torstai 26. heinäkuuta 2012

!

Moikka,

Aijon nyt pitää pientä hiljaiseloa noin reilu viikon ajan, eli suomeksi sanottuna blogitauko.
Jos haluutte tietää tarkempaa syytä, voitte käydä kurkkimassa mun blogin fbtä.
Nähään reilu viikon päästä murut!
http://www.facebook.com/pages/Sofias/231251690285052

116 kommenttia:

 1. sä oot pitäny jo muutenkin lomaa blogista niin ihan sama !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. anteeks mitä ? eiköhän tää oo sofian blogi eli se saa päättää millon postaa ja millon ei. ja kyllä itekki varmaa haluut viettää lomaa niinku sofia etkä vaa kokoajan istuu koneella naputtelemassa postauksii että kasvottomat ihmiset pysyy tyytyväisenä ? ja sofia, sä oot tän tauon ansainnu ja kerranki saat olla stressaamatta blogista! :)

   Poista
  2. rajota säki jo! Tollaset ylipuollustavat komentit on nii ärsyttäviä, et ko täytyy esittää et on nii ihana ja avulias ihmine vaik oikeest meist kukaa ei oo sellane! Kyl sofia ilman puollustust kyl varmaa pärjää :)

   Poista
  3. ano 1.05 niin samaa mieltä! Ei tartte esittää mitää vitun enkeliä ja olla joku Sofian puolustaja. On huomattu, että Sofia osaa itekkin pistää vastaan (-:

   Poista
  4. öö ok anonyymiXD ku tos toi yks sanoki et tää o _sofian_ blogi ja päättää _itse_ milloin postaa ja milloinka ei ja koska pitää taukoa ja koska ei. ja sitä paitsi on kesäloma en iha usko et kaikki ihmiset istuu koneella 24h tehden postauksia blogihi ja muit ihmisii tyytyväisiks. teeppä ite blogi ja tee kaikki paljo paremmi ko sofia:-) tää nähtävästi menee sinne 'ylipuolustavat kommentit' osioon mut omapa o mielipiteeni tästä asiasta ja kyl mä aina ihana ja avulias ihmine oon;) tsemppii sofia!!

   Poista
 2. etkai sä lopeta bloggaamista ::( tuli ihan tippalinssiin kun luin sun facebook päivityksen. en kestä jos maailman paras bloggaaja lopettaa tän... rukoilen ettet lopeta tätä!!! <3 mut ymmärrän jos haluut pitää taukoo <3<3 hali ja jaksamista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. retuja, retuja kaikkialla.

   Poista
  2. se pitää vaan taukoo :D

   Poista
 3. eiiih, miten tuun pärjää ilman sun höpötyksiä! :(

  VastaaPoista
 4. oot kyllä taukosi ansainnu! rentoudu nyt oikein kunnolla :)

  VastaaPoista
 5. voitko kertoo syyn koks en oo fb ja haluisin tieyää??:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ois kans kiva tietää. C:

   Poista
  2. no sil on stressiä tän blogin takia koska jotkut ei arvosta sitä mitä Sofia tekee tän blogin eteen jne. (sori Sofia jos ei olis saanu kertoo tääl)

   Poista
  3. ''Tosiaan, aijon nyt pitää blogista reilu viikon mittasen tauon. Suurin osa ehkä tietääkin miks, mutta hieman selvennystä asioihin. Yksinkertasesti mulle on vaan kertyny hirvee paine ton blogin kanssa, tuntuu kun mikään ei riitä ja suurin osa ei arvostais/kunnioittais mitään mitä teen sen eteen. Ihmiset puhuu niin paljon asioista mistä ne ei tiedä mitään, etten muka tee tarpeeks otn blogin eteen, etten postaile tarpeeks. Entä sitten kun meen lukioon ja postauksia tulee vielä vähemmän..? Mitäs sitten..
   En haluu että tää paine kasvaa liikaa, joten blogitauko tulee nyt tarpeeseen :) Sitten alotetaan taas uudestaan! Päivittelen kyllä täällä, ja vastailen formspringissä kysymyksiin. Mutta blogia en päivittele, enkä vastaa kommentteihin.'' nnäin sofia kirjotti fbssä:)

   Poista
  4. Sofian tauko on ansaittu! Uskon että sofialla on hirveitä paineita sen takia että häneltä vaaditaan koko ajan jotain "Tee mayday! Tee mayday! Esittele sitä esittele tätä"... Täytyyhän sofialla olla vapaa aikaa että on sitten jotain postattavaa. Ei kai sofialla olisi mitään postattavaa jos hän istuisi koneella 24h ja sitä paitsi jos postauksia tulisi joka päivä niin blogin laatu laskee ja postaukset olisivat lyhyitä ja tylsiä! Annetaan sofian viettää kesälomaa kun sitä kerran vielä on :)

   Poista
 6. ihan sama vaikka kuolisit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voisit itse vaan mennä muualle

   Poista
  2. must on ihan helvetin lapsellista tulla tänne kertoo et ois sama jos kuolisit :D oikeesti? jos sun elämä menee noin perseelleen niin kannattas mennä itteensä tai ei tarvii seurata tätä blogii :D

   Poista
  3. Ehkä ei kannata tulla sofian blogiin jos sulle on ihan sama? :D

   Poista
  4. toi on oikeesti jo hyvin törkeää, jtn rajaaa hei

   ihankuin haluisit, että kuolis -.-

   Poista
  5. Siis mikä helvetti sua vaivaa ? kuka sää oot tuleen ANONYYMINÄ tänne puhuun tollasta ? Mielipiteitä saa olla, mutta välillä kannattais miettiä mitä kirjottaa ja mihin.

   Poista
  6. Ihmisen täytyy olla mieleltään aika sairas jos toivoo toiselle jotain tollasta.

   Poista
  7. Samaa mieltä Innan kanssa, täytyy olla aikamoisia ongelmia tuolla päänsisällä jos alkaa toivomaan toiselle kuolemaa - varsinkin ihmiselle, jota ei edes tunne.

   Poista
  8. öö miks sit luet tätä? taitaa oma elämä mennä aika huonosti ku tarttee tollasta tulla sanoo ja vielä ANONYYMINÄ :DDDDD

   Poista
  9. näin siinä käy ku äiti lähtee pois kotoa ja kakara pääsee koneelle.. huoh mitä settiä, onko nyt tosi kova olo?

   Poista
  10. JOku sairas pikkukakara -.- älä tuu tänne sit lukee tätä blogii jos tollasii toivot!

   Poista
  11. Ei ole tarkoitus puollustaa, mutta ensimmäinen ano ei toivonut Sofian kuolemista missään vaiheessa ? Miksi sanotte asioita joita ei ole sanottu? Ja joo, oli tuo minustakin epäkypsää käytöstä, ja vielä anona, huhhuuuh :)

   Poista
  12. HUHUH! ihminen taitas olla sairas jos tollasta kirjottelee.
   taidat olla pikkukakara !
   mieti nyt vähän jos sun blogiin esimerkiks tultais sanoo niin !
   SÄ haluut vaa huomioo mut sun pitää hakee se muualta ku täältä Kiitos
   ÄLÄ LUE tätä jos sua ei kiinnosta!

   Poista
 7. Mun on ihan pakko sanoo et löysin sun kiusaamis video youtubest, se oli koskettava. Oot harva naispuoline ihmine jota arvostan tällee, siis en näe sus mitää huonoa. Oon sua kaks vuotta vanhempi, muo on myös kiusattu ala ja yläasteel jne. halusin vaa kertoo mite hyvän fiiliksen sain susta. Arvostan sua.

  VastaaPoista
 8. varmaan toi tauko tekee hyvää sulle :) postailet sillon ku siltä tuntuu, eikä kannata ottaa ressiä. kyllä me täällä ootetaan, nauti sä sillä aikaa ! :)

  VastaaPoista
 9. eli ethän siis lopeta kokonaan? (:
  mut antsaitset kyllä loman! :D

  marjadaa.blogspot.com

  VastaaPoista
 10. oot taukos ansainnu,kuten moni jo tuol fb sivuilla sanokii:) enpä usko et hirveen moni jaksaa ihan jokapäivä olla päivittelemässä blogia,ymmärrystä vähän hei kaikki! kuhan et lopeta koko touhua!:) taukoa saa pitää,ja tottakai pitääkin pitää aina välillä:) jaksamisia sulle:)

  VastaaPoista
 11. im shocked sul on sama "otsikko" ku mul tänää :DD:D tai no oikeestaa eile :D

  http://littlegirlbigheartt.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 12. Pidä vaan lomaa, vaikka näköjään jotkut ei voi elää ilman sun postauksia :D

  VastaaPoista
 13. loman oot ansainnut!

  VastaaPoista
 14. Olet ansainnut lomasi, pidä hauskaa ja rentoudu, kyllä me jaksetaan odottaa :)

  VastaaPoista
 15. koko kesänhän blogissa on ollu pitkiä taukoja etkä oo niitä mitenkää perustellu tai ilmotellu ni miks nyt? siks et saat samal mainostettuu sun fb:tä :D hahahahha

  VastaaPoista
 16. Oot ansainut tauon ne jotka valittaa sais miettii , että saattaisit lopettaa blogin pitämisen jos kyllästyt liikaa.

  VastaaPoista
 17. sä teet nykyäänki viikon välein noit postauksia et ei täs oo mitää eroo et ooks sä tauolla vai et ! ja oikeesti pakko laittaa et menkää tykkää min fb sivusta ni siellä kerron syyn ja se ainoo syy on et en jaksa tätä painetta</3 haluut vaa sinnekki lisää tykkääjii no varmaa onnistu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä :D Oot tehnyt muutenkin niin harvoin postauksia, että en nyt näe mitään erikoista siinä, että oot viikon tekemättä postauksia. Jos todella haluaisit pitää blogitauon, niin todennäköisesti puhuttaisiin kuukausista.

   Minustakin tuntuu, että tässä oli kyse ennemminkin siitä, ettet kestä painetta. Yrität säikäyttää lukijas, ettei ne enää pyytelis postauksia nii tiheesti. Se joka leikkiin ryhtyy, se leikin kestäkööt. Laitat tässäkin tämän sun taukos lukijoides syyks? Naurettavaa. Sanosit mieluummin, että "en JAKSA tehdä kesäisin oikein postauksia, niin pidän taukoa." Sä et arvosta sun lukijoitas ollenkaan, vaan haluat vaan et muut arvostaa ja kunnioittaa sua kun sä teet postauksia. Sun pitäis olla tyytyväinen, että joku jaksaa lukee sun höpinöitä.

   Kyl mun lukeminen loppu nyt :) Kivaa jatkoa Sofia!

   Poista
  2. jos sofia ei olis ilmottanu sen tauosta, olisitte ruvennu iniseen heti siitä miksei tuu postauksia viikkoon... huoh

   Poista
  3. Samaa mieltä tuosta, että saahan Sofia taukoja tietty pitää, mut eikait sitä nyt kannate alkaa lukijoiden syyksi laittamaan? Kuitenkin kun näyttää siltä, että kyse Sofian omasta jaksamisesta.

   Poista
  4. wtf :D miks kaikki ottaa tän tauon nyt niiiiiin vakavasti? eikö teil muka oo muuta elämää ku kytätä joka päivä jonku blogia?

   Poista
 18. KAIKKI TE JOTKA OOTTE PAINANU TOTA DISLIKE NAPPIA, PAINUKAA MUUALLE! Sofia on ansainnu lomans, ja miettikää miten hyvin se on kestäny ku tulee tommosia "ihan sama vaikka kuolisit" joltain kusipää anonyymeiltä! :)
  Haleja Sofia♥!

  VastaaPoista
 19. miten voi poistaa youtube videonsa :oo tarviin kipeesti apua, auta pliis!!

  VastaaPoista
 20. Miks oot ees alunperi ottanu tän blogi nii vakavasti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no joillekki blogin pitäminen on tosi tärkeetä.

   Poista
  2. No emmä sitä epäilekkä mutta miks sofia on ottanu tästä näin ison päänvaiva emmäkä omistas harrastuksistani ota ne on vaa sellasta ihanaa tekemistä mistä mä tykkään. Mutta sofia on ottanu liian vakavasti tän bloginsa.. Kyllä lomaa saa pitää jokanen.

   Poista
 21. sait haasteen ! (: ei tarvii tehä jos oot jo tehnyt ( :
  http://twogirlsliving.blogspot.fi/2012/07/haaste.html

  VastaaPoista
 22. Heti ku joku haukkuu sua tai tulee jotain negatiivistä kommenttia rupeet pitämää taukoa. Olit siel treel ja et postannu melkee viikkoo, on se sillees "loma" tauko blogista. Eiks sun mielest ihmiset sais sanoa omia mielipiteitä? Se on vaa fakta ettet kestä huonoa kritiikkiä. Ja heti rupeet pitämään jotain taukoa jos kaikki ei mee niinku sä haluut. Ja luen monen blogia joka käy lukiossa + muu harrastus ja silti postaa päivittäin. Ja tää ei oo mitenkää haukkuma viesti(ja te puolustelijat ei tarvii kommentoida tähän) Sanon vaan mielipiteeni ja thats it! Ei pitäis musertuu paineen alla o: sit ku meet lukioo ni sielä sulla vasta paineita tulee olemaan! Monta kertaa enemmän ku tän blogin kanssa. Ei sua vissii enää kiinnosta bloggaamine, sano se sit suoraan koska kuitenkin sun lukijat oottaa et millon tulee postauksia ja niitä tulee todella harvoin. Mielummin sano asiat suoraan ku et pitelet jotain taukoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon tosi samaa mieltä!
   Sofia vetoo ihan muihin syihin ja perustelee taukonsa sillä, vaikka oikeesti Sofia on niin helvetin heikko eikä kestä kritiikkiä.
   Kaikki noi vittuilukommentit takaisin vittuilijoille vaan pahentaa tilannetta ja saa ne vittuilemaan sulle entistä enemmän.
   Helpompaa on myöntää ettei jaksa blogata ja lopettaa kun pidellä tälläsiä turhia lomia ja puhua paskaa.

   Poista
  2. nyt on pakko kyllä kommentoida.. "pidät heti taukoa?" tää on mun ensimmäinen kerta, kun mä pidän negatiivisten kommenttejen takia taukoa.. Ihmiset saa aivan vapaasti sanoa mielipiteitä, mutta mun mielestä semmoset "huora, ruma, läski" -jutut ei oo mitään mielipiteitä toisista, tai ehkä on, mutta ainakaan mä en ikinä vois mennä sanomaan niin kellekkään. Ja mä oon ihminen, mulla on täys oikeus ottaa semmoset raskaasti, ja mä ite ainakaan löydä niistä mitään kritiikkiä tai mitään semmosta msisä voisin parantaa..
   mä en oo samanlainen kun muut, mulla täytyy olla tarpeeks vapaa-aikaa, en varmasti pysty lukiiossa postaamaan joka päivä, niinkun monet muut..Ja mä olen sanonut asiat suoraan, mun blogin fbssä!

   Poista
  3. Näin just, ihmiset on erilaisia eikä sua voi vertaa siihen miten muut postailee. Et todellakaan oo herkkä etkä heikko vaan oot vahva! Ja tämä ei nyt ole mikään "ylipuolustava kommentti" vaan mielipide ja piste

   Poista
  4. Mitä vittua? Joka postauksessahan tääl on melkeimpä ollu jotain (kateellisia) anoja huorittelemassa tai läskittelemässä, kun on muka ruma mekko, tai muka liikaa poskipunaa tmv. yhtä älykästä. Sitten kun kerran pidetään taukoo, niin tullaan väittään tommosta. Ei hyvää päivää, sanon minä. Sofialla on varmaan muutakin elämää, kun tulla postaamaan tyypeille, jotka tyyliin kyttää täällä uutta postausta, josta löytyis jotain, josta vois taas haukkua vähän lisää.
   Mä olisin ite jo varmaan luovuttanut, kun kokoajan vaaditaan uusia postauksia ja kun vihdoin saa uuden postauksen ulos niin tulee vaan paskaa niskaan. Kyllä se kirpasee vahvaakin ihmistä, ja Sofia on kyllä näyttänyt täällä olevasna todella vahva ihminen.
   Sofia on lomansa ansainnut ja lomailkoot niin kauan kun ite tykkää :)

   Poista
  5. Voitkohan nyt Sofia ihan rehellisesti sanoa ettet olisi ikinä haukkunut ketään? Isoja tyttöjä kun kaikki ollaan niin pitäisi tulla mielestäni jonkun verran vastaan..

   Poista
 23. http://demi.fi/keskustelut/1357272/tan-bloggaajan-tissit-on-musa-just-sopivat demissä on keskustelu sun tisseistä:DD

  VastaaPoista
 24. Koska teet seuraavan videon??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huoh.. tosi reiluu alkaa vaatimaan heti uutta postausta

   Poista
 25. http://demi.fi/keskustelut/1357272/tan-bloggaajan-tissit-on-musa-just-sopivat

  VastaaPoista
 26. Moikka! Törmäsin blogiisi tänään ja luin monta monta postausta. Vaikutat iloiselta ja ihanalta ihmiseltä, liityn lukijaksi : )
  Loistavaa loppukesää!

  VastaaPoista
 27. Voisitko joskus tulevaisuudessa tehä "linkitä blogisi" postauksen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miks heti pitää alkaa vaatimaan jotain kun toinen haluu pitää taukoo paineen takii niin yks tulee vaatii jotai tyhmää postausta

   Poista
  2. no huhhhuh toine antaa ehdotuksen mitä ehkä haluis, ja blogin pitäjä yleensä haluaa että saa jotain ehdotuksia. anona täällä haukkumassa ahhh oot säälittävä <3

   Poista
  3. Mitähän helvettiä ano =DDDD Ootko tosissas? Kysyn voiko Sofia tehä _JOSKUS TULEVAISUUDESSA_ linkitä blogisi postauksen ja sekö on valittamista? =DD iha oikeesti vaikka Sofia pitää taukoo hetken nii ei se tarkota sitä ettei tänne saa kommentoida mitään tai esittää toiveitaan.

   Poista
  4. No kyllä on harvinaisen tyhmä ehdotus. Mainostais itte blogiansa, jos nyt noin paljon mainosta haluaa.

   Poista
  5. En kyllä aatellu omaa blogiani siihen välttämättä linkittää vaan niistä löytää lisää hyviä blogeja joita voin alkaa seuraamaan :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

   Poista
  6. Mihin tää mailma on menossa, jos kommentoin jonkun blogiin nii saa heti jonku hiekkapillun kimppuunsa...

   Poista
  7. Ihan vain tiedoksi, tällaisia "linkitä blogisi" -postauksia ovat tehneet useat bloggaajat. Varmaan aika tunnettu esimerkki olis Lauran http://fuckfash.blogspot.fi/ blogi.

   Poista
  8. Voivoi kun mä en niitä lue :D

   Poista
 28. Huomaa kyllä heti että miten kaikki ANONYYMIT tulee tänne aukomaan jne mutta ei uskalla OMALLA PÄRSTÄLLÄÄN kommentoida mitään paskaa esim facebookkiin =)
  Vaikka anonyymina itsekin liikun, niin uskallan ja kommentoinkin myös sofian facebook päivitykseen =)

  Hankkikaa elämä anot, ei tarvii jokasta hyvää&ihanaa&kaunista bloggaajaa tulla haukkumaan.. onko teillä tylsää vai ootteko vaan kateelliisia? Pitää mennä aika paskasti että tulee netissä ANOnyymina haukkumaan kaikkee mikä ei pidä edes paikkaansa :)

  VastaaPoista
 29. Te jotka ette osaa odottaa ja tulee huora,läski - kommenteja niin älkää komentoiko sitä vaa pitäkää se itelläne älkää kirjottaku negatiivisä kommenteja miettikää ny vähäsen kuinka teille tulis paha mieli jos Anonyymit tulis kirjottee sulle esimerkiks oi iha sama vaikka kuolisit .
  sofia on nätti ja me kakki tykätään iha varmasti lukea tätä blogia ja katsoa varmaan joka päivä May day - videota mutta ei sofia voi istua tietokoneen ääressä 24 h .
  sofia on loman ansainnu ja se saa nauttii siitä ilman negatiivisiä - kommenteja .
  Sofialla on muuta tekemistä ku istua tietokoneen ääressä ja hei nyt on kesäloma sofia saa nauttii siitä .
  Te anonyymit jotka tulee kommentoimaan negatiivisä - kommenteja nii istutteko te vain tietokoneen äärellä 24 h kommentoimassa toisten blogia huonoksi jne .. ? .. sofia on nätti&hauska&ihana jne.. joten painukaa te anonyymit vaa helvettii KIITOS JO ETUKÄTEE
  (sofialle ihanaa loppukesää ) !!

  VastaaPoista
 30. itse minulla ei ole blogia koska en jaksa pitää sitä. joten olkaa iloisia että sofia sentään pitää postauksia ja sofia olet tosiaan ansainnut tauon:) kyllä minä ainakin jaksan odottaa postauksiasi viikko tolkulla ;) sun videoista saa hyvän mielen ja oot pirtee ihminen tsemppiä loppu kesälomaan sofia!:)

  VastaaPoista
 31. http://albaniababe.blogspot.fi/2012_07_01_archive.html


  OSALLISTU TUOLLA OSOITTEESSA KILPAILUU JOS KIINNOSTAA JA LÖYTYY INSPIRAATIOTA!

  VastaaPoista
 32. hei, tee fashiolistaan itelles tunnus!! :--)

  VastaaPoista
 33. Eikös tämä nyt vain lisää sitä painetta? Tästä tulee vaan lisää stressiä ja painetta. Olisi jäänyt monet haukkumiset ja vinkumiset kuulematta ku olisit vaaan ollu kertomatta tätä asiaa. en siis oo mitenkään vihanen sanoin vaan ihan "vinkkinä". Ja oon sun puolellas sofia ja mun mielestä oot lomas ansainnu :)! Ota tää blogi vähän rennommin sitten kun jatkat (en siis tarkota että ottaisit nyt jotenkin vakavasti)

  VastaaPoista
 34. hirvee ikävä sun postauksii :( oot tottakai ansainnu loman ja bloggaamisen täytyykin säilyy kivana harrastuksena eikä pakkopullana.. tuu pian takas!! <3

  VastaaPoista
 35. Jos mä oisin sun tilalla ja mulle tulis tallasia 'haukkumis' kommentteja, oisin poistanu mun blogin varmaan jo vuosi sitte, mutta sä et. Sä oot vahva ja mahtava naisen alku. Ihailen sinua (: Antaa nuiden joidenkin anonyymien vähän rauhottua.

  Hyvää loppu kesää ja onnea lukioon!

  VastaaPoista
 36. Että mua pistää vituttamaan ne Maisan videot susta! Ihan törkeetä, mun sympatiat menee täysin sulle ja Maisa sais painua helvettiin tai edes hoitoon (vaikka siellähän se jo käykin).

  Älä välitä haukkujista, oot todella ihana ihminen ja ne on vain kateellisia idiootteja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä on on maisan blogin osoite? :-)

   Poista
  2. en käy hoidossa rakas anonyymi

   Poista
  3. Maisa mistä sen sun videon voi nähä?

   Poista
  4. http://count-on.blogspot.fi/2012/07/pari-videota.html

   Poista
 37. Mun kysymys ei tähän mitenkäänliity mutta minkä merkkinen on se sun videokamera ku tossa alapuolella lukee vaan toi järjestelmä kamera?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sofia ei edelleenkään vastaa kysymyksiin täällä...

   Poista
 38. oot sofia ihana! tää sun blogi aina piristää mun päiväää:)

  www.ninni-beyourself.blogspot.com

  VastaaPoista
 39. hei mulle tuli mielee yks kysymys et pystyisitkö kuvaamaan itseäs samalla tavalla kun esim my day:ta viikon?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haloo, alkaa nää teijän toiveet hipoon jo pilviä. Mä voin kuvitella, että jo My dayn tekeminen on suht työlästä, ja sit pitäis tehä koko viikosta. Eikä toteuttaminenkaan olis varmaa mitenkään helppoa..

   Poista
  2. se oli kysymys _PYSTYISITKÖ_!

   Poista
  3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 40. Mä näin sut ja Emmin eilen Kappahlissa, te puhuitte jotain, et: "ei tääl oo mitää, mennään pois" :D

  VastaaPoista
 41. Sofia oot kyllä niin ansainnu lomasi ! Kirjotat tosi hyvää blogia ja teet ihania videoita !! Meillä lukijoilla on varmaan jo ikävä sun postauksia ,mutta itse pidät kuinka pitkän loman vaan ja hyvää kannattaa aina odottaa ! :) Haleja sulle ! <3

  VastaaPoista
 42. Loman oot ansainnu ja nauti siitä !

  VastaaPoista
 43. Hei! Katoin just sun videon ''Kiusaaminen''. Mun mielestä oot tosi tosi kaunis ! Oot ihana ihminen videoittesi perusteella ! :> Oot vahva :)

  VastaaPoista
 44. Hei :) Katoin just sun kiusaaminen videon . Mun mielestä oot just sopiva, kaunis ja mukava tyttö videoittesi perusteella ! :>

  VastaaPoista
 45. sulla on sofia täys oikeus pitää taukoa blogista koska on kesä ja et voi istua vaan koko ajan koneella väsertämmässä blogiin jotain tai kuvaamassa videoita. mutta silti sulla on yli 2000 lukijaa + anonyyit iteki tykkään lukee sun blogia koska oot ihana tyttö :) tost lukija jutusta vielä niin ... kaikki ei ole oikeesti kärsivällisii nytkin oot ollu yli viikon jo varmaan postaamatta mutta mä jaksan odottaa koska rakastan kattoo sun videoita :-) oot upee ihminen sofia ota rennosti loppu loma ei sitäkään kauaan enään oo jäljellä ! ja kaikken muidenkin täytyy oikeesti ymmärtää että ei kukaan ihminen jaksa olla koneella 24/7 :O ja noi kommentit " kuole " hei miettikää kaks kertaa ennenkun sanotte :) tosi törkeetä. onne sulle sofia lukioon !!!

  VastaaPoista
 46. huhuh tässä menee kauan !

  VastaaPoista
 47. Tuu jo takas Sofia!! :'( ikävä....

  VastaaPoista
 48. Mä en malta oottaa mut en valita:) oon sun puolellas, Sofia, en noitten negatiivisten anojen:)

  VastaaPoista
 49. http://i1.aijaa.com/b/00067/10643636.jpg
  haha oot niin kaunis tässä :-DD

  VastaaPoista
 50. Rakas sofia(:!
  Sun videos jonka löysin youtubesta on koskettava.. Sä oot niin aito,lämmin,ja kaunis ja oikeesti ymmärrät miltä tuntuu kun jotkut tahallaan haluaa pahoittaa toisen mielen ja olla ilkeitä. Se on väärin. Sä et kuulu semmoseen ns. muottiin,etkä ole massalissu taikka yritä olla mitään muuta vaan sä uskallat olla juuri SINÄ ja sitä mä haluaisin olla kiittämässä sulle joka päivä, ihan face to face. (= Mä voisin kuolla sun puolesta, ihan tosissani. Sussa ei ole mitään muutettavaa ja, sanontahan on että kukaan ei ole täydellinen. Mutta musta sä oot poikkeus,sä oot täydellinen. Jatka Sofia sellaisena ihmisenä kun sä olet, älä muutu(= Mä en tunne sua millään lailla henk. kohtaisesti mutta oon ylpee että sinä oot just sinä, etkä enempää. Oon myös kateellinen Karolle ja Emmille, et niillä on just tollanen ystävä kun sinä.;) Oon sua 2 vuotta nuorempi ja sä oot mun esikuva. love you!
  Ja se mitä tuohon blogitaukoon tulee, niin ota viikko, taikka kaks. Oot sen ansainnut! Minä ja varmasti moni muukin ymmärretään se että, tää bloggaus ei oo työtä,se ei oo raatamista eikä se oo pakotettua. Se on rentouttavaa ja asia josta kuuluu nauttia, niin bloggaaja kuin lukijakin. Teit sofia oikein kun pidät tauon, koska minä sun "ykkösrivin" lukijana toivon että jatkat bloggaamista mahdollisimman pitkään, niin kauan kun siitä itse pidät! <3(: sä oot ihana pakkaus.

  VastaaPoista
 51. Oot ansainnu lomas !!! :DD oot ihan super kaunis ja sul on ihan SAIRAAN HYVÄ BLOGI !!!!!!! :))))))) hyvää lomaa !!! :))))) <333 oot ihana

  VastaaPoista
 52. en ymmärrä miks ihmiset valittaaa.. tää on sun blogis ja sun sääntös, oon sun puolellas :) ihana blogi ja vielä ihanampi bloggaaja<3

  VastaaPoista
 53. siis seuraan blogias ja kun teit sen designskins jutun niin sun piti tehä erillinen postaus siitä arvonnasta mä en oo kyl nähny sitä.....

  VastaaPoista
 54. tosi upee tää uus ulkoasu!! tykkään tykkään (:(:

  VastaaPoista
 55. Voisitko Sofia tehä vaikka parin viikon myday videon? (: Tai vaikka kuukauden! :3
  Ja sitte tee pliiis video sun meikeistä, vaatteista,kavereista ja ruokavaliosta? :) Joookoooh! teet vaikka ens viikolla..

  VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla