perjantai 12. elokuuta 2011

Ikuinen ongelma nimeltä hiukset

Helouu!
100 LUKIJAA TÄYNNÄ! Kiitos kiitos kiitos! Ajattelin sen kunniaks tehä tämmösen hiuspostauksen teille, vähän saman tyyppinen kun eilinen näppypostaus :) Eli eka videota, ja sitten tuotteita ja vähän muuta informaatiota!
Eli tässä on nyt kaikki Frank Provostin tuotteet mitä käytän; muotovaahto, lakka ja shamppoot :)
Puhun lakasta ja muotovaahdosta myöhemmin lisää. Eli aina ei tarvii käyttää hoitoainetta suihkussa, kunhan muista pistää sitten pyyhekuiviin hiuksiin jotain suihkutettavaa hoitoainetta :) Ja aina olisi hyvä harjata kammalla hiukset ennen suihkua ja suihkun jälkeen, sillon niissä ei oo takkuja ja ei pitäisi lähtee niin paljon hiuksia kun harjalla.
 GLISS -suihkutettava hoitoaine on todella hyvää, suosittelen semmosille jotka haluu tervettä kiiltoa ja kammattavuutta hiuksiin :) Tää on oikein hyvä hoitoaine, ja tekee hiuksista vielä supersileät ja vahvat. BC:n värisuojasuihke on kanssa hyvä värjätyille hiuksille, se pitää värin loiston parempana ja pitää väriä pidemään. LOVE IT!
 Sitten tämä FO(U)R REASONS -hoitoaine on todettu mahtavaks! Tuoksu on tosi miellyttävä ja se tekee hiuksista helposti kammattavat, ja taas jos haluaa käyttää pyyhekuiviin hiuksiin tämmöstä voidemaista hoitoainetta eikä suihkutettavaa, suosittelen ehottomasti tätä Doven! Tää(kin) tuote tekee hiuksista tosi sileät ja helposti kammattavat.
 Hiusnaamio mitä suosittelen käyttämään 1-2 kertaa viikossa! Tää on melkein sama kun hoitoaine, mutta paljon parempi. Pistetään suihkussa pyyhekuiviin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa 3-5 minuuttia, sen jälkeen huuhdellaan. Tekee hiuksista elinvoimaset ja sielät.
 Lämpösuoja. En voi korostaa kuinka tärkeä lämpösuoja on. Käytä ehottomasti, ellet halua kakshaarasia tai kuivia sekä rasittuneita hiuksia!
 Ja sitten niistä lakoista ja muotovaahdoista. Muotovaahtoa käytetään siten että pistetään vaahtoa pyyhekuiviin hiuksiin ja harotaan, sen jälkeen kuivataan hiukset föönillä! Se tekee hiuksista tuuheat, jos haluat oikein tuuheat voit kuivata hiukset pää alas päin :) Lakkaa on liikaa, jos hiukset eivät pysty liikkumaan kunnolla, vaan ovat ns. klimpissä. Suihkuta lakkaa mieluiten 20 cm etäisyydeltä, näin saat pitävämmän lopputuloksen :) Lakkaa voi myös käyttää tupeeraukseen, eli suihkuta hieman lakkaa hiuksentyveen ja tupeeraa tupeerauskammalla, alhaalla kuva.
 Tykkään tuommoista harjoista, mitkä on pyöreitä eikä niissä oo pelkkiä piikkejä vaan vähän myös tommosia "harjaksia" Ne ei satu niin paljon ja saa hyvin takut kammattua. Näitten käytössä lähtee kyllä aika paljon hiusta, joten kampa olisi parempi. Piikkikampaa on taas hyvä käyttää esim. jakauksen tekoon tai tupeeraukseen. Muista ettet tupeeraa joka päivä! Se rasittaa hiuspohjaa!
Ja vielä vähän yleisiä vinkkejä :) Huuhtele shampoo ja hoitoaine mahdollisemman viileällä vedellä, se auttaa päänahan verenkiertoa! Hiero päänahaa aika-ajoin itse tai päähieronta laitteella. Jos haluat että hiuksesi kasvavat nopeasti syö terveellisesti, liiku tai aloita vaikkapa d-vitamiinikuuri :) Myös apteekeista saat esim. Prionia hiustenkasvuun :) Vältä suoristamista ja kihartamista mahd. paljon! Käytä pipoa talvella etteivät hiukset haurastu ja jos haluat oikein suojella hiuksiasi mene pyhe päässä saunaan :)
Kiitos vielä kauheesti kaikille lukijoille, pistäkää kommenttia mitä piditte tästä postauksesta, oliko apua? :)
Ja ainiiin, unohdin videolla kysyä, eli tykkäättekö just tämmösistä postauksista vai saisko olla enemmän sitä peruskauraa eli päivän asua ja mitä on päivällä tapahtunu ja sitä rataa? :)

37 kommenttia:

 1. aaawww:)))oot jotenki tosi mukavan tuntunen:)

  VastaaPoista
 2. nää on ihan tosi hyviä nää sun vinkit yms :) en ehtiny viä videoo kattoon, kun lähn reeneihin :D mutta senki katon sitte myöhemmi, kuvien perusteella hyvä video! ;)

  VastaaPoista
 3. heyy pystytkö tekee jotai ohje jutskaa tai jotai toho sun kampauksee tossa videos? c: oli nii nätti !

  VastaaPoista
 4. nennnna: kiitos :)
  noora: toi oli vähän semmonen tuurikampaus, että saas nähä pystynkö tekeen toista tommosta ;D

  VastaaPoista
 5. hei teeejoku pv ihan videopostaus mis vaa höpöttelet ja vaik kerrot sun kavereista tai päiväst tai molemmist?????=)

  VastaaPoista
 6. Onneeaa sadasta lukijasta! :D Hyödyllinen video taas oli toi =)

  VastaaPoista
 7. kiva video ! voisitkos joskus laittaa tuotteiden hintoja videoihin ?

  VastaaPoista
 8. Kuiva shampoot on ihan paskoja meinaa ne tyhjenee ittestää:OO

  VastaaPoista
 9. Miltzu: juu voin tehä :)
  Anz: kiittii :) !
  Anonyymi: juu voin (:
  Anonyymi: aijaa :o ei mulla vaan koskaan oo tyhjentyny ittestään

  VastaaPoista
 10. mitä video editointi ohjelmaa käytit siinä meikkivideossa?=)

  VastaaPoista
 11. pinja: haha ihan windows movie makeria :D:D

  VastaaPoista
 12. MYÖSKIN jos on paksut hiukset niin kuivuminen kestää todella kauan, niinkuin esim mulla. enkä sanois hiuksiani huonokuntoisiks kun kestää kuivaa näitä... :)

  VastaaPoista
 13. luitkos suoraan demistä kaiken :D:D:D:D:

  VastaaPoista
 14. Anonyymi: joo, siis mitä sä oikein aattelit ?:o

  VastaaPoista
 15. vaiha tän blogin ulkoasua ku rupee tympii!

  VastaaPoista
 16. ano: joo minäpä käyn tästä vaihtamassa tätä ulkoasua jos sinua kerran tympii tää MUN blogin ulkoasu :-) mietippä taas kaks kertaa ku pistät jtn tommosta kommentia :-)

  VastaaPoista
 17. Siis tarkotin kyllä ihan tätä tympeetä tähtitaustaa ja näitä värejä mutta iha kui vaa haluut aatella :DD:D: et ilmeisesti kestä kritiikkiä:D:D:D:D hahah ei oo sun hommaa tää bloggaus jos et kritiikkiä kestä :D:D:D:D

  VastaaPoista
 18. Muuten ihan kiva video mutta kun luit kaiken ilmeisesti demistä tai jostain muusta lehdestä suoraan kun katsot välillä alaspäin ja luet suorilta :/ olisi ollut kiva jos oikeasti olisit tietänyt nämä itse

  VastaaPoista
 19. Anonyymi: tai sitten sä taisit ilmaista ittes väärin?:) ja metsä vastaa sillai miten sinne huudetaan.
  Anonyymi: facepalm... :D mä kirjotin ne kaikki vinkit ylös mitä tiedä niin paperille ettei ne unohdu.

  VastaaPoista
 20. juu-u näinköhän kirjotit. Demissä nimittäin ihan samat jutut. Ja ihan sama vaikka kirjotit, demistä oot ne kopioinu

  VastaaPoista
 21. Anonyymi: joo mulle on aivan sa mitä joku anonyymi tulee tänne inttään että mä oon ottanu ne jostain demistä mitä en es lue! :D ei voi muuta kun nauraa!

  VastaaPoista
 22. söpöjä noi anot ku ''tietää'' että oot kopioinu demistä kaiken :D:DD nauran tääl :DDdd

  VastaaPoista
 23. huhhuh noita anoja :d mutku lukijoita on paljo nii on paljo anojaki :ss

  VastaaPoista
 24. Anonyymi: äläpä mitään.... :D:D
  Anonyymi. sano muuta -.-

  VastaaPoista
 25. etpä vissiin lue:D mietihhän tarkemmin. Sattumoisin niitä sun huoneesta löytyy. :D Ihan vaan tiedoks sisko rakas, Ei kannata täälä alkaa valehtelee :D

  VastaaPoista
 26. Anonyymi: joo onhan niitä Demi lehtiä jopa kaksi kappaletta... ja tämähän tarkoittaa automaattisesti sitä, että mä luen demiä, mm kyllä :) lisää naurua.

  VastaaPoista
 27. ei hyvä luoja näitä joittenki anonyymie kommentteja!:D:D:D hankkikaa elämä!:D ja kyllä tiedän että olen itsekkin anonyymi mutta en sentää hauku täällä bloggareita.

  VastaaPoista
 28. Hei muuteeen !
  Hiuksien viileällä vedellä huuhtelu kannattaa myös, sillä jos aluksi olet pessy ns. kuumalla vedellä, hius suonet ovat auenneet. Viileä vesi sulkee hius suonet, jolloi hiukset voivat paremmin. :)

  VastaaPoista
 29. Ano: jeppistä!
  Ano: aivan! :) oot ihan oikeessa!

  VastaaPoista
 30. Vittu anot ootte noloja! -.- menkää vittuun :D

  VastaaPoista
 31. Tykkäät ilmeisesti paljon kauneudenhoitoon liittyvistä asioista, liityhän ihmeessä blogini lukijaks sillä kirjoitan paljon kauneudenhoidon maailmasta :)

  http://yours-4ever.blogspot.com/

  VastaaPoista
 32. emililli: käyn kattomasssa! :)

  VastaaPoista
 33. Eiks frank profostilla oo hoitoainaita?

  VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla