lauantai 4. elokuuta 2012

Guess whoos baaaack!!!

Moikkeeeeliis,

Jeeee, Im back! :) Tauko on päättynyt, ja aika alottaa ns. puhtaalta pöydältä. Blogi on kokenut vähän muodonmuutosta, mitäs ootte mieltä? Voitte myös vastata kyselyyn, mikä on tuolla sivussa.
Myös mun blogin s-posti osoite on muuttunut! Se on nykyisin: sofiasblogi@hotmail.com. Sekin tosin lukee tuolla sivulla!
Nyt aijon tähän postaukseen pistää vähän kuvia mm. Emmin synttäreistä ja Nikon rippijuhlista, laitan myös mun youtubessa jo jonkin aikaa olleen päivänasu -videon.
Tänään oltiin myös leffassa, Karon ja Emmin kanssa. Oltiin kattomassa Nälkäpeli koska Emmi ei oo sitä vielä nähnyt! Yhtä hyvä oli kun viime kerralla ;)
Leffaan hiihdeltiin siis tuon näkösenä, nyt Emmin synttäreistä kuvia :)
Käytiin Fressnossa syömässä, sen jälkeen vuokrattiin maailman paskin leffa ikinä, nimeltä Täydellinen isäntä :D Se oli aivan järkyttävän surkea, vaikka juoni vaikutti hyvältä...
 Karon mekko on jostakin ulkomaalaisesta nettikaupasta minkä nimeä se ei muista :) Ittelläni oli yllä tuo Tallinan terranova -liikkeestä ostettu yksiolkaiminen mekko :) Asu näkyy myös alla olevassa asuvideossa.
 Ja ah, tää oli parasta ruokaa mitä oon pitkään aikaan syönyt!!!! :)
Sitten sieltä Nikon rippijuhlia mitä vietettiin viime viikonloppuna.
 Päällä oli mulla oli tämmöstä :) Mekko GT:stä, Kengät Iso karhun Cipcapista ja laukku on KappAhlista :)
 Äippä <3
Ja sitten vielä se asuvideo, mitkä jotkut on saattaneet jo nähä :)
                             

140 kommenttia:

  1. jei oon oottanu tätä hetkee :DDD ihana toi meikki mikä sul oli !!

    ~ il-internationallove.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. apua mitä tää on?! mä en ees kunnolla seuraa sun blogia paitsi anonyyminä tyyliin kerran kahessa viikossa käyn katsastaa sun postaukset, äske kello oli 23:27 ja mietin et hei onkoha sofia alottanu jo postaa ja olit tehny 23:25 postauksen!? :D

    VastaaPoista
  3. ihana kun oot takasin ja kivan pirtee ulkoasu <3 :----)

    VastaaPoista
  4. Ihanaa ku oot palannu<3 Oli ikävä!! <3 p.s kuka on niko? :D

    VastaaPoista
  5. oon oottanu tätä postausta jo koko päivän! :D

    VastaaPoista
  6. mä en ihan kauheesti tykkää sun ilmeestä tossa oikeenpuolimmaisessa bannerin kuvassa :D muuten tää on ihan toimiva tää ulkoasu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oon myös samaa mieltä, se ei oikeen näytä sofialta :D Mutta muuten on tosi kiva, ja sunhan blogi tää on joten ei se mun elämää haittaa :)

      Poista
    2. must se on hieno:)

      Poista
    3. kuva on just kaunis & kyllä se sofialta näyttää? :'Dd -sari

      Poista
  7. voii, oot nii rohkee tyty ku oot pärjänny sun kiusaamisesta♥ löysin sun videon
    http://www.youtube.com/watch?v=a1horAu4WQs&feature=related
    ja katoin ihan kokonaan sen, ja kamalaa tollane miten ne pojat sulle sanoi! oot tosi ihana, ja tosi nätti! :)

    VastaaPoista
  8. moooi :)! ihanat noi irtoripset nois paris kuvas (: mistäs oot ostanu ne? Jos muistan oikein nii oot tehy tänne sun blogii sellasen videon miten näytät et miten laitetaan noi irtoripset , mut mä en yhtäkkiä löytäny sitä D: onko se sulla enää täällä? kiitos jos vastaaat :-) ps. oot ihan älyttömän kauunis! ja kiva ku jatkat taas blogin kirjotteluu (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. moi :) ostin ne tallinnasta, ne on dependin :)
      oon tehnyt joo, ja se näkyy mun kevätjuhla meikki -postauksessa :)

      Poista
  9. jes jes jes jes JES! ihanaa saaha sut takasi <3 ;)

    // miten sä ton reijän teit!! :o sattukse? vuosko verta? mäki voisin.. hehhee... >8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tein sen nuppineulalla, poltin sitä päätä ja desinfion sitten vaan tungin läpi :) ei vuotanut paljoa verta, eikä sattunut ollenkaan :)

      Poista
    2. Minkä reiän o_O

      Poista
    3. no okei hyvä, ei siitäkää sitten tarvis maksaa :)

      Poista
  10. Ihana Sofia<3 Ja ihanan tavallinen tekstipostaus kuvilla höystettynä! Nää on kivaa vaihtelua sun mahtavien videoiden ohella. :) Hassua, että tykkään lukea sun blogia ihan aktiivisesti, vaikka oonkin sua kaks vuotta vanhempi. :D Sä vaan kirjotat niin hyvin, oot ihanan positiivinen ja sun videot on huippuja ja sun ja Emmin jutut saa mut aina nauramaan. Oon niin iloinen, kun palasit taas tauolta. Sä olit sen ansainnut. Kaikkea hyvää sulle Soffe ja tooosi paljon tsemppiä lukioon!!<3

    VastaaPoista
  11. Mikä biisi tossa videon lopussa soi?:)

    VastaaPoista
  12. tää oli aivan ihana postaus, päivänasuja on kiva katella, lisää tällasta! (: sä oot niin rohkeasti oma ihtesi, että sun blogias ja postauksias on aivan ihana aina lukea! (:

    VastaaPoista
  13. ooot ihan äly kaunis (: ! ja sun blogi ja videot on iha mahtavia (: !

    VastaaPoista
  14. Jee ihanaa sofia lukee taas sun ihania postauksia , ne jotenkin piristää mua & ulkoasu on kiva se tuo kirkkautta tän syksyn keskelle tai alkavan syksyn keskelle mikä onkaan :) <3 !!

    VastaaPoista
  15. toi banneri on ihana ! ja tosi kiva et tulit takasin ! :) ja toi karon mekko oli tosi upeen näköne karon päällä ! ja näytit säki tosi hyvältä siinä kuvassa ja kaikissa muissakin ! kivoja mekkoja sulla on nois kuvis päällä ! (: ja toi toka kuva on oikeesti niiiiiiiin kaunis kuva ! äää oikeesti oot ihana mun esikuva <3 ja noi sun hiukset on tosi kivat ! ja ihanan pirtee emmi tos yhes kuvas ! (:

    VastaaPoista
  16. tätä ollaa ootettu :-) oot niin ihana ja kaunis !

    VastaaPoista
  17. tää on jännä juttu oon sua varmaa 2 vai 3 vuot vanhempi, mut näin sun videon youtubes mis kerroit kiusaamisesta ja se sai mutkin itkemään. Ehkä omien kokemuksien takia, mutta se kosketti.
    Sen jälkeen löysin sitä kautta sun blogin ja sitten jäit blogi tauolle ja nyt oot täällä taas. Jään kyllä seuraamaan, koska vaikutat ihanalle ja iloselle ihmiselle :)
    Ja nää sun postaukset on monipuolisia ja kivasti kirjotettu :)

    VastaaPoista
  18. oot tosi kaunis ja sul on ihana blogi (: löysin sut youtuben kautta ku sielt katoin kaikenlaisii videoit nii sun yks videopostauski tuli sit katottuu (: oot tosi mukavan olone tyttö (=

    VastaaPoista
  19. vitsi sun blogi on ihana!! mul on ollu tänä iltana sun video-maratoni, niiiin ihania sun videot :) mulla tulee aina, ku kattelen sun videoita, niin alkaa tehä mieli alottaa omaa blogia :D sun ja emmin blogit on ihania :)

    VastaaPoista
  20. Sulla on ihana blogi♥ ja voisitko tehä sellasen videon jossa on sun monista videoista mokatut kohat koska nauroin ihan sikana siinä yhes videos jonka olit tehny!:)

    VastaaPoista
  21. hahaa ihana postaus ja yks juttu kiinnitti huomion: en muista missä päivän asussa mutta kuiteki jossai kohtaa sanoit laittavad farkkutakin mut kuvassa oli nahkatakki, mää teen ihan samalla lailla, mää aina sekotan ne takit ääärrgh! kivaku huomaa et joku muuki sekottaa ku aina kaveri huomauttaa ku puhun nahkatakista farkkutakkina ja farkkutakista nahkatakkina.... mutta ihana postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tai sitten sofia vaan päätti videon kuvaamisen jälkeen vaihtaa farkkutakin nahkikseeb :D sori jos nyt romutin sun haaveet hengenheimolaisesta:D mut ihanaa sofkuli et oot taas bäk!

      Poista
    2. joo, siis laitoin kyllä farkkutakin mutta vaihdoin illalla nahkatakkiin :)

      Poista
  22. tiiäkkö, mun mielestä sun ei kannata käyttää noin korkeita korkokenkiä ku oon kuullu että oot muutenki tosi pitkä se näyttää epäluonnolliselta :/ joo mutta vähä oot nätti:)

    VastaaPoista
  23. miks tossa kyselyssä ei ole ollenkaa vaihtoehtoa että: en tykkää tai parannettavaa....? kaikki tollasia positiivisia. itse olisin vastannut että paranneltavaa. bannerikuvat, varsinkin oikeenpuolimmainen aika teennäinen, ilmeestä huomaa et yrität et sun huulet olis isommat ja muutenki enemmän teinimöisempään suuntaan menny ulkoasu. pinkkii ja sillee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jos ei tykkää tästä ulkoasusta, ei siihen tarvitse vastata mitään :) tai tulla vaikka näin kommentoimalla sen sanomaan :D
      eikä mun mielestä pinkki oo mitenkään teinimassaa, väri siinä missä muutkin :> mutta kiitos mielipiteestäsi

      Poista
  24. ihana sofia ja ihana postaus <3

    mistä reiästä noi ihmiset puhuu? ootko siis ite tehnyt esim. korvareiän, jos niin miksi ja minne? :D

    oot aivan ihana bloggari, toivottavasi sait tauosta uutta intoa postaamiseen jatkossakin! :)

    - k

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tossa mun päivänasu videossa kerroin kun tein toisen krovanreijän :)

      Poista
  25. Mulla on ollu tosi hyvä sunnuntaiaamu; nukkunu pitkään, syöny hyvän aamupalan ja juonu kahvin rauhassa yms... Sitte huomaan vielä, et sie oot tullu takasin bloggailemaan! Kiitos kun teit miun sunnuntaiaamusta täydellisen! :)

    VastaaPoista
  26. ooi oot niin ihana <3 ootin koko viikon että alkaisit taas postailee ! :)

    ps. mistä noi pilotit on mitkä sulla on tossa ekassa kuvassa? :) ne on toosi kivat! :):)

    VastaaPoista
  27. äidin vihkisormus? :o

    VastaaPoista
  28. Jee tulit takas !! Tää oli tosi ihana postaus , ja oot niiiin kaunis!♥ Sun kirjottama teksti on tosi selkeetä, ja jaksat oikeesti panostaa tähän blogiin. Tee lisää tollasia päivänasu- videoita :)

    VastaaPoista
  29. hana postaus ja ulkoasu <3 kiva ku tulit takasn :) ja miten sun äti uskaltaa antaa käyttöö sen oman vihkisormuksen :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mun porukat ei käytä niitten vihkisormuksia, ja äiti luottaa kyllä muhun :)

      Poista
  30. Kiva banneri :) thänks, kun tulit takaisin <3333
    Ootko ite lävistäny, mihin? Et tiiäkkään miten paljon tykkään susta ( siis ystävänä). Oot mun esikuva!! Näin kerran sellasta unta et tapasin sut ja sun kaverit leirintäalueella ja sit olin koko illan sun kanssa hengailemassa! Sit ku heräsin niin olin sillee et oispa se ollu totta:) haluaisin joskud nähdä sut livenä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. lävistin toisen korvan reijän :)
      toivottavasti joskus nähään :

      Poista
  31. KARON MEKKOOOO<333333333

    VastaaPoista
  32. oisit vaa lopettanu bloggaamise!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no mitä helvettiä, jos ei kiinnosta nii mitä sä sit täällä sofian blogissa teet??

      Poista
    2. ^ niimpä XDXD ei varmaan tarvi tulla koko blogiin jos ei kiinnosta! ja tonki ois voinu vaikka sanoo ihan nimellä? :)

      Poista
    3. miks vitus sit luet tätä :DDDDD taidat olla joku kateelline pelle

      Poista
  33. Tätä on odotettu kuin kuuta nousevaa! :D Kiva että oot taas palannut, piristyn aina kun saan lukea sun juttuja ja katsoa näitä videoita, oot niin pirteä :)

    VastaaPoista
  34. SOFIA!!! ♥ sä tuli takas ♥♥♥ mä ootin niiiiiiiiin innolla että pääsin lukemaan uutta postausta ja näkee sun ihanan naaman!!! ♥♥♥ oon niin onnellinen :) kiitos ♥♥

    VastaaPoista
  35. oon muuten miettinyt, ku etkö sä joskus värjännyt hiukses ja noista latvoista tuli harmaat, mut miten ne on silti edelleen oranssit? :D kuluko se harmaus pois?

    VastaaPoista
  36. Sofia mun on nyt pakko tulla kommentoimaan! Sun asut tossa videolla on aivan ihania, ja oot sellanen ihminen, joka useimmiten ymmärtää mikä näyttää hyvältä päällä ja mitkä vaatteet sopii yhteen ym, mutta yhtä asiaa en ymmärrä: toi Ed Hardy -lippis. Miksi?

    Tollasia lippiksiä näkee sellasilla lissuilla, joilla on jalassa leggingsit ja päällä liian pieni leoparditoppi ja leggingsien läpi vilkkuu pikkarit. Mä en näe noissa lippiksissä mitään tyylikästä, ja en voi ymmärtää, että onko se sun mielestä jotenkin kaunis tai sua imarteleva?

    Tää kommentti ei oikeesti ole pahaan sävyyn kirjoitettu, mut haluisin vaan kuulla että mikä saa sut käyttämään tollasta, kun itse pidän niitä rumina. Että onko mun käsitys vaan ns. väärä? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sulla on vähän jännä asenne, "mikä saa sut pitämään tollasta, kun itse pidän niitä rumina" Eihän se oo mikään perusta sille, etten vois pitää tommosta lippistä vaikket sä siitä pidä :D Eikä mun mielestä Ed Hardy lippis leimaa ihmistä mitenkään pissikseksi yms. Kun sitä osaa pitää oikein, eikä yhdistele legginseihin ja leoparditoppeihin, niin en nää mitään väärää sen käyttämisessä :)

      Poista
    2. Ei siis en mä sillä sitä tarkottanu, et sitä ei sais pitää koska mä en pidä siitä, mutta kun mun mielestä sun muut vaatteet on sellasia tavallaan klassisen tyylikkäitä, ja toi jotenkin.. pilaa kokonaisuuden :D En osaa selittää sitä, mutta kuitenkin :--D

      Poista
    3. Itse oon huomannu aivan saman, ei pahalla! :)

      Poista
  37. äitis vihkisormus eli sulla on sun vanhempien "hää sormus"

    miks sun äitis ei pidä sitä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ne ei vaan pidä niitä :)

      Poista
    2. Ei meijänkää porukat pidä vihkisormuksiinsa tosin sen takii et ne ei vois pitää niitä töissä ja eihän ne muuta ehi tekeekkää ku töitä... :)
      Sofiaa sun blogin I.H.A.N.A ja tää uus ulkoasu on tosiii hieno<3 ja oi sun kuvat on tosi kauniita varsinki toi sun esittely kohas oleva kuva<3

      Poista
  38. Tää sun blogi on aivan ihana! Ei ihme, et lukijoitaki on nii paljon.. :D

    VastaaPoista
  39. Hei aivan tajuttoman mahtavaa että tauko on ohi =) aattelinki että oisko mahollista että kertoisit tulevasta lukiovuodestasi? Kuten milloin koulu alkaa, mihin aineisiin meinaat panostaa, millaisia koulutarvikkeita/kirjoja sulla on yms? Ois todella kiva =)

    VastaaPoista
  40. heei, oot tosi kaunis ja ihanan pirteä! :) liityn kyllä lukiaks:)
    mut mitä mielt te ootte mun blogist.
    http://lotan-blogger.blogspot.fi/
    ?? käykää ees vilkasemassa :D

    VastaaPoista
  41. Oot nätti ja ihanan pirtee! Liityn kyl lukijaks :)
    Mut mitä mielt ootte mun blogist.
    http://lotan-blogger.blogspot.fi/
    ?? Käykää ees vilkasee:D

    VastaaPoista
  42. Sulla on ihania vaatteita! :)

    VastaaPoista
  43. ulkoasu on ihan jees, mutta ton taustan kukkahomma kusee aika pahasti tosta alareunasta, ainakin mulla :D

    VastaaPoista
  44. ihanaa ku bloggaat taas !!:)

    VastaaPoista
  45. Hei, voitko linkata Emmin blogin? (:

    VastaaPoista
  46. millon tulis sitä designskins arvontaa? (-:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en tiiä tuleeko sitä ees, mun täytyyy kysellä sieltä päin tilannetta :)

      Poista
    2. Miks sit sillo sanoit, et tulee arvontaa, jos se ei nyt sit ookkaa varmaa..

      Poista
  47. Kiva et palasit ja hieno ulkoasu ;) !
    Onko siis saara ja miisa siskoksia ? ;o

    VastaaPoista
  48. Ootko nyppiny kulmias? : D joo...toi oli turha mutmut toi toka ja kolmas kuva, niin ne on IHANIA!!<3 tee niistä joskus bannerii :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. itseasiassa en, tänään nypin ne uudestaan muotoon :)

      Poista
  49. mun mielestä toi banneri on tosi hieno! ja kiva ku postailet taas :)
    toi toka kuva (täs postaukses) on toosi kaunis! ;O
    niinku kyllä muutki mutta nii! :)

    VastaaPoista
  50. tosta sun banneristas kommenttia: toi sun hymys näytttää kummassaki kuvassa teennäiseltä, ja mutristat huulias teinipose - tyyliin. toi kuva esim. tuossa postauksessa ois ollu paljon kivempi siihen.


    + muutenki teet sellasta suunmutristus - teiniposeta.

    VastaaPoista
  51. vihdoin ! oon odottanu sun postaustas tauon jälkeen ja täällä se nyt on :) ja ihana tää muodonmuutos, onnistui hyvin !

    VastaaPoista
  52. Kiwa kun oot palannut! ♥ Ihana toi Karon mekko, mut sunkin mekko noissa rippijuhliisa on tosi nätti(: Ihan hyvä idea, et pistät tolleen monta asuvideota yhteen videoon :---)

    VastaaPoista
  53. en oo ennen uskaltautunu kommentoimaa mut oon seurannu sun blogia jo varmaan talvesta asti :) oot uskomattoman kaunis ja tykkään sun teksteistä tosi paljon, vaikutat fiksulta ja maanläheiseltä tyypiltä :D + uus ulkoasu on hieno!

    VastaaPoista
  54. tuli paha olo ku kamela heilu:(

    VastaaPoista
  55. Ihana toi uus banneri! Muuten miten oot saanut ton eri väriseksi siis ton kun ihmiset vastaa johonkin niin se on pinkki? Jos voisit kertoo... :D

    VastaaPoista
  56. Kiva blogi, nätti oot ja tosi hyvännäkönen mekko !
    http://ownwayblogi.blogspot.fi/ <-- tervetuloa kattoo :)

    VastaaPoista
  57. sul on sofia kyl tosi ihanii vaatteita!:) oon iha kade sulle :D älä välitä jostai dissaavista anoista, ne on vaa kateellisii sulle! tulee itelki paha mieli jos näkee jotai suhun kohdistuvia dissauksia :( ! mut ne tyypit on vaa epävarmoi itestää ku ne haukkuu, joten niistä ei tosiaa kannata välittää, sanoisivat ees omalla nimellää... mut kaikee hyää sulle sofia :)) !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vittu minä en oo yhtään katteellinen, ENKÄ EPÄVARMA ITESTÄNI! ei se tarkota aina sitä että jos joku moittii ja näi (tyhmää hommmaa tiiän) että ois aina kateellinen jne -.-

      Poista
  58. Ihana blogi, sun postaukset on ihanan pirteitä & selkeitä & kivoja ja kaikkee . ihana <3 jaaajaaajaaja oot ihan hirveen nätti!!!

    VastaaPoista
  59. oivitsi tää uus ulkoasu on hieno (: ja sä oot tossa tokassa kuvassa ihanan tollasen ilosen ja pirteen näkönen + sellane postaus ois kiva missä kertoisit sun naamanpuhdistus/hoito rutiineist ku siit edellisest on jo vissii aika kauan ellei mul oo jotain jääny näkemättä..että tee ihmees sellane jos vaa aikaa ja halua riittää (:

    VastaaPoista
  60. Hei nainen, sulla on kohta 3000 lukijaa! Vautsi! :) Oot kyllä tosi kaunis!<3

    VastaaPoista
  61. saaks tässä ulkoasussa silleen et tohon loppuun ei jäis tonne tota valkosta liuskaa ? Se valkonen juttu on ainoo huonopuoli täs ulkoasus :D

    VastaaPoista
  62. Tiiätkö miten voi ajastaa postauksen, en löydä bloggerista mitää, miten sen vois tehä.. oon lähössä nimittäin kuukaudeks milanoo :C

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sielä kun kirjotat blogitekstiä, niin sen julkase nappulan yläpuolella :)

      Poista
  63. Muakin kiinnostais nähdä postausta kouluun liittyvistä jutuista, esim. koulutarvikkeista. Niinkun joku jo sanokin aiemmin :) ihana blogi ja ihanempi Sofia! :)

    VastaaPoista
  64. vitsit oot taas tehny ihanan ulkoasun ♥ Mut pakko kyl myöntää että tykkäsin sun vanhasta bannerikuvasta pikkasen enemmän... :)

    VastaaPoista
  65. en ymmärrä tota yhistelmää tos yhessä päivän asus ku sulla on hame ja toi neule.. tai siis mun mielest ne ei käy yhtää yhtee! mut muute oot kyl tosi nätti ja tykkään sun blogista :)

    VastaaPoista
  66. paljo oot laihtunut ?:)

    VastaaPoista
  67. voi ei oot ihana <3 !

    VastaaPoista
  68. Ihana tää sun blogi! Ihmettelen sun lukija määrää mut se on hienoo, ku oot saanu noita lukijoita noin paljo! Tää on mun lempiblogi :)
    Mun oma blogi:
    http://thinkmylifee.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  69. En oo ennen kommentoinut sun blogia, mutta tää on paras blogi mitä tiedän:) ja nyt itse kysymys, sullahan on ilmeisesti sellanen Seppälästä ostettu peitevoidejuttu missä on mm.vihreää,valkoista ja muita värejä,kai 4eri sävyä ja niitä laitetaan kasvoille eri kohtiin,meinasin ostaa tänään sellaisen mut en oikeen tiiä mihin kohtaan niitä kuuluu laittaa, että voisitko tehdä jonkun videon missä kerrot,mihin kohtiin erivärejä kuuluu laittaa?:) jos ymmärrät..:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mun meikkipohjarutiini -videossa se näkyy, mut se valkonen korostaa kasvojen korkeita kohtia, vihree peittää punasuutta, "keltanen" peittää näppyjä ja se roosan värinen kirkastaa

      Poista
    2. Yritin etsiä sun youtube-kanavalta sitä videota,mutta en löytänyt. millä nimellä se no,nimittäin meikkipohja nimellä ei ainakaan ollut:o? kiitos jos vastaat:-)

      Poista
    3. mä en löydä sitä videoo :---DD

      Poista
    4. ^^nii että voitko linkata? :D

      Poista
    5. minäkin haluaisin tietää:)

      Poista
  70. mikä biisi toi mikä tos asuvideos on? =) oot super nätti!

    VastaaPoista
  71. Voi herranjumala Sofia sä olet hoikka!!

    VastaaPoista
  72. Oot kyllä nätti mutta näytät vähän pyylevältä tuossa yksiolkaimisessa mekossa D:

    VastaaPoista
  73. Olet ihan älyttömän kaunis ja sun blogia on tosi kiva seurailla!!:)

    VastaaPoista
  74. mitkä 2 julistetta sul oli tuol sun huonees? oliks se toine Michael Jackson vai näinks ihan omiani? :DD

    VastaaPoista
  75. Toi 3 kuva on niin kaunis :)

    VastaaPoista
  76. miks tohon kyselyy ei voi vastata että "vitun karsee" koska et näemmä osaa oikee muokata ulkoasua XDDX

    VastaaPoista
  77. puhuitko porukoittes kans nuista haukkumakommenteista?

    VastaaPoista
  78. "aito daniel ray" joo noi laukut maksaa tyylii 20 epee XDXDXDXDXDXDXD voi luoja

    VastaaPoista
  79. hei mä rupesin ihan vasta lukee tät sun blogii, ja täs postaukses huomasiin et sä oot aika isokokonen, kuin pitkä oot? paljon painat niinkö noin suurinpiirtein, susta vois tulla malli ko oot nii kaunis ja pitkä mut mitat vaan on vähän mitä on <--- ei pahalla todellakaan!!!! muttta oot sairaan nätti ja sul on jotenki ihana ääni :DD <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä soffe ei haluu kertoo painoonsa nettiin.. mä en ainakaan kertois!!

      Poista
    2. vastaatko mihinkään anojen kysymyksiin?

      Poista
  80. Liityin äsken lukijaksi, katoin ton sun tubevideos kiusaamisesta.. Se herätti ihan hirveesti myötätuntoo ja kaikkee, koska kuvittelin et oot ihan erilainen, mut jotenkin siinä videossa sit tunnuit niin sellaselta mukavalta.. (: Tjoo itekin oon koulukiusattu ollut, kertosin kokemuksistani, jos pystysin, mutta en oikeen ole kellekään koskaan ihan avoimesti asiasta puhunut. Sulla on kiva blogi, oot videoilla tosi luonteva ja niitä on mielettömän kiva katella! (:

    VastaaPoista
  81. hetkone ! onks toi siis keski-porin kirkko vai oonko ihan tyhmä ? O__O mulla oli viime sunnuntaina siellä rippijuhlat. mut oot tositosi kaunis & tykkään hirmupaljon sun blogistas (---: !

    VastaaPoista
  82. äää Ihana toi karon oranssi/ punanen mekko <3 mistä se on !! mäki haluun semmosen voisitko kysyy siltä mmistä netti kaupasta se on :))

    VastaaPoista
  83. ää Ihana toi karon mekko ! mistä se on ? voisitko kysyy karolta mistä netti kaupastase on ? :)

    VastaaPoista
  84. Ihana toi karon oranssi/punanen mekko!!!! voisitko kysyy siltä mistä se on ? :))

    VastaaPoista
  85. Ihana toi karon mekkoo!!!! voisitko kysyy siltä mistä se on sen ostanu?? :) ?? + kaunis ooot <3

    VastaaPoista
  86. ää ihana toi karon mekkoo !! <3 voisiks kysyy siltä mmistä se on sen ostanu?? :)) <3 + oot kaunis <3

    VastaaPoista
  87. hehee oot olluporissa vissiin ?!

    VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla