torstai 5. tammikuuta 2012

MINÄ 2

Heijsan,

Monet teistä halus sitä MINÄ 2 -postausta joten ajattelin sen tehä :) Tässä enemmänkin puhun miten mun elämä on mennyt ja missä kouluissa oon käynyt, ja sitä rataa :) Alhaalla pari tänään otettua kuvaa musta!

 <3 sofia


76 kommenttia:

  1. Oikeesti ! oon hämilläni. oot tismalleen samanlainen kun minä. haluut tehä ihmisten kans töitä, niinku mäki. oot 175cm pitkä, niiku ,minäki ! :D wow :D mut hei, miks sulla oli ne tikit sun jalkapohjassa? (vastaatko mun blogiin) ?

    VastaaPoista
  2. Hyvä video, mitä huulipunaa (merkki & sävy) sul on tossa kolmannessa kuvassa, näyttää tosi hyvältä!

    VastaaPoista
  3. Oikeesti ihan pakko sanoo vaikka ei liity aiheeseen niin on tosi ylpee susta! <3 Koska oon lukenu sun blogii lähes alusta asti, mutta lähiaikoin on kommentointi jääny vähemmälle, mut sulla on nyt tullu ihan hirveesti lisää uusia lukijoita! Nyt niitä on bloggerin kautta jo yli 300 (: !! Uskon että susta tulee vielä joku päivä yks suomen suosituimmist bloggaajista!!

    VastaaPoista
  4. saksahan ei tosiaan ole kaupunki niinkö tuossa sanoit. oisko mitenkään mahollista ottaa tuota pois että ku pitää aina kirjottaa joku paska sana ennenku voi laittaa kommentin?

    VastaaPoista
  5. saksa on kaunis kaupunki oke :D:D:D:D

    VastaaPoista
  6. Milla: :D oon tosi laiska ja mä nyt vastaan tähän :D pullonpohja viilsi jalan kun olin uimassa :)
    Anonyymi: Kiitos, se on sävy 160 Cosmo pink mabyline new yorkin :)
    Anonyymi: ala-asteen opettaja.
    Anz: kiitoskiitos :) se olis ihan uskomatonta jos tulis! :>
    Anonyymi: ei olekkkaan, menin sekaisin sanoissa :) joo mä otan sen pois!
    Anonyymi: no maa.. huoh

    VastaaPoista
  7. toi sun ala-asteen koulukuva, mistä et tykkää, niin ei ole mitään verrattuna mun ''IHANIIN'' ala-asteen koulukuviin.. :D oikee hävettää ku porukat laittaa ne aina jonnekkii näkyville.. :D empä sit ylä-asteella menny kun ysin koulukuviin ku jäi ns. traumoja ala-asteen kuvista. :D ps. oot ihana bloggaaja, jatka samaa rataa ! :)

    VastaaPoista
  8. "avaa uusia ikkunoit, eiku ovia.. no voihan se ikkunoitaki avata mut.. *söpö ime* repesin siihen niin paljon, siis hyvällä tavala sanoin ääneen oikeen, että voi sofia, ku oot söpö :D siis ei sillä tavalla, mut tolleen ku oot sillai hauskan höpösö :) mikä sana? muttajoo, jatka samaa rataa likka, you rules :--D

    VastaaPoista
  9. voisiks tehä niit meikki postauksii lisää :D?
    ku ne on niin kivoi <3
    ja sull on ihanat hiukset <3

    VastaaPoista
  10. äääks! haluun tietäää mitä liimaa sä käytät noitten ripsien kaa:)?

    VastaaPoista
  11. Minä oon vitosella :---D Oli taas ihana kattoo tota minä videoo! + Kiitos tosta kuvasta voin näyttää vaikka sen siellä kampaajalla (: Minkä luokan se kuva oli? :--D + Varmaan satttunu toi kun sun jalka on jääny pinnojen väliin!!

    VastaaPoista
  12. Anonyymi: haha! :D voi suaa :D kiitos :>
    sannii: hihii ;> i will!
    Anonyymi: voisin voisin :> kiitos!
    Anonyymi: käytän ihan niitten mukana tullutta liimaa, en oo ostanu erikseen mitään ripsiliimaa :>
    Liisa: okei:) ! kerro sitten tuliko mieluiset hiukset :> se oli vissiin nelosen tai kolmosen :D ja sattu joo!

    VastaaPoista
  13. Mä niin haluaisin Sofia just nyt halata sua vaikken mikää halailija tavallisesti olekkaan (:
    Tää video oli todellaki ihana, oli kiva kuulla sun elämästä ja tulevaisuudesta! Lisäksi halusin niin paljo tutustuu suhun (-:
    JA VIELÄ! onnea ylipaljon tuosta laihtumisesta! Sun kasvoista huomaa kyllä että painoa on pudonnut! Jatka samaan malliin ♥

    VastaaPoista
  14. itte kävin kans viime kesänä riparin. olin käyny riparia n. 3 päivää, ni mut vietiin ambulanssilla sairaalaan. sen jälkeen käveltiin kepeillä n. 4kk. se oli jotenki "ihana" loukkaantuu sellasessa porukassa, koska heti ku se onnettomuus tapahtu, kaikki oli heti auttamassa. tytöt ja pojat, läheiset kaverit ja ne joita en kunnolla tunne. muutama rupes jopa itkemään ku mut nostettiin sinne ambulanssii. sillon tajusin et musta oikeesti välitetää.
    toivottavasti sua ei enää kiusata ja sä oot löytäny mahtavia kavereita. oon ihan uus lukija ja jatkan kyllä lukemista. :) (oli ihan pakko kertoo toi ripari homma, ku mulla tuli toi mieleen tosta ku sanoit et sua on kiusattu. muutama noista jotka tuli heti auttamaa oli niitä jotka mua on kiusannu jo kauemman aikaa, ja nyt ne on yksii tärkeimmistä kavereista!<3))

    VastaaPoista
  15. Ihana uus banneri <3 Tee taas pian jotain meikkivideoo :)

    VastaaPoista
  16. Oot hoikistunut muuten tosi paljon! Oot muutenkin tosi nätti (:

    VastaaPoista
  17. Tosi hyvä video taas, kiitos tästä. :)

    Ite oon aina jännittäny aivan törkeesti ihan _pikku_asioitakin ja muistan sen päivän ko yläaste alko ja olin ihan paniikissa.. Ja eikä asiaa auttanu ko jouduin koulukiusatuks.. Jonka seurauksen oliki sit bulimia ja paniikkihäiriö. Hetken oikeesti luulin etten enää jaksa ja ei se itsemurha ollu kovin kaukana.. Mut jotenki ihmeenkaupal vaa selvisin ja kiusaaminenki loppu ja seiskä puolestvälis asti oonki saanu ol iha rauhas. :) ja nyt tosiaa 8-luokal oon. Paniikkihäiriö tosiaa vieläki kyl on. Ja välillä tekee vieläki kipeet muistel noit kiusaamisaikoi..

    Olis tosi kiva jos voisit tehä jonku video mis käsittelet koulukiusaamist ja kertosit just enemmänki noist sun omista kokemuksista..

    VastaaPoista
  18. Noora: voiikun oot sulonen :> ! kiiitos !
    Anonyymi: voi kauheeta ): mitä sulle kävi? se on ihana tunne kun tajuaa että ihmiset oikeesti välittää :> !
    Anonyymi: kiitos!:) jooops!
    milleni: ooo, kiitos :>
    Anonyymi: oleppa hyvä!:> kamalaa, toivottavasti sulla on nyt asiat paremmin :) itsemurha ei oo koskaan ratkasu, ja onneks et siihen päätynykkään! oot tärkee ja kaunis, muista se :) !

    VastaaPoista
  19. mä tipuin semmoselt kielekkeeltä. en ees tienny et siin on semmone..

    VastaaPoista
  20. ihana banneri ! (: tosi nätti oot <3

    VastaaPoista
  21. otatko karoa, kaisaa tai emmiä mukaan kaurialan lukioon? :D onksul muuten jo homokavereita? :) (hassusti muotoiltu joo mutku niit tulee väkisinki sit viimeistää aikuisena)

    VastaaPoista
  22. Ömm mietin vaa et ku sanoit tos et sul oli pienen korvatulehus ja nuha niin mikä sulla sit oli? Ja sit rupesin kans miettii ku olit siel saksas nii oliks sul siel ketään kavereita tai niinkus jotain sun tuttui mukana vai menitkö sinne ihan yksin sillee et et tuntenu sielt ketää? (:

    VastaaPoista
  23. Oot tosi kaunis ja sulla on kivoja videoita :)

    VastaaPoista
  24. Anonyymi: aijaa ): !
    Anonyymi: kiitän! :)
    Anonyymi: ne hakee kaikki sinne myös :) ei oo homokavereita, mutta olispa! :D ne on ihan huippuja :>
    MetM: emmätiä, mulla vaan tuppas olemaan aina korvatulehdus ja nuha.. Karo tuli mun kanssa sinne :)
    Amanda♥: kiitos!:)

    VastaaPoista
  25. hei osaatko sanooo mikä toi radiossa soiva biisi on, jonka yhtäkkiä sit laitat pois ku et pysty keskittyy. se on just hyvä ja ärsyttää ku en tiiä sen nimeee :(

    VastaaPoista
  26. nainen jumalauta sä oot niiiin kaunis! rakastan sun silmiä ja suuta ja nenää söpöillä pisamilla ja sun HIUKSIA. ihanaa ku oot nii positiivinen ja hymyilet nii söpösti aina:)

    VastaaPoista
  27. Ihana toi sun uus banneri ;)<3

    VastaaPoista
  28. ihana blogi! <3 jatka kirjottamista, sun videot on tosi pitkiä ja ennen kattomista luulen aina etten jaksa kattoa niitä kokonaan mutta ihme ja kumma kaikki videot oon kattonu alusta loppuun :D kivoja siis ne videot! onko sulla tietoo paljonko toi saksan ripari tuli maksaan ? :)

    VastaaPoista
  29. haha, pakko kysyä: missä kaikissa suomen kaupungeissa oot käyny? :DDD siis niiku ihan tarkalleen, jos muistat.. :Dd en tiiä miksi tämmönen kysymys, tuli vaa mieleen :DDD

    VastaaPoista
  30. Muaki kiusattiin ala-asteella, ja mä oon tosi ilonen et ei enään :) Ja mulki oli kepit tässä pari kuukautta sitten ja se oli ihan hirveetä!! Tuntuu et jotenki voin samaistuu sun kokemuksiin, oot ihana. Ja mullaki on tässä lähiaikoina ollu mielessä että auttaisin kiusattuja ihmisiä :) MAHTAVA VIDEO, kiitos!

    VastaaPoista
  31. mun setä on homo ja ihan huipputyyppi!!! käyn sen kaa aina melkee shoppailemas, koska se on paljon parempi stylisti ku kukaan mun kavereista :o :DD muuten tosi hyvä tää sun blogi, vaikka oon vasta nyt vähä aikaa sitte alkanu lukee tätä!

    VastaaPoista
  32. Chassu: se on avicii - levels :)
    heini: vooi kiiitos, olet suloinen :> !!
    Soffi: kiitos! :)
    Anonyymi: kiitän :> hmm, olisko se ollu 480 e ? en muista tarkkaa määrää
    Anonyymi: voi apua.... No _ainakin_ näissä: Hämeenlinna, Tampere, Helsinki, Sastamala, Vammala, Vaasa, Vantaa, Siellä kaupungissa missä Humppila on :D, Nokia, Turku, Pori, Lappi, Ruka, Rovaniemi, Joensuussa oon varmaan käynyt... Nyt ei kyllä tuu muita kaupunkeja mieleen :D
    Erica: hyvä että suo ei kiusata enään :) kiitos itselles!
    Anonyymi: voi uskon!! :) kiitos! :>

    VastaaPoista
  33. uus banneri! miksen huomannu? i h a n a :O

    VastaaPoista
  34. ihana video :-) oot tosi kaunis. onks toi sun järkkäri hyvä, voisitko vähän kertoo siitä ku oon aatellu ostaa samanlaisen? :--) kiitos jo etukätee.

    VastaaPoista
  35. Mullakin jäi pienenä jalka pyörän pinnojen väliin, kun olin äidin tarakalla. Ei tullut kyllä verestävää haavaa, eikä tarvinu akuuttia lääkärinhoitoa (oltiin vielä tuolloin meidän mökillä saaristossa, josta ei olis lekuriin edes kovin nopeasti päässyt).

    Traumaattinen muisto kyllä. :D

    T: Joku joka sattumalta vain tänään eksyi tänne.

    VastaaPoista
  36. Ihania kuvia ja ihana video..:) JA toi sun banneri on nyt tositosi kiva!!:)

    VastaaPoista
  37. Sul on ihana blogi :)!
    Mä itekkin alotin bloggaamisen joskus kesällä , mutta vaihoin vuode vaihtees blogspotiin kans koska tää on ehkä hiema helpompi käyttönen :D!
    Mut tosiaa sul on älyttömän kiva blogi :3! Ja noi sun ihaat päivä asu vaatteet, i löööv it :>!

    VastaaPoista
  38. vau toi eka kuva videon jälkeen on aivan mielettömän sulonen :)

    http://thereisnoneedtoprotectme.blogspot.com/

    VastaaPoista
  39. Oot tosi kaunis =)
    Toi jalka kuva oli aika ilkeen näkönen :/

    VastaaPoista
  40. tykkääntykkääntykkääntykkään!! <3

    Oot tosi kaunis noissa kuvissa ja video oli aivan huippu!

    P.s. mäkin haluisin isona psykologiks tai psykoterapeutiks :--)

    VastaaPoista
  41. toi levels-biisi tulee sitä biisiii ennen. sit alkaa uus ja sen keskeytät. eli kuunteleppas uudelleen :):)

    VastaaPoista
  42. vitsit mulki jäi ehk vuos si jalka pinnoje väliii ja haalee arpi jalas juuu ..XD mut ei siin mitenkää pahasti et kyl mut si ambulanssit haki mut röntgenis ei näkyny mtn ni pari pv nilkutin/kinkkasin :D
    ps. tykkään täst bannerist :)

    VastaaPoista
  43. apua mulla on täysin samanlaiset tulevaisuudensuunnitelmat kuin sulla! Mä olen siis itse myös harkinnut maskeeraajan ja psykologian uraa:) olet tosi nätti ja oon onnellinen sun painonpudotuksen puolesta!(:

    VastaaPoista
  44. Äää, miten joku voi olla noinki nätti! Sussa huokuu se -5 kiloo(ellei enemmänki) hyvällä tavalla. SItte noi hiukset, ihanat<3

    VastaaPoista
  45. Ooot tosi kaunis! Ihanat noi hiukset!


    http://helloworld-elina.blogspot.com/

    VastaaPoista
  46. Oi kauniita kuvia. :) Rupeen kohta kattomaan tota videota.

    VastaaPoista
  47. Sä oot tosi nätti ja noi sun hiukset on aivan ihanaaaaaaaat:)<3
    ja mä tykkään kattoo noita sun videoitas ja tää sun blogis on ihana! :)

    VastaaPoista
  48. Voitko tehä postauksen miten hoidat ja muotoilet yms. sun hiuksia? Ne on niin kauniit =)

    VastaaPoista
  49. Tajusin muuten et ainakin sun kasvot on hoikentunu tosi näkyvästi ku vertaa esim tätä videoo noihin sun marraskuun my day videoihin!! :))

    VastaaPoista
  50. Jouduin sun blogiin vähän niinkun vahingossa joskus aikaa sitten ja mietin että "jaa taas jonkun turhan lissun blogi" mut sit rupesin kattoon noita sun videoita ja tunnutkin ihan älyttömän hauskalta ihmiseltä. :D Niinpä lisäsin itteni lukijaks. Joo en nyt tiiä miks tän kerroin, mutta oot niin ilonen ja sun videoita on kiva katsoa. :) Ja sen vielä halusin sanoa, että oot älyttömän rohkee, kun oot uskaltanu kertoo kiusaamisestas ja muista omista jutuistas tälleen julkisesti. Mä en tosiaan uskaltais.

    Oon muuten kerran pari nähnykkin sut, mut en oo vaan ikinä uskaltanu tulla jutteleen mitään :D

    VastaaPoista
  51. ootte taas ollu ahkeria ja lähettäny paljon kommenttia, joten vastaan taas niihin missä on kysymyksiä :)
    Anonyymi: kamera on tosi hyvä ja helppokäyttönen :) sillä saa hyviä kuvia ja HD-videokuva! :)
    Chassu: joo se biisi onkin labrinth - earthquake ft tinie tempah:)
    Pinja: pistetään korvan taakse :)
    em-: tuu vaan ihmeessä juttelemaan seuraavalla kerralla!:)

    VastaaPoista
  52. Ääääää..... Oot joteki nii lepposa ja sellane :)) katoin muute tubest yht sun videoo (tullu 30 .joulukuuta) nii kuuluuks sen olla vaa tubes ku en löytäny sitä täält (tietämätönkunolen) mut kiitti ihanast videost. Mua tavallaa väll kiusataa mun perheest ja varsinki mun veljist, ne ehkä välil ärsyttää mun kavereit, mut musta ei oo oikein tulla sanoo et sun veljet on tyhmii ja sit k sanon et älä hauku niit nii sit ne on sillee et älä ny raivoo tai jotai ;( mitä mielt ? Ja tää oli tälläne ylipitkä ;)

    wayilove.blogspot.com
    Oisin kiitollinen jos kävisit <3

    VastaaPoista
  53. millä ohjelmalla muokkaat kuvii? ja miten muokkaat? voisit tehä semmosseen opetuspostauksen :D

    VastaaPoista
  54. Oot tosi nätti ja rakastan noita sun hiuksia ylikaiken<3 voisikko jossain vaiheessa tehä taas jonkun hiustutoriaalin (miten hoidat tai laitat kampauksia)? :) Jos asuisin hämeenlinnassa haluisin kyl ehdottomasti tutustuu suhun, oot huipputyyppi!:--)

    VastaaPoista
  55. oikeest oot ihan törkeen nätti!!! siis herra jumala oikeesti ;o

    VastaaPoista
  56. Diamond: uskompa että se video on tänne blogiinkin asti päässyt :) ei oo kyllä tosiaanakaan oikein tulla sanomaan mitään pahaa sun veljistä, ne on sentäs sun perhettä :) ! anna mennä ohi vaan ne semmoset
    Anonyymi: en mitenkään erikoisesti, muokkaan nää tällä windows ohjelmalla :) säätelen vähän kontrastia ja joskus pistän mustavalkoseks
    Anonyymi: kiitoskiitos :) juu yritän tehä semmosta :>
    Anonyymi: nohnoh :D
    veera: kiitän :>

    VastaaPoista
  57. voisitko tehä uuden semmosen hius videon? :) siis semmosen samanlaisen ku teit sillon ku sulla oli 100 lukiaa:) OLIS TOSI KIVA!:)

    VastaaPoista
  58. sanoit että todistukset sulla on aina ollu aika hyviä, nii miten oot saanu sen pysyyn hyvänä. jos pystyt, nii voisitko tehä videon josa kerrot miten kannattaa lukea kokeisiin ja tsempata muutenki koulussa. mun on tosi vaikea ottaa itteeni niskasta kiinni ja petyn ihteeni koko ajan. turhaudun tosi nopeesti ja enkä monesti edes jaksa yrittää tosissaan, vaikka haluaisinki. :-( oon nyt kasilla ja kasihan on vaikein vuosi ja lupasin, että joulun jälkeen alkaa kunnon opiskelua, mutta mun vuosi ei lähteny kääyntiin oikeen hyvin. myöhästynki koulusta paljon, oikeestaan joka päivä.. noloa muuten myöntää, että ite toimin kiusaajani ihan varmasti tälläki hetkellä ihan huomaamatta ja tietenki mua on kiusattu vähä niinku varmasti jokasta. toivottavasti teet sen videon ja muutenki osaat auttaa ! kiitos jo etukäteen :-)

    ps. romaani..

    VastaaPoista
  59. oon kattonu sun videoita koko illan ja oli ihanaa huomata, kuinka aito olet videoissasi. ja kiva toi uus videokamera, uudempia videoita jaksaa katsoa paljon paremmin kun ei ole mitään tarkennus säätöjä ja "teinipeli" kuvaamista. toivottavasti tää oli juuri semmosta sun hakemaa rakentavaa palautetta. :)

    VastaaPoista
  60. Anonyymi: enköhän mä, sitä on pyydelty niin paljon :)
    Anonyymi: ensinnäkin hienoa, että sä pystyt myöntämään että oot toiminut kiusaajana. siitä on aina hyvä lähteä :) voin tehdä semmosen videon missä kerron omasta koulunkäynnistä, ja miten luen kokeisiin ja sitä kaikkee tavaraa :) tsemppiä sulle!
    Kaisa: kiitos :) oli joo!

    VastaaPoista
  61. vaude mikä tukka!

    http://so-live-your-life.blogspot.com/

    VastaaPoista
  62. Voi että ku sä oot sellane ihana, ja oot oikeestaa yks ainoista ketä jaksan seurailla AINA ! :)
    Tulin kattoo mu kavereita Lauantaina Hämeenlinnaa, ja istuttii siin kaffel Tavastiassa, ku menit siit ohi Aleksi13 tai tulit sielt kaupast, ni mu oli iha pakko huutaa sulle mooi :---D

    VastaaPoista
  63. Mulki jäi joskus pienenä jalka pinnojen väliin :// ei ollu mitää kauheen kivaa! Sattu aika pirusti mut oon miettiny sen jälkee vaa et miten se ees menee sinne! :D miten se niinku mahtuu sinne tai sillee?! :-D

    VastaaPoista
  64. voi eeii sofiaaa(:! mite jaksat aina olla nii positiivinen?(: oot ihanan pirteee ja ilonen ja nätti aina! aaw(:: sun blogis on PARAS!(: <3 ootan sult uusii videoit, ne on huippuja!(:

    VastaaPoista
  65. SOFIAA!(: oot ihana!(; jaksat aina olla nii positiiven, ilonen, rentoja, nätti(: sun videot on iha parhaita, katon niitä aina vaa uudestaa ja uudestaa!(: tää sun blogis on muutenki iha mahtava! ja ekan kerran ku katoin sun videoit kelasin et oot paljo vanhempi mitä oikeesti oot, oot nii kypsä ja rento(: mut WAU jatka samaa mallii(:<3

    VastaaPoista
  66. ääää mul on jo tyylii vierotusoireit ku et oo postannu muutamaa päivää =(

    VastaaPoista
  67. SOFIA HUIPPUTÄRKEETÄ!! KOKEILE KESKIJAKAUSTA!! ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ oot ihana, sulle kävis niiiiiin super ihanasti keskijakaus ja pitkäotsis että kuolema!!! tsemppii tänneee ja kirjottele vieläki useemmi;),like uuuuuuu <3

    VastaaPoista
  68. SOFIA HUIPPUTÄRKEETÄ!! KOKEILE KESKIJAKAUSTA!! ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ oot ihana, sulle kävis niiiiiin super ihanasti keskijakaus ja pitkäotsis että kuolema!!! tsemppii tänneee ja kirjottele vieläki useemmi;),like uuuuuuu <3

    VastaaPoista
  69. däni: kiitos! :D
    lisem: juu mää kuulinkin teijät :) kiva että moikkasit!
    Roosa: hjaha niimpä :DD !
    kuumakatti: no huuhhuu kun sieltä tulee paljon kehuja, kiitoskiitos :))
    Anonyymi: haha, kohta tulee postaus :D
    Anonyymi: ÄÄÄÄÄÄÄÄ!!! oon kokeillut jo, mm. mun postauksessa missä näytän lahjat niin siellä on kuvia :)

    VastaaPoista
  70. heii jos mitenkään viitit niin voitko linkata tähän tai kertoo minkä kuukauden kohalta se sun eka minä-postaus löytyy, kun en millään meinaa löytää:( kiitti jo etukäteen!:)

    VastaaPoista
  71. MÄ RAKASTUIN JUST nimittäin sun blogiin :DD Ai jeesus ihanat videot, sun ääni, oot niin luonteva kameran edessä! GO GIRL!!

    http://johannaandherslife.blogspot.com/ vilkase jos kerkitä :)

    MUSTA TULI NYT UUS LUKIJA!

    VastaaPoista
  72. Anonyymi: tässä :) http://wouldikissyou.blogspot.com/2011/11/mina.html
    Johanna: kiitoskiitos :> !

    VastaaPoista
  73. heii olet kaunis :) sulla on ihana otsis.

    VastaaPoista
  74. minkälaiset lyhdyt sun äiti oli ostanu?

    VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla