lauantai 25. toukokuuta 2013

Höpöttelyä

Moikkaa,

Huhheijjakkaa, enää ens viikko koulua!! Lukion ensimmäinen vuosi on mennyt kyllä ihan ohi silmien oikeesti! En edes tajuu kuinka nopeesti se meni :D Jos koko lukioaika menee näin nopeesti, niin apua!
En nyt viitti tähän kirjotella kauheesti enempiä, etten kertaa kaikkia asioita mitä videolla höpöttelen :) Joten pitkästä aikaa siis videota, missä vain jutustelen mitä mieleen pälkähtää!

            

181 kommenttia:

 1. Kerro sit kun ite lähet sinne teidän mökille niin voin tulla moikkaamaan. :-D

  VastaaPoista
 2. Miten olet saanut hiuksesi noin pitkiksi? Onko niitä vaikea hoitaa yms.? Miten sä hoidat hiuksias? :)

  VastaaPoista
 3. Moi Sofia, hyvää kesää sulle <3 Sä oot todella kaunis, näytät ihan mun serkult ku sul ontoillai hiukset.
  Mä en ainakaa ite oikee mitään tee kesälomal mut varmaan oon koneel ja seuraan sun blogii :)

  VastaaPoista
 4. Kuuluu tosi hyvää! Vikan kokeen 'panostus' 6+ BUT I DONT GIVE A SHIT RIGHT NOW!! ah, pari tosi lämmintä päivä jo ollut, että on pystyny ottaa arskaa, ja pienet rajatki jo tuli! jes! Pääsen kesälomalla mun vanhempien firmaan töihi hankkimaan kännykä- ja skootterirahoja! Piä ihana kesä niiku mäki!! <3

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva video !
  Kesälomalla minua kanssa odottaisi kesätyöt ja ehkä jonkin näköinen reissu ulkomaille.Oikeastaan en odota mitään kovinkaan erikoista kesältän muuta kuin aurinkoa ,ystäviä ,perheen kanssan yhteisiä reissuja ,urheilua ,kesävaatteita yms (:
  Mun on viellä ihan pakko sanoa tähän loppuu että kiitos kun pidät blogia ja teet videoita ! Sä piristää oikeesti aina mun päivää kun oot jotenkin niin ilonen ja sellainen ihminen joka levittää sellasta positiivisa ilmapiiriä kaikkiin. Hyvää kesälomaa jo näin etukäteen !

  VastaaPoista
 6. Tosi hyväää kuuluu, meijän perheeseen synty tiistaina pieni poika ja jo hänen ihailu tekee iloseks! Toiseksee noi ihanat aurinkoiset ilmat saa iloseks ja tietenki se, että kesälomaan on enää viikko!! :-)

  VastaaPoista
 7. aaaaaa oon niin kateellinen ku meette Kroatiaan, mun sisko oli siellä joku aika sitte ja oli kuulemma tosi ihana paikka! Me ollaan varmaan menossa sitten siskon kanssa Roomaan tänä kesänä, viime kesänä vallotettiin Tukholma :)

  VastaaPoista
 8. Ihana video jee!
  Mahtavaa kuuluu :) Pitkästä aikaa ittellä tuntuu et kaikki menee hyvin - kokeista kaseja, ysejä ja kymppejä, rupesin seurustelemaan ja muutenki on ollut lämmintä ja ihanaa ♥ :)

  VastaaPoista
 9. puhut jossai kohti iha sikanopee :d mut muute sun videoi on kiva kattoo. paitsi jäi kans häirittee ku et kertonu jotai mitä meinasit :(:( mut tsemppii viimesii kokeisii !

  VastaaPoista
 10. Hyvää kuuluu :D

  kesätyöt hommattu, Turkin matka maksettu ja aivan mahtava keli ja lomakin alkaa jo torstaina <3

  VastaaPoista
 11. Olet ihana Sofia ♥ -sun jutustelua on aina mukava kuunnella, olet rauhallinen ja selkeä. Oot myös samanpituinen kanssani, joskus haaveisani lähden Usa'an töihin ja asumaan. Nyt mielelläni lisään Sinut haaveisiini... :) -no haaveet ja haaveet...
  Oletko Sofia ollut Usa'ssa joskus ? mä en vielä ole.

  VastaaPoista
 12. kuuluu kyl tosi hyvää! :) Ihanaa ku alkaa kesäloma eikä oo enää yhtää kokeita! Kesällä heti 2.6 lähetään Englantiin 7 viikoks.. Voi tulla vähän tylsää siellä ku perheen kanssa vaan mennää, mutta onneks oikeesti kaks mun parasta kaveria tulee käymään siellä meitä moikkaamassa ♥ sitä ootetaan kyllä kaikki kolme ihan kokoajan ja puhutaan siitä jatkuvasti.. se on vaan niiin coool :D! Siitä tulee muute sit paljon postauksii blogiiiiin: elliallu.blogspot.com , saa käydä kurkkaamassa! :) Hyvät kesät kaikille ♥

  VastaaPoista
 13. meetkö vasta ekaa kertaa ulkomaille? D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä en oo käyny ikinä. helsinki on kaukasin missä olen ollut :DD

   Poista
  2. Niin ei sitä kannata outona asiana pitää koska monilla ei yksinkertasesti ole rahaa (en tarkoita nyt sofiaa) tai aikaa käydä.

   Poista
 14. Hyvää kuuluu kiitos kysymästä (:
  Ite lähen ens pe Kajaaniin Helsingistä, koska serkulla lakkiaiset (:
  Sit heinäkuus meen mun siskon ja 4. serkun kanssa Kreikkaan kaheks viikoks (:

  Ihanaa ku teit videoon, puspuss ja hyvää kesää sulle♥

  VastaaPoista
 15. Mulle kuuluu tosi hyvää, koska mulla alko jo yhden jutun takia kesäloma!<3 Kesä suunnitelmii mulla oon reissaamassa aika paljon suomessa eri paikkoihin ei mennä nyt tänä kesänä minnekkään ulkomaille:( Mut pidä sä hauskaa siä minne sä meet!<3 Kesät on vaan niin ihania kun saa kunnolla rentoutua eikä lomaa oo joku kaks viikkoo niinku jouluna:DD.... Mulla loppu jo kaikki kokeet (no kai mulla nyt loppu jos mulla ei oo ens viikolla koulua:pp) Mutta siis mulle kuuluu tosi hyvää kiitos kysymästä (; XD!!

  VastaaPoista
 16. ihana video! oon niin odottanu näitä! tee video missä vastailet tähän postaukseen tulleisiin kommentteihin!

  VastaaPoista
 17. Hei! Oon kattellu sun videoita jo aika kauan ja nyt sitten vihdoin muistin liittyä sun blogin lukiaksikin :)
  Mutta mulle kuuluu hyvää. Kokeet ohi koulussa :) Ihanaa! Pientä stressiä koulun kevätjuhla esityksen suhteen ja niin edelleen.
  Itse kävin just tossa olikohan viime viikonloppuna kattomassa sitä heurekan body world näyttelyä. Ne jotku näytti muovidilta mutta se johtu vaan siitä suoja jutusta tai mistä lie.
  Sääliks siel kyl kävi sitä raskaana olevaa äitiä joka kuoli ja sit niitä muita jotain vauvoja just ekalta raskaus kuukaudelta ja sillai :(
  Mutta oli ihan mielenkiintonen.

  VastaaPoista
 18. Oi ihana sofia! Oli kiva kuulla sun kuulumiset ja voikun lukiossa onkin pitkälle nuita kokeita..:( mulla on nyt kasiluokan vikat kokeet tehty ja seuraavalla viikolla on vaan kesäloman fiilistelyä ja semmosta rentoa koulussa! Kuulostaa kivalta toi sun kesätyö ja luulisi siellä olevan mukavaa :) oli kivaa kun tulit postailemaan!

  VastaaPoista
 19. Hiphei, mulle ainaki kuuluu tosi hyvää! Koulu loppuu viikon päästä ja sitten onkin jo selätetty amiksen 2.vuosi! Kesää innolla odottaen, enemmän innolla odottaen kesän loppumista kun täysikäisyys vihdoin tulee saavutettua heti kesäloman lopussa \o/

  VastaaPoista
 20. heippa. sä oot mun lemppari bloggaaja!! oot niin ihana, kaunis ja aurinkoinen. :) ihanaa ja lämmintä kesää sulle Sofia!

  VastaaPoista
 21. Ihana video ! Mukavaa että jaksoit tehdä videomatskuakin (:

  VastaaPoista
 22. Meilläkin on ollu kokeita tällä viemesellä viikolla ja sain kaseja. Yritän nostaa matikan ja liikunnan kasista ysiin. Ja jos onnistun niin ens vuonna ajattelin yrittää saada kaikki aineet kymppiin.

  VastaaPoista
 23. tää vuosi on kyl menny ihan sairaan nopeeta !! :D oon nyt kasilla ja iha ihmettelen et mite tää vuosi meni nii nopeeta mut viime vuosi tosi hitaasti :o hyvä video,ja kauniit hiukset sulla !

  VastaaPoista
 24. kääk voitko tehä jonku postauksen lukiosta? Ens vuonna ite menossa ja jännittää hurjasti!! :)

  VastaaPoista
 25. aaaa, nii fiilareis ku sulta tulee aina videoo :) oot ihana. btw onko suhun mahdollista tutustua jostaa, vai pidätkö lukiat ihan 'omassa arvossa' jos näin vois sanoa?

  VastaaPoista
 26. Juhuu vähä siistii, Kroatiaan!:) Se yks mun lempparipaikoista ja pääsen sinne myös tänä kesänä. Sulla tulee varmasti niin kivaa siellä!

  VastaaPoista
 27. mulle kuuluu hyvää ,mutta.Sofia rakas,ei sun tarvitse pyytää anteeks sitä jos näytät omasta mielestä järkyltä tässä videossa.Mun mielestä oot aina kaunis,hagrid tukan kanssa tai ilman ja niin edelleen.Kukaan ei oo koskaan täydellinen. :)eikä sen takia kellään oo varaa tulla haukkumaan esim sua.

  VastaaPoista
 28. anteeks tämmönen kysymys, mut seurusteleks jonkun kaa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä jonku anon sanoo seurustelee xd lmao

   Poista
  2. Mä näin sen pojan kanssa!

   Poista
  3. siis iik omg näitkö sä hänet jonkun pojan kanssa, sehän toki tarkottaa sitä että sofia seurustelee :----------------------------------------)

   Poista
 29. Ootko täyttänyt jo 17? :) Kun tuolla sivulla lukee vielä että 16-vuotias :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sä vähä niiku vastasit omaa kysymyksee :D eli niiku sanoit siel sivul lukee 16 eli Sofia on 16. Sil o synttärit joskus syksyl mun muistaakseni (:

   Poista
  2. Miks siellä sitte lukis 16-vuotias? Jos Sofia ois 17???? :D

   Sofia täytti vasta 16, ennenhä sofialla luki siellä "Pian"

   Poista
  3. Voin sanoo Sofian puolesta että on vielä 16 :)

   Poista
  4. No ei se kyllä VASTA täyttänyt 16 kun synttärit on 3.10 :D Mutta ihan miten vaan. Ihme vääntöö muutenkin jostai tämmösest asiast :D

   Poista
 30. maanantaina myös ruotsin koe:D,kesällä espanjaan kuukaudeks ja sellasta leikkikenttätoimintaa kesätyönä!
  samantapaisia suunnitelmii :D..
  ja nää videot on aina yhtä ihanii ku osaat olla niin aito oma ittes!! <3

  VastaaPoista
 31. Olit nii ihanan ystävällisen olonen tos lopussa ku kysyit kuulumisia :)! Oon menossa ihan kesäloman alussa Ruotsin risteilylle, nii tietäisiktö kivoja shoppailupaikkoja Tukholmassa, mieluiten sataman lähistöllä? Hyvää kesää sullekkin<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sori ku vastaan sofian puolesta mutta kannattaa mennä Sergelin torille. Torin vieressä on Galleria niminen kauppakeskus ja Åhlens yms. Sergelin torin vierestä lähtee myös Drodningsgatan ja sen varrella on kaikkia pikkuputiikkeja. Drodnindsgatan vie myös vanhaan kaupunkiin missä myöski on kaikkia pikkukauppoja :) Kivaa reissua sinulle ! :)

   Poista
  2. hyvä kun joku vastast mun puolesta, sillä en olis itse tiennyt!:D

   Poista
  3. Kiitos paljon anonyymi :D! Tota galleriaa oonki miettiny ja jos satut tietämää mitä kauppija sieltä löytys?(: Esim. Onks totta et siel olis top shop, kuulin tällasta nimittäin?

   Poista
 32. Kiva nähdä pitkästä aikaa sun höpöttely-video :)
  Itselleni kuuluu hyvää, olen lähtemässä Espanjaan heti kesäkuun ensimmäisellä viikolla (;
  Oot ihana bloggari ja onnea kokeisiin! <3

  VastaaPoista
 33. jos sä haluut/jaksat/ehdit tehdä taas ekasta kesälomapäivästä sofia's dayn niin tekisitkö? :) olis super kiva juttu! mut en haluu mitenkään painostaa tää on vaan ehdotus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voin mie yrittää tehä!:)

   Poista
  2. joooo se viime vuoden oli kans kiva :) ihan hullun nopee menny koko vuosi...

   Poista
 34. oot aivan upea persoona :)! ihania videoita aina :) mutta mun peruskoulu taipaleeni loppuu viikon päästä ja vähän jännittää siirtyä lukioon ja hyvästellä oma luokka :( mutta onko sulla pitkä vai lyhyt matikka? oot varmaan vartannut tohon aika monta kertaa, mut jos viitsisit vielä kerran vastata niin ois kiva!:) mut hyvää kesää sulle Sofia!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiiitos!:) lukio on tosi upeeta, ja sieltä saa varmasti paljon uusia kavereita :)
   mulla on lyhyt matikka :)

   Poista
 35. Oot niin kaunis ja sun videoita on niin ihana kattoo, oon koukussa sun videoihin :D jatka samaan malliin!

  Mulle kuuluu hyvää! Kesällä meen ruotsiin ja äidin luo Tampereelle.
  Hyvää kesää :)!

  VastaaPoista
 36. Hihii ootpa ilonen ja ystävällinen tossa videolla!:) Välillä on saanu vähän väärää kuvaa susta, ettei sulla esimerkiksi kiinnoistais ollenkaan sun lukijat mutta nyt ainaki mielipide muuttu. Oot ihanan positiivinen!! :D

  Hyvää kuuluu, lukion eka vuosi kohta päätöksessä ja kesälomaa oon oottanu enemmän ku mitään. Enää onneks viikko ja seki menee nopsaa ku on koeviikko ja vain yks koe tiistaina jälellä. Tosi nopee meni vuosi :)

  VastaaPoista
 37. oi kuinka nyt tajus et mul on ollu jotenki ikävä näit tälläsii videoita ja tota hymyilevää sua(en tarkota ettetkö hymyilis muutenki mut siis ku et oo tehny just tälläsii videoita lähiaikoina :D), ja kuinka hyvälle tuulelle näistä tulee! mut ihanaa kesän alkuu sulle sofia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos!:) hyvää kesää sullekkin! <3

   Poista
 38. Ärsyttää noi sun 'PSYH' äännähdykset, mitä teet usein D: Tai siis noi 'hällä väliä' tyyliset äännähdykset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OMG ! Ootkos koskaa kuullu et sun ei tartte kattoo näit videoit jos ärsyttää :) Että kivaa kesää sullekki ;)

   Poista
  2. Hei c'moon oikeesti !:D ei kukaan jaksa valittaa noin pienestä xD ja muutenki.. Herätys

   Poista
  3. tossa Kefeloun kommentissa ei ollu mitään minkä takia pitäs muiden ruveta kitiseen. Et hei c'moon oikeesti anonyymit jos jotakin ärsyttää joku niin sen saa ihan asiallisesti sanoa koska sofia voi yrittää sitten puuttua ihmisiä ärsyttäviin epäkohtiin. Ja jos joku asia vähän häiritsee nii tulee heti ei tarvi kattoo näitä???? Siis ihan oikeesti herätkää. Jos vedätte jumppapallot perseeseen sofian puolesta tämmösseiden kommenttien takia nii älkää lukeko näitä kommentteja;)))) ja omg jos ei oo fiksuu sanottavaa niin jättäkää kommentoimatta. Että kivaa kesää teillekki;)))))))))

   Poista
 39. Oii ihanaa, ootinki höpöttelyvideoo! :)
  Mulle kuuluu hyvää, ootan tosi paljon kesää C: Pelottaa kyl vähän mennä syksyllä ysille ku mun pitäis sillo jo alkaa miettii minne meen ysin jälkeen ;_;
  Mut hyvää kesää sulle Sofia! :D

  VastaaPoista
 40. Oii ihanaa ootinki höpöttelyvideoo! :)
  Mulle kuuluu hyvää, ootan kesälomaa tosi paljon ku mennään perheen kanssa Turkkiin toista kertaa C:
  Hyvää kesää sulle Sofia!:D <3

  VastaaPoista
 41. Ihana video!! mulla loppuu kohta ysi ja sit tähtään lukioon.. Jännittää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :) ja tsemppiä hirmusesti, ei kannata jänskätä sitä turhaan! :)

   Poista
 42. Olit hei kattomassa meiän koululla sitä meiän musikaalia Viva La Vidaa niin mitä tykkäsit siitä? :D ja sulla on aina ihania videoita ja oot niin ilonen aina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se oli aivan loistava! :) kaikki laulo ja soitti tosi hyvin, sekä se eteni hienosti!
   kiitos!:)

   Poista
 43. Tuliko sulla automaattisesti tähän blogiin toi liity lukijaks ku mä tein blogin eikä mulla tullu? Pitääkö lukijalla olla Google-käyttäjä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eei :) kävin lisäämässä sen ulkoasu > gadgetit ja sieltä :) pitää mun mielestä`? korjatkaa joku jos oon väärässä

   Poista
 44. Voisitko tehdä kysymyspostauksen? :)

  VastaaPoista
 45. teetkö toukokuun suosikkeja? kun kuukauden suosikkeja ei pitkään aikaan oo tullu :3

  VastaaPoista
 46. Ärsyttää sun suun maiskuttelu videolla. Sust tulee jotenkin tosi teinimäinen olo sen takia. Tsemppiä vikoihin kokeisiin!

  VastaaPoista
 47. Voi ei nyt jäi harmittaa iha sikana ku meijän koulun ysit on tulos torstaina heurekaa ! Oisin nii halunnu nähä sut ! :) mutta hyvää kesää sulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no höh :( hyvääää kesää sullekkin! :)

   Poista
 48. Äh miten joku voi olla noin ärsyttävä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kato peilii toista sit sama kysymys. sofia on ihana, jos et tykkää mee pois sen blogista ja eti parempii luettavaks, vielä parempi ala ite bloggaamaa ja tekemää parempii videoit ku sofia, aika haastavaa eikö? ;) pidä vaan se suusi kiinni ku et asioista mitään tiiä.

   Poista
  2. Toinen anonyymi kaikki ei pidä kaikista harmi. Jos tulee vartavasten jonkun blogiin kertomaan kuinka ärsyttävä toinen on niin jätetään se omaan arvoonsa. Ja jos sanoo että sofia on ärsyttävä niin se ei tarkota et pitää ite bloggaamaan ja tehä parempia videoitaXDXDXDXDXD pidä vaan se suusi kiinni kun et asiosta mitään tiiä<miten tää liitty vittu mihinkään??XDXDXD kai nyt jokanen mielipiteensä tietää ja osaa sanoo.

   Poista
 49. Tosi ihana video! :) Mulla ei ole mitään erikoisia suunnitelmia. Toivoisin TODELLA paljon jotain esittelyvideota. Ihan sama mitä esittelet, kunhan esitteet jotain.

  VastaaPoista
 50. kiva blogi!(-:
  http://neeaerika.blogspot.com

  VastaaPoista
 51. Olit jotenki ihanan pirtee tässä videossa! :)<3 ihanaa kesää sullekkin sinne ^_^

  VastaaPoista
 52. ihanaa pitkästä aikaa videota ! :)
  hyvää kesää sulle sofia ♥

  VastaaPoista
 53. Hehe päätimpä ny kertoa mun kuulumisia ku ei parempaakaan tekemistä oo :D No ensinnäkin jesh peruskoulun viimesetki kokeet on ohi ja sain viimesenkin kasin nostettua ysiksi :) Eli siis laulamalla Don't you worry childia musatunnilla mikkiin onnistuu numeron kohotus! Sain kesätöitä lähihoitajana ja pääsen kesällä viikoksi perheen ja ystävien kanssa Kreikkaan. Kaikki on oikeestaan tosi hyvin :) Huomaan kunnon ja lihasten kasvaneen kuntosaliharjottelun myötä. Wuhuu! Ainut 'ei niin kiva asia' on yhen kaveriporukan kanssa tapahtuneet väärinkäsitykset ja siitä seurannu välien viilennys... ehkä sekin vielä saadaan selvitettyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva kun kerroit!:) toivottavasti saatte välinne selviteltyä!
   hyväää kesää!

   Poista
 54. Sie niin seurustelet jonku kanssa! I know it! Kerrohan ihmeessä? ;)

  VastaaPoista
 55. toosi kiva video c: mulle kuuluu ihan hyvää ja kesälomalla oli tarkotuksena mennä kaverinkaa ruotsiin mutkun siel on noi mellakat nii taidetaa keksiä jotain kivaa täällä kotosuomessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. menkää vaikka tallinnaan?:>

   Poista
  2. Mitä väliä että tukholmassa on mellakkat on ruotsi silti turvallisempi maa kuin monet maat.(yksi maapallon turvallisimpia maita) husby,tensta ja rinkeby ovat tukholmalaisia lähiöitä eli niit voi verrata vaikka helsingin kontulaan esim. Tuskin sinne menisitte;) Tukholma on niin ihana kaupunki että ainakin must olis tosi typerää jättää reissu tekemät tollasen pikku jutun takii:)

   Poista
 56. Itel vähän kiireisempi kesä :) Itä-suomeen serkuille ainakin viikoks, serkun ylioppilas juhlat, Rippileiri, konfirmaatio, Kuukauden asuntoautoreissu eurooppaan ja sitten 2 viikkoo töitä :D ei nää paljon kavereita. Ja näin sut muuten vappuna kävelevän siit kävely kadult sen entisen kirjaston ohi, ja lenkkeilytitte koirii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ompa paljon kaikkea, ja kuulostaa ihan mahtavalta toi eurooppareissu! :) Pidä hyvä reissu!

   Poista
 57. Kiva kuulla että sua kiinnostaa lukijoidenkin kuulumiset ja että luet kaikkien kommentit :)

  Mulle kuuluu ihan hyvää. Oon ollu kesälomalla jo viikon, 2 viikkoa vielä. Valmistun nyt keväällä eli perjantaina pitäis astua lavalle hakemaan todistus :s kyllä se menee nopeesti, kohta säki oot jo ylioppilas! :D ja 10 päivä alkaa työt omalla alallani. Jännittää tosi paljon. Työn pituudesta en vielä tiedä tarkalleen mutta työsopimus kirjoitettiin ainakin sinne lokakuuhun asti :) sitten on myös kaikkee jännää alkamassa eli oma elämä > muutto, työt, oman kodin sisustaminen, ehkä koira sit keväällä ja ehkä myös ajokortti. On tää jännää, ihanaa, pelottavaa ja stressaavaa aikaa :D pääasiassa hyvällä tavalla kuitenkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. totta kai! :)
   vautsi, sulla on kyllä kaikenlaista meneillään! tsemmpiä hirmusesti :> !

   Poista
 58. Olit ennen herttanen, kaunis ja mukava pikkutyttö, nyt susta on tullut "muka-aikuinen pikkuhoro", ärsyttävää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ota huomioon että alotin tän blogin liki kolme vuotta sitten, eli olin 14-v. Ihminen muuttuu aika paljon kolmessa vuodessa, ja oon nyt lukiossa, siirtymässä kakkoselle niin se olis tosi huolesuttavaa jos vaikuttaisin vielä pikkutytöltä :)
   mutta vaikka oon muuttunut, musta ei todellakaan oo tullut "muka-aikuista pikkuhoroa" tuskin sä edes tiedät mitä se tarkoittaa.

   Poista
  2. Sori nyt vaan Sofia, mutta ei 16-vuotiaan missään nimessä tarvitse näyttää läheskään aikuiselta.
   Ja tollaset "tuskin sä edes tiedät mitä se tarkoittaa" kommentit aiheuttaa niin suurta myötähäpeää että huh.
   Opettele ottamaan kritiikkiä vastaan, hävettää sun puolesta.

   Poista
  3. Sofia voi ei, älä viljele tota "tuskin sä edes tieät mitä se tarkoittaa" voi ei.. :D oot nolo :(

   Poista
  4. hyi vittu mikä ämmä :DDDD

   Poista
  5. no mutta hei, jos joku pystyy väittämään mua huoraks, niin tämä tuskin tietää mitä se tarkoittaa?:D ihan oikeesti.
   eikä todellakaan ole kritiikkiä sanoa toista "muka-aikuismainen-horo" :) just to let you guys know

   Poista
  6. Täyttä asiaa Sofia! ^

   Poista
  7. Sofia voisit ehkä itsekin opetella asioiden käsitteet, horo ei tarkoita pelkästään maksullista naista.
   Joten ei paljo varaa vittuilla..

   Poista
  8. Hyvä Sofia! Aika säälittävää tulla haukkuu ja arvostelee ihmistä, jos ei edes tunne tätä. Älä välitä Sofia, sä oot ihana, ja sun blogi on kans! (:

   Poista
 59. Hei Sofia!!! Oot tosi nätti ja sulla on ihanat hiukset :)Mulle kuuluu hyvää ja on ihan mieletön fiilis kun kesäloma alkaa ihan just. Mun kesä kuluu suurimmaksiosin futiksen parissa ja aion käydä paljon rannalla. Tullaan perheen kaa käymään siellä hämeenlinnassa jossain vaihees kesää:) Hyvää kesää sulle!

  VastaaPoista
 60. Sori outo kysymys, mutta kun tulee niitä näppylöitä _sinne_, nii miten kauan kestää, että ne lähtee pois ja onko jotain keinoa miten ne lähtis pois?

  VastaaPoista
 61. Ihana video! Mulle tulee aina nii hyvä ja ilonen mieli kun katon näit sun videoit! <3 oot niin kauniskin ja sul on ihanat hiukset <3
  Voitko tehdä joskus "mym morning" videoo? (:

  VastaaPoista
 62. Heippa sofia! Tosi kiva video niinkun sun kaikki muutkin videot. Mutta mulla oli siis muutakin asiaa, se ei liity tähän videoon mitenkään mutta kysyn silti :D Eli siis kun kevätjuhlat on tulossa niin mulla on valkoinen mekko ja tosi vaaleenpunaset kengät ja neuletakki niin minkä värisen meikin siihen voisi tehdä? Ois kiva jos vastaisit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. suosisin semmosta luonnollista ja vaaleeta, ei mitään liian tummaa silmämeikkiä ainakaan :>

   Poista
 63. kiva ku tuli pitkästä aikaa videota! mulle kuuluu aika hyvää, kesäsuunnitelmia ei kauheesti oo paitsi ripari. se vähä jännittää mua ku en tunne sielt kunnolla ketään mut kaipa se ihan hyvin menee :D ja sit auringonottoo ja kavereiden kanssa hengaamista, sit alkaaki vika yläkouluvuos! :) ota paljon kuvia sitte kroatiasta!!

  VastaaPoista
 64. oho sun kasvot näyttää ihan hirveen pyöreiltä:O

  VastaaPoista
 65. Oot tosi nätti ja kiva sekä tosi ihana video! <3

  VastaaPoista
 66. Iha hyvää kuuluu ja meillä on myös koeviikko vielä meneillään ja sulla oli näköjää sama psykan kurssi ko mulla, mulla se koe oli jo ja en tiiä mite oikei meni mutta tsempit sulle kokeeseen! asiaa on paljon!! Torstaina koeviikko onneksi loppuu :)Sitte pääseeki lomille (tulee tarpeeseen :D). Kesällä tiedossa 3viikon matka Italiaan ja kavereiden kanssaki pitäs hengata niin paljo ko kerkee :)

  VastaaPoista
 67. Ite lähen italiaa ja oon iha innoissani!:) hyvää kesää sulle ja oot ihan huippukaunis kadehdin sun hiuksii<3 :*

  VastaaPoista
 68. Hei tuli mieleen, voisitko vaihtaa ton yläbannerin (mikälie) näin kesän kunniaksi? =) Ja mulle kuuluu ihan hyvää =D

  VastaaPoista
 69. Onko sulla sofia poikaystävää?

  VastaaPoista
 70. Katoks sun sähköpostei nykyää? :)

  VastaaPoista
 71. miten kestät noita ärsyttävii kommentteja?mulla menis ainakin heti hermo:DD

  VastaaPoista
 72. Ihana video! <3 Mulla ei oo kesäksi hirveesti suunnitelmia, enimmäkseen päivä kerrallaan mennään :) Mut Himokselle meen viikoksi ja sit Tuuriin :D Sit on kesätyöt ja ripari ja sit tietty mökillä oon, olis kyllä kiva mennä Hesassakin käymään mut kattoo nyt mitä keksin :D Hyvää kesää,oot ihana! <3:)

  VastaaPoista
 73. Onks sun iskäs töissä tai jotai Hämeenlinnassa siellä tykistömuseossa?
  Kävin siellä tänään luokkaretkellä ja siellä olevalla miehellä oli sama sukunimi kuin sinulla :D

  VastaaPoista
 74. Sofia seurustelee!:)
  Näin se muutama pv sit kaupungilla jonkun pojan kaa, se oli n. Saman ikänen kun sofia. Sil oli ruskeet hiukset yms. Ootte söpö pari!^.^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D en mä seurustele yhä edelleen! se että kävelen pojan kanssa kaupungilla, ei tarkoita että seurustelisin ;)

   Poista
  2. Ei niin, mut te halailitte ja pussailitte. Ja kuulin kun sanoitte vaan toisilleni jtn "rakas". Et joo, älä ny väitä vastaa :D Kyttäsin sua kokoajan siinä vieressä.

   Poista
  3. hei please oikeesti, inhottaa sanoa ihmisiä säälittäväks mutta nyt tekis mieli sanoa.

   Poista
  4. En oo toi ano tos ylempänä, mut ei sulla sofia oo oikeutta haukkua ketään..

   Poista
  5. Mutta muilla on oikeus keksiä perättömiä juoruja musta?:)

   Poista
  6. kellää ei oo oikeutta keksii sofiasta juoruja ! ja mitä väliä jos sofia kävelee kaupungilla pojan kanssa ei aina merkkaa että seurustelisi. ota sinä ykkös ano asioista selvää ennen kuin tulet pätemään tänne. sofia tietää asioistaan enemmän kuin sinä! t.kolmas ano

   Poista
  7. iha vitu säälittävää keksiä tommosia perättömiä juttuja oikeesti :DD eikö oo muuta elämää? ok no ei kaikilla oo ei sille voi mitää :))
   mutta miten sitte anonyymeillä ON oikeus haukkua sofiaa mut sofia ku vähän haukkuu jotain nii heti sanotaan että ei oo oikeutta? vaikak sofia pitää blogia ja blogiin tulee kuraa niin ei sitä voi sen piikkiin laittaa :D sofia saa sanoo iha samalla tavalla takas ku te vitun nolot anonyymiut :DD ja kyllä oon itekki anonyymi mutta ei kävis mielessänikää tulla keksimään perättömiä juttuja ja tulla haukkumaan sofiaa:DD

   Poista
  8. Kyllä mä sen näin!

   Poista
  9. Voi helvetti ano, aika säälittävää :D

   Poista
 75. Ihan ekana haluun kiittää tästä ihanasta blogista! Tsekkaan aina kun käyn koneella, et onks jotain uutta:) Toisena kerron kesälomasta. Tää tyttö lähtee vallottamaan Lontoota ja ottaa iisisti, koska kesätöihin en päässy. Kolmantena, HYVÄÄ KESÄLOMAA SULLE!:)

  VastaaPoista
 76. Mäkin ajattelin kertoo mun kesä suunnitelmia: mä meen festareille kattoo mun lempibändiä<3 ja sit oon kamujen kaa mul ei viel oo kauheesti muita suunnitelmia. Mut sulla on ihana blogi, jatka samaan malliin :)

  VastaaPoista
 77. Sofia älä väitä ettet ois kaunis tolla videolla, oot aina niin täydellinen, välität lukijoistas, hölötät videoissa ihanasti, sul on ihana hymy ja voisin kattoa pelkkää sun höpötystä putkeen koko pitkän päivän :)<3 HYVÄÄ KESÄÄ!

  VastaaPoista
 78. moi! mä meen perheen kaa viikoks kiertä suomee asuntoautolla + käyn sukulaisil kans! sit meeb kamuille yöks ja sillee! PIDÄN HAUSKAA ? UIN JA SAUNON SAIRAASTI:) KÄyn MYÖS LINTSIL TAI SÄRKKIKSES !:)!

  HYVÄÄ KESÄÄ

  VastaaPoista
 79. Sofia, tää oli ennen yks mun lempiblogeista! Nyt sun postaustahti on laskenut, hyvä jos kerran viikossa laitat tänne jotain... I know, tää on sun blogi, sä päätät milloin postaat, sulla on kiire koulujuttujen kanssa, jne. jne. Syitä on miljoonia. Mutta muista, että meidät lukijatkin on pidettävä tyytyväisinä. Sä teet tätä meille. Nimim. Pystyt parempaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin on, mä tiedän sen kyllä :) kesälomalla tulee onneks enemmän postauksia :)

   Poista
 80. Sofia sie oot kyl maailman ärsyttävin ja vittumaisin ihmisen kenet tiedän :D

  VastaaPoista
 81. Nykyään tsekkaan suunnilleen viikon välein onko sulta tullu uutta postausta, mutta silloinkin joutuu joskus pettymään. On ihan ymmärrettävää jos on kauheesti kouluhommia, niin ei ehdi panostaa blogiin, mutta jos siitä voisi vaikka täälläkin kertoa? Olisi kiva, että kirjoittelisit edes sellaisia lyhyempiä tekstejä ja kerrot mitä on meneillään, kun sitten niin, että teet postauksen kerran puoleentoista viikkoon ja pahoittelet pitkää postaustaukoa. Ennen oli kiva tulla lukemaan blogiasi, koska postailit usein ja arkipäiväisistä asioista. Ei kaikissa postauksissa tarvitte olla mitään "teemaa". Oot Sofia kaikesta huolimatta tosi mukavan oloinen tyttö ja älä vaan lopeta bloggaamista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen mä kertonut aina jos on koeviikkoa tulossa tai muita kiireitä :) yritän kyllä kirjotella mahdollisimman usein!

   Poista
 82. Oon kuullut puhuttavan susta melko paljon, kun samassa koulussa ollaan ja ikävä kyllä enemmän sitä huonoa kuin hyvää.
  Vaikutat kyllä melko huomiohuoralta, aina ohi kävellessäsi katselet muita nenänvartta pitkin, mikä kyllä kertoo jo aika paljon.
  Kuulin vasta äskettäin, että pidät blogia ja pakko myöntää että koulukäyttäytymisen ja blogin välillä susta on helppo tehdä ns. profiili, koska luettuani sun kommentteja täällä, huomasin että vastaat tosi ilkeästi, negatiivisesti ym niihin.
  Luulet siis varmaan olevasi kovasti muita parempi, kauniimpi ja fiksumpi?
  Ikävä tiputtaa maanpinnalle mutta et varmasti ole yhtään sen parempi, mitä luuletkaan..
  Herää, opettele käyttäytymään kuin sun ikäisten kuuluu ja lopeta tuo huomiohuoraus... Hävettää sun puolesta ja harmittaa toisaalta se kuinka paljon paskaa susta oikeasti puhutaan....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hmh, olin tosi innoissani näistä kaikista kommenteista kun ihmiset on kertonut kuulumisiansa niinkun pyysin ja muita kivoja kommentteja, ja sit tulee vastaan tää.. en ota tästä mitenkään itseeni, sillä mulla on semmonen asenne, että ihminen joka on valmis tekemään johtopäätöksiä vaan sen perusteella mitä kuulee, eikä tunne sitä ihmistä, on kovin hyväuskonen ja ennakkoluulonen.. on vaikea ottaa semmosia kovin tosissaan. Harmittaa, että sulla on tommonen kuva, sillä mä en IKINÄ kato ihmisiä ylimielisesti, ainakaan tarkotuksella, en ikinä.
   Toivoisin että tulisit juttelemaan mulle ihan henk.kohtasesti, niin saisit kunnolla kuvan minkälainen mä olen :) Ja tosi surulliseks mut tekee toi, että "luulet siis varmaan olevasi kovasti muita parempi, kauniimpi ja fiksumpi?" Mitenniin? Miten musta saa semmosen kuvan? En kyllä ymmärrä.
   Mutta loppujen lopuks on kaikkein tärkeintä, että mä itse tiedän millanen todella olen :)

   Poista
  2. En tiedä mitä tää ylempi ano meinas, mutta kyllä susta vähän hehkuu sellanen .. no ylimielinen olo ja näiden kommenttien perusteella kyllä huomaa et haluat olla muita parempi kun sä saat kyllä haukkua muita kuinka paljon lystäät mutta kun joku vähänkään kritisoi sua niin ei helvetti mikä paskamyrsky

   Poista
  3. Jep yhdyn tohon alempaan anonyymiin :-) Oon ollu jo reilu vuoden sitä mieltä että sofialla on kustapäässä niin paljon et rupee jo valumaan. Kun luki noita kommentteja missä muut on ihan innoissaan kertonu kuulumisia, tyyppi vastaa niinku ois syöpä perseessä '' pitäkää hauskaa :> '' tai sit ei ollenkaan :-DD

   Poista
 83. Tee Sofias day tekijän lento matkasta sinne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, et oo tainnu koskaan olla lentokoneessa? :D

   Poista
 84. Mulle kuuluu ihan hyvää. Kesällä meen äidille 3 viikoksi ja aijon myös uida ja syödä varsinkin mansikoita paljon. Tietenkin oottelen ja kattelen sun tulevia videoita ja postauksia.

  Todella todella todella hyvää kesää sinulle ja hyvää matkaa sinne kroatiaan. Pidä hauskaa ja rentoudu (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. okeii!:) mansikat on ihan parhaita!
   samoin sulle! ja varmasti rentoudun! :)

   Poista
 85. Mekin ollaan menos torstaina Heurekaan!!

  VastaaPoista
 86. Hei mitäs jos tekisit "10 parasta kommenttii" videon? :)

  VastaaPoista
 87. oot kaunis!!

  sofiasanni.blogspot.com

  VastaaPoista
 88. No mulle kuuluu ainakin hyvää ! (: Taisin nähä sut muuten täs joskus tuol kaupungis ? Jaja rakastan sun hiuksia ! Ja joo olis kiva jos tekisit joskus tommosen "10 parasta kommenttia" videon niiku joku tossa jo mainitsikin (:

  VastaaPoista
 89. Voisitko tehä ruokapäiväkirja-postauksen et kirjaisit jonku viikon aikana kaiken mitä oot syöny? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikse oo yksityisyys asia ?????? ite en ainakaa tekis ...

   Poista
  2. Voi nyt jumalauta Janette Nattari pakkoko sun on jokasen kommentoijan sanomisiin noteerata jotenkin.

   Poista
  3. laitoin ton postaus ehdotuksen ihan vaa et sais kaikki hyvii mm.välipalavinkkei ja tämmösii ku yhestä blogista bongasin...

   Poista
 90. No mulle kuuluu ainaki iha hyvää ! Mut tosiaan olis kiva jos tekisit tollasen 10 parasta kommenttii videon niinku tuos joku jo pyysikin (: Mut tällästä viel kysyisin, et onks tuo kamera mitä käytät, siis toi nikon d3100 hyvä kamera ? (:

  VastaaPoista
 91. Mä oon kesällä menos tallinnaan ja kun muistin sun käyneen siel niin missä paikois kannattaa käydä? Siis ostoskeskuksii tms?

  VastaaPoista
 92. Nyt on pakko tulla kommentoimaan, siitä asiasta että.miks.et.ole postannut moneen päivään ? :o tästä sun blogista suoraan sanottuna on tullut todella tylsä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei oo sofia ainoo joka ei oo postaillu et melkee kukaan jonka blogia luen on pitänyt ainakin 4-5 päivää silleen ettei mitään näy

   Poista
 93. Haha nyt et voi käyttää koulukiireitä tekosyynä siihen miks et oo postannu!!:D KESÄLOMAAA<3

  VastaaPoista
 94. Haha kerrankin saadaan nähdä tän blogin todellinen suosio, kun lukijat gadget lähti pois - kaikki joskus vain huvikseen lukijaksi rekisteröityneet, monilla eri tunnuksilla lukijat ja aikoja sitten blogin seuraamisen lopettaneet lähtevät listoilta pois ja huomataan että eipä tämä paska blogi sen suositumpi oikeasti ole kuin muutkaan massateiniblogit.

  Veikkaisin että ei tämä blogi kauaa enää pystyssä pysy ja hyvä näin.
  Lukijoiden vuoksihan Sofia tätä blogia kertoi pitävänsä... Voi olla kova paikka tälle diivalle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. SINI HAISTA PASKA ! ET ITE VARMAA OSAA PAREMPAA BLOGIA TEHDÄ ?

   Poista
 95. Oi tykkään tästä blogista ihan hirveesti! (: Mukavaa, että on vaihteeksi bloggari joka kysyy myös lukijoiden kuulumisia (: Olispas ihanaa päästä Kroatiaan, ota paljon kuvia, niin mekin saamme tunnelmasta kiinnni! Itse esiinnyn kesäteatterissa kesällä, ja siinä meneekin aika paljon aikaa, ja tottakai käyn isovanhemmilla. Hyvää kesää sinullekkin (;

  VastaaPoista
 96. Oi tykkään tästä blogista ihan hirveesti! (: Mukavaa, että on vaihteeksi bloggari joka kysyy myös lukijoiden kuulumisia (: Olispas ihanaa päästä Kroatiaan, ota paljon kuvia, niin mekin saamme tunnelmasta kiinnni! Itse esiinnyn kesäteatterissa kesällä, ja siinä meneekin aika paljon aikaa, ja tottakai käyn isovanhemmilla. Hyvää kesää sinullekkin (;

  VastaaPoista
 97. Ha, sinne meni sun 5000 "lukijaa" :D

  VastaaPoista
 98. Mikä vittu teitä oikeuttaa tulla haukkumaan sofiaa ? En teinä tulis huutelemaan vaa menisin kattoo peilii, oikeesti bitches please ? Luuletteko tosissaa et teil on jotai vitun oikeutta tulla jauhamaa paskaa sofiasta ? Teil on selvästi elämä hukassa ja pahastVittu jos teil on jotai henkisii ongelmii nii hankkikaa apuu saatana älkää purkako sitä vittuiluna ja paskan jauhantana Sofian blogii. Kasvakaa oikeesti jos teil ei oo muuta elämää ku jauhaa paskaa, ni vitun tylsä elämä teil tulos . Teil on näköjää hiekkaa pillussa ku ette ymmärrä. Get a life and grow up ! Sori oli pakko tulla kirjottaa, mut en itekkää enää jaksa et noi anot vittuilee sulle kokoaja ! Niil on vaa niii elämä hukas. Mut voimii sulle Sofia jaksele, vaik tiiänki ettet näit ota ittees tai mitää mut ei tollast kukaa ikuisuutta jaksa, oot ihana bloggaaja <3 ps. Miten jaksatte käyttää aikaanne tollasee paskaa ? Kasvakaa eka ja tulkaa sitte huutelee ja viel omal käyttäjäl :) iha näi vinkkinä vaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etpäs itekkään mitään kauheen kypsää kuvaa itestäs antanu, jos ilmasisit mielipitees hieman rakentavammin ja ilman ylenpalttista kiroilua nii joku saattais ottaa sut vaikka tosissaan. Mutta joo, ihan pointti hyvä

   Sofia, olet hirmu herttanen ja oikein hehkut positiivisuutta ympärilles. Arkitouhujasi on hurjan kiva seurata, jatka samaan malliin. :)

   Poista
 99. tykkään sun blogista tosipaljonnn, mut tost ihme heureka jutusta et seoli oikeesti pettymys ... siel ei ollu melkei mitäään aitoo :dd kaikki verisuonet ja maksat ja luut ja KAIKKI oli lankaa :D:D:DDDD

  VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla