torstai 11. elokuuta 2011

Get away of those NÄPYT!

Heijppaa,

Joku tais joskus tässä kysästä multa formspringistä voisinko tehä postauksen miten päästä eroon näpyistä ja innostuin ideasta joten ajattein toteuttaa sen teille, toivottavasti on apua :) Ensin pistän teille tohon videon ja sitten esittelen videolla olleet tuotteet tarkemmin ja kerron niistä myöskin tarkemmin. Myös alhaalla ohje miten hoitaa aknea :)
 Tää ei vissiin näkynyt videolla eikä oikeestaan liity mitenkään näppyihin :D Mutta halusin silti suositella tätä aivan ihanaa Doven vartalovoidetta niille jolla on tosi kuiva iho! Tää toimii tosi hyvin mun äidille kun sillä on esim kuiva yläselkä :) Suosittelen!
 Sitten nää meikin puhdistustuotteet :) Suosittelen tätä puhdistusmaitoo kaikille sekaihosille! Jos on vähän enemmän näppyjä, voi käyttää vähän tujumpaa ainetta :) Eli puhdistumaitoo käytetään yleensä meikin puhdistukseen, hierot sitä puhtain sormin naamaan ja pyyhit vanulapuilla tai vedellä pois. Sen jälkeen ehkäpä kaikkein tärkein aine eli kasvovesi! Kasvovettä on hyvä käyttää aamuin illoin, mutta aamuisin myös pelkkä lämpimä vesi käy hyvin kasvojen puhdistukseen :) Kasvovesi ehkäisee mustapäitten tuloa, kirkastaa kasvoja ja auttaa ihoa hengittämään :) Heti kasvoveden jälkeen lisää kasvorasva! Kun lisäät rasvan heti kasvoveden jälkeen se imeytyy paremmin, kuulin tän itseasiassa mun kosmetologilta :)
Huono kuva, mutta toivottavasti saatte selvää. Suosittelen tätä kosteusvoidetta naamalle! :) Mutta myös vähän tuhdimpi (kermaisempi) kasvorasva olisi hyvä!
 Ja tässä on yks mun eniten suosittelema kasvovesi! Saa apteekeista ja joutuu vähän maksamaan mutta on täysin hintansa väärti! Antaa ihon hengittää ja tekee siitä kauniimman! Kaikille ihotyypeille.
 Sitten ihon kuorinta/maskin laitto vähentää näppyjä huomattavasti ja estää niitten tuloa. Jos on näppyjä enemmän kannattaa käyttää kasvojen kuorintaa kerran viikossa tai kahessa :) Mutta muistakaa ettette käytä vartalokuorintaa naamaan! Liian tujua tavaraa nassuun :) Mutta jos on sekaiho (niinkun mulla) niin suosittelen ehottomasti käyttämään tommosta Peel of -maskia, se on hellävarasempi eikä rasita ihoa :)
 Silmämeikit olisi hyvä puhdistaa niille tarkoitetuilla tuotteilla, mutta vois myös käyttää puhdistusmaitoa ja kasvovettä siihen. Jos itselläni on paljon meikkiä silmissä käytän molempia, sekä puhdisusmaitoa että -vettä :)
Yleensä vain tuota nestemäistä. Silmiä ei saa koskaan hangata lujaa! Kannattaa ensin huuhdella silmiä lämpimällä vedellä ja sen jälkeen aineilla :)
Geelimäiset aineet ovat hyviä herkälle ja kuivalle iholle :)
Nytten ohje aknen hoitoon minkä löysin googlettamalla, hyviä ohjeita löytyy myös osoitteesta www.iholiitto.fi :)
Aknea voi lievittää monilla luonnollisilla keinoilla. Aknen hoito on kuitenkin aina yksilöllistä ja se vaatii kärsivällisyyttä. Seuraavat ohjeet auttavat ihon hyvinvointiin ja samalla lievittävät myös aknea. Kokeile mitkä niistä helpottavat sinun tapauksessa.

1. Aloita aknen hoito heti sen ilmaannuttua.
2. Valmistaudu pitkään hoitoaikaan. Tulokset näkyvät vasta viikkojen kuluttua.

3. Puhdista ihoa miedolla ja hajustamattomalla saippualla aamuin illoin, mutta vältä kuitenkin voimakasta pesua. Käytä tarvittaessa saippuaa, jossa on bentsoyyliperoksidia. Pesun jälkeen voi tarpeen mukaan tai päivittäin käyttää puhdistuslinimenttejä. Ne estävät ihon rasvoittumista ja vähentävät bakteerien määrää.
4. Pese hiukset säännöllisesti. Hiuksissa oleva rasva voi levitä niskaan ja otsaan.
5. Käytä ihon kosteutukseen mahdollisimman vesipitoisia voiteita.
6. Älä puristele näppylöitä, koska se lisää talintuotantoa ja voi aiheuttaa vain lisää näppylöitä.
7. Vältä rasvaisia meikkituotteita.
8. Vältä ihon mekaanista ärsytystä, kuten hiuspantoja, liian tiukkoja vaatteita tms.
9. Älä aja partaa tarpeettoman usein ja käytä mieluiten sähköparranajokonetta.
10. Syö tasapainoista ja terveellistä ruokaa.
11. Juo päivittäin riittävästi vettä (vähintään 1 litra).
12. Hyvä yleiskunto, riittävä uni, ulkoilu ja auringon valo vaikuttavat ihonkin vointiin. Auringon valo on usein hyödyksi, mutta ei kuitenkaan silloin, jos käytät reseptilääkettä finnejä vastaan. Monet valmisteet ja auringonvalo tai solarium aiheuttavat ihoreaktion.
13. Vaihda joka viikko tyynyliinat
14. Vältä stressiä.
15. Käytä aurinkosuojina rasvattomia auringonsuojavalmisteita, jotka eivät hauduta ihoa.
16. Jatka hoitoa niin kauan kunnes taipumus akneen on mennyt ohi.
Voit myös käydä kasvohoidossa, se auttaa hyvin näppyihin koska kosmetologi kertoo hyviä neuvoja ihon hoitoon :) Muista ettet koskaan puristele näppyjä esim. finnejä likasin sormin! Älä myöskään puhkase finniä liian aikaisessa vaiheessa, muuten jää arpi. Äläkä koskaan ota rasvapurkista rasvaa paljain sormin, koska silloin sinne menee bakteereja eikä se vaikuta niin hyvin! Ota esim. vanupuikolla :) Kosmetologi kertoi.
Älä myöskään nuku korvakorut korvissa yöllä, se tuottaa mustapäitä ja muita näppyjä kaulan ja leuan alueelle.
 Ja tolta näyttää ne Refingin Clear Up Strips -puhdistusliuskat mitkä todellakin poistaa mustapäät, suosittelen tulisesti!
Eli näillä aineilla ja videoilla mainutuilla tavoilla (esim. mustapäälaput ja -rauta) pääset eroon näpyistä :)
 Pistäkää ihmeessä kommenttia oliko apua! :) Ja mitä piditte tästä postauksesta.
Ainiiiin, tässä kuva siitä H&M:n neuleesta päällä kun joku kyseli :)
Onpa surkee kuva ):

31 kommenttia:

 1. Voisikko joskus esitellä sun kaikki hiustuotteet, hajuvedet tai suihkugeelit :)?

  VastaaPoista
 2. Tosi hyviä vinkkejä! Oli tosi paljon apua. Varsinki noissa kasvovesissä.

  En oo ennen tiennykkään, että rasvan kannattaa lisätä heti kasvoveden jälkeen. :)

  Ootko koskaan koittanu NIVEA Visage Oxygen Power -tuotteita? Niissä päivä- ja yövoide oli sellases kivas happipullos:
  http://www.mtv3.fi/helmi/kauneus/meikkivinkki/niveatuotteet.shtml/niveatuotteet_iho?590607

  VastaaPoista
 3. Mistä tommosen peel off mask kurkkujutun voi ostaa ja paljo tollanen maksaa suunnillee?

  VastaaPoista
 4. mikä kauneustietäjä säkin luulet olevas? jos oikeesti on paha akne, ei kannattais käyttää parin euron markettituotteita. En nyt puhu susta mut niille jotka tätä kattoo. Apteekin tuotteet on testattuja ja ne toimii. Ne on kalliimpia mut markettituotteetkin on osa oikeesti liian vahvoja jonkun pienen punasen näpyn poistoon. Eikä kannattais käyttää mitään kuorintavoiteita jos oikeesti ei oo todettu aknea.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: hiustuotteet ainakin esittelen :)
  Flikkanen: kiitos! :) ja en oo koittanu, pitääkin kattoo :)
  emmi: mä ainakin ostin omani Sokokselta ja makso vähän päälle viis euroo :)
  Anonyymi. FACEPALM :D en luule olevani kauneustietäjä, ja ne joilla on paha akne tietää varmaan mitä tehdä :) eikä pieniä punasia näppyjä välttämättä tarvii poistaa ollenkaan ja vielä se että kuorintavoideita voi käyttää ilman mitään akneakin :D se on ihan semmonen perusjuttu niinkun joku hampaitten pesu? :)

  VastaaPoista
 6. Haha nauran kans tolle että kuorinta ainetta muka ei vois käyttää jos ei oo aknee! :D öö? kuollut ja kuivunu iho pitää KUITENKi saada kuorittuu jotenkin joskus... (: huoh, hyvö tulla tänne pätemään ettet sä muka tiedä (:(: Hyvä video btw (:

  VastaaPoista
 7. Hyvä video hei (: Mut mur, mun on pakko sanoo tohon "aina lämpimällä vedellä", että must se on silleen parempi et nii kylmäl ku voi, koska kylmä vesi saa veren kiertämään ihos ja pintaverenkierto puhdistaa kans ihoo (: eimuuta, kiitos hyväst videost (:(: nii ja tuoho edellisee anonyymii, et miks muka ei vois kuorii jos ei oo aknee? :D kuollu iho pitää kuiteski saada pois (:(: eimuuta

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: mm.. :D kiitos! :)
  Anonyymi: kiitos :) aivan muuten, oot ihan oikeessa siinä! :) äläpä.

  VastaaPoista
 9. Tää oli hyvä video!:--)
  Voisitko tehä semmosen postauksen/videon mis annat meikkivinkkejä? esim. Miten löytää oikeen sävyst meikkivoidetta tai jtn:D taiii sitte, et mitkä on pahimmat meikkimokat.:)

  VastaaPoista
 10. Anonyymi: kiitos! :) voin totta kai!:)

  VastaaPoista
 11. Tosi hyviä vinkkejä! Mä oon aina luullu et kasvoveden pitää antaa kuivuu ennenku laittaa rasvan.. :"D Nyt sitten tiedän ettei pidäkkään ;D

  VastaaPoista
 12. öö miks se kosteusvoidee pitää laittaa heti kasvoveden jälkee?

  VastaaPoista
 13. Ihan vitsin hyvä, mä innoistuin tän ansiosta, hoidan vrm tän jälkee ihoo tuplasti paremmi! :)) SUURI KIITOS!!! :)

  VastaaPoista
 14. Anz: kiva että oli apua :)
  Ano: "Heti kasvoveden jälkeen lisää kasvorasva! Kun lisäät rasvan heti kasvoveden jälkeen se imeytyy paremmin, kuulin tän itseasiassa mun kosmetologilta :)"
  nennnnna: kiva kuulla!! :))

  VastaaPoista
 15. Tää postaus tuli tosiaankin tarpeen (:
  Hyviä vinkkejä! (Y)

  VastaaPoista
 16. Anonyymi: tosi kiva että oli apua :) !

  VastaaPoista
 17. Paljon toi Rainbow puhdistusemulsio maksaa kaupas?

  VastaaPoista
 18. Jos on akne, niin eikö siihen vaikuta edes ruokavalio? Minulla on lievä akne ja olen nähnyt kun olen jättänyt karamellit vähille ja syön vaan terveellistä ruokaa, niin sitten häviää finnit ja jäljelle jää vain mustapäät! En tarkoita että tuossa missä kerroit on hullusti, vaan yritin tuoda esille ruokavalionkin!

  VastaaPoista
 19. kiitos hyvästä videosta :) toi rainbown puhdistusemulsio on tosi hyvä, vaikkei se autakkaa akneen, mut poistaa meikit tosi hyvin ja iho tuntuu heti paljon pehmeemmältä. moni joka kärsii aknesta ei rasvaa ihoo, koska luulee ettei rasvast ihoo saa rasvata enempää. usein kuitenki iho on rasvanen vaan pinnalta, kasvorasva imeytyy syvälle ihohuokosiin ja palauttaa ihon omaa vastustuskykyä. tosin tulee halvemmaks ostaa esim proactiv joka toimii varmemmin, koska noitten yhteishinta on aika suuri.

  VastaaPoista
 20. Anonyymi: jooor welcome :) ! niimpä, toivottavasti muutkin lukee sun kommentin niin saa siitä apua! :)

  VastaaPoista
 21. Suosittelisin kaikkia vaan ihan menemään suoraan kosmetologille, kuuntelematta näitä sinun vinkkejäsi. Melkein alkoi itkettämään kun tuon videon katsoi... Ps. kasvoRASVAA ei ole olemassa ... sekä kuivalle iholle mieluiten maitomaisia puhdistusaineita, ei geelimäisiä.

  VastaaPoista
 22. kuika useesti tota Peel of -maskia pitää käyttää joka pävä vai kerran viikossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei tarvii jokapäivä käyttää, noin pari kertaa viikossa :) tai kerrankin riittää

   Poista
 23. Voisit nyt tehdä vaikka ihonhoito-video, jossa voisit näyttää niitä tuotteita mitkä on sinulle hyviä ja kertoa oma mielipiteesi! Ei sinun tartte olla missään pesuhuoneessa näyttämässä.

  VastaaPoista
 24. Mulla on otsassa paljon erilaisia näppyjä ja mulla on pakkomielle puristella niitä. Haluisin niistä nopeasti eroon joten kysynkin, saako noita perus kaupoista? (ettei mistää kosmetologilta yms.)

  VastaaPoista
 25. paljon tuo apteekin,en nyt muista nimeä mutta se apteekista saatava makso? :) kiitos paljon videosta,hyvia vinkkejä! :)

  VastaaPoista
 26. kasvorasvaa voi ottaa sormin jos pesee kädet saippualla ennen kun ottaa rasvaan käsiin :) itse teen niin ja kosmetologini kertoi tämän

  VastaaPoista
 27. Kuivalle iholle voi käyttää geelimäisiä, esim. Avenen extremely gentle cleanser on eräs suosikkituotteeni. Minulla on atooppinen, herkkä iho ja mustapäitä, iho kiiltää helposti mutta kuitenkin kuivuu. Kaikilla ei ole varaa ostaa pelkästään apteekkituotteita ja käydä kosmetologilla. On olemassa myös rakeettomia kuorintavoiteita ja Cliniquen Clarifying lotion (mild-versio on alkoholiton) kuorii ihoa.

  VastaaPoista
 28. Paras SYVÄpuhdistuaine akneiholle on aspiriinista ja vedestä tehty tahna. Sitä naamaan ja vedellä pois. Päälle kasvovettä. Mun kasvovesi on tämä: Molkosan maitoheravalmistetta pari tippaa veteen, lisään siihen 1-2 tippaa akneiholle sopivaa antibakteerista eteeristä öljyä esim. tea tree (haisee pahalle), bergamot tai laventeli. Jos on tarvetta, niin päälle kosteusvoiteeksi Humiktania, jossa ei ole lainkaan rasvaa. Useimmiten en laita mitään.

  Yksittäisten finnien päälle laitan joskus yöksi propolista (mehiläiskittivahaa) tai aspiriinimömmöä.

  Ja koska kasvovedessäni ei ole mitään säilöntäaineita, käytän sen saman päivän aikana eli teen illalla, käytän silloin osan ja toisen puolen seuraavana aamuna, jolloin en tee kasvoille muuta kuin pyyhkäisen sen kasvovedellä.

  VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla