keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Kuntokuuri

Heijppa,

Ompa noi mun otsikot taas mielikuvituksellisia...
No mutta joo, MÄ OLINKIN lisännyt sen videon koneelle, jonnekkin uumeniin ja sen sieltä sitten löysin :) Elikkä tein teille vähän aika sitten videon missä kerron kaiken tästä kuntokuurista ja yrittelen pistää tonne alhaalle kuvia, miltä mä oon ennen näyttänyt niinkun vartalolta.. Toivottavasti löydän kuvia :)
ENNEN:






 Tän kuvan lisäsin siks, koska jos katotte mun sitä Kiitos -videota, missä näytän mun rippimekkoa takaapäin nopeasti, niin noi nyörit on siinä enemmän kiinni, ja se on silti liian löysä.. Tossa kuvassa noi nyörit kiristi aika paljon, joten en voinut pistää niitä kiinni..


TÄSSÄ VAIHEESSA:
 Kai ne kasvotkin on vähän hoikistunu..? Ainakin kun vertaa tähän alempaan!
Mutta vielä kuntokuuria jatketaan! :) Joten palaillaan sitten sen merkeissä

72 kommenttia:

  1. Apua miten oot pystyny tohon ite oon yrittäny jo monta vuotta mutta millään en oo siihen pystyny ! Hienoa että oot laihtunu niin paljon ! kumpa mäkin pystyisin :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kylllä sä pystyt!!!!!!!!!! :)

      Poista
    2. en voi muuta sanoo ku vau !
      tyttö on ottanut tavotteen ja tota menoo kyl tulee onnistuu !

      Poista
  2. Oot aivan ihana ja kaunis ja äää !

    VastaaPoista
  3. Huomaa et oot laihtunu, jee tosi hyvä ! (:

    VastaaPoista
  4. susta oikeesti huomaa et oot laihtunu.. mäki oon vähän pyöreä ja haluisin laihtua.. mutta jotenki ajattelen sen niin että se laihduttaminen on tosi rankkaa ja sen eteen pitää tehä paljon.. mutta mä sanon suoraa et oot laihtunu tosi paljon !! p.s oot kaunis<3

    VastaaPoista
  5. ojoj oot kyl hoikistunu ! c: oot ollu kärsivällinen. on nuo kasvotkin näköjään hoikistunu :o

    VastaaPoista
  6. Ei tartte ees mitään pirtelöitä, kun syö vaan hyvin siis todella hyvin. Tyyliin aamulla puuroa, 1 ruisleipää ja jonkun hedelmän. Ja tosi terveellisesti niin makeen himo lähtee! Ku ei oo nälkä, nii ei tee mieli makeeta. Ja jos rupee tekee mieli, ottaa vettä ja lähtee lenkille! ;D

    Itekki ku alotin mun kuntokuurin, alotin suoraa tosi vaikeella tavalla. Söin eka 2 päivää tosi vähän, eli salaattia, hedelmää en mitää leipää jne. Sit aloin syömään tosi hyvin, ruuaks kanaa ja riisiä tyyliin, ja aamulla puuroa ja illala tosi vähän esim. 1 ruisleipä ja jugurtti. Treenasin ehkä 1-4 kertaa viikossa ne alku viikot. Sitku olin jatkanut tätä kuukauden vähensin et treenasin vaa kerran viikossa ja alotin karkkipäivän, eli yhtenä päivänä viikossa ostin jotain, mut loppu peleissä en sit keksiny mitää ostettavaa ku ei tehny mieli mitää makeeta ni ostin smoothieta vaa XD Ja hyvässä kunnossa ollaan! Oon 165 cm ja painan 52 kiloa :) En ees viiti sanoo paljo ennen painoin, mut näihi tuloksiin oon päässyt vuoden aikana, ja musta se on hurjan lyhyt aika. Ja vieläki treenaan ainaku siltä tuntuu, nyt oon ollu 2 viikkoo tosi vapaasti, vetäny ehkä 2-3 kertaa sipsiä tai jotain suklaata ja limuja jne. Hiihtoloman jälke alotan taas vähä tiukemmin, mut lomilla saa rentoutuu ja syödä niiin paljon!! Mut täytyy muista aina se et jos laihtuu lyhyessä ajassa, se tulee vielä lyhyemmässä ajassa takasin.. Siis ne kilot! Et ihan iisisti vaan, mäki ku pääsin näihi lukemii ni oon vieläki aika tarkka mitä syön, mut nyt lomilla ei jaksa kiinnostaa. :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kaikilla ei oo yhtä hyvä itsekuri ja tahto pysyä erossa karkeista, joten pirtelö on hyvä vaihtoehto niille, ihmisiä on niin erilaisia!

      Poista
    2. OOT IHANA ! <3 JA PALJO LAIHTUNU JA TOI MIS OOT ULKONA ON IHANA KUVA ( ON SIIS NOI MUUTKI MUT SE ON MUN MIELEST IHANIN! <3)

      Poista
  7. ompa sun sali kallis:o...mul maksaa 4kk 45 euroo ja ihan hyvä sali on! uudet laitteet ja kaikki siis opiskelijoille 45 e ja aikuisille 90 e mutta joo...yleensä salikortin on kalliimpii muualla.

    VastaaPoista
  8. Kyllä sie oot vaan niin kaunis.. :) voiku miekii voisin olla yhtä kaunis kun siekii :) mie painan tällä hetkellä jotain 62 :o ja sitte viime kesänä laihduin 9 kg :) Saas nähä kuinka tänä kesänä mulle käy :)

    VastaaPoista
  9. Kuinka monta kiloa oot oikeen laihtunut, näkyy muutokset tosi hyvin!! =)

    VastaaPoista
  10. Sofia WAU! :o Sä oot laihtunu ihan älyttömästi! :) Mä oon tosi onnellinen sun puolesta ja sä vaikutat ihan eri ihmiseltäkin ja susta huomaa et oot jotenki pirteempi ja sillee, ku sua näkee joka päivä koulussa nii ei sitä tajuu mutku kattoo noit ennen ja jälkeen kuvii nii kyl niist näkee :) Oot muutenki tosi nätti ja ihana ihminen! :)<3 jatka samaan malliin!

    VastaaPoista
  11. oon alotellu nyt ite täs laihduttamaa .. ja ite syön vaa kolme kertaa päivässä, eli koulun jälkee joku pikkuvälipala (ku en tykkää syyä koulussa) ja sen jälkee lämmin ruoka ja viimesenä illalla iltapala .. ni mietin vaa et onks se hyvä tehä sillee, vai pitäskö munki syyä useemmin ? :/ lisäks tanssin ja teen vatsat & jalat joka päivä (: nii että oisko sulla mitään sanottavaa että miten voisin parantaa mun laihdutuskuuria :) ja sä oot kyllä ihan huomattavasti laihtunu !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eieiei, ei näin! vähentämällä syömistä ei laihdu, vaan syömällä oikein! aamupala on tärkee, elikkä rupeeppa syömään aamupalaa. myös koulussakin olis hyvä syödä :) jos syö liian vähän elimistö menee "säästöliekille" ja sitten lihoo..

      Poista
  12. miten mahasta ja lantiosta saa läskit pois? :D seemmonen ongelma mulla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. polttamalla rasvaa, eli sykettä paljon ja teet vuoroinperään käsiä, keskivartaloa ja jalkoja! teet jokaista liikettä vaikka x15, kolmen sarja. ei taukoja. elikkä: 15x kädet, 15x keskivartalo(erilaisia vatsalihaksia vaikka, kun haluat mahasta pois, myös kylkiä on hyvä tehä) ja sitten 15x jalkoja, kannattaa tehdä paljon askelkyykkyjä, ja semmosia puolikyykkyjä, jotka ottaa reisiin, vältä pohkeita :) ja toi koko sarja kertaa 3, sitten vasta tauko.
      ja älä tee liikaa, sovella noita määriä oman kuntos mukaan :)
      netistä löytyy myös hyvin!!

      Poista
  13. Vähän oot onnistunut hyvin pudottamaan paino kun et kuitenkaan tuon enempää liiku ja lasket vain kaloreita. Itse liikun 6 kertaa viikossa. Ja kalorithan ei kerro onko ruoka lopppu peleissä terveellistä vai ei. Mä karppaan ja olen pudottanut 24kg syksystä lähtien. En oo ikinä onnistunu pudottamaan painoa kaloreita laskemmalla, mutta kaikki keinothan ei sovi kaikille niin se vain menee, sillä ihmiset ovat yksilöitä. Oletko ikinä karpannut tai ajatellut voivasi aloittaa karppaamaan? Suosittelen kokeilemaan! Onnea projektiin ,kunhan muistat ettet laihduta liikaa sillä olet jo hyvä tuollaisenaan. Liiks laihuus ei ole hyvästä. Mielummin hieman pyöreä kuin luuviulu. Itselläni vielä hieman projektia jäljellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En aio karpata näin nuorena, ja tuskin tuun koskaan karppaamaankaan.. en oo sen asian kannalla :)
      Ja lupaan, etten aio laihdutaa liikaa!

      Poista
    2. Miten niin näi nuorena? Itse olen vuoden sua vanhempi... Ei karppaamisessa ole mitään pahaa. Jätetään vaan hiilarit pois suurimmaksi osaksi eli ei leipää, perunaa/riisiä/pastaa. Muuten aika normi ruokavalio ja TOIMII! Onko sulla jotain perusteluja miks et ole karppaamisen kannalla?

      Poista
  14. moi :) oot kyllä laihtunu huimasti! tätä on kiva seurata ja otin tänää niskasta kiinni ja päätin että nyt alan laihduttaa ja parantamaan kuntoani :) mulla on varmaa vaikeeta syödä terveellisesti ku oon aika nirso ruualle, en käytä rasvaa leivän päällä, enkä oikeestaan mitään ja kalaaki inhoon joten ruoka on mulle vaikeeta :\ mua vähän pelottaa etten onnistu mut oon tulostanu netistä yhen kuntojutun missä on neljälle viikolle semmonen sarja ja ajattelin että pyrin ainakin sunnuntaisin käymään lenkillä mut kattoo nyt pystynkö := mutta onnee sulle jatka samaan malliin :)

    VastaaPoista
  15. oikeesti, oot INNOSTAVA!! (onks se sana?) mut ihan mahtavaa, oon ekaksi ilonen sun puolesta, ja haluan itse yrittää samaa!:))

    VastaaPoista
  16. Sofia oot ihan mahtava! oon lukenu sun blogii aika pitkäjänteisesti, joka on outoo, koska luen muuten sellasten ihmisten blogeja, jotka tunnen tai tiiän jostai jossai ulkoelämäs. Katoin yhten päivän sen sun kiusaamisvideon, ja oon täysin kateellinen kuinka sä pystyt avautuu jostai joillekki herkästä asiasta, oot ihana ja kaikkea hyvää sinne!

    VastaaPoista
  17. Moikka:) Mä eksyin sattumalta youtubessa sun Kiusaamisvideoosi. Ja Mä itse voin samaistua sun tarinaan myös. Mua on nimitelty 3.luokasta lähtien myös läskiksi, rumaksi yms. Aloin meikkaamaan ja värjäsin hiuksiani, ja olin erikoinen. Ja kiusaaminen se vaan paheni. Lihoin, ja masennuin kuudennella luokalla. Seiskaluokalla päätin sulautua teinimassaan ja kiusaaminen loppu ihan hetkeksi. Kahdeksannella luokalla olin vähän scene/emo-tyylinen, minulle tuli akne ja olin muutenkin vähän erilainen tyttö. en muista mitä tapahtui, mutta lihoin silloinkin, minut jätettiin täysin yksin, sain vihaviestejä, viiltelin ja yritin jopa itsemurhaa. Nyt, olen 16-vuotias, olen laihtunut hurjasti parin vuoden aikana, olen saanut apua, ja nyt vasta alan toipumaan masennuksestani. Itse vaan oon sortunu kovapäisyydessäni siihen, ku mua on kiusattu, olen yläasteella kiusannu myös itse muita. Kiusatuista ja heikoista ne kiusaajat on tehty. Oot vahva tyttö ja inspiroit monia. Olet todella kaunis. Pidä pää pystyssä! Iso kumarrus sinulle<3
    Käy ihmeessä kurkkaamassa, jos kiinnostais lukea mun blogia! :)

    http://emilia-faithhopelove.blogspot.com/

    VastaaPoista
  18. Hyvin oot onnistunu!:) moni ei pystyis tommotteeseen:) ja sillo o kiva reenata ku on kaveri mukana:P
    Mut ei millää pahalla mut tekeeks toi kuva sen että näytät tossa rippikuvassa vähän isommalta?:O tai sitte mun kone vääristää sen...
    mut HYvin ot onnistunu laihduttaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei, sun kone ei vääristä. mä olin tosi isokokonen tollon kesällä...

      Poista
  19. vautsi! oot onnistunu ihan mahtavasti. sait vielä mutkin innostuun taas liikkumisesta, kunnon huolehtimisesta ja siitä laihduttamisestakin.. :) mahtavaa, jatka samaa rataa!! oot ihana ihminen =)

    VastaaPoista
  20. Kyllä naamasta näkee heti että on kiloja lähtenyt! Hyvä Sofia! ;)
    Ja tsemppiä jatkoon! :)

    VastaaPoista
  21. Vau, oot muuttunut tosi huimasti ! On mahtavaa nähdä että oot todellakin paneutunut laihduttamiseen ja vielä oikein tavoin etkä esim ruvennut rääkkäämään heti kauheella liikunnalla ja jättämällä aterioite pois. Musta toi on tosi mahtava asenne !

    Mietin nyt vaan kuitenkin että kun toi 9kiloa jo sussa tosi paljon vaikuttaa niin miltä toinen 10 kiloa sitten näyttäis. Ethän nyt kuitenkaan liiallisuuksiin rupea? Langanlaihaks ei kannattas pyrkiä.. muttajoo tsemppiä jatkoon ! : >

    VastaaPoista
  22. Suositteletko tota Remingtonin sauvakiharrinta? Koska olen kauan harkinnu sen ostoa. :)

    VastaaPoista
  23. wau eron huomaa helposti!

    VastaaPoista
  24. Sä oot ihan huippu tyyppi! Rakastan sua ihmisenä ihan hirveesti. Oon lukenu tätä sun blogia jo jonkun aikaa ja tykkään ihan hirmusesti(: Sua on niin kiva seurailla ja odotan joka päivä uutta postausta sulta. Mä oikeesti ihailen sua tosi paljon! Ja olet kyllä hoikistunut! Hienoa Sofia jatka samaan malliin(: Olet ihana<3

    VastaaPoista
  25. ihan aluks sanon että, oot tosi kaunis ja ei millään pahalla, mutta susta huomaa että oot laihtunu, tosi hyvä ! :) ja mäki haluisin treenata jotain, mutku oon sellanen 164 cm ja just ja just 50 kg mut sit aattelin et treenaan lihaskuntoo, ja joku on joskus mulle heittäny et sun pitäs mennä läskityskuurille, vaikken mä mikää naru oo, oon vaan hoikka ja urheilullinen! :) ja eiks hoikkuus oo hyvä asia? :D mut joo sun tulos näkyy hyvin, ja hiilihydraatteja tarvitaan, eli karppaamaan ei kannata alottaa. :) tiiän sen koska mulla on diabetes :)

    VastaaPoista
  26. ja aamupala on se päivän tärkein ateria, että se ainaki kannattaa syödä. koska muuten et jaksa mitää koko päivänä josset syö aamulla mitään. :)

    VastaaPoista
  27. Oi Sofia sulla on jotenki nii ihana tommonen itsekuri ja päättäväisyys, että ku oot päättäny jotain, teet sen, etkä sorru.. Siis oon _TODELLA_ kauan niiku et 'nyt laihdutan' 'kesäks kuntoon' plaplapla..Mutta jotenki sortuu sitte syömään jotain, ja ofc sitte jälkeenpäin kaduttaa, mut sit käy samanlailla vähän ajanpäästä. Katoin noi sun ennen ja jälkeen kuvat iha itku silmässä, sillä ite epäilen vahvasti siis etten ees pystyis siihen. Vaikka päätän jotain niin sorrun, koska oon välillä tosi patalaiska. Ok täst tekstistä päätellen kuulostan joltai tonnikeijulta, mut siis nii paha tilanne ei kuitenkaan oo :D.. Se on vaa jotenki nii, että ku en pysty ni tuntuu että on niin huono ihminen. Oon about puolessa vuodessa lihonu joku n.10-15kg ja se on ihan kamalaa, on tapahtunu vaik mitä asioita mut silti. Peiliin katsomine ei onnistu todellakaa, koska siel mä en nää enää niiku 'omaa itseäni' silloin kun ennen. En tosiaankaan tiiä miks mä tästä tähän kirjotan ja ei sua varmaan edes kiinnosta mut se on vaan niin raastavaa, kun täällä kotonakin vitsaillaan musta jo koska ne tietää etten mä pysty ittelleni oikeen mitään ku mul on tämmöne asenne. tottakai äiti tms. kutsuu aina mua mukaan sen kaa lenkille, mut aina mulla on joku ''tekosyy.'' Noh, hälytyskellot on soinu jo mut välil on oikeesti semmonen olo ettei tekis mieli elää enää, kun näyttää tämmöseltä kun mä nykyään..ja siis ku sanotaan etttä on huono itsetunto, niin siis mulla on oikeesti todella huonoitsetunto.. Oon siis nyt ammattikoulussa ekaa vuotta, painoin ysillä joku n.56(tms) ja nyt en haluu ees kattoo paljonko painan mutta veikkaus että joku 70,71.. Nojoo on paljon ihmisiä joilla on oikeasti niinkun pahoja ylipaino ongelmia. No en viiti sua pitkästyttää tällä tekstillä niin lopetan..:D
    Pointti oli siis tässä tää, et vaik en pystyiskää olee tommonen asenteeltaan ku sä niin oot ihan _mieletön_ ja ihailen sua siis oikeesti! Olisin koska vaan samallaine asenteeltaan ja yms kun sä! Inspiroit oikeesti ihmisiä. Ja sun blogi on aivan ihana ja kaikki sun videot.
    :)Tsemppiä sulle tossa sun kuntokuuri jutussa !!

    VastaaPoista
  28. Voi apua kuinka paljo oot laihtunu! tosi kiva nähdä että muutoksii oikeesti syntyy ku vaa jaksaa tehä jotain sen eteen (: !

    VastaaPoista
  29. oi mikä ero!:) oot huomattavasti laihtunnut ja paljon:D
    jatka vaan samaan malliin niin hyvä tulee(:

    VastaaPoista
  30. Moi! ei kai haittaa kun seuraan blogia anonyyminä? Ooot laihtunut aivan hirveesti!!!!

    VastaaPoista
  31. tosi kivan olonen blogi ja hienoja kuvia!

    jos kiinnostaa, käy tsekkaamassa myös mun blogi =)

    http://eetus-reign.blogspot.com/

    VastaaPoista
  32. sä inspiroit mua laihuttaan oikeesti :o tekis nyt mieli tehä jotai hirvee rakkaa treenii. ah, laihtuisinpa mäki ton verra :D

    VastaaPoista
  33. oot ollu kyllä aina tosi nätti :)

    VastaaPoista
  34. Vautsi sofia! :) oot laihtunu noin paljon ja sen huomaa selvästi! Kiitos tästä videosta. En oo ite ennen tajunnut, että jos tekee mieli karkkia niin kannattaa yrittää miettiä sen hetken jotain muuta! Kun katoin tän videon, mun teki itekkin mieli lähteä kuntosalille ja alottaa terveellisempi elämä, joten alotin nyt lenkillä alkuunsa :) kiitos vielä ja tsemppiä sulle! :)

    VastaaPoista
  35. Vautsi sofia! :) susta huomaa että oot laihtunu selvästi, oot paljon pirteemmän ja iloisemman näköinenkin :) Kiitos tästä videosta. En oo ennen tajunnut tota, että kun tekee mieli karkkia niin kannattaa hetken saada ajatus muualle. Itse tajusin, että hyvä tapahan siihen on esimerkiks lukea sun blogia! :) Innostuin tän videon myötä itekkin lähteä lenkille ja yleensähän oon sellanen penkkiurheilija joten kiitos vielä ja tsemppiä sulle vielä jatkoon! :)

    VastaaPoista
  36. ei vitsi ! tuli oikeesti hyvä mieli löysin sun blogin 6aikaan tänään ja lopetin vasta nyt lukemisen katoin kaikki video postaukset ja muut postaukset sun blogi on kylllä nyt 1 mun lempppari blogeista! ja oikeesti on ihanaa mite oot voinu avautuu siitä että sua on kiusattu en ikinä pysyis tohon oot iha sika vahva ihminen ja oot tosi kaunis vaikka monessa videossa oot sanonu että en mä kovin kaunis mielestäni oo! pakko kysyy et ootko minkä ikänen? laita sähköpostia krisse27@windowslive.com:)!! ps. sun asennetta elämään ei voi muutaku ihailla sen jälkeen mitä sulle on tapahtunu ja mitä oot kokenu nuoruutes aikana:)

    VastaaPoista
  37. c: oot varmaa itekki tosi tyytyväine toho tulokseen minkä oot jo saanu (: iha täydelline oot! aika rohkeeta kirjottaa tämmösii asioi blogiin, KETÄ VAAN voi lukee näit, sua voidaa 'haukkuu' ja vaikka mitä, mut sä uskallat silti! hei oot tosi upeee! :)
    muista et älä mee liia pitkäl laihdutuksen kaa ;) Sul on varmaa tositositosi hyvä itsekuri jne c: Ite en varmaa tohon pystyis...
    Ja anteeks anonyymini o:

    VastaaPoista
  38. Täytyy kattoo myöhemmin vielä toi sun videos kyllä :D Mahtavaa! :) Lähetin muuten sulle s-postiiki :)

    VastaaPoista
  39. Katellessani sun videoo söin kaks jäätelöpuikkoo ja arvaa vaa millaset omantunnontuskat tuli! :D:D ite oon aina ollu hoikka (monet sanoo alipainoseks mut lääkärin mukaan oon sopivan painonen ittelleni) vaikka kuinka paljon söisin ja oon moneen kertaan toivonu olevani "läskimpi". Siksi en oo koskaan jaksanu oikein kuntoilla, ennen harrastinki jotain mut nyt en enää. Nyt oon huomannu et oisin lihonnu ja hirvee paniikki iski ja päätin et vuonna 2012 alan kuntoilee (venytteleen joka päivä ja mahd. usein lihaskuntoo joka on mulla aika surkee...) Huomasin et tavoitteissa pysyminen on tosi vaikeeta mut hienosti sä kyl oot siinä onnistunu! Pari kuukautta oon onnistunu oleen karkkilakossa, se on paljon helpompaa ku kuntoilu :D Nyt hiihtolomalla oon kuntoillu joka päivä (lihaskunto) ja sit alotin vuoden alussa 1x vko tanssin (: Oon 15v/175cm/50kg

    VastaaPoista
  40. oot nii kauniis! mut paljonko sä painoit ennen ja paljon nytten? (:

    VastaaPoista
  41. Mulla on ny ollu 2vk karkkilakko ja kaks ekaa päivää teki tiukkaa mut nyt se himo menee pois kun juo vettä ja jos tekee tosi tiukkaa kotona niin pesen hampaat niin ei tee yhtään mieli :D

    VastaaPoista
  42. Vähänkö oot laihtunu ja paljon!! :)
    Ja oot tosi nätti :)

    VastaaPoista
  43. apua, huomaa kyllä heti eron kun kattoo kahta vikaa kuvaa :) tsemii!

    VastaaPoista
  44. Upeeta! :) Aiotko laihduttaa vielä paljon? Jos syöt noin 1500 kcal päivässä niin osaatko yhtään sanoa paljon kulutat kerralla salilla? :) Oon kanssa innostunut liikkumisesta ja yritän pudottaa painoa. Millon sulla alkoi näkymään tulokset? Oon nyt 3 viikon ajan liikkunut tietyllä ohjelmalla 4 kertaa viikossa ja kerralla polttanut noin 180-200 kcal. Ei näy tuloksia. Syönkö liikaa vai missä vika? Osaatko sanoa? Kiitos innostamisesta, toivottavasti mäkin onnistuisin:)!

    VastaaPoista
  45. paljonko painoit kuntokuurin alussa?

    VastaaPoista
  46. Kaunis tyttö ollut aina, mutta mieletön ero kun vertaa rippijuhlamekko-kuvaa ja siinä alapuolella olevaa talvella otettua, oot hoikistunut ihan selvästi! :)
    Haluatko jossain postauksessa kertoa siitä, että miten innostuis painonpudottamisesta, onko ollut negatiivisia ajatuksia välillä, tekiskö mieli luovuttaa jne? Loppuun vielä, että monta kiloa on painoa lähtenyt?
    Itse olen laihtunut 20kiloa ja olen ylpeä siitä! Vielä 10-15 sais pois ni olisin tosi onnellinen (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. määäääää voisin tehdä semmosseen kysymyspostauksen, liittyen näihin kuntojuttuihin.. :)
      ooii, tosi hienost oot laihtunu, onnea!!! :)

      Poista
  47. koulussa levittilit kaikille et oot laihtunu 16 kg mut hahaha vittu mikä kusettaja !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. huomaa taas mikä paskapuhujien ihmemaa tää Hämeenlinna on, sillä en oo ikinä kenellekkään väittäny, että olisin laihtunu 16 kg :DDD

      Poista
  48. siis ihan nyt sanon suoraan. oot uppee ja ihana ihminen! siis siun aksentti ja asenne tuohon kuntoprojektiin on niin hyvä, pidä se! näkyy ihan selvästi, että oot kuntoillu jne, sen näkee esim. sun kasvoista, vyötäröstä, jaloista. oon ilonen siun puolesta, koska ensinnäkin oot onnistunu hirmu hyvin tuossa kuntojutussa, siulla on ihania ystäviä ja ensinnäkin sinuu ei enää kiusata!:)

    VastaaPoista
  49. koulussa väitit ... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no tärkeintä on, että mä tiedän mitä oon puhunu ja kelle :)

      Poista
  50. sä insipiroit mua! oon yrittäny alottaa laihuttaan,mut se ei koskaan onnistu! :( mä oon aina sillee 'kesäks kuntoo' tai 'tänää mä alotan' mut seuraavana päivänä on sillee: 'jaa,ei jaksa', mut sä oot laihtunu ihan hirveesti ero näkyy ja varmaan tuntuuki :):) mut onnee sulle(; ja toivottavasti mäki onnistuisin joku päivä..

    VastaaPoista
  51. Moikka!

    Eksyin jotakin kautta siun blogiis, aloin selailemaan ja on kyllä mielenkiintosta luettavaa ja kateltavaa, videoissaki puhetta tulee ja tulee niin luonnostaan, että harvoin -96 syntyneiden blogit tälläsiä ovat. :) Hienosti oot saanu laihdutettua ja oispa mahtavaa jos itekki sais pidettyy hetkeksi näppinsä erossa nuista karkeista. Pitääpä muuten kokeilla sitä vinkkiä, että tekasis vaikka pirtelöitä. Kiitos ja jatka samaan malliin! :)

    VastaaPoista
  52. Oot laihtunu älyttömästi!!! P.S. oot kaunein:)

    VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla