys olo:( PS.Tämähän oli vain mun näkökulma ja mielipide,että älä otta itseesi arvon majesteettimme.( ja en kyllä nyt tässä tarkoittannut sitä ettei mieltä saisi osoittaa tai sanoa miten asiat oikesti ovat,mutta voisko sen selittää tai ilmaista jotenkin kiltimmin)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. samaa mieltä. tai voisit ottaa myös lukiat huomioon etkä postaa aina kun sinä haluat ja sulle käy. tiiän et tää on sum blogi mut silti. tai voisit vain ottaa huomioon enemmmän. äölölö vaikee selittää mitä tarkotan mut toivottavasti ymmärsit :) ota tää kritiikkinä pliis.

   Poista
  2. Täysin samaa mieltä kuin edelliset anot ja Nitaaw!

   -iina

   Poista
 20. mä näin sut tuolla ja sitte torilla myöhemmmin illalla, mut en uskaltanu tulla sanoo mitää :D

  http://life-with-anni.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 21. No musta se oli vähän tekosyy se sun koulu!:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lukio on rankkaa

   Poista
  2. eka ano salli mun nauraa xd säähä et panosta kouluun? no siltä se vähä vaikuttaa.... ;)

   Poista
  3. :DDDD pakko suorittaa itselleni lobotomia näiden juttujen takia

   Poista
  4. lukio ei todellakaan oo rankkaa.. miljoona kertaa helpompaa kun peruskoulu, eikä niillä lapuilla ees tee mitään. niihi voi samantien pyyhkii perseensä kun ei niiden avulla enää nykyään haeta edes kouluihin..

   Poista
  5. menee hermo tämmäsee! 1. koulu vie aikaa sellaselta ihmiselt joka siihe halu panostaa 2. ja kun sofia pääsee koulust ni se voi haluta A. iha vaa rentoutuu B. olla kavereitte kaa C. olla perhee kaa tai jotai muut mut kummiski ! ei sofialt voi vaatii et kun se tulee koulust et rupee heti jotai postaust tekee !! valoja ihmiset!!

   Poista
  6. Voi kuule yks ano sielä, lukion papereilla tekee aika paljonkin siinä vaiheessa kun haet kouluun..jos on vaikka sun lisäks joku toinen joka hakee samaan kouluun ja teillä on menny yhtä hyvin pääsykokeet ja kenen välillä yliopiston/ammattikorkeen opiskelijoiden päättäjät miettivät kumman valitsisivat opiskelemaan, siinä vaiheessa käännytään niiden papereiden puoleen ja aikasemminkin..sillä niihin pääsykokeisiinkaan ihan kaikki pääse..

   Poista
 22. Mikä ihmeen tekosyy on se jos haluu panostaa kouluu ? Kokeisiin lukeminen vie aikaa ja on rankkaa jos sun pitäis samalla ajatella blogia joka kumminki voi odottaa. Koulu on kumminki miljoona kertaa tärkeempää ku 'harrastus' blogi ! Sofia tekee postaukset just sillonku haluu ja jos jotkut nirppanokat ei jaksa oottaa seuraavaa postaudsta niin ihan varmasti löytyy blogeja missä voit lukee postauksii joka päivä :--) sulla on ihana blogi ja asustelen kans Hämeenlinnan seudulla lahteen päin, kävit kuulemma syksyllä nuokkarilla täällä päin :)

  VastaaPoista
 23. kivoja noi kukkakuvat! :)

  VastaaPoista
 24. Haha sori vaan mutta tällä menolla sofia sun lukijat vähenee aika reippasti, useissa postauksissa on valituksia siitä, millaisia kommentteja olet saanut. Mieti ensin onko kommentit asiallisia ja onko niistä heti syytä alkaa valittamaan yleisesti. Jos sinua ärsyttää esimerkiksi se, että miksi sulta kysytään jatkuvasti koska tulee postauksia jne, on mielestäni vain hyvä asia. Se tarkoittaa että nämä kyseiset lukijat pitävät blogistasi niin paljon etteivät enään malta odottaa uusia postauksia? Itse ainakin ottaisin asian kohteliaisuutena.

  VastaaPoista
 25. Mua alkaa jo vähän ärsyttää, kun joka postauksessa valitat tuosta 'et kerkee postata plaaplaa' jutusta.

  VastaaPoista
 26. Tosi tyhmiä noi jotka valittaa postaustahdista :/ Mun mielestä se on ihan sun oma asia koska postailet! Voitko käydä kattomassa mun blogin ja ehkä kommentoida? :) http://mivanelamaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 27. Toi koulu oli vaan tekosyy,koska tuskin sä nyt koko ajan olit siellä pänttäämässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mee muualle valittaa :)

   Poista
  2. no ei tarvi ollakaan koulussa pänttäämässä, että voi panostaa kouluun ja olla sen takia postaamatta.
   läksyt, kokeisiin lukemiset, rankan koulupäivän/kouluviikon jälkeinen vapaa-aika... kai sofia haluaa tehä vähän muutaki ku postailla vapaa-aikanaan. joskus sitä on vaan niin poikki, ettei todellakaan jaksa miettiä jotain blogia

   luulis nyt ihmisten oikeasti tajuavan, mutta ei. oon vähä huolissani tän maan tulevaisuudesta

   Poista
  3. Hei eka ano et oikeesti jaksa :D asettaudu ite Sofian asemaa ja tuu sit huutelee. Valoja nyt oikeesti kehii !

   Poista
 28. Voi että nää kommentit saa nauramaan :D ehkä Sofia määrää omaa blogiaan ja on se 'boss', meillä lukioilla ei ole muuta valtaa kuin kirjoitella kommentteja ja lukea (erittäin ihania) postauksia. Sofian ei oo mikään pakko kirjottaa joka päivä, just sillonku haluu. Tää ei oo sen työ, vaan harrastus. Kiitos

  VastaaPoista
 29. hyvää kesää sofia! :)

  VastaaPoista
 30. Moi sofia, tee joku postaus video, missä esittelet sun lemppari kesävaatteitas. Olis tosi kiva :)

  VastaaPoista
 31. Mua ärsyttää aivan mielettömästi lukea näitä kommentteja. Nää on aivan täyttä paskaa. En tajua miten voit saada noin paskaa "palautetta". Eihän tässä oo mitään järkee... Aloin lukee näitä kommentteja ja säikähdin ihan. Toi paska mitä susta täällä puhutaan on ihan käsittämätöntä ja aiheetonta. En ikinä oo kattonu sua ja ajatellu että oisit ylimielinen lihava pikkuhoro. En todellakaan. Miten ihmiset voi olla noin henmetin typeriä?? Et todellakaa ansaittis tällästä...:// toivon vaan että jaksat noista idiooteista huolimatta! Pysy ihanana ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. samaa mieltä ! <3

   Poista
  2. tos "ylimielinen lihava pikkuhoro" kohdassa mun silmät pikkkaaaaaaasen pomppas!! :.O:O:O:OO mitäääh!?!?1 miten joku edes kehtaaa laittaa sellasta? voisko ihmiset nyt ihan tosissaaa alkaa miettii et miltä itest tuntuis kirjottaaa suosittuu blogii ja saada tollasta kommenttii.. jso ei kiinnosta niin ei tarrte kattoo iha oikeesti :D:DD dorkat!

   Poista
 32. Kirjotat ihan sikaihanaa blogia ja viimepostauksen video oli kans kiva (: ! Liityin lukijaksi !

  omppusblog.blogspot.com

  VastaaPoista
 33. joo ehkä vähän tuntuu että sun blogi ei oo enää aito!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä!! Olen täysin samaa mieltä sun kaa!

   Poista
 34. Heeei kysymyspostaus olis kiva ja myday :) tykkään sun blogista tää on aito ja toivottavasti pysyy sellaisena ;)

  VastaaPoista
 35. Sofian blogi on nykyää iha surkee!!!!!!!!!! Oon ollu kaks vuotta lukijana mut nyt en jaksa enää tätä turhan päivästä potaskaa. Jos oikeesti on saanu iha älyttömästi lukijoita niiku sofia nii kannattaskoha pitää blogiaan paremmassa asemassa?:/ mut sry yks lukia sulla vähemmä. ( kohta varmaa aika montakii)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. samaa mieltä Mäki aattelin kohta häippästä

   Poista
  2. Samaa mieltä kun te, ja oikeesti musta tuntuu et Sofia ei melkeimpä ees välitä meistä lukijoista, aina vaa valittaa et minkälaista kommenttii on tullu ja et se päättää millon postaa...

   Poista
 36. Sun blogistas on tullu paska. piste. Mikään postaus ei vaikuta siltä että ihan oikeasti haluaisit jakaa asiat.. Väkisin väännät harvakseltaan postauksen ja luulet että tekstin paljous korvaa laadun, pyh. Postauksissa on sitte iha kamalasti tekstiä, pitkillä kappaleilla, että ei jaksa ees kiinnostaa lukea koko näytön mittasia lirutuksia siitä kuinka kaikki valittaa, ja on kiirettä ja on sitä. älä sitten pidä blogia enää kun se tuntuu niin hankalalta. ei mulla muuta. joo tiedän sun blogi, mutta älä jaksa aina välittää kommenteista niin helkkarin paljon, menee ihan maku koko hommasta. Tee/kirjota se sun oma juttus mitä teit ennen ja that's it, se on sun blogias! :) Äläkä postaa väkisin, sen huomaa kun teet niin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NIINPÄ! Ja jos ei tekstiä, niin sitten kuvia jotka on nähty sata kertaa..
   Hei hei.

   Poista
  2. Pakko sanoo, et tää on kyl niin täyttä asiaa. Aiemmin sun videoista näki että nautit niiden tekemisestä (esim. se kiusaamisvideo on ihan mieletön). Nykyään tää touhu vaikuttaa vaan siltä, että sä pidät tätä pystyssä vaan tän suosion takia. Samasta syystä haluisit vain unohtaa tämän. Osuko lähelle?

   Poista
 37. Mun mielestä tän blogin taso on laskenut. Kuten aiemmissa kommenteissa sanottiinkin nii valitat monissa postauksissa kommenteista. Postaukset on myös nykyään aika tylsiä. Postaus tahti on myös aika paska. Esim viime kesän aikaan tää sun blogis oli mielenkiintosempi en enää käy niin usein kattomassa ootko postannut :( harmi ! Tää on mun mielipide joten älkää vetäkö herneitä nenään

  VastaaPoista
 38. Mitä te valitatte? Kai sofia saa päättää koska se postaa ja miten, ette te saa sofiaa muuttamaan postauksiaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tietenki saa päättää, mut me yritetää vaa kertoo sofialle et jos se rupee postaa vaa noin harvoin ja pelkkiä valituspostauksia niin siltä lähtee lukijat. Mehän oikeestaan autetaan sofiaa.

   Poista
  2. toinen ano: ompa tosi auttamista kun täällä on vaan tämmösiä kommentteja: "ylimielinen paska" "ylimielinen pikkuhoro" jne....jos toi on sun mielest auttamista nii et oo kenelekkään avuksi.
   saa toki miettiä mitä tänne pistää ja kestäiskö ite jos sais tommosta paskaa niskaan.
   ja jos tää on joittenki mielestä paska blogi nii miks te ootte täällä ja viel kommentoitte?!?!?!

   Poista
 39. Vaik monet kai valittaa siit että on liika vodeopostauksii nii ne on mun ja varmaan aika monen lukijan mielest niit parhait! :)eli toivoisin lisää videoita + et oo tehny pitkää aikaa videolle mitä oot ostanu :( tuliko muutes hyvä toikkari?

  VastaaPoista
 40. mukava postaus taas! paras blogi tää! fugitives-ifsm.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo iha vitu hyvä blogi.. -,-,,-,-,-,-,-,

   Poista
  2. ano 17.40: mitä sä enää täällä oot jos tääon susta nii paska blogi?

   Sofia koita kestöö näitte kommenttejen kans.... :)

   Poista
 41. Mä ainaki lopetan nyt tän paskan lukemisen,että bye bye

  VastaaPoista
 42. Pitääkö sofia aina olla noin hemmetin ilkee.Olisit voinu ilmasta ton jotenkin ystävällisemmin.Ja tuli ihan kauhee olo tosta mä määrään kohasta ihan ku me oltais jotain sun orjia.eii eii eii todellakaan olla íhan fakin ever mä en tätä blogia enää lue.Sen verran ylimielisesti tässä käyttäydyit,että moi moi

  VastaaPoista
 43. tuntuu vähä et sofialla on noussu kusi päähä... olit ennen tosi hyvä bloggaaja jne mut oot nykyään tosi ylimielinen. kohtelet lukijoitas ku jotai roskia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahahhahahhh;):D:D:P:P:P:P:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D!!!Päivän naurut!

   Poista
  2. niinpä! sofialla on noussu kusipäähä

   Poista
  3. Samaa mieltä, sillä on noussu kusi päähä.

   Poista
 44. blogi on mennyt huonompaan suuntaan, mun mielestä :( ennen sun blogia oli ihana lukee ja nii, ymmärän toki ettet oo enää samanlaine ku joskus vuos sitte mutta silti...

  VastaaPoista
 45. toi on ihan totta sofi! postaat sillon kun susta itestä tuntuu! ei oo kiva yrittää turhaan kirjotella mitään jos ei oo fiilistä!:) sun blogis on mahtava just tälläsenä ja eiks se vähän nii mee et hyvää kandee odottaa;)?

  VastaaPoista
 46. ettikää uus luettava blogi, jos ei kiinnosta :---3 sofia, oliko sulla mitään kivaa mekkoa? :) jos oli, nii laitatko siitä kuvan?

  VastaaPoista
 47. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. XDDDDDDDDDDDDDDDD kuka on niiiiiin vitun idiootti että lähtee toisen blogista jos se joskus juo/polttaa
   ahhahahaha antakaa mun kaikki kestää

   Poista
  2. No, esim. kaverini, serkkuni, tätini ja minä. :D et juu.

   Poista
 48. Moikka Sofia!!! Oot tosi kaunis oikeesti!!! Oisko sulla mulle mitään vinkkejä että miten saisin lisää lukioita
  www.jokublogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 49. Sofia hei.. Sä valitat aina kaikille, että tää on sun blogi ja sä päätät koska postaat ja niinhän se on toki, mutta aina sanot kuitenkin että et huomioi mitään valitus- tai haukkumiskommentteja... Ei siltä oikein vaikuta, kun joka postauksessas vaan valitat lukijoilles...
  Tää blogi on ihan paska nykyään, et vissiin ekoista kerroista ymmärrä ettei nää yhteistyöjutut toimi?
  Oot sydämetön ihminen kun lukee sun kommenttejas täällä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noni hei nyt meni jo yli ! Vittu kuinka joku kehtaa sanoo ihmistä jota ei edes tunne , sydänmettömäks ? Oikeesti nyt jotain rajaa . Miltä susta tuntuis jos sulle kirjoteltas tälläisii ? Mieti ja ajattele iha oikeesti. Sofia on saanu kokee jo iha tarpeeks kaikkee paskaa.

   Poista
  2. Mitä helvettiä täällä nyt aina puolustellaan Sofiaa?
   Lukekaa Sofian kommentteja ja näitä valituspostauksia ja sanokaa sitten, ei lukijoita ihan noin kohdella.

   Mieti sä nyt hetki miten naurettavaa tollanen jatkuva perseennuolenta on, varmaan oot itse Sofia :D

   Poista
  3. Säälittää iha sun puolesta. Tuoks se sulle jotai mielihyvää haukkuu sofiaa ? Oikeesti suosiol lähtisin tästä blogist pois jos ei kiinnosta nolaat vaa ittes :) veikkaanpa et olit ite tuo eka ano :)

   Poista
 50. Mulle käy että postaat iha millo vaa ja päätät siitä ite, mut et sun pitää koko aja jankata et ''minäpäätän minäpäätän'' sivuuttasit vaa asian ja jatkat sillee niiku hyvältä tuntuu!

  VastaaPoista
 51. Itse menen lukion 3:nelle ja lukiovuodet jotka ovat takanapäin on ollut kyllä rankkoja minulle, joten en itse ymmärrä yhtään miten voitte sanoa koulua tekosyyksi postaustahdin vähenemisestä? Halooo hei, kyllä varmaan sofialle on koulu sen verran tärkeä saadakseen hyvät numerot, ettei jaksa jokaisen päivän/koeviikon jälkeen tulla kirjottelemaan blogiin, lisäksi koealueet on aika pitkiä ja uuvuttavia niin ei niistä väsyneenä tehdyistä postauksista tulisi mitään, tämän olen kerran kokenut!

  VastaaPoista
 52. Heippa Sofia! :)

  Oon seurannut sun blogia nyt varmaankin parin vuoden ajan, vaikka oonkin aika eri ikäinen kuin sä, eli 23 vuotta. Silti.. musta on mahtavaa, että tää blogi ei tunnu mun mielestä mitenkään "lapselliselta"... ite olin sun ikäisenä kyllä todella paljon lapsellisempi ja ihailenkin kyllä sua siinä mielessä.. vaikutat todella paljon kypsemmältä kuin monet muut sun ikäiset... sikäli harmittaa myös nää ihmiset & sun blogin lukijat, joista suurinosa on varmaankin aika nuoria, tai sitten nimenomaan 16 vuotiaita ja sen iän molemmin puolin ja kuten huomata saattaaa.. todella paljon lapsellisempia kuin sä. :) Mistä toki saat olla ylpee.. :) Mutta tosiaan.. asetu heidän yläpuolelleen, postaat silloin kuin haluat ja kaiken tuon "paskan" voit vaan antaa olla ilman erillisiä kommentteja.. trust me.. valittajat kyllästyvät, kun et huomio heitä. :)

  Hassua, miten ihmiset täällä kommentoivat, että blogi ei ole enää aito ja heidän ratkaisu asiaan olisi se, että postaisit pakonomaisesti useammin... silloinki homma olisi aitoa? :)Hmm.. mutta luulen että ajan myötä, kun sunkin blogin lukijat kasvavat & aikuistuvat & vaihtuvat.. myös nämä turhat valitukset jäävät sikseen. :) Mutta annettakoon anteeksi kaikille myös se, että me kehitytään eri aikaan niin henkisesti kuin fyysisestikin.. ;)

  Ihanaa kesää Sofia!

  VastaaPoista
 53. Tää blogi on niin huono nykyään että tää lukija lähti nyt.

  VastaaPoista
 54. Mie en ainakaan jaksa tätä blogia enää, lopetan lukemisen :(
  Sofia susta on tullut niin ilkeä ja törkeä lukijoita kohtaan, näytätkin tosi törkeält duckfaces kanssa..
  Olet kyllä ihan kamala ihminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnetko sinäkään Sofiaa oikeesti? Siis luuletko oikeesti voivas tulla tänne sanomaan että ''Olet kyllä ihan kamala ihminen.'' hei jotai rajaa jo sentää... jos ei oikeesti enää kiinnosta lukee sofian blogia ni elä sitte lue mut et tommosii pitää tulle kirjottelee!

   Poista
  2. :DDDDDDDDDDDDDDDDD no tämä se tästä vielä puuttuikin

   Poista
  3. Eikö ihmisillä oikeasti ole sitä OMAA elämää kun pitää vetää herneet nenään siitä, kun joku satunnainen teinityttö ei kirjoita joka päivä omastaan? En oikeesti ymmärrä enää tätä. Peukut Sofialle että jaksaa lukea näitä taliaivojen kommentteja päivästä toiseen.

   Poista
  4. ookko miettiny et lukioitten laittamat törkeet kommentit voi vaiktutaa siihe ettei jokaisee negatiivisee kommenttii jaksa vastata positiivisella mielellä? En usko et kukaan on ilkee toisii kohtaa ilman mitää syytä, yleensä siin taustalla on jotain muuta.

   Poista
  5. Sofia ei tunnu tajuavan sitä, että negatiivisilla kommenteilla vain saa lisää negatiivisia kommentteja. Sekä sillä ainaisella valituksella.

   Nämä ilkeät kirjoittelut on yleensä anonyymeiltä, jopa ilman nimimerkkiä kirjoittavilta henkilöiltä ja iso osa varmasti vain pelkkää provosointia ja tahaltaan ärsyttämistä, mutta Sofia ei tunnu olevan ihan tarpeeksi kypsä ymmärtämään tätä, vaan naurettavilla kommenteilla vastaa ihan omalla naamallaan niihin, mikä on paljon säälittävämpää kuin nuo anojen kommentit, jotka voisi vain jättää huomioimatta.

   Poista
 55. millon tulee videoo?

  VastaaPoista
 56. Moikkamoi! Ajattelin kommentoida nyt jotain koska en ikinä oikeen sitä tee. Oon lukenut sun blogia nyt yli vuoden ja tää blogi oli itseasiassa eka, jota aloin lukee kunnolla. Sen jälkeen oonkin ollut ihan koukussa näihin haha, melkeen joka päivä käyn kurkkaamassa onko niihin, kuten tähänkin, tullu postauksia:D ja se on outoa että nää jaksaa kiinnostaa viikosta ja kuukaudesta toiseen, mä tykkään! Hyvää kesää sulle ja nautitaan me lukiolaiset nyt tästä lomasta ihan kunnolla, huhhu tätä on odotettu!:D p.s oon varma että noi lukuisat "sun blogi on paska, tää on huonontunut, en enää lue tätä" käy ihan varmaan silti täällä säännöllisesti katsomassa että tuleeko postauksia ja lukee niitä ihan innolla haha!

  VastaaPoista
 57. Sun blogissa on tullut tästä postaustahdista liian suuri juttu. Lisäät vain vettä myllyyn, kun joka postauksessa päivittelet tätä asiaa. Blokisi taso ei ole laskenut, vaan Se on romahtanut.

  VastaaPoista
 58. Yksi neuvo sulle Sofia.
  Älä KOSKAAN kouluttaudu ammattiin, missä ihmisten kanssa oleminen on pääosassa, sillä sä et tule pärjäämään tolla asenteella ja luonteella sellaisessa KOSKAAN.
  Negatiiviset kommentit tulisi vain ohittaa ilman että provosoi niiden lähettäjää enemmän ja olisi hyvä myös ymmärtää, että ei tarvitse samoista asioista jatkuvasti jankata..
  En ymmärrä mitä tässä blogissa joskus näin, mutta nyt kyllä loppu lukeminen.

  VastaaPoista
 59. Miks jokasessa postauksessa valitat?

  VastaaPoista
 60. Hei ihan tosi, mitä nää kommentit on, ihan sairasta! Ette te muutkaan varmaan jaksa olla näin hienoilla keleillä SISÄLLÄ KONEELLA tekemässä postauksia helvetin rasittaville lukioille, jotka ei näköjän osaa kunnioittaa yhtään sofiaa, joka suunnittelee teille postauksia ja toteuttaa teidän haluamiaan postauksia. Kukkuu onko teillä todella noin tyhjät päät? Väsytätte sofiaa aivan liikaa itkemällä jatkuvasti täällä, Kukaan ei jaksa tälläista loputtomiin, mutta sofia oot aivan mahtavan sitkee että jaksat viedä tätä sun blogia eteenpäin, kaikesta huolimatta! olet mahtava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon niiiiin samaa mieltä! En kyllä toisaalta ihmettele että Sofia on ollu postaamatta muutaman päivän, kiitos ilkeiden kommenttejen.
   Vaikka innokas blogin lukija olenkin, jaksan silti odottaa uusia postauksia, enkä kommentoi mitään paskaa tänne.
   Uskoisin että moni meistä lukioista jaksaa oottaa postauksia! Sofia, postaa just sillon kun ite haluat ja kun on aikaa! :)

   Poista
  2. sen on hauskaa silleen oottaa niitä postauksia! ja eihän se ois joka päivä välttämättä niin kiva lukea uusia postauksia :)

   Poista
 61. Olisi yks kysymys, kun alotit videoitten teon niin miten sait ne blogiisi? pitikö siun tehdä ensin nick youtubeen? ja saako siellä sen niin, ettei kukaan löydä sinun videoita siellä? ja saako videot poistettua youtubesta sen jälkeen kun on ladannut ne bloggeriin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi ku tuun päteen vaik ei ees muta kysytty mut kyllä mun mielestä youtubessa saa videot silleen jonkun salasanan taakse et vaan ne ketkä tietää sen salasanan pystyy kattoo niit :) voin olla väärässä toki

   Poista
 62. Oikeesti, mistä lyödään vetoa, että Sofia valittaa taas näistä kommentista ensi postauksessa. No, ehkä se unohtaa nää kommentit, kun ens postaus tulee, nimittäin siinä varmaan menee taas 5 vuotta.. :S Mut joo sofia vielä kun oot noin ilkee kaikille, niin tätä menoo sulta lähtee suurin osa lukijoista pois. Ja nyt kun sulta on lähtenu n. 10 ( tai enemmän) nii eihän se vielä tunnu sulla missää, koska sul on näitä lukijoita tosi paljon. Mut sit ku on enää jotai pari sataa nii sit kyl aletaan miettii, et kannattiko olla niin vitun ilkee. Oikeesti ei sun Sofia tarvii olla noin ylimielinen!! Tää blogi on menossa huonoon päin. Sillon kun aloin lukee sun blogia, nii rakastuin tähän heti. Mut nykyään tää on ihan paska!!! ;(( Ennen sä postasit usein, mutta nyt et. Ja kun on kouluvuosi menossa niin sillon kun sulla on ne sun 'koe-viikot' meneillään, niin ethän sä nyt koko ajan putkeen lue!? Voi kyllä sulla löytyy aikaa tähän blogiin kun sulla on ne koeviikot mutta SÄ ET VAAN VIITSI!! Poista tää blogi, jos sulla ei oo kerta aikaa tälle. Tää lukija lähti nyt, enkä varmana oo ainoo, joka lähtee tän viikon sisällä! Niitä on varmasti paljon. Olen puhunut, mro!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon ihan samaa mieltä sun kanssas.
   Sofia blogi on nykyään ihan saman toistoo: valitusta lukijoille, samoja vanhoja kuvia, mainoksia ym..
   Sofiasta taas on tullut kunnon ylimielinen diiva, ketä ei todella kiinnosta mikään muu kun oma perse ja se, että ihmiset ihailee ja ottaa mallia, itsehän Sofia saa kohdella muita ihan miten lystää ja jos joku tästä Sofialle valittaa, niin aikamoinen paska myrsky on taattu.
   Toivon että kukaan näistä lapsista ei ota mallia Sofiasta, sillä hän on todella huono esimerkki kaikille.. Sääliksi käy kuinka paljon Sofia on saanut sokeita ihmisiä puolelleen, tosin uskon että suurin osa näistä " IHKUUU oot mun esikuva" -kommenteista on tämän meidän diivaprinsessan omaa aikaansaannosta, näin hän saa muut luulemaan olevansa kunnon idoli.

   Sofia, herää jo maanpinnalle. Toi sun esittäminen ja diivailu on jo niin nähty, että ketään ei jaksa enää kiinnostaa.
   Sä olet normaali nuori nainen, vasta 16-vuotias, eikä sun tarvitse esittää mitään 25-vuotiasta aikuista, koska sellainen et käytökseltäsi tule koskaan olemaan.

   Toivottavasti jokin asia sut vielä palauttaa maan pinnalle.

   Poista
  2. no ne parisataan lukijaa sit oikeesti varmaan jaksaa lukeekin eikä olla noin vitun ilkeitä! Toivon Sofia että jaksat lukea näitä todella ilkeitä kommentteja ja jatkaa postaamista juuri silloin kun itselläsi on aikaa!<3

   Poista
  3. mua ei haittaa vaikka sofia postais kerran kuukaudessa, silti täällä pysyn ja jaksan odottaa :D

   Poista
  4. Oon täysin samaa mieltä ton ekan anon kaa! Sofia, VITTU TÄÄ SUN BLOGI ON SEMMOSTA PASKAA ETTÄ vittu toivottavasti ymmärrät poistaa tän ajoissa-,-

   Poista
  5. Miksi te hoetta että Sofian pitäs poistaa bloginsa? Jos ette tykkää, älkää seuratko. Yksinkertaista..

   Poista
 63. Ei hitto mitä paskaa tämä blogi on nykyään....
  Toivottavasti tajuat lopettaa ajoissa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi ettet ite tajunnu ajoissa olla kommentoimatta tollasta paskaa...

   Poista
 64. Hmm.. oot kyl Sofia tullu tosi törkeeks ihmiseks! :( se on sinäänsä harmi, koska tiiän että et oo tommonen oikeesti, vaan esität tommosta kuningatarta tääl bloggerin puolel...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä sitä pakostaki tulee törkeeksi kun toisille ei kelpaa mikään ja valitetaan joka asiasta. jos tää blogi ei kiinnosta ja on teijän mielestä nii paska nii miksi luette...... en tajuuu

   Poista
 65. tuli tuosta raappanasta mielee että ootko tänä kesänä tulossa summer uppii? :)

  VastaaPoista
 66. minun on varmaa turha osallistua ku asun ylläksellä :c

  VastaaPoista
 67. Tuntuu pahalta lukee näitä kommentteja. "Olet kyllä kamala ihminen" millanen ihminen ton kommentin kirjottaja kuvittelee olevansa? Koulu ei todellakaan ole mikään tekosyy! Siihen pitää panostaa ja älkää ihmiset jaksako jauhaa koulusta kun on kesäloma, ja siitä kuinka "sofian blogin taso on laskenut". Jos ette jaksa tätä blogia lukea ja lukemisen muka lopetatte niin tarvitseeko sitten tulla tänne vittuilemaan ja haukkumaam sofiaa ihan turhasta?! Sofia älä ota mitään paineita tän blogin kanssa! Postaa vaan sillon kun sua huvittaa. Oot tosi kaunis eikä sun blogis "taso" oo mihinkään laskenu! Ihanaa kesälomaa!:-)

  VastaaPoista
 68. Pidä tauko! Jos sulle tää blogi on näin väkinäistä ni älä sit pliis kirjota ollenkaan, pidä tauko ja saat samalla oikeesti vapauden tästä kaikesta joka sun mielestä on ilmeisesti vaan paskan jauhantaa ja huonoja kommentteja. Bitch please, kuinka kauan sulla mahtaakaan mennä, että tajuat kuinka huonoon jamaan oot blogis ajanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin ihan samaa. Pidä kunnon tauko. Sinä aikana et uhraa ajatustakaan blogille, vaan nautit vapaudesta! Lopulta teet päätöksen siitä, haluatko jatkaa tätä vai laitatko tän jäihin.

   Poista
 69. Olit ennen paljon iloisempi ja hauskempi, ja olin koko ajan koneella lukemassa tätä blogia,koska tää oli hyvä blogi.Nykyään olet ylimielinen ja ilkeä ja blogia ei enää jaksa lukea,koska postausta tulee niin harvoin ja siinäkin vain valitat kiireestä ja kommenteista.En ymmärrä ihmisiä,jotka sanovat sinulle,että tämä blogi on paras,jokainenhan on varmasti huomannu,että blogin taso laskenut ja on muutenkin paska.Ja blogin on tarkoitus olla harrastus/vapaaajanviete,mutta siinä vaiheessa kun blogi menee siihen,että lukijoita ruvetaan määräilemään niin mä lopetan lukmisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kuule lopetahan se lukeminen sitten ketään ei liikuta :)

   Poista
 70. Kun luin näitä kommentteja tunsin oikeasti tuskaa. Tiedän kyllä että kritiikkiä saa antaa mutta mieleatäni osa kommenteista menee jo haukkumiseen. Ei ketään voi pakottaa postaamaan. Sofia päättää kuitenkin itse tahdin. Mietin kyllä että mitä nämä ihmiset edes lukee blogia jos ei tykkää?! Mielestäni Sofialla on ihana blogi ja postaustahtikin on hyvä kun ajaittelee että tämä blogi ei kuitenkaan ole se miksi Sofia elää. Rakastan Sofian tapaa kirjoittaa tätä blogia ja muutenkin hän on mielestäni ihana postaaja. Antakaa ihmiset Sofian kirjoittaa silloin kun hän itse tahtoo ja kerkeää

  VastaaPoista
 71. Ehkä mielummin kannattaa lopettaa koko blogi, kun laittaa vaan jotain kukkien kuvia ja kopioitua tekstiä. Etkä edes vastaa kommentteihin..
  Ehh, todella laadukasta.

  VastaaPoista
 72. Ensin väität naurettavasti, että kirjoitat blogia lukijoille ja sitten kohtelet niit noin.. :D

  VastaaPoista
 73. Paljon saat palkkaa siint työst ? :DD

  VastaaPoista
 74. Nyt oikeesti, te jotka kitisette siitä että koulu ois tekosyy Sofisn postailulle, ootte ite varmaan jotain ala-astelaisia... KÄYKÄÄ EKA LUKIO ITSE JA TULKAA SIT VASTA SANOMAAN.

  kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. lukio ja lukio... voi hyvänen aika. se on aikamoinen tekosyy, koska ei sulla mee tyylii ku tunti läksyihi. ja seki et jos pääset kahelt koulusta ja sit teet läksyt yms. ni aivan varmasti illalla on vielä aikaa tehdä muutakin....

   Poista
  2. tää rupee näyttää siltä että aina kun sofialla on vapaa-aikaa, niin se pitäs käyttää postauksen tekemiseen kun muutama kärsimätön lukija ei jaksa odottaa. Alkaisitteko te arvon täydellisyydet tekemään heti koulusta tultuanne postausta kun LUKIJAT HALUAVAT?! järki hoi, ette todellakaan alkais.tehkääpä blogi niin nähdään sitten teettekö aina postauksia kun LUKIJAT haluavat, ja teitä itteä EI huvita. on sofialla muutakin elämää kuin koulu ja blogi, saa se muutakin tehdä.
   Sofia tsemppiä ja älä ota ittees nuita idioottimaisia kommentteja<3

   Poista
 75. vooooooooooooi sofiaa!

  VastaaPoista
 76. ja nyt se ylimielinen lihava diiva ei voi ees tulla lukee näit kommentteja vittu mikä huoralehmä <3

  VastaaPoista
 77. vitun natsiämmä! En oo koskaa lukenu mitään näin surkeet ja ylimielistä blogia, pelkkää paskaa tämäkin, et huomioi lukioit, vaan itseäs ja vitun isoa persettäs, Vitun säälittävä pikkuhoro!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Entäs sinä itse? Et taida just nyt ajatella mitään muuta kuin itseäsi ja sitä, että sinä ja ''vitun iso perseesi'' saisitte uuden postauksen haukuttavaksi.
   Ja muuten. Käyttämäsi nimittelyt on aikamoinen pohjanoteeraus. Selvitäpä mitä natsi ja huora tarkottaa ja tule sitten vasta uudestaan huutelemaan.

   Poista
 78. Elikkä voisin sanoa, että blogi on 100 % aito! siis EPÄAITO!

  VastaaPoista
 79. Ei millään pahalla, mutta kannattaisko harkita blogin poistoa, kun et näköjään enää postaile yhtä innokkaasti kuin ennen, ja postausvälit ovat TODELLA pitkiä ja valitettavasti hyvin negatiiviset kommentit ovat lisääntyneet täällä blogissa paljon.. Mutta sinun videot on kyllä kivoja!:)

  VastaaPoista
 80. No mitä helvettiä nää ihmiset täällä valittaa. Ei blogia lukijoille pidetä, sitä vain luetaan jos kiinnostaa.
  Eikä tosiaan oo ylimielistä sanoa että kirjoittaa sillon millon itse huvittaa, ne jotka itkevät postauksien vähäisyydestä, niin on varmaan hyvä aika miettiä blogin kirjoittajankin kannalta, että toisilla luultavasti on elämä muuallakin kuin koneella.

  Suosittelen harrastusten hankkimista jos on liian pahasti blogiin koukussa :)

  VastaaPoista
 81. Mun mielestä Sofia saa itse päättää, milloin pistää, ja tekee videoita! Mutta voisitko tehdä sofia's day:n??? <3
  Oot ihana ja kaunis! :)

  VastaaPoista
 82. tosi kiva toi uus tausta ja banneri! :)

  VastaaPoista
 83. must tuntuu nyt et noi kommentoijat on nii ilosii ku saa sun huomion.

  VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla