tiistai 7. toukokuuta 2013

Vartalon hoito

Moikkaa,

Tänään halusin tulla puhumaan teille vähän siitä, miten ja minkälaisilla tuotteilla hoidan mun vartaloa :) Jos teille jää jotain kysyttävää, kysykää ihmeessä :)

          

138 kommenttia:

  1. :) Mul on ollu tota mangoo ja se oli iiihanaa<3

    VastaaPoista
  2. Yks ainakin mikä mulla tulee mielee tohon kynsijuttuu on Mavalan kynnenkovettaja/vahvistaja, joka on munmielest ainaki ihan hyvä. Et viilaa niit kynsiä ja laittaa sitä en ny muista monta kertaa, mut siin paketissa lukee. Ni suosittelen kyllä ainaki kokeilemaan :)

    VastaaPoista
  3. Ai mistä siis niitä rfsu tuotteita saa ? :) Sanoit varmaa videolla mut en nyt jaksais uuestaa kuunnella.
    Kiitos jos vastaat

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niitä saa ihan perus prismoista, citymarketeista:)

      Poista
    2. auttaako noi rfsun tuotteet siihen ettei jää semmosta ns. sänkeä? :Dd jos tiiät mitä tarkoitan!

      Poista
  4. Tuli mieleen että kun ostat just noi sheivausjutut, nii otatko kaverin/äidin mukaan vai meetkö yksin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ihan yksin oon käynyt ostaas :)

      Poista
    2. öööö miksi pitäis äiti tai kaveri ottaa mukaan?

      Poista
    3. Eikö noitakin sheivauksia voisi hoitaa kampaajalla ? -tulisi ammattitaidolla tehtyä..?

      Poista
    4. mietin ihan samaa, et miks pitäis ottaa joku mukaan? :D

      Poista
  5. Sun kynsiin vois olla Mavalan kynnenkovettaja ihan hyvää, mulla on liuskottuvat kynnet ja se auttaa tosi hyvin, ei tarvii laittaa kuin KERRAN viikossa nii se auttaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytän tota kans ja mäki oon todennu sen hyväks :)

      Poista
  6. Itse kyllä tykkään tosta Osiksen lämpösuojasta! Musta se on ihan huippu verrattuna markettilämpösuojiin.. hiuksetkin suoristuu paljon paremmin kun käyttää sitä :) ...mutta ehkä meillä on erilaiset hiukset sitten :)
    -ch

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niiin, veikkaan että se on aika yksilöllistä ketä tykkää ja ketä ei :)

      Poista
    2. Se on minunkin lemppari ja juuri itse asiassa hajun/hajuttomuuden takia. Eli siinä ei ole parfyymiä, joka on minulle allergisoivaa :)

      Poista
  7. moooi sofia tää ei liity tähä postauksee mitenkää, mut haluun vaa sanoo et oot oikeesti ihana ja kaunis. ja ehottomasti lempibloggaaja! oot mulle esikuva! :)

    VastaaPoista
  8. ootko miettiny mistä toi juju-tuhat jääpiikkii biisi vois kertoo? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DDD mistähän jujun lähes kaikki biisit mahtaa kertoa

      Poista
  9. Mistä toi paita on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se sanottiin tos videos :D

      Poista
    2. Sano jo, citymarketista(:

      Poista
    3. Sehän sano että se on cittarista ;)

      Poista
  10. Moi! onko sulla Instagramia? :)

    VastaaPoista
  11. mul on just päinvastoin...mun kynnet kasvaa tosi nopeesti mut hiukset ei :(

    VastaaPoista
  12. mul ainaki autto biotiini tosi paljon kynsiin. Ne kasvo tosi nopee ja niist tuli paksummat. sil myös hiukset kasvaa ja paksuuntuu jonku verran. yks hyvä vinkki on kans et vähentää kynsien lakkaaamist, koska lakkaaminen oikeesti rasittaa kynsii (ainaki mun) :)

    VastaaPoista
  13. Ku puhuit niist hiusöljyist nii se laitatko sitä suihkus pistettävää kuiviin hiuksiin ennen suihkuu vai märkiin suihkussa? Ja jättääks se hiuksii tahmeiks se mitä laitat suihkun jälkee? :)

    VastaaPoista
  14. KUI USEESTI PESET HIUKSIAS ;)

    VastaaPoista
  15. Mul on ihan sama ku sul.hiukset on pitkät ja kasvaa.mut ei kynnet.siks mäki käytän aina tekokynsii

    VastaaPoista
  16. Tosi kiva toi paita! Paljon makso?:)

    VastaaPoista
  17. mää käytän ite sitä Mavalan liuskottuneille kynsille tarkotettua kovetus lakkaa(!?) ja mun mielestä se on hyvää, sitä muistaakseni pitää laittaa kerran viikossa niin kauan että saa sen halutun lopputuloksen ja sen jälkee tyyliin kerran kuussa. Ja tosi kiva että kerroit noista rfsu:n jutuista, itellä on monesti ollut mielessä ostaa mutta ei oo muilta kuullu kokemuksia tai mitään ni en oo tienny että kui ne toimii :D ja joitai varmaa sen takii noita nolottaa ostaa koska rfsu muutenki tekee kaikki liukuvoiteita tms :D ja vinkki viitosena ens videoon: ku esittelet noita tuotteita ni älä heiluta niitä tossa kameran eessä ku sit ei voi lukee noita tekstejä ja ei saa kunnolla selvää minkälainen purkki :D oot super söpö!

    VastaaPoista
  18. hauska video:)oot mun esikuvani:)

    VastaaPoista
  19. luin otsikon et vartalon vaihto ja hetkisen ehdin jo miettiä että mitäh ..DDD:

    ja kyllä, oli pakko ilmoittaa :DD mut kiva video vartalon HOIDOSTA :)

    VastaaPoista
  20. voiei, toi paita on niiiiiin ihana<3! pakko käydä citymarketis kattoo jos löytyis tommonen :333

    VastaaPoista
  21. Tohon kynsijuttuun sen verran, että mul oli kans sama ongelma et kynnet liuskottu mut kuulin et kannattaa liottaa normaalissa oliivi/rypsiöljyssä sormenpäitä pari kertaa viikossa niin kynnet vahvistuu ja se auttaa siihe liuskottumiseen! Ite testasin toimivaks eli kannattaa kokeilla jos et oo vielä! (:

    VastaaPoista
  22. paljoko toi paita makso?:)

    VastaaPoista
  23. Tää oli ihana video (: Tykkään kaikenlaisista sun postauksista, mut eniten tämmösistä ns. meikki/vaate/hius aihe postauksista :3 Tuli tässä mieleen tämmönen vähän ehkä nolompi kysymys, mutta ekan kerran kun sheivasit sanoitko siitä äidilles ja millä luokalla olit ;D ;D ?

    VastaaPoista
  24. mitä hammastahnaa käytät? :D

    VastaaPoista
  25. Tämä oli tosi mielenkiintonen postaus! Olisi muuten tosi kiva kuulla sinun kuntokuurin edistymisestä ja nytten vielä tulevan kesän tavoitteista! Jos ei videolla niin tekstikin käy!:)

    VastaaPoista
  26. Onks sulla kerroksittain leikatut hiukset?

    VastaaPoista
  27. tosi hyvä ja mielenkiintoinen video!:) sitä mä vaa kysyn et se hiusöljy mitä laitat suihkun jälkeen, nii miten käytät sitä? märkiin vai kuiviin hiuksiin? sitä ei tietääkseni kuitenkaa pestä pois?

    VastaaPoista
  28. oriflamen crystal base & top coat on parasta kynsilakkaa ikinä :)

    VastaaPoista
  29. Tuhat jääpiikkii :3 !

    VastaaPoista
  30. Mul on toi sama paita =D Sain sen lauantain =D

    T heidi

    VastaaPoista
  31. mullakin liuskottuu kynnet ärsyttävästi ja just kun on saanut ne kasvatettua suhkot pitkiks niin ne katkeaa! piti sitten käydä prismasta ostaa tota täällä jo mainittua mavalan kynnenkovettajaa joka lupaa timantin kovat kynnet, toivottavasti sellaset saan =D kiitti muuten noista rfsu tuotteiden mainitsemisesta, kun mullekin sattuu tulee aina noita inhottavia pilkkuja ;/

    VastaaPoista
  32. Miten saat tota huulirasvaa noilla pitkillä kynsillä! :D

    VastaaPoista
  33. olisko mavalalla liuskottuville kynsille lakkoja..? ite oon törmännyt muistaakseni emotionissa sellasiin!

    VastaaPoista
  34. Ihanaa ku joku viittii avoimesti kertoa noista rfsun tuotteista !! Iha normaali asia jota varmasti lähes joka nainen tekee. Siistii tai mitä nyt ikinä :)

    VastaaPoista
  35. mulla oli osiksen lakkaa, en tykännyt. Tuli tahmainen ja pahanhajuinen lopputulos. Laitoin ekaa kertaa sitä osiksen lakkaa lähin samantien suihkuun pesee hiukset xd


    IHANA VIDEO <3 JA OOT SUPERKAUNIS :*

    VastaaPoista
  36. oiii sulla on ihanat hiukset :-)

    VastaaPoista
  37. Mulla tulee talvisin korvalehtiin sellasta rupea, niin pitäis varmaan kokeilla tota (unohdin jo nimen) rasvaa, mitä laitat huuliin eli ainakin mulle oli täst apua :)

    VastaaPoista
  38. Itse syön b-vitamiinia. Mulla on pitkät ja paksut hiukset luonnostaankin, mutta sen jälkeen kun aloin syömään b-vitamiinia, niin mun kynsistä on tullut tosi vahvat ja pitkät. Kaikki luulee niitä geelikynsiks, eikä mun tarvi kun lakata ne normaaleilla lakoilla. :) Tää nyt oli tälläne vitamiinivinkki :))

    VastaaPoista
  39. Mulla on ollut pariin otteeseen akryylit ja niiden jälkeen on omat kynnet ihan paparia vaikka normaalisti mulla on tosi vahvat kynnet. Lorealin pro kreatine-kynnenkovettaja asialla oon niitä hellinyt aina ennen kynsilakkaa. Vahvistuu nopeasti. Maksaisikohan jotain 14,95 ja sellainen vähän lilaan shiftaava mutta kuitenkin kirkas lakka, suosittelen! :)
    -Susanna

    VastaaPoista
  40. hyvä video !! :--) tänks! oot nättiiii :):)

    VastaaPoista
  41. Hei oon seurannut sun blogia melkein puoli vuotta ja olen tosi onnellinen ettet ole muuttunut liikaa. Ettet ota blogiisi esim. mainoskumppaneitä ym. Vaan pidät sen persoonallisena ! Olet ihan nuori aikuinen ja olen ottanut susta mallia (: Kiitos kun vain jaksat bloggailla ja olla ihana Sofia ! <3 bananasplitbeauty.blogspot.com

    VastaaPoista
  42. Mulla on toi sama ongelma, että kynnet ei oikee kasva tai liuskottuu ja tosi hauraat.. En kyl mitää erityistä lakkaa käytä. Mul on jonku sellane Mavala Scientifique kynä mikä kovettaa kynnet :) Muistaakseni paketissa tais lueka että 1-2x viikossa, mutta itse käytän paljon useammin, kn muuten ei meinaa tehota. :D

    VastaaPoista
  43. Aivan ihanat hiukset Sofia, ja ei ihme jos itekki niin paljon tykkäät :)!! Ja hei tää video oli tosi kiva c: Voitko tehä kesävaatteiden esittely videoo? ois kiva ! ...tai joku kavereittes kaa tehty video, ne on nii hauskoja :DD

    VastaaPoista
  44. voisitko tehä joskus sellasen hiuspostauksen jossa kerrot miten laitat hiukset? vaikka kiharrat ja suoristat :) mulla on aika pitkät hiukset mutta en tiiä miten laittasin niitä....

    VastaaPoista
  45. Mistä tota dsm porkkanavoidetta vois saada? (;

    VastaaPoista
  46. mistä tota porkkanarasvaa saa?:)) oot ihana ja tosi kaunis!:)

    VastaaPoista
  47. kiva video ! ihana toi paita ja sun hiukset on ihan täydelliset !!! :))

    VastaaPoista
  48. Mun mielestä kaikista paras kynsien vahvistaja on sally hansenin kynnenkovettaja, sellanen harmaa pullo. mulla ainakin toimii paljon paremmin kun mavala tms. kannattaa kokeilla! :)

    VastaaPoista
  49. Mistä sä ostat tota porkkanavoidetta? (;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä voin vastata niitä saa kosmetologeilta. Se porkkanarasva on ihan parasta. suosittelen lämpimästi

      Poista
  50. En tiedä miksi, mutta sua on tosi kiva kuunnella :P Lisää videoita siis!

    Oot niin ihanan rentoja puhut kivasti, ja noihin sun videoihin jää koukkuun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä. :) saatan vaikka siivota,laittaa ruokaa, meikata tai lenkkeillä ja kuunnella sofian vanhoja videoita. :) oot nii ihana ja sua on todellaki kiva kuunnella.. ja totta kai katella. :D <3

      Poista
    2. Joo mulla on sama :) tulee videot katottuu moneen kertaan :)<3

      Poista
  51. Tää voi olla aika outo kysymys mut ku sheivaa tai siistii _sieltä_ ni onkse normaalia et seuraavina päivinä se kutiaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mulla ainaki kutiaaa :( ärsyttävää

      Poista
    2. ne sheivauspilkut sielä kutiaa ja niiden ehkäisyyn nuo voiteet ja geelit on mitä sofia esitteli videossaan

      Poista
  52. kynsille, hiuksille ja iholle ihan bueno ! > https://www.terveysmarket.fi/tuoteryhmat/164-hiusten-kasvuun/tuote/546-biotiini-strong-hair-nail/?gclid=COLxjJS1h7cCFfN4cAodJTYA9g

    VastaaPoista
  53. Kiva video.Kysyisin saisinko mainostaa blogiasi gosupermdelissa, koska tämä on minun lempiblogini.

    VastaaPoista
  54. Sulla on ihanii vartalotuatteit... Tee USEIMMIN niitä my dayta ja ostosten esittelyy, et oo tehny ostosten esittelyy PIIIIITKÄÄÄ AAAIKAAA!! KIITTI jo etukättee...

    VastaaPoista
  55. löysin sut youtubesta, ja oli ihan pakko tulla seuraamaan sun blogia:-) !

    http://feelings-over-my-dreams.blogspot.fi/
    kävisitkös tsekkaamassa?:-)

    VastaaPoista
  56. Mä oon vast 13 ja en mä kehtais mennä ostaa rfsu:n tuotteita D:
    Apuaa.. ):

    VastaaPoista
  57. mun on pitäny pitkään ostaa tommosia, mut en oo saanu aikaseks.. :D en tajuu ku jotkut ei uskalla käyä itte ostamassa ku iha normaali asia xd

    t: käyny jo 2 kaverille ostamassa noita ku ne ei oo ite kehannu :DDD

    VastaaPoista
  58. ihana paita!:3 ja eikö sua ällötä yhtää sheivata alapäätä?:O ja ostaako sun äiti sulle menkkasiteet?(: ei oo pakko vastata vikaa kysymyksee jos se on liian henk.kohtane!(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. XDDDDDDDDDDDDDDD

      Poista
    2. Siis hei haloo? ei ketään kiinnosta ostaako sofian äiti sille siteitä vai ostaako sofia ne ite? voi jeesus oikeesti auta mua..

      Poista
    3. enemmän muo ällöttää jos en ole.. :D ja ostan itse tai äiti jos se käy kaupassa :)

      Poista
    4. okiej(: kiitos kun vastasit!((:

      Poista
  59. Milloin tulee huhtikuun suosikit? Ja muuta kivaa videota.
    Ps. Niitä ostosten esittely videoita ei oo ollu pitkään aikaan. Tuleeko niitä tulevaisuudessa vai eikö? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en tee huhtikuun suosikkeja :) ja ostosen esittely videota teen kun ostelen kunnolla jotain :)

      Poista
    2. Miks et tee huhtikuun suosikki videoo?

      Poista
  60. Hei, oletko koskaan kokeillut Paul Mitchell Super Skinny kiiltoseerumia hiuksille?
    Jos esim. itse pitäisi valita joku ehdoton hiustuote suosikki, se olisi omani. Sopii todella hyvin juuri kuiville ja karheille hiuksille.
    Monet muutkin bloggaajat/vloggaajat ovat sitä suositelleet ja kehuneet.

    http://www.villikihara.fi/paul_mitchell_super_skinny_serum Tuon näköinen purnukka. Omani ostin Sokokselta. Aika hintava, mutta lopputulos on tosi mieletön.

    Hyvää tulevaa kesää siulle! Ihana tuo paita!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en oo koittanut, kiitos vinkistä!:))
      hyvää kesää sullekkin:) kiitos!

      Poista
  61. Tosi kiva video! Tykkään sun videoista ku niistä tulee ja aina hyvälle tuulelle! (:

    VastaaPoista
  62. Sheivaatko sinun kyllä tiiät varmaan,itse olen vielä nuori ja en tiedä että pitääkö se vai ei?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ite ainaki ostan noita iha vaa koristeeks? :O en mää ainakaa sheivaa

      Poista
    2. eiköhän se käynyt videolta ilmi :) ja jos oot nuori, niin ei todellakaan tarvitse

      Poista
  63. Voi mite ihana paita!! Mieki haluun1 <3 (:

    Hei minkä merkkisiä ne voiteet oli jotka näytit ihan siinä lopussa,siis ne pikku purkit? (hyvin selitin,mut ymmärsit varmaan..)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos Sofia! Pittääpäs käydä kaupassa kahtomassa jos löytyis.. Paljonhan ne maksaa?

      Poista
  64. Mua niin naurattaa tää "olet mun esikuva, selviydyin avullasi koulukiusaamisesta"....:D heti sen kiusaamisvideon jälkee ku sofialle oli joku laittanu viestin ja sanonu että oot mun esikuva ja sofia liikuttu siitä niin siitä lähin kaikki on alkanu lässyttää jotain tommosta että sais sofialta huomiota:D sofia on mukavan olone tyttö muttei se sentään mikään pelastava enkeli ole, saatika esikuva.... Huhhuh

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mä en tajua kuin sua naurattaa se :) siitä videosta on kumminkin liki kaks vuotta, ja yhä ihmiset laittaa viestiä siitä :) tuskin kaikki ihmiset sitä huomion hakusena tekee.
      ja vaikka olisinkin jollekkin se esikuva tai pelastava enkeli, mitä sitten?:) eikö se ole vaan hyvä asia`?

      Poista
    2. no voi herranjestas:D ethä sää ees ite vastaa puoliinkaa niihin kommentteihi missä joku sannoo että oot mun esikuva, ihailen sua, oot mun roolimalli ymsyms..... noloa huomion hakua:D ei kukaan 16v tyttönen hämeenlinnasta jonka ihmiset tuntee vaan blogin kautta voi olla kenenkään ROOLIMALLI:D mieti nyt itekkin. ne sanoo sen vaa siksi ku ne huomas että liikutuit kerran siitä ku joku sano sun olevan sen esikuva. haha lol sanon minä:D

      Poista
    3. vaikka mä en vastais välttämättä niihin kaikkiin kommentteihi, ei tarkota, että ajattelisin niitä ihmisiä jotenkin huomionhakuseks?:)
      no mitä sä nyt höpiset? mitenniin 16v hämeenlinnasta oleva tyttö ei voi olla kenekään roolimalli? voihan joku beyonce olla ihmisten roolimalli, vaikka ihmiset ei tunne sitä ollenkaan? :)
      sä kyllä puhut ihan puuta heinäää :)

      Poista
    4. eiköhä se oo soffe joka puhhuuu tahtomattaan puuta heinää:D Sofia, sää tiiät itekki että tuo ano on oikiasa :)

      Poista
    5. aika monilla on esim. näyttelijä esikuvana, ja ne tuntee sen vaan elokuvista ja uutisista, nii miksei sofia vois olla jonkun esikuva vaikka se tunnetaankin vaan blogista. teki saatatte olla vaikka naapurinne esikuva.

      Poista
    6. miks esikuvan tai roolimallin pitäs olla joku kuuluisiis, ihan samanlailla se voi olla ihan tavallinen ihminen :) ja sofia on antanut varmasti monelle rohkaisua olla oma itsensä ja tajuta että pitää itse olla vahva ja kiusaajia ylempänä :) tsemppiä sofia olet mahtava !

      Poista
  65. Onko sulla millaisia kesätöitä ?

    VastaaPoista
  66. moi sofia!♥ tää blogi on ihana!♥

    VastaaPoista
  67. paljonko toi paita makso cittarista?

    VastaaPoista
  68. eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiikäää....oikeesti miks hyväksyt kommentteja mutta et tee postausta!!!!!!!!!!!!!!!????????????

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sillä teen postauksia kun haluan :) ja yleensä hyväksyn kommentit kännykällä, niin en kännykällä viitti postausta tehdä

      Poista
  69. Mikä toi suomalainen räppi biisi mikä tos jossai kohti soi on nimeltää? :)):)

    VastaaPoista
  70. niistä "sen alueen" sheivausjutuista , nii miten sitä pitäs sheivata, ku oon aika nuori nii en ihan tiiä viel tommosista,mut ois kiva tietää, kiitti jos vastaat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jos on vielä nuori, niin ei tarvitse edes semmoisia miettiä :)

      Poista
    2. olen melkein sinun ikäisesi nii voisitko vastata tuohon^

      Poista
    3. Mistä sitä porkkana voidetta saa?;)

      Poista
    4. levitä sitä voidetta sinne
      ota höylä käteen
      vedä karvan suuntaan höylällä
      karvat lähtee

      da dum tss

      Poista
    5. Pitääks siit painaa kovinki? Koska ei ne ihan helläst lähe ainakaa?

      Poista
  71. muistatko mikä sen videon nimi on jossa näytät sen kun sait iPhonen..jos et muista videon nimeen niin muistatko missä kuussa sait sen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://www.youtube.com/watch?v=5amUmZH9aJ8&list=UUixQGr_KSTrjoSHvOwkykmw

      Poista
  72. Voisitko tehdä videon siitä miten kiharrat hiukses ja minkällaisia/merkkisiä hius kiharrus ja suoristus välineitä sinulla on :D?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nimenomaan koska tyksin kans noista hiuksista ja oisin ilonen jos tietäisin kui niist saa tommoset kiharretut :D

      Poista
  73. Sun videoita on kiva kattoo. Kanttii kattoo launtaina alottaa klo: 18.00 ja oon vasta nyt klo: 19.03 tossa oriflamen tuotteissa. Oot paras. Ainii ooks käynny syömässä Panco Villassa? meillä on luokkaretki hämeenlinnaan maanantaina niin me syödää siel.

    VastaaPoista
  74. Tuleeko lähiaikana postausta ?

    VastaaPoista
  75. Tui Sofia oot niin suloinen ja kaunis :3 Tosi kiva video ! (:

    VastaaPoista
  76. OOT VAAN PARASTA MAAN PÄÄLLÄ!! <3<3<3<3<3

    VastaaPoista
  77. paljon ne sheivas jutut makso ?

    VastaaPoista
  78. Mulla oli ihan sama ongelma, että hiukset oli kunnossa, mutta kynnet ei: ne liuskoittu tosi helposti. Sain kaverilta vinkiksi käyttää Mavalan kynnenkovettajaa ja toimi mulla ainakin ihan älyttömän hyvin! :) Suosittelen koittamaan!

    ++ ihan tällee vinkkinä et ainakin prismassa oli tosi paljon halvempi tää kyseinen tuote kuin esimerkiksi anttilassa ! :D

    VastaaPoista
  79. kannattaa kokeilla Sally Hansenin nailgrowth miracle nail salon tretamenttia, se vahvistaa, kovettaa, kasvattaa joustavat kynnet, se oikeesti toimii iha sairaan hyvin, suosittelen :)

    http://douremembermee.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  80. Mikä miesten sheivari sulla on? :D

    VastaaPoista
  81. Sun hiukset on oikeesti maailman ihanimmat! Tekisin mitä vaan et saisin tollaset! Sulla on ihania videoita ja oot niin semmonen pirtee ja tosi mukavan olonen tyyppi :)

    VastaaPoista
  82. katoin alotuskuvasta et sulla on raskaustesti kädessä =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama ! :D En vaa kehdannu kommentoida sitä tänne :D

      Poista
  83. paljon noi rfsun voiteet maksaa? mun on pidemmän aikaa jo pitäny käydä tsekkaa ne hinnat ja ostaa mut en ikinä saa aikaseks tai unohdan aina koko jutun ja muistan ku kaikki rahat on menny jo :DD

    VastaaPoista
  84. Ku sä kysyit että tietääkö kukaan niihin liuskjoittuviin ja hauraisiin kynsiin mitään mikä auttais, niin ainakin Sokoksella myydään mavalan sellasia eri lakkoja. osa on pehmeille kynsille, osa on liuskottuneille jne.. ja makaa vissii alle 10 € (:

    VastaaPoista
  85. Siis voi että oot ihana persoona! ♥ Hih, sait hyvälle tuulelle :-) Tosi kiva blogi!

    http://kisstherain-p.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  86. Sori kun laitan kommenttia näin vanhaan videoon, mutta on pakko kysyä millä olet kihartanut sun hiukset? Ne on niin kivasti tällä videolla!! :) kun minullakin on paksut ja pitkät hiukset ja kiharat ei oikein pysy koko päivää.. Ja nuo sinun kiharat ovat tuommoiset isot :) kiitos jos vastaat!!

    VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla