lauantai 10. maaliskuuta 2012

1. osa

Moips,

Latasin nyt nopeesti teile tän ensimmäisen osan kuntokuuri -kysymyksistä.

32 kommenttia:

 1. Minkä takia pistit ensin tän kuntokuuri-videon vaikka sun gallupissa ollaan toivottu paljon enemmän aamuvideoo ja my day-videoo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. koska nää on muutenkin myöhässä.. on se kumma kun mikään ei kelpaa -.-

   Poista
  2. En sanonut etteikö kelpais, mutta ihmetyttää vaan. Oot kysynyt meiltä lukijoilta mielipidettä tolla kyselyllä ja me ollaan siihen vastattu, mutta et kuitenkaan toteuta asioita meidän toivomassa järjestyksessä, vaikka sitä meiltä kysyit. Logiikka?

   Pisti vaan mietityttämään, älä nyt vedä hernettä nenään :D

   Poista
  3. mitenniin ei kelpaa? itekki täällä oisin luullu että kyselyn tuloksia katottas mutta jos ei niin mitä välii jos nää kaikki tulee kuitenki joskus. harmi että susta on tullu vähän ylimielinen

   Poista
  4. Ei noi gallupit oo semmosia, että jos nyt tota äänestetään eniten, laitan heti sen videon! Vaan noi antaa osviittaa siihen mitä te haluatte ja mistä pitäisitte eniten.
   Ja veikkaampa jos olisin laittanut jonkin muun videon ensin, oltais tultu ihmettelemään missä se kuntokuuri -video viipyy.. Niin se vaan menee:) Enkä mä tästä mitään herneitä nenään vetäny :)

   Poista
  5. ylimielinen? tuntuu aina jos mä vastaan vähänkin jotenkin "töykeesti" johonkin kommenttiin tai jotain niin mä olen heti ylimielinen tai mulla on noussu ihan kusi hattuun.. ei voi ymmärtää

   Poista
 2. "meinasin kaatua!"
  I-H-A-N-A :---DDDD

  VastaaPoista
 3. sun paino on varmaa noussu koska lihakset on kasvanu !=) ja lihasha painaa kai enemmänku läski

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. sofia, niin hienoo kun osaat sanoo näil rakkail anonyymeil vastaan mitä ny oon kattellu :)
   ja nää jotkut viel seuraa blogiis, minkä ihmeen takia jos ei tykkää? D:
   mut joo, mä ainakin tykkään, ja tos videos, ihana olet ! <3(:

   Poista
 5. joo toivottavasti toka osa tulee piiaaaaan!! :)

  VastaaPoista
 6. ''tänään vastaan näihin kuntokysymysVIDEOIHIN'' ??? sekoot kauheesti sanoissa :) oo vaan oma ittes jatkossa ni hyvin menee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä olen oma itteni tässä videossa..?

   Poista
 7. en haluis tulla mitää valittaa tähän tai sillee mut ku sanoit et miks sun paino on noussu et tajuu, nii kannattaa muistaa se et se tuleeki nousee koska lihakset painaa! JA jos aattelet aina sillee " voi vittu nyt oon lihonnu yhen kilon pakko laihduttaa sikana " -> anorexia :( ja mä toivon tosiaan et sitä ei tuu sulle tai KENELLEKKÄÄN, oon ollu vieres ja nähny ku sellane kehittyy niin paha juttu...

  Että muista vaikka paino nousee, se on siitä kun sun lihakset on kasvanut ne painaa enemmän ku rasva, niiku joku tais jo sanoo!

  Ja tsemppii kuntokuurille ja iloista kevään odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ajattele sillai, että iiiiin oon lihonu kilon pakko laihduttaaa!!! Että ei pelkoa sen suhteen :)) eikä musta oo tulossa mitään anorektikkoa.
   Kiitos ja samoin sinne! (:

   Poista
  2. hyvähyvä :) ajattelin vaa muistuttaa ku toi helposti saattaa unohtuu! :>

   Poista
 8. älä välitä noista anoista, mulla ainakin menee hermo niihin!!:s mut oot mahtava ku oot ittes ja toi "meinasin kaaatua!" IHANA:'DD mut hei odotan tokaa osaa!;)
  - Sun fani!<3 (joka ei jaksanu kirjautua omalle tililleen joten kommentoi anona:P)

  VastaaPoista
 9. Jos lyhyessä ajassa paina tippuu alas, niin se myös nopeasti kertyy takaisin jos syöt just karkkia ja tällästä miten sattuu ja tietenkin lihakset myös nostaa sitä painoa. En tajuu miks noi muut tuolla jankkaa jostain no joo, mut kuitenkin. En nyt haluu kuullostaa siltä et karkkii ei vois syödä ollenkaan, mut siis ehkä 1-2 kertaa 2 viikossa olis hyvä, siis ylipäätänsä herkkuja, sipsejä, suklaata, karkkia, kakkua jne. :-) Tietty jos ne karistaa pois kalorimäärät kuten lenkkeilyllä, mut kummiski kaikki ne rasvat ja sokerit jne on huonoo terveydelle. :) Mut joo ei sul mikää kiire oo laihduttaa et sä oo missää pahassa kunnossa iha hyvä olisit noin. Sit vast jos olis jotai diabetes vaaraa, tai ei jaksais liikkua tai ikin syödä kunnolla aina vaa mässyä ni se on sit huonoo :(

  VastaaPoista
 10. aijemmissa videoissa, esim. kasvomeikit tai kynsilakat -videoissa, oot silleen et '' lukijat on ttoivonu, joten teen tän, vaikka ei vois vähempää kiinnostaa.. -.- '' älä ota tätä mitenkää loukkaavana... ja nyt tässä videossa olit iloinen, pirtee ja sellanen et tää kiinnostaa sinua (:

  lähteekö lenkkeilemällä kiloja pois? jos mä kävelen kouluun (2km) ja takas, sitte käytän vielä illalla koiraa lenkillä (suunnilleen 4-5km). toivon et vastaat, oot ihana<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. enkä ooo sillai! :( musta on kiva tehä mitä tahansa videoita mitä te oottr halunnu, on se sitten vaikka että näytä sun varpaankynnet tai jotain.........
   lähteee! :) lenkkeily on tosi tehokas keino

   Poista
 11. kuntosali huumetta;D
  ja tosi hyvä toi 9 kiloa!:)
  tuleeko muuten se arvonnan tulokset millon?:D

  VastaaPoista
 12. voi suo sofia, aina sä jaksat ilahduttaa mua, oot ihana, jatka samaan malliin ! ♥

  VastaaPoista
 13. ku sanoit jossai postauksessa et teet viikonloppuna my day videota, ni ehitkö tehä sitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä sanoin että mä yritän tehä, enkä ehtinyt

   Poista
 14. Yleensä salitreenin tulokset alkaa näkyä lihaksissa 4 viikon kuluttua alottamisesta jos tekee noin 2-3 kertaa viikossa treenin. :)

  VastaaPoista
 15. susta on nykyää tosiaa tullu aika töykeä :::( enkä tarkota että ÄÄÄ SIIS DAAA APUA oot kauhee !11 vaan oma huomionihan tämä on!

  VastaaPoista
 16. Voisinko kysyy tai voisikko selittää et miten tollasen kysymys jutun voi tehä tänne blogeihin?? tai miten sen voi tehä omaan blogiin :D? iso kiitos jos kerkeet/jaksat selittää(:!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. meet ulkoasuun ja sieltä lisäät gadgetin ja sieltä rullaat alaspäin niin tulee kysely ja siitä :>

   Poista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla