maanantai 19. maaliskuuta 2012

Sunday myday

Moikkelis,

Niinkun jotkut jo huomas, poistin sen eilisen blogitekstin kun unohdin lisätä tohon eiliseen videoon pari klippiä.. Joten reuploadia tästä videosta! :)))

109 kommenttia:

  1. ihanat noi aurinkolasit ! Sopii sulle niiiiin hyvin :) Oliks tuol salil muitaki ihmisii vai vaan sä ja sun vanhemmat? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti :> oli jooo!! yritin vaan mennä aina nurkkaan missei ollu ihmisiä paljoa.. :D

      Poista
  2. Sun pitää teettää ittelles semmonen t-paita tai toppi missä lukee että teet videota blogiis :D Sitte kukaa ei ihmettele ja jos laitat osotteen ni saat mainostettuukki! Sitte laitat sen päälle ku teet videoo!!!

    VastaaPoista
  3. Ihanan pitkä ja muutenki tosi ihana video(:!!

    VastaaPoista
  4. Minkä nimist se sun hiusväri on? No ei vaa :DD Sul on ihanat hiukset! Mitä sampoota käytät?
    Muuteski tää blogi on niiiin ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. olin jo sillai mitä.......... :D käytän frank provostin shampoita :> kiitos!

      Poista
  5. "Iik mua pelottaa et mä en kaadu" :DD

    VastaaPoista
  6. osaatko sanoa, että jos on vihreet silmät, niin mikä hiusväri väriltään ois hyvä? voisko sopia tumman ruskea? tai vaalean ruskea?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hmm...... oisko tumman ruskee vaaleilla raidoilla ;) `?

      Poista
    2. voisimpa vaikka kokeilla! kiitti =)

      Poista
  7. tos on kyl 25 kalorii 250ml:D koko pullos on 50

    VastaaPoista
  8. kiitooos sofia!! toi kuntosali harjottelu oli tosi hyödylline, ku uskon et ollaan aika saman kokosia ni oli kiva nähdä mitä ja miten muut mun ikäset tytöt reenaa salilla ku ei täällä mun paikkakunnalla hirveesti nuoria tyttöjä saleilla vilise. tsemppiä tohon kuntokuuriin oot ihana♥

    VastaaPoista
  9. eikääää olin eilen kans käymäs tuol brismas (hämeenlinnan) mut käytiin eka kirppaeilla yhyy oisin voinu nähä sut! nyt surettaa :(

    VastaaPoista
  10. ah!! noi babaanit näytti niiiiiiiiiiiiiiin hyviltä!!!! mut niitäkään mä en saa syyä...vielä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. MIENNIII ET SAA SYÖDÄ BANAANILASTUJA????

      Poista
    2. mä lovetan panaani lastuna♥ täs mutustelemassa pharAikaa ;p

      Poista
  11. Ah vaikutat niin täydelliseltä ! ( Vaikka kukaanhan ei ole täydellinen :D ) Sun blogia on niin ihana lukea <3 ja sulta saa niin paljon kaikkia hyviä neuvoja ja saanut inspiraation laihduttamiseenkin ! Sun videoita on niin ihana kattoA kun oot niin luonnollinen ja nätti tyttö ! Jatka samaa rataa (((:

    VastaaPoista
  12. tosi kiva video !
    laita kuva uusista hiuksista ! :) kaunis oot

    VastaaPoista
  13. miten pystyt keskittymään kokeisiin lukemisessa jos sulla on musiikkia ja syömistä? :D siis tää on vaan tämmönen kysymys, ei siis mitenkään dissaavasti, mutta mun keskittyminen herpaantuu ihan hirveen helposti enkä missään nimessä pystyis keskittyy ja varsinkaan oppii tossa mitää :D mutjoo, hyvä että sää pystyt ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mä en pysty keskittymään jos mulla ei oo musiikkia tai syömistä! :D

      Poista
  14. repesin vaa ku sanoit tos ku veit noit pakettei postii "mua pelotta et mä en kaadu" :D mut tosi kiva video :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. EI MITEN MÄ VOIN OLLA NÄIIIN TYHMÄ :dDDDDDD kiitos :>

      Poista
  15. Kiva video, mä ostan seuraavalla kerralla kauppaan mennessäni kans noita banaanilastuja, en oo syöny pitkään aikaan! Tsemiä sulle kokeeseen, mulla on huikeat kolme viikkoa jolloin ei ole kuin yks enkun F-koe, sillä tässä on TET-viikko seuraavalla viikolla ja sitten laskettelureissu jne. joten kokeita ei oo hirveästi kertynyt..

    Mä ootan innolla tota tulosta sun hiusten suhteen, jeij :D Ootko sä muuten huomannut että sulla ois kunto kasvanut ton kuntokuurin suhteen? Sorisori oon uus lukija, enkä oo kauheasti vielä seurannut sun blogia joten mulle ei ole sattunut silmään että missään olisit tästä maininnut.. (:

    VastaaPoista
  16. Mikä sun keskiarvo on koulussa ? (: ja oot kaunis ü

    VastaaPoista
  17. sillon kerran siinä vinkelipinkeli videossa kerroit että kun rypsiöljyää ihon nii ruskettuu takuuvarmasti, niin tuli vaan mieleen että toimiiko se samalla suojana ettei iho pala vai ootko laittanu siihen päälle aurinkorasvaa tms? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en tiiä toimiiko aurinkosuojana, mutten ite kyllä pistä sinne alle aurinkorasvaa :>

      Poista
  18. laita kuvaa hiuksista! :) Mulle tuli tosi tumma tosta väristä! värjäsin pariviikkoositte samalla värillä ja nää on melkei mustat!

    VastaaPoista
  19. lisää tämmösiä pitkiä! Onko toi sitrusjuoma semmosta virkistävää tms:D tai siis semmosta josta sais paljon energiaa jne..:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ainakin se sisältää kofeiinia, eli ehkä se vähän piristää :D

      Poista
  20. Kiva video (:: must on kiva ku sä aina kuvaat noit paikkoi mihi meet, esim. just toi Prisma ja sitku menit sinne Saleen nii se oli kans kiva pätkä c: näkee vähä millai paikka se Hämeenlinna on, ku en oo ikinä käyny siel :D Mä en saa viel värjätä hiuksia, vaikka sain joululahjaks hiusvärinki :( Hävettääks sua videoida julkisil paikoil? Tai siis yritäks aina piilottaa kameran jos siit menee joku ohi? :D Ja oot tosi nätti :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) ei muo nyt kauheesti hävetä, vähän ehkä nolottaa jos siellä on paljon ihmisiä ja puhun yksikseni kameralle :D
      mutten mä koskaan kameraa piilota :>

      Poista
  21. tiesitkö että hintojen kuvaaminen/kirjottaminen paperille yms. kaupoissa on rangaistava teko?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en tiennyt :> mutta aika monet sitä silti tekeeee

      Poista
    2. miten nii kiellettyä ? hanki nyt jo elämä oikeesti?

      Poista
    3. meijjän köksän kirjaski on kuva mis on joku pesuaine ja hinta että eiköhän se sitte oo aika sallittua tai että ei haittaa että sofia pari videe kuvaa

      Poista
  22. miten raaskit ''pilata'' noin kauniin paidan tossa värjäyksessä? :(

    VastaaPoista
  23. kuinka monta purkkii sulla menee tota värii hiuksiin?

    VastaaPoista
  24. hei vinkki tuohon hiustenvärjäykseen: eli laitan ite aina jonkun vanhan pyyhkeen hartioille ja hakaneulalla kiinni siihen kaulalle =) ei mee paita likaseks =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu mullon yleensä semmonen värjäyspaita mitä aina käytän <: mut toki jossei oo niin voi käyttää sitä pyyhettä

      Poista
  25. kuvaa uusista hiuksista?

    VastaaPoista
  26. Teetkö varmasti noita hauiskääntöjä oikein? Kun yleensä niitä tehdään niin, että kyynerpää kyljessä kiinni ettei se liiku ja sitten sitä painoo nostetaan tossa suoraan edessä.

    VastaaPoista
  27. Meil soi sama biisi salilla kun salilla oltiin yks päivä, ja meil on sama yhteiskuntaopin kirja ku teillä :) Ja ihana toi vaaleenruskee huivi, mist se on?

    VastaaPoista
  28. lissää näin pitkiä videoita! ei haittaa vaikka kestäis kokopäivän (; no ei :DDD vaa kivoja tämmöset pitkät videot =)

    VastaaPoista
  29. anteeks tälleen mutta tossa videossa lukee että Sunay myday... vai luenko väärin ,vai onko tarkotuksella ja oot niiin kaunis :)

    VastaaPoista
  30. et oikee osannu tehä noita haukkareita oikee . etkä ylipäätänsä painoilla ihan pikku vinkkinä vaa aattelin sanoo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no eipä tässä juurikaan mitään vinkkiä ollu, pelkkä toteemus :> mutta mulle on ihan sama miten mä sen teen, kuhan vaa haukkareis tuntuu!

      Poista
    2. No ei se nyt ihan noinkaan ole että "ihan sama miten teen". Lihaskuntoa tehdessä ja varsinki vapailla painoilla on oikeesti äärettömän tärkeetä että liikerata ja tekniikka on oikea, ettei mene nivelet paskaksi! Lisäksi saat parhaan mahdollisen tehon irti, kun treenaat oikein. Selaile lehdistä ja netistä ja kato videoita youtubesta miten lihaskuntoliikkeitä tehdään.

      Ja sanon tän oikeesti sun omaksi parhaaksesi. Tiedän nimittäin kokemuksesta, että lihaskuntotreeni vaatii keskittymistä ja oikeaa tekniikkaa. Ite tein kerran epähuomiossa väärässä asennossa hartiaa, kuulu nätti rusahdus ja 13 vuoden lentopalloura oli siinä. Trust me. Kun vähän näkee vaivaa oikean tekniikan eteen, niin se todellakin palkitsee. Sen arvon huomaa viimeistään silloin, kun ei enää voikkaan tehdä sitä mitä rakastaa.

      Kaikkea hyvää sun kevääseen :)
      -Susanna

      Poista
    3. joooo, siis kyllä mä itekin tiedän ettei se oo aivan se ja sama miten ne liikkeet tekee, annoin ymmärtää itteni väärin :s

      Poista
  31. Hei!
    En sano tätä pahalla, mutta ehkä mahdollisesti auttaa käsien treenaamisessa. Kun teet hauiskääntöjä niin laita kädet vartaloon kiinni ja tee liike vain liikuttamalla käsiä kyynärpäänkohalta kohti hauista, koska näin se on tehokkaampaa ja piet selän ihan suorana ja liikkumattomana (ettet selällä auta liikettä, koska sitten teho heikkenee). ja näin ei tuu myös ylimääräistä liikettä tai "avustusliikkeitä" :) mutta onnea painon pudotuksen johdosta! (itsekin nimittäin yritän pudottaa painoa)

    VastaaPoista
  32. mikä ton hiusvärin sävy ja nimi on?

    VastaaPoista
  33. Nää on nii kivoja nää sun videot ja muutenkii tää blogi. Ihmettelen vaa et sul on salin jälkee sama paita kokoajan päällä.. Eks käy suihkussa ja vaihda vaatteet salin jälkeen :PPP ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kävin suihkussa, mutta kyllä, mä pistin saman paidan :D ei se kyl tosin ollu hikinen

      Poista
  34. Hyvä video taas kerrann (: Oot kaunis ja ootan innolla uusii postauksii ja videoita. Lisää näitä ^^

    VastaaPoista
  35. Saaks esittää toiveen, millasen videon haluu, ku nää on nyt nii parhaita nää sun videot?
    Jos saa, ni tee sellanen, mis kerrot kaikki lempibiisis?

    VastaaPoista
  36. Ei liity aiheeseen, mut minkäpituset hiukset sulla oli ku olit 11-12? eli nelos- viitos luokalla? kuvaki ois kiva, jos vaan löytyy :D

    VastaaPoista
  37. ei liity mitenkää postauksee, mut voitko sanoo minkä pituset hiukset sul suunnillee oli nelos-vitos luokalla? kuvaki ois kiva jos vaan löytyy :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jos muistan niin pistän johonkin postaukseen kuvaa jos löytyy, mutta ne oli johonkin olkapäihin :)

      Poista
  38. taas kerran mahtava myday video sulta. oot törkeen kauniskin ! :)

    VastaaPoista
  39. Sut on haastettu blogissani. :)

    http://substantiivisesti.blogspot.com/

    VastaaPoista
  40. Tosi kiva tälläne video, vaikka olikin pitkä, mut silti oli tosi monipuolinen, eikä sellainen tylsä, tosi kiva! (: Ja hei, mäki värjäsin just samalla värillä hiukset, ku minkä sä ostit Prismasta. Ite oon ainakin tykännyt väristä (värjäsin blondista). Kiva väri silleensä, mut ite haluaisin vielä vähäsen tummemman värin itelleni. (: siis ei siinä hyvä väri ja kaikkee, mut mulla alakanu jo haalistumaa, niin sillä sanoin, et tummemmaksi haluaisin. (: Tosi kiva video!

    VastaaPoista
  41. Hei Sofia!
    Tosi ihana blogi ^^
    Jos jaksat voit tsekata mun blogin:
    http://oirehduksia.vuodatus.net/
    Ulkoasu mun blogissa on vähän hakusesa, mut mulla ei ole ikinä ollut oikein ketään "nettituttuja" joten aattelin että jään nyt ainakin seuraamaan sun blogia innolla :D
    Ajattelin myös kysyä että milloin nautit eniten elämästä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiiiitos :) nautin elämästä eniten sillon kun tuntuu että kaikki sujuu, kokeet on ohi, ja mulla on tilillä rahaa.. :D ja että kaikki mun tutut on terveitä yms :>

      Poista
  42. Sä oot vitun läski ja luulet olevas jotai täydellistä, niin säälittävää että katot kaikka nii arvostelevasti ja itserakkaasti.... Sä ja Emmi... Voi että mitä noloja kerranki Emmi sano "titinalle opettti mut käveleeen liikennevaloissa... Lol lapsellista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hei oikeesti nyt, mistä puristaa?:DDD sun täytyy olla joku mun tuttu....

      Poista
    2. Siis mitä hyödyit tästäki kommentista? Jokainen meistä on lapsellin joskus, koska se on TERVETTÄ!!! Jos otat kaiken noin tosissaan niin sun elämäs on varmasti aika rankaa :( Ja en millään jaksa uskoa että Sofia olis itserakas, vaan ihminen, aito IHMINEN (niinkuin sinäkin Sepiiii), joka on alkanut pitää omasta itsestään!!!! Ei viitteis aina lukee jokasessa blogissa siitä, ku katkerat ihmiset kommentoi ikäviä asioita, ja luulen, että Sofiakin ottais mielellään ei niin positiivisia kommentteja vastaan mutta RAKENTAVASSA muodossa, josta Sofia voi ottaa oppia. Tasan ei auta tällänen ilkeä, täysin turha kommentointi yhtään mitään, jos tällä jotain tarkoitusta Sepiii edes oli.

      Poista
  43. Milloin laitat videon sun uudesta hius väristä?

    VastaaPoista
  44. Koska laitat kuvii noista sun uusista hiuksista? Oli kiva my day videon :) tälläsii lisää :)

    VastaaPoista
  45. Mikä Emmin sen blogin nimi olikaan?

    VastaaPoista
  46. Tuohon salipätkään haluan ehkä vähän puuttua. Kun teit ojentajia, niin kyynerpääsi sojottivat aika reilusti eri suuntiin. Ojentajia tehdessä olisi tärkeää pitää kyynerpäät mahdollisimman lähellä päätä, niiin se ottaa oikeaan lihakseen :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo mä tiedääään, tein noi liikeet nopeesti ja huolimattomasti

      Poista
  47. harmi ku en voi kommentoida tohon oikeesee mekko-postauksee, mut toi on ihan sairaan ihana mekko! :) haluisin ite samanlaisen mut lyhyemmän, ku ei tot viiti alkaa lyhentää jos se menis vaikka pilalle ku toi on aika kallis mulle :)

    VastaaPoista
  48. Kirjotan tän nyt tänne, kun tohon mekko-postaukseee ei voi kirjottaa enää :( Mutta se on toosi ihana mekko ja varmasti sopii sulle. (: Ne anot on vaan kateellisia sulle.. ja ne ei uskalla oikeeella käyttäjällä eees kommentoida, joten ei kannata välittäää .. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo, mun oli pakko estää siitä se kommentointi..
      kiitos<:

      Poista
  49. Tohon mekkojuttuun vaan sitä, että en ymmärrä miks toisten pitää pilata toisten ilo? Hei ettehän TE oo sitä siel pitämässä, ja toi mekko sopii kyllä ihan tarpeeksi hyvin Sofialle :) Jos toinen on iloinen tms. nii pitää sit heti tulla haukkumaan ja pilaamaan toisen päivä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mun illan ne kommentit tosiaankin onnistunu pilaamaan..
      mutta kiitos!:))

      Poista
    2. Tohon mekkojuttuun.. Voi elämän kevät mitä nuo anonyymit luulee tolla haukkumisella voittavansa ? Ja sulla muka riipputissit , ne on itte varmaa joitai 10v lissuja jotka joutuu tunkeen sukkia 65AA kokoisiin rintsikoihin, että tulee ees jotain paidan sisään.. Ja mekko on kaunis, sopii sulle aivan varmasti. Onko muuten Karolla blogia ? :)

      Poista
  50. Mäkin nyt kommentoin tänne, kun tohon mekkopostaukseen ei pysty enää kommentoimaan, minkä ymmärrän paremmin kun hyvin...
    Luin sen postauksen kaikki kommentit ja en osaa sanoin kuvailla miten raivostuin niistä. Ihan oikeesti, jokaisen joka alkaa arvostelemaan toista YHDEN MEKON takia (jota ei oo edes nähny Sofian päällä ja vaikka oiskin nähny) noin järkyttävällä tavalla niin sais mennä kunnolla itteensä ja miettiä kuinka täydellinen sitä ite sitten onkaan, kun voi tolla tavalla kirjottaa toiselle.
    En voi ymmärtää miten jonkun päässä voi edes liikkua tollasia "mielipiteitä", saatika sitten, että kirjottaa ne vielä tänne näkyviin (ANONYYMINA, ottais vastuun sanomisistaan). Oon täysin sitä mieltä, että ne lapselliset ja järjettömät kommentit on kirjotettu vaan ja ainoostaan sen takia, että sais loukattua Sofiaa...mutta siihenkin ois kiva tietää teidän anonyymien motiivi? Miten te hyödytte toisen kiusaamisesta? Taidatte olla melko elämäänne kyllästyneitä ja itse täydellisyyksiä, kun ei tosiaan ole muuta tekemistä kun pilkata toisia ihmisiä. Ja edelleenkin YHDEN MEKON takia!!
    Sei kerro ihmisestä MITÄÄN, minkä näköinen/kokoinen ihminen on. Ehkä sitä ei sitten näköjään kaikki ihan ymmärrä, kun ei ilmeisesti ole kasvanut henkisesti tarpeeksi. Sofia on laihtunut kuitenkin 11kg ja se on tosi hieno saavutus. Laihtumisen huomaa selvästi ja Sofia varmasti on itsekin ylpeä itsestään...noh mutta eiköhän teidän joidenkin tarvi tulla pilaamaan sekin ilo, laukomalla noita niin tärkeitä kommentteja. Ei tuu mitään muuta syytä mieleen niille kommenteille, kun se että on kateellinen toisten saavutuksille ja että oma elämäntapa on vaan huvinvuoks kiusata toista, kun ei oo muutakaan tekemistä.
    Miettikääpä sitä siltä kannalta, että miten se on teiltä pois mitä vaatteita Sofia käyttää??:D Ei huhhuh, en osaa mitään muuta sanoa... Menkääpä rakkaat, "itse täydellisyydet", toisten kiusaaja lapsoset itteenne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Inna!!!:) Tää kommentti oli oikeesti tosi ihana ja kannustava, toivon että kaikki ne jotka muo haukku niin näkis tän ja tosiaan, menis itseensä :)
      KIIITTI!

      Poista
  51. millon esittelet sun muut meikit & siveltimet?O :

    VastaaPoista
  52. yks henkilö matkii sua ihan sikana sen blogissa...

    VastaaPoista
  53. Onko noissa banaanilastuissa yhtään kaloreita?
    Ku mun äiti sano, kun ostin niitä että ne ois lihottavia?
    Mutta mitä vinkkejä ois laihuttamiseen?
    OOT KAUNIS JA SUN BLOGIA ON IHANAA LUKEA!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. onhan niissä toki jonkinverran, sokeria ehkä aika paljon .s
      kato mun kuntokuuri videot, niissä on paljon vinkkejä :)

      Poista
  54. Tää ei kyllä liity mitenkää tähän postaukseen , mut olis iha superkiva jos voisit auttaa yhessä jutussa. Mite mä saan mun blogista kiinnostavan näkösen ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tee taustasta värikkäämpi, muuta fonttia, tee uus banneri :)

      Poista
  55. ei mahtunu tohon uusimpaan postauksees niin kommaan tähän, että tosi hieno mekko sulle tulos;) ja että mistä ton käsikorun hommaat:D ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kyllä siihen olis mahtunu, estin vaan kommentoinnin, kiitos :) jaa-a, en tiiä :D kattoo mistä löytyy

      Poista
  56. Millon seuraava postaus? Oot mailman ihanin blogaaja. Sä oot aina niin ihaman pirted<3<3

    VastaaPoista
  57. tää myday video jotenki erinlainen ku kaikki muut sun myday videot.. aloin miettiä mikä tässä on ernlaista. ehkä se oli se että kaikissa sun myday videoissa sä selität paljon :) ei siinä mitään pahaa mut täs videos sun oli tollasii pienii "yksityis" kohtia. (toi kirjottaminen kokeeseen.)sun my day videot on mun mielestä tosi ihanania niinkun koko tää sun blogin kokonaisuus ja asia mitä kirjotat tänne. ois kiva saada joskus sellanen video jossa sä et panosta siihen sun puheeseen tai siihen miten oot siin kameran edessä vaan siis sellanen video mis oot vaan sellane ihana sulonen sofia :) oot vaan ja teet sun juttui sun kotona mitä nyt yleensä teet :) en halua painostaa sua mitenkään.. mut en ite kirjota blgia mut päiväpäivältä kun mä tätä sun blogia luen haluisin niin alottaa oman elämästä kertomisen blogissa, mutta en uskalla. jotenki kaikki bloggaajat ei osaa eläytyy blogissa mut sä sofia osaat ottaa tän blogin tälläsenä yhtenä elämän askeleena :) oot ihana bloggaaja jatka samaan malliin T: hyvin innokas lukiasi <3

    VastaaPoista
  58. Moi Sofia,

    Sä piristät mun päivän aina. Musta on ihanaa, ja mielenkiintoista katsoa sun myday-videoita. (;
    Jatka samaan malliin!

    VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla