keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

The dress

Helloou,

Nytten sitten siitä Nelly.comin mekosta :) Osa huomaskin eilen, että olin jo tehnyt postauksen mutta poistanut heti. Syynä siihen on se, että blogger kenkkuili ja muutenkin postaus oli huono :s
Mekko saapui eilen postissa, ja meni samantien palautukseen. Ja ennen kun kaikki ilkeet anonyymit nauraa sitä MUHAHAHA -nauruunsa ja rupee kirjottamaan niitä ilkeitä kommentteja, perustelen ensiks miks palautin sen.
1) Ei, mä en palauttanut sitä sen takia, että näytin raskaana olevalta
2) Enkä sen takia, että se ei olis sopinut mun vartalolle
Vaaaan sen takia, että mekko ei ollut ollenkaan semmonen kun odotin.. Siitä näky läpi, se oli aiiiivan liian pitkä ja se ei jotenkin iskenyt samalla tavalla kun luulin.. Ja äiti sanoi, että voidaan tilata joku toinen mekko sen tilalle ja mulla oli mielessä yks tietty mekko, jonka halusin. Joten sen takia mekko meni palautukseen :)
Ja sitä mekkoa minkä tilasin nyt, en aio näyttää. En halua enään samanlaisia kommentteja kun siihen viime mekkopostaukseen.. Te näätte sen sitten ehkä kun se tulee. Mutta mekko on myös Nelly.comista.
Ja nyt niitä kuvia siitä mekosta. Kuvat on tosi paljon muokattuja, joten ne vähän vääristää sitä mekon väriä.. Ja ei inistä sitten laadusta.. mä tiedän.

93 kommenttia:

  1. ihana mekko :) jopa kivempi mitä odotin :) toivotaan että se seuraava ois sitte täydelline :>

    VastaaPoista
  2. Tämä on älyttömän nätti sun päällä! :) Tosi nätti tyttö oot!

    VastaaPoista
  3. Toi mekko näyttää sun päällä ihanalta! Näytät ihan prinsessalta :) Toivottavasti uuskin mekko on yhtä hieno!

    VastaaPoista
  4. kaunis nainen ja kaunis mekko mut päätös palautuksesta on omasi :) kuulostan ihan joltain 27v limaselta mieheltä vaikka oon 19v likka.. no ollkoon :D

    VastaaPoista
  5. mikä oli sun ihka ensimmäinen video (: ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. semmonen video missä mä kuvasin mun pokkarilla mun kirppariostokset :DDDDDDD olin kyllä siinä niiin jäätävä jäätikku etttä.. :D

      Poista
  6. kaunis mekko on mutta se toinen on varmasti TÄYDELLINEN
    Toivoisin että saisin nähä sen kokska haluun vaan nähä sen :DD
    Eikä sun tarvii välittää niitä kommenteista yhtään enempää ku edellisistkään
    "huonoist" kommenteist

    VastaaPoista
  7. Toihan on tosi kiva mekko, ei ainakaan kuvassa näytä yhtään rumalta :))

    VastaaPoista
  8. tosi kiva toi mekko mun mielestä, mut vois kyl joo olla pikkusen lyhyempi, tuo yläosa on tosi kaunis!:) toivotaan että uusi mekko on täydellinen;;)!

    VastaaPoista
  9. toihan sopii sulle tosi hyvin! :) kaunis olet!

    VastaaPoista
  10. Ihan kiva mekko toihan on! :) Näyttää just kivalt sun pääl, toivottavasti seuraava ois mieluisa

    VastaaPoista
  11. oot tosi nätti tossa mekossa! :)

    VastaaPoista
  12. kuka tästä saa sen kuvan et näyttäisit raskaanaolevalta :D vittuajatelkaa ihmiset :D tää ois just täydellinen ilman tota liiallista pituutta ja läpinäkyvyyttä :)

    VastaaPoista
  13. eiii, et ois palauttanu ! tuo on nii nätti ja istuu sulle täydellisesti !! :(

    VastaaPoista
  14. näytät kauniilta toi mekko päällä!

    VastaaPoista
  15. vähä nätti ! (: harmi vaa ku oli liia pitkä

    VastaaPoista
  16. huippu mekko! mietin itekkii tuota mut mulle ehkä vähä liian pitkä :/ laahais perässä. Mutta sulle ois sopinu ku oot noin pitkä!

    VastaaPoista
  17. Toihan o ihan sairaan hieno! Haluun nähä sen toisenki tee vaiks sellane postaus et siihen ei voi kommat! :) nyt sai anot köniinsä vaik itekki oon ano mut en todellakaan ikin haukkuis sua :D oot täydellinen!

    VastaaPoista
  18. Must toi mekko näyttää tosi kivalta sun päällä, toivottavasti se uusi on kanssa kiva :D

    http://booringlifes.blogspot.com/

    VastaaPoista
  19. kyllä toi mekko näyttää hyvältä sun päällä (: oot kaunis ! mutta ihan hyvä että palautat kun oma on päätökses (; innolla ootan sitä et näytät uuden mekon ^^ kiitti taas ku jaksoit blogata♥

    VastaaPoista
  20. Blogisi on todella hyvä! Voiko sinua seurata blogilistassa? :)

    VastaaPoista
  21. ihana mekko! luin noita kommentteja siitä postauksesta missä anot oli laittanu niitä idioottimaisia kommentteja niin tuli vaan mieleen ettei ois yks tylsistynyt ihminen ruudun takana joka niitä kommentteja latelee kun ei oo muuta tekemistä :) oot ihana! :)

    VastaaPoista
  22. nätti mekko, ja viel nätimpi sun päällä :) tekisitkö seuraavan videon järkkärillä (= ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu katsotaan :) jos se on joku semmonen lyhytys pälätys video, niin voin tehä

      Poista
  23. Niin ihana mekko ja ku oot NIIN KAUNIS!!!! <3

    VastaaPoista
  24. HAHAHAHAHAHAHA KAADUIT KÄYTÄVÄSSÄ!!! HAHAHAHAHAHAHAHA t:se joka ehkä kaatoi sinut mahdollisesti.

    VastaaPoista
  25. sofia höh! toi olis ollu tosi kiva hei! sinä ilkimys :(

    VastaaPoista
  26. Mun mielest toiki mekko on tosi ihana ja sopii sulle tosi hyvin vaikka nyt onkin vähä pitkä mutta toivottavasti se toinen mekko on sitten mieluinen! :) Sen näkemistä odotellessa! Kiva kun jaksoit taas tehdä postauksen vaikka sulla on koulussa varmaa aika kiireistä, miettien siihen kuinka väsyny ite oon iltasin! Varsinki ku mul o viel tet viikko meneillään :) Mutta sun blogi on ihana ja sitä on aina kiva lukea <3

    VastaaPoista
  27. Nyt täytyyy sanooo, että yllätyin mekosta positiivisesti todellakin!!! Ajattelin kuvan perusteella ensin että toi mekko ei sovi kenellekään.. mutta toisin kävi! ;)

    Harmi kun palautit, oli todella kaunis sun pääällä! :)

    VastaaPoista
  28. Sofia missä maalaisjärkesi, tonne ois voinu vaa laittaa alle alusmekon ja käydä lyhentää vähäse ni ois just täydellinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kyllä mä niitä ajattelin, mutta se toinen mekko minkä tilasin on muutenkin paljon parempi :)

      Poista
  29. Jep, näytät ryhävalaalta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sain koko illan naurut :)

      Poista
    2. älä ota nuita törkeitä kommentteja tosissaa. tuollaset ihmiset on säälittäviä joitten pitää kiusata ja kuittailla muille. niillä ei oo vaa omaa elämää nii pitää se muihi purkaa. säälittäväää. taitaa olla aia ryhävalas tuo joka tuon kommentin kirjotti. hahaha! säälittävää sanoisinko tulla haukkumaa toisen blogia ja ei uskalla päin naamaa tulla sanoo. tuollaset ihmiset on heikkoja

      Poista
  30. tosi upee mekko, vois näyttää ihan tosi kivalta vaikka joittenkin korkeiden valkosten korkkareiden kanssa ! Toivottavasti saadaan kuvaa uudesta mekosta !

    VastaaPoista
  31. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  32. luin noita aikasemman mekkopostauksen kommentteja ja ei voi muuta sanoo ku voi vittu noitte (joittenki) anojen kanssa :D:D:D siis ensiksee täytyy olla tosi köyhä elämä et tulee tänne vinkumaa, toiseksee jos on jotain kritiikkii nii sen vois myös ystävällisesti sanoa, kolmanneks kukaa ei voi tietää miltä mekko näyttää toisen päällä ennen kun näkee, neljänneks et oo läski vaan enemmänki naisellisesti muodokas :) vai muodolline? muodot omaava? however siis ymmärsit varmaan :D että ei niitte anojen tarkotus oo ku saada sulle paha mieli repimällä tyhjästä kaikkee älytöntä, joten antaa niitte olla keskenää tommosii jos ei parempaa tekemistä niillä raukoilla oo :)

    VastaaPoista
  33. nättihän toi oli, varsinkin jos ilman läpinäkyvyyttä&pituutta ! Tee postaus siitä uudesta sitten, ei varmaankaan oo kauhee :)

    VastaaPoista
  34. ooooo toi mekko näyttää ihanalta tossa!! kasvaa itelläki hinku maximekkoon...:)

    VastaaPoista
  35. TOI SOPII SULLE TOOOSI HYVIN !!:) oon kateellinen sulle, ite oon kärsiny anoreksiasta kolme vuotta ja mä tekisin mitä vaan et saisin näyttää siltä miltä sä näytät.. jos mä IKINÄ voisin pukeutua tollaseen, näyttämältä rekkitangolta jossa mekko roikkuu.. mä oisin niin onnelline. rakasta ittees tollasena ku oot ! ja palatakseni vielä aiheeseen..:D tosi nätti mekko, vähän liian pitkä kyllä muttamutta toivottavasti toinen mekko sitten miellyttää sun omaa silmää enemmän =) !

    VastaaPoista
  36. Toi näyttää hyvältä sun päällä mut on liian pitkä :) Harmi kun ei sitten ollutkaan odotuksen arvoinen.

    VastaaPoista
  37. näytät muodottomalta möykyltä !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mutta sä oot sitä ano

      Poista
    2. http://horatio.naurunappula.com/org/3a/af/3aaf0559e9570e8a/0/884751.gif

      Poista
  38. Luin sen edellisen mekkopostauksen kommentit ja eijumpe...ihmiset jaksaa olla niin lapsellisii ja idioottei ettei mitää rajaa. Jossei oo mitää kivaa ja positiivist sanottavaa ni jättäis kirjottamatta? Okei, kritiikki hyvän maun rajois on ihan hyvä juttu mut tollanen haukkuminen ei todellakaa. Taitaa vissii muil olla niin paska itsetunto et pitää itteää tulla nostamaa jollee jalustalle haukkumal toisii. Anyway, mun mielestä toi mekko on just kiva ja sopii sulle mut jos se ei oo ihan se perfect one ni toivottavast se seuraava ois :-)!

    VastaaPoista
  39. Moi Sofia,
    Luin kauhuissani niitä sun edellisen mekko postauksen kommentteja ja sanonpahan vaa että ne oli mun omasta mielestä ilkeitä ja kauheita. Mutta kaikesta huolimatta se mekko oli mun mielestä ihana ja uskoin jo silloin että se tulee varmasti sopimaan sulle ihan älyttömän hyvin!!:) Nyt ku näin kuvat siitä sun päällä mun mielipide ei oo muuttunut, SE SOPII SULLE IHAN ÄLYTTÖMÄN HYVIN! C:
    Toivon että tää sun seuraava mekko mitä et ymmärrättevästi paljastanut täällä vielä niin on sulle se täydellinen!C:

    -Suvi // http://suvijau.blogspot.com/

    ps. tein mielipide postauksen ihmisten kommentoiti tavasta muiden vaatteista ja viittasin siinä sun tohon mekkopostaukseen. Toivottavasti ei haittaa? Käy kurkkailee jos tahot/jaksat:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka suvi :)
      olihan ne joo.. kiitos :))
      ja ei haittaa, käyn kattomassa!

      Poista
  40. Voisitko tehä videon meikinpohjustus aineen teosta kun en osaa googlettaa sitä ? :D Aika tyhmä kysymys mut joo..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en osaa tehä meikin pohjustusainetta, paitsi luomivärinpohjustus aineen; siihen pistät vähän kosteusrasvaa, peitevoidetta ja meikkivoidetta

      Poista
  41. Toi mekko kyllä todistaa joidenkin ilkeiden anojen kommentit kyllä ihan vääräksi! Koska toi mekko näyttää hyvältä sun päälläs :)
    Innolla ootan, et mikä se toinen mekko tulee olee! ;D

    VastaaPoista
  42. Toi mekko on kaunis :)Sopii sulle hyvin, jos ei katota tota liiallista pituutta yms´. mun mielestä toi väri on nätti ja sopii sun hiuksiin. Ite ostin todistustenjakoon seppälästä nätin mekon :) Mutta toivottavasti seuraava olisi nätti omasta mielestäsi, tai no onhan se , sulla on nii hyvä maku :D

    VastaaPoista
  43. MULLA ON HAASTE SULLE MUN BLOGISSA :)

    http://wayilove.blogspot.com/

    VastaaPoista
  44. pitäiskö mun olla semmonen pakkasen raiskaama pulkan naru että mulle sopis toi? ei tosiaan!

    Mua inhotti lukea noita anonyymien kommentteja tosta mekosta siinä postauksessa jossa kerroit tuon mekon tilanneesi, mutta jos rehellisiä ollaan niin periaatteessa loukkasit tässä jonkinlaista vartalotyyppiä. Tällä "pakkasen raiskaamalla pulkannarulla" tarkoitit varmaan erittäin laihaa ihmistä, eikö? No, jotkut ihmiset ovat sellaisia luonnostaan eikä heistä varmaankaan ole tällaisia kommentteja kiva lukea vaikkei niitä heille päin naamaa sanottaisikaan. Muuten oot ihan tajuttoman ihana tyttö, mutta kannattaa miettiä myös asioita eri kantilta :) Tsemppiä! Ps. Mielestäni mekko sopi sulle tajuttoman hyvin ainakin kuvien perusteella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en halunnut ketään loukata sillä kun sanoin etten haluisi olla pákkasen raiskaama pulkan naru, enkä sillä tarkottanu että ihmiset jotka on laihoja niin olis pakkasen raiskaamia pulkan naruja, en tosiaankaan
      se oli enemmänkin "tehostuskeino" mun lauseelle, jos niin voi sanoa :)

      Poista
    2. Niin, mä vähän uumoilinkin että tarkoitit sitä sillä, ja ymmärränkin kyllä kuinka sen tarkoitit :) Mutta ymmärrät varmaan että ihmiset voivat valitettavasti ottaa tälläsistäkin herkästi itseensä, ja juurikin todistetusti kääntää ne sinua vastaan. Vähän niinkuin jos puhuttaisiin dieeteistä: "pitäiskö mun olla sellanen itsensä täyteen ahtanut läskivuori että voisin pudottaa pari kiloa? ei tosiaan!". Ymmärsit varmaan pointtini? Valitettavasti täällä blogimaailmassa pitää olla koko ajan varpaillaan, jos ei tahdo väärinkäsityksiä tapahtuvan ja sanoja väänneltävän. Mutta kuten jo aikaisemmin sanoin, hirmuisesti tsemppiä!

      Poista
  45. Äää.... Et ois palauttanu. Toi on tosi ihana sun päällä... Näytäthän sitten sen uuden mekon kun se tulee????

    VastaaPoista
  46. lenita-raila-ursula-kyllikki29. maaliskuuta 2012 klo 18.48

    eiks sulla oo pokkaa julkasta negatiivisia kommentteja?!? tajuutko vitun idiootti et kaikki ei tykkäää ja silti pitäis voija kertoo mielipide vapaasti koska suomi on vapaa maa!!!!!!!!1111111111

    ELI JULKAISE NEGATIIVISET KOMMENTIT!!!!!!!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suomi on vapaa maa, ja valitettavasti Suomi sisältää vitusti idiootteja :)

      Poista
    2. Miten niin ei julkaise negatiivisia kommentteja? Jos selaat tänkin postauksen kommentteja niin kyllä joukossa on myös niitä negatiivisia. Voit myös käydä katsomassa edellisen mekkopostauksen kommentteja ja todeta sitten, julkaiseeko Sofia negatiivisia kommentteja vai ei. :)

      Poista
    3. tajuatko sä vitun lenita-raila-ursula-kyllikki miten vitun idiotti olet oikeesti itse :D oikeen hävettää ku joku on tähän maahan tuollaisiakin synnyttänyt. Tajuatko sä helkkarin urpo että sä puhut itses pussiin :D "Mikset julkase negatiivisia kommentteja? Saa kertoo oman mielipiteensä koska suomi on vapaa maa!" EI JUMALAUTA! Sofian ei tartte julkaista negatiivisia kommentteja, juurikin siitä samasta saatanan syystä ku sinä ihmisperse käyt täällä huutelemassa että sun pitää saada sanoa mielipitees :DD hahha.... ja oikeesti toi "suomi on vapaa maa" KEKSI JO PAREMPI ARGUMENTTI! niin lame :D opetteleppa ensi ihmisten tavoille ennenku tuut ihmistien ilmoille ni ei tarvis sunkaan puolesta hävetä :D

      Poista
    4. Lenita-raila-ursula-kyllikki, oletko sä joku 10vuotias joka on ekaa kertaa netissä? Pikkusen rajaa tohon. Ajattele vähän aivoilla, jos sulla niitä edes löytyy. Suomi on vapaa maa, mutta sä otat siitä vastuun mitä kirjottelet. En ihmettele, jos joskus Sofia nostaa jonkunlaisen syytteen nettikiusaamisesta. Eli Sofia, sun ei todellakaan tarvitse julkaista tuollaisia kommentteja!

      Poista
    5. suomi on vapaa maa - eli sä saisit tappaakin vaikka jonkun? joo vähän äärille vedetty vertaus, mut mieti sitä ennen kun käytät tota lausetta

      Poista
    6. ja sä oot vähän äärilleen vetänyt ton käsitteen? Suomi on vapaa maa, mutta täällä on myös lakeja mitä pitää noudattaa? ja kai sä nyt itekkin tajuat, että vaikka sanotaan, että Suomi on vapaa maa niin ei täällä nyt silti saa ketään tappaa? järjen käyttö sallittu.

      Poista
    7. niin siis kommenttihan oli tälle mikälieursulalle ja tarkotinkin tässä sitä että ihan turha pistää hirmu törkeetä kommenttia ja puolustella sitä sillä että suomi on vapaa maa, kun tuo ihan selvästi menee kiusaamisen puolelle. siksi sanoinkin että saisitko sitten muka tappaakin jonkun jos suomi kerran niin vapaa maa tämän henkilön mielestä on. sinun puolella siis tässä lähinnä olin :)

      Poista
    8. Onhan tuo Sofia julkaissut myös negatiivisia kommentteja, mutta negatiivinen ja asiaton on taas asia erikseen. Jos haluaa ilmaista oman negatiivisen mielipiteen Sofialle, asian voi esittää asiallisesti, ja korostaa että se on oma mielipide eikä siitä tarvitse ottaa nokkiinsa.

      Poista
  47. en tarkota tätä ollenkaa pahallla sitte! :D mutta toi näyttää vähän yökkäriltä... :D tai sellanen vanhan ajan hommeli :D ja luin kans ton mekkopostauksen ne kommentit.. en tajuu et mikä näitä ihmisii vaivaa? laittas ees omalla nimellä tommoset kommentit!

    VastaaPoista
  48. Upee mekko kyllä! o: Vau! Ehkä vähän liian pitkä kanssa, ois ollut sellanen alhaalta röpelöisesti leikattu ja niin, et polvien päälle ni ois ollu viel upeempi. Rakastuin tohon yläosaan, ihan mahtava, ah! Seuraavaa mekkoa odotellessa! ;)

    VastaaPoista
  49. moikka sofia, oon melko uus blogis lukija, mutta oon jo saanu susta tosi positiivisen kuvan. etenkin videopostauksissa oot tosi energinen ja pirteä! kiitos mahtavasta blogista. mut toinen juttu, mitä haluun sanoo, koskee noita sun "faneja". kyllä kertoo ihmisen henkisestä kehityksestä aika paljon, jos alkaa kuittailemaan jostain helvetin piereskelystä tai kaatuilusta... ja vielä nimettömänä. ihan älytöntä että jo tuonkin ikäset ihmiset jaksaa v*ttuilla "pierasit liikkatunnilla" - hei haloo ihan oikeesti. eikö oo tollasten juttujen pitäs jäädä ala-asteelle..? toisaalta voit olla ihan otettu siitä, että joku jaksaa käyttää omaa vapaa-aikaansa sulle tollasten kommenttien kirjotteluun. no mutta onneks et oo näyttäny noita hirveesti noteeraavan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. toisaalta voit olla ihan otettu että piereskelet julkisilla paikoilla :) 96selta aika noloa!

      Poista
    2. kerro kuka oot niin tuun pieraseen sun niskaan t96 lyseolta.

      Poista
  50. ihan kivahan toi oli, mutta väri & muoto tekee siitä vähän yöpukumaisen .. kiva jos tilasit nätimmän :)!

    VastaaPoista
  51. Sulla on ihan älyttömän ihana blogi! oot ihanan luenteva ja symppis:) AINA koulun jälkeen ko pääsen kotiin mun on pakko avata kone ja kattoo ooksä päivittäny blogias, oon kehunu sua mun parille kaverille! http://smilinglife-annika.blogspot.com/

    VastaaPoista
  52. Toi mekko oli (ja on kyl edelleen) ihana <3

    VastaaPoista
  53. Toi sopi sulle (toisin ku anonyymit väitti) (:

    VastaaPoista
  54. Toi mekko sopi sulle hyvin ! (toisin ku anonyymit väitti) :)

    VastaaPoista
  55. kivat mummokalsarit tuol alla :D tai siis eiks noi oo sellaset jotka piilottaa läskejä ? et salee uskalla julkasta tätä kommenttii :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hyvä yritys rakas anonyymi :-) muttta ei, mulla ei o näissä kuvissa sulle tuttuja mummokalsareita
      ja ah, mäkin tykkään näistä uhkailusta "ET SALEE USKALLA JULKASTA!!" :D

      Poista
    2. Älä julkase tällasia. Anna anonyymien uhota ja aiheuta niille vitutus ku ne yrittää riehua mut ei saa kommentejaan läpi :)

      Poista
  56. Sulla on ihana blogi ♥ :)

    VastaaPoista
  57. toi mekko on ihana :) etin kauan tommosta mutta niin moni mitä tilasin tai koitin oli väärän kokosia tai ei istunu :/ toi mekko sopii sulle ihan älyttömän hyvin näytät hirmu pitkältä =)

    VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla