maanantai 20. toukokuuta 2013

Moikkaa,

Viikonloppuna tuli pari semmosta kommenttia minkä takia tekis mieli olla postaamatta vielä toiseen viikkoon, mutta tiesin että siellä on niitä järkeviäkin ja kärsivällisiä lukijoita, jotka jaksaa odottaa postauksia, lisäks mun tekee nyt hirveesti mieli kirjotella, niin raapustetaas jotakin :) (En siis tee tätä postausta vaan kun on pakko, vaan koska MINÄ haluan:)

Viime viikko meni aikas hujauksessa :) Piti kaivaa ihan kalenteri esiin, kun en muista mitä kaikkea tapahtu. Maanantaina mentiin meijän nuvaporukan kanssa syömään Fresnoon kaupungin kustannuksella :) Sai kyllä masun hyvin täyteen hyvällä ruaalla ja sieltä oli hyvä jatkaa ostaan hiusväri Citymarketista. Värjäsin vaan tyvikasvun poiss.
Tiistaina tuli soittoa kivasta yhteistyöjuttusesta mistä tulee lisää sitten kesän alussa :)
Keskiviikkona oli mun nimpppariit :) Eipä oikein muuta tapahtunut keskiviikkona, eikä torstainakaan :) Perjantaina minä ja Janica pidettiin aamunavaus homoavioliitoista ja siitä pidettiin kovasti! Samaisena päivänä oli myös iskon päättärit missä saatiin todistukset. Meillä Hämeenlinnassa isko (isoskoulutus) kestää 2 vuotta, mutta tuntu että toi aika meni ihan hujaukessa. Tänä kesänä en mee millekkään rippileirille, mutta ensi kesänä sitten :) Viikonloppuna kattelin pelejä ja lauantaina oli Eeron syntttärit ja vieteltiin niitä sitten siinä :)
Vähän harmittaa leijonien neljäs sija (sehän on ns."huonoin"), mutta hienosti tsemppasivat kyllä koko MM-kisat!:) Saa olla enemmän ylpeä kuin pettynyt!

Tällä viikolla alkaa sitten koeviikko, keskiviikkona on Ruotsin tukikurssin koe, torstaina uskonnon koe (mistä tosin ei ole koetta:D) ja perjantaina ensimmäinen ns. tärkeä koe, eli historia. Maanantaina jatketaan Ruotsin kokeella (PANIIKKI!) ja tiistaina on vielä psykan koe. Keskiviikkona pitää korvata yks liikkajuttu ja torstaina mennäänki Heurekaan kattomaan sitä Body world -näyttelyä, missä on oikeita ruumiita! Onko kukaan käynyt siellä? Jos on, niin oliko mielenkiintonen? :)

Oon otellut viime aikoina joitakin satunnaisia kuvia, niin laitetaas niitä tähän :)


81 kommenttia:

  1. Kävin sielä body world- näyttelyssä ja oli kyllä aika uskomaton!!! Samalla tuli kyllä tosi surulliseks ku miettii niitä henkilöitä ja asioita mitä siellä oli... Ymmärrät sitte ku oot käyny (en paljasta) mut oli kyllä aika uskomatonta et miten ne on tehty ja säilyny! Osa oli kyllä aika kuvottavia,mut osaa jäi oikee miettimää että minkälainen toi ihminen on ollu ja kun siellä oli esim joku laajentuma ja normaali ni kyllä siinä ymmärs että miten vakavaa se sellanen on!! Myös tuli aika selväksi sielä, että päihteiden käyttö ei oo hirveen viisasta... Iha vaa vinkkinä ni kannattaa lukea ne kaikki tekstit mitä siinä on ni saa enemmän titoa et mikä se on ja minkälaisia seurauksia ja miten voi välttää... Ja myös kannattaa tutkia aika tarkkaan niitä yksityiskohtia koska sieltä paljastuu uskomattomia asioita! Esim luun surkastuminen on aika uskomaton juttu!!! SILMÄ TARKKANA SOFIA!

    VastaaPoista
  2. ihana postaus taas♥ oot niin energinen ja kaunis! Sun blogis on aivan mahtava ja aito!

    VastaaPoista
  3. oi ihanaa että postasit oon oottanu tätä innolla :) onnea koeviikkoon! =)

    VastaaPoista
  4. Kiva postaus! :) ja mä oon käyny Heurekassa kattomassa sen näyttelyn ja olihan se ihan okei :D

    VastaaPoista
  5. ymmärrän sun kiirees toodella hyvin.taino kiirees ja kiires mut itellä ainaki on aina kiire.nytkin ois kiire:D

    VastaaPoista
  6. Kiva postaus :) Harmi kun jotkut jaksaa aina laittaa niitä negatiivisiakin kommentteja tänne :/ Mut niistä nyt ei kannatakkaan välittää ;)

    VastaaPoista
  7. Me ollaan luokan kaa kans menossa tuonne Body worldiin ens viikolla, peruskoulun vikalle luokkaretkelle (: joo sama täällä et kyl otti ne viime postauksen kommentit päähän, ihmiset ei vaan ymmärrä..

    VastaaPoista
  8. oon käyny ! oli toisaalta mielenkiintonen mutta oikeestaan aika kauhee kun rupes ajatteleen että ne on oikeesti ruumiita :d ja oli ne aika pelottavan näkösii muutenki XD

    VastaaPoista
  9. Heippa,
    mä oon käyny siellä body worldissa! Se oli erittäin mielenkiintoinen, plussana oikeita ruumiita ja niiden osia. Sieltä sai tosipaljon tietoa, mutta oli siellä jotain ällöjäkin juttuja! :D OOt ihana ja tää blogi kans! (:

    VastaaPoista
  10. Olen ollut siellä näyttelyssä ja pyörtysin koska ne olivat aivan järkyttäviä :D mutta kiva postaus ja olisin halunnu kuulla sen sun ja janican pitämän homoavioliitto jutun.

    VastaaPoista
  11. Se näyttely oli kyl mahtava ! Siinä se heurekan hienois sit meijä ikäsille oliki :D

    VastaaPoista
  12. Mä kävin siel heurekan body world-näyttelyssä. Ei se mun mielestä ollu mikään kauhean mielenkiintoinen,mutta kyl siel oli ihan mielenkiintosiiki juttui. Ja mun mielestä ne ei näyttäny kauheen oikeilta. Mutta tää oli vaan mun mieleipide. Ja ihana blogi sulla aikka et postailisikaan kauheen useesti. Toivotan sulle jo valmiiks hyvää kesää! :)

    VastaaPoista
  13. Myö käytiin koulun kanssa Heurekassa kattomassa sitä näyttelyä. Se oli ihan mielenkiintoinen, ei ne ruumiit ollut niin pelottavia mitä odotin :D

    VastaaPoista
  14. jee taas yks kiva postaus ja sellanen kiinnitti vaan huomion että mäkin oon menossa tuonne heurekan Body world -näyttelyyn ja odotan mielenkiinnolla! (en siis ole vielä käynnyt siellä itse) Hauskaa loppu viikkoa kaikille!

    VastaaPoista
  15. Ihana koira :) Ja kivat kuvat!

    VastaaPoista
  16. me käytiin kaverinkaa siel heurekassa ni mun mielestä se oli itseasiassa aika tylsä... koska meille sanottiin et siel on jotain tyylii aivoja jossain nesteessä :D Mut siel oliki vaa jotain kuivia juttuja .. en oikee innostanu mut toivottvasti suo kiinnostaa(: On siel yks siisti vauvajuttu joka oli melkeempä ainoa mulle mielenkiintoinen

    VastaaPoista
  17. Olin viikko sit siel body worldissä ja se oli jännä outo ällö ja siisti :D

    VastaaPoista
  18. moi!! Oon suunnilleen vuoden seurannut sun blogia ja ottanut susta mallia mun omaan blogiin. Oisko sulla jtn vinkkejä antaa ku moni on haukkunu mua mun videoista? Ja miten noi ihmiset kehtaa sanoo susta kaikkee ja syyttää viatonta. Lukisivat tekstin oikein eikä urputtais vastaan!! mun blogi, liity lukijaks: noora-dontworrybehappy.blogspot.fi

    VastaaPoista
  19. oi vitsi ! meinattiin lähtee täältä vaasasta luokan kanssa heurekaan, muttei se toteutunukkaan. Jos pystyt, ota kuvia ja kerro oliko huippuu !:):)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sielt ei saa valitettavasti ottaa kuvii :(

      Poista
  20. Hyvä postaus ! :) Ja kaveri on käynny siel Body world -näyttelyssä ja oli kuulemma ollu iha hieno, vaikka siel oliki ollu niitä ruumita. Itekki haluisin sinne käymää ! :P

    VastaaPoista
  21. Vaikka et teekkään niin usein ja kivoja postauksia, niin oot silti mun lempparibloggaaja

    VastaaPoista
  22. Meki mennään sinne body worldiin ku tullaan kesällä helsinkiin.

    VastaaPoista
  23. minäkii oon käyny sielä ja ei se minu mielestä ollu mikää kovin mielenkiintonen :D ja ei ne näyttäny niin aidoilta mitä olin kuvitellu, se yks vauva juttu oli ihan jännä mikä sielä oli mutta muuten oli aika tylsä :( toki tää on vaan minun mielipide, että voi se joidenkin mielestä olla kiinnostava !:)

    VastaaPoista
  24. hei meki mennää torstaina heurekaan just siihe body world- näyttelyy meijän lukion kans ! tuun moikkaamaa siuta sitte jos bongaan siut sielt !:)

    VastaaPoista
  25. Mä oon ollu siellä heurekan jutussa. Se on mun mielest ainakii kiva jos niin voi sanoo. Ihana blogi<3

    VastaaPoista
  26. Se body world- näyttely oli kyl vähän pettymys.

    VastaaPoista
  27. Ite kävin heurekas kahtoo sen vähä yli kuukaus sitte ja pakko sanoo että oli tosi iso pettymys. Aika huono, ainut mikä siellä oli mielenkiinoista niin sikiön/vauvan kehitys että minkälainen se on viikko viikolta.
    Mutta muuten aika surkea. :D

    VastaaPoista
  28. heh mekin mennään torstaina tonne heurekaan kattoon tota näyttelyy :--))!!

    VastaaPoista
  29. Voi, mäkin haluaisin käydä tuola Body World näyttelyissä, mutten pääse sinne millään. :/ Toivottavasti teet sitten postausta siitä näyttelystä, niin pääsee edes vähän näkemään millasta sielä oli. :)

    VastaaPoista
  30. Haha ethän sä nyt mitenkään laihdu ku syöt aina herkkuja!:D jos vittu oikeesti haluut laihtuu nii älä syö jumalauta!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jooo tos onki iha kauheen herkkui?:DD parit sipsit ei maailmaakaada ;)

      Poista
    2. samaa mieltä ton tokan anonyymin kaa :DD sipsikuppi pöydäs ja muut herkut vaa vihanneksii? :DD

      Poista
  31. tän kommentin ei oo milläätavalla tarkotus olla painostava, mutta ootko tekemässä sen ''kiinteyttäjän ruokavalio''? :)

    VastaaPoista
  32. Se Heureka on mahtava tosin mua vähän yökötti :D mut muuten se on tosi mielenkiintoinen :)
    Ja kiva tää postaus :) !

    VastaaPoista
  33. voi ei, mäki niin haluaisn sinne body world näyttelyyn. Kuulin siitä ku puhuttiin radiossa ja kiinnostuin heti :)
    tsemppiä sofia koeviikkoon, kohta on kesäloma! :D mulla ei ole enää yhtäkään koetta koulussa..
    ja mua ei haittaa vaikka et postaa usein, tärkeintä on ettet lopeta koska oot niin pirun hyvä bloggaaja! :) <3

    VastaaPoista
  34. Moikka :)! Aattelin kysyy et voisko joitenkii kärsimättömuutta auttaa jos tekisit videon siitä miten sun videon tek vaatii niiku tekisit videon siitä miten sun videot oikein syntyy ? :)P.S sun videot on ihan parhaita niiku säki :))

    VastaaPoista
  35. Oon käyny siel ja oli hieno :)

    VastaaPoista
  36. Voitko tehä "draw my life " videon?

    VastaaPoista
  37. lukeeko Sofia sun blogia yli 2 miljoonaa suomalaista, joista vajaat 6000 on kirjautuneita seuraajia? :)) huhhuh, mieti nyt tarkkaan mitä kirjoitat: sun tekstit tavoittaa monta nuorta tyttöä (miksei poikaakin) ja olet heille esikuvana! voit saada kirjoituksillasi positiivista vaikutusta aikaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 2 miljoonaa :DDDDDDDDDDDDDDDDD miinusta siitä 1 998 00 pois...

      Poista
    2. Mistä revit ton 2 miljoonaa......?

      Poista
    3. tarkotat varmaan 2 milj. kävijäkertaa..

      Poista
  38. Se ois mielenkiintoinen näyttely mutta jos asuisin lähempänä niin menisin.

    VastaaPoista
  39. Mä oon käyny kattomassa body worldsin ja se oli tosi hieno! Aluks olin ihan paniikissa ku luulin et oksennan ku nään ruumiin mut olinki tosi chillisti siellä. Näyttely oli tosi mielenkiintonen, tekis mieli mennä uudestaanki (:

    VastaaPoista
  40. Kuinka usein luet sun sähköpostin?

    VastaaPoista
  41. Kiva blogi!(:
    http://neeaerika.blogspot.com

    VastaaPoista
  42. Laittele kuvia sitten kun oot käyny body worldissa.!!!!!!!!!:):-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. siellä ei saa kuvata.

      Poista
    2. Ei siellä saa kuvata..... Vaikka sofia onki joskus kuvannu siellä.

      Poista
  43. Oon käyny siel näyttelys kaks kertaa. Välillä se on vähän ällö mutta siellä oppii tosi hyvin. Ps. Oot tosi nätti ja ihana😄

    VastaaPoista
  44. Mä oon ollut siellä Heurekan Body world näyttelyssä ! (: Olihan se aika mielenkiintonen, mutta olin ihan varma et ne ois ollu ällömpiä, mut ei ne ollu mun mielest yhtää ällöjä ! Ei ees näyttäny oikeilta :D Eli sitä oksennus reflaa tai pyörtymistä ei ainakaa tartte pelkää, siis et jos oot vaik jotenki herkkä tai sillee :)

    VastaaPoista
  45. mä kävin just eilen siellä body world näyttelyssä ja se oli kyllä aika mielenkiintonen eikä ainakaan musta yhtään pelottava:) siellä selitettiin tosi hyvin kaikesta:)

    VastaaPoista
  46. Moikka! Oon käynyt joskus viime kuussa siellä heurekan näyttelyssä, itse en pitänyt... lähinnä jäi kylmät väreet. Tosin, eri ikäisiä ihmisiä (ja muutenkin eri ihmisiä) ällöttää jotkut asiat enemmän kuin muita =) Ja suloisia kuvia! =)

    VastaaPoista
  47. Lol et taaskaan oo hyväksyny mun kommenttia!

    VastaaPoista
  48. ihana blogi!<3 http://unelmat-auttaa-jaksamaan.blogspot.fi/ Saa liittyy!(;

    VastaaPoista
  49. Ei vitsiiii! Oon kans tulossa torstaina sinne Heurekaa :D Tiekkö mihin aikaa ootte siellä? Haluaisin nimittäi tul moikkaa jos näkisin sut :)

    VastaaPoista
  50. Mie kävin siellä body worldissa viime viikolla ko meillä oli luokkaretki:))))

    VastaaPoista
  51. Moikka Sofia! Oon lukenu sun jokaikisen blogi teksin ja mun mielestä toi sofian aakkoset oli paras 😃 älä ikinä lopeta bloggaamista

    VastaaPoista
  52. Moi Sofia! Olen se yksi poika, joka kiusasi sinua kun olit vähän pienempi. Kadun sitä todella paljon! Haluan pyytää anteeksi ja toivottavasti voit antaa anteeksi:( vihaan kiusaamista, ja kadun todella paljon kun kiusasin sinua!:(
    Xoxo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joooo vittu varmana ootki:DdDddDddddddd

      Poista
    2. haha eiikä :DDDDDDDD

      Poista
  53. Oon lukenut sun blogia tooosi pitkään, mutta nyt olis aika kommentoida :D

    Kävin hetki sitten siellä Heurekassa! Ihan sikahieno paikka!

    VastaaPoista
  54. Moikka Sofia !

    Olin siellä heurekan samaisessa näyttelyssä ja olihan se mielenkiintoinen, mutta kyllä se vähän kammotti

    VastaaPoista
  55. Vitsi sofia sä oot niin ihana ja kaunis ja sun blogi on ihan paras! (;

    VastaaPoista
  56. Vitsi Sofia sä oot niin ihana ja kaunis ja sun blogi on ihan number one! ♥ (:

    VastaaPoista
  57. Me käytiin viime viikolla koulun kaa siinä body world näyttelyssä ja kyl se oli aika ällöttävä :DD

    VastaaPoista
  58. teet viikon välein postausta ja ne postaukset mitä teet ei oo kaikki hirveen kiinnostavi tai niin.säähän olet sanonut että kestät kritiikkiä ni sanoit täs postauksessa et tuli niin sellasia kommmentteja niin ois voinu olla vielä viikonkin postaamatta,et oo aito bloggaaja. jos postaaminen on niin ärsyttävää niiin älä hertti sitten postaaa!kiitos ja amen

    VastaaPoista
  59. naildesingbyus.blogspot.fi

    kaikki liittykää lukijaks! :)

    VastaaPoista
  60. Moi sulla on aivan ihana blogi se pelastaa aina huonotkin päivät (: voisitko tehdä semmosen postauksen mitä kesä on tai mikä tekee kesästä kesän. Semmonen ois toiveena (:

    VastaaPoista
  61. Sulla on tosi ihana blogi ja oot tosi nätti :)!

    VastaaPoista
  62. missäs kuntokuuri ?

    VastaaPoista
  63. Mua kiinnostais vähä sun kokemukset siitä body worldsista :)

    VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla