maanantai 9. tammikuuta 2012

Kiusaaminen

Heii,

Tänään tein teille aika raskaan videon.. Nimittäin puhuin mun kiusaamisesta, ja miten oon siitä selvinnyt. Tätä oli toivottu joten sen te myös saatte :) Nyt pitää ratkasta se kyssäreitten mysteeri! Toivottavasti pidätte videosta!
Ja haluan vielä sanoa, että muistakaa jokainen että ootte tärkeitä, kauniiita ja omalaatuisia ihmisiä jokainen! Älkää antako ihmisten musertaa teitä, vaan kääntäkää kaikki voitoksi!

Ja tähän loppuun sanon vielä, kun unohdin sanoa tossa videossa ja tuli teijän kommenteista mieleen, että kyllä oon puhunut tästä silloin kun mua kiusattiin niin vanhemmille ja kavereille :) Ja ne tuki muo tosi paljon :) Nykyään kaikki on tosi hyvin, eikä muo oo piiiiiitkään aikaan enän haukuttu eikä kiusattu!

220 kommenttia:

 1. katoin koko videon ihan itku silmässä, sofia, olet ihan mahtava ihminen! tollasesta aiheesta on ihan älyttömän vaikea puhua, oot ihan hirmusen rohkee ja avoin. itteäni on kiusattu joskus ala-asteella, mut ton sun tarinan myötä omat kiusaamiset kalpeni,ihan kamalaa että sulle on käyny tommosta, tota ei toivois oikeesti kenellekkään. varsinki ku se kohdistu sun kohalla ulkonäköön, vaik tytöt ei sitä heti myönnäkkää nii kyl ne kaikki ulkonäkö-haukkumiset sattuu ihan kamalasti, varsinki ku yrittää just nimenomaa olla sellanen et kelpaa muille. sust on tullu ton kiusaamisasian myötä älyttömän vahva ihminen ja uskallat olla oma ittes koko ajan! ♥ mä en voi muuta sanoo ku et ihailen sua, toivon et viel joku päivä oon itekki yhtä itsevarma ja vahva niin ku sä tunnut olevan nyt! silleen mun käsitys muuttu susta ihan kokonaan, et pinnan alla on jotain muutakin, ja se on ihan älyttömän hieno juttu. oot sofia ihana! ♥

  VastaaPoista
 2. ihanaa että pystyit tekemää tän videon, itkun purkauksista huolimatta, koska sait nimittäin mutkin itkemään.. ihanaa että kiusaaminen sai loppunsa, pojat on aina niin lapsellisia, ja tulee tyttöjä aina jälessä kaikessa.. voimia ja haleja sulle! :)♥

  VastaaPoista
 3. Tosi rohkeeta puhuu tälleen julkisesti, vaali tota taitoa mikä sulla on, osaat jättää tommoset omaan arvoonsa!

  VastaaPoista
 4. moi sofia!
  tää sun video avas mun silmät. Oon itte ENNEN kiusannu kaveriporukalla meidän yhtä luokkalaista tyttöä, ja kerran saatiin se jopa itkemään..
  sillon kyl mulle tuli tosi huono-omatunto.
  Mut tää sun video oli tosi ihana. Siis ei sillee että '' jee sua on haukuttu! '' <- ei todellakaan, vaa että toi että sua on haukuttu läskiks ja toi poika juttu ja että oot uskaltanu tunnustaa ne asiat. taino ei nyt mitenkää tunnustaa vaa kertoo ne kameralle.
  Mun tekis mieli nyt halata sua ihan kunnolla ...
  ymmärrän että toi surettaa sua ja toi on tosi sulosta että sä uskallat purkautuu kameran edessä ja varsinki tosi rohkeeta. Et todellakaa oo mun mielest todellakaa mikään läski! oot mun mielest sopusuhtanen. Eli siis ikäsekseks tosi normaali mittanen ja painonen. kiitos täst videosta <3

  VastaaPoista
 5. en oo lukenu sun blogia kovin kauaa.. mut sun blogi on ihana ja susta huokuu sellasta elämän iloisuutta ! mua itte kiusattin fyysisesti tarhassa ja jouduin vaihtamaan sen takia tarhaa.. mut ei se ollu niin kauheeta mut kyllä se silti muistuu mieleen ja satuttaa.. tää video oli tosi ihana ja koskettava ja sai mutkin kyyneliin, on tosi rohkeeta laittaa tällänen video nettiin ja kertoo miltä susta tuntuu.. en voi muuta sanoo ku kiitos <3 ja sun blogi kirjotukset saa aina hyvälle tuulelle !

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. sä tässä se nolo oot :D

   Poista
  2. et taida ite ymmärtää kuinka noloo tommonen on. tää video oli älyttömän rohkee, voimia sofia! jätä tämmöset ihan omaan arvoonsa.

   Poista
 7. Päätin etten vastaa teijän kommentteihin mitenkään erikseen, mutta luen ihan kaikki kommenttit ja arvostan teitä kun te laitatte noin ihanaa tekstiä(yhtä lukuunottamatta) :) kiitos teille <3

  VastaaPoista
 8. Oot todella rohkea kun kerrot blogissasi sun kokemuksista, toivottavasti tuo videoblogi avasi monen ihmisen silmät :) Tsemppiä sulle, oot aivan ihana!♥ Blogisi on todella hyvä. Kiusaaminen on kamala juttu, en käsitä niitä ihmisiä ketkä kiusaavat toisia, siitä voi saada todella pahat traumat ja useimmat saavatkin >: Ja varsinkin jos kiusaaminen jatkuu noin monta vuotta, ei kiva juttu..

  VastaaPoista
 9. ja mä en todellakaa naura sulle jos itket jossai videolla!

  VastaaPoista
 10. toi oli koskettava video ! olen itse kokenu tosiaan fyysista sekä henkistä kiusaamista just tota läski jutusta ! mua on hakattu koulussa sen takii et oon ollu lihava ja kaikkee tollasta aina se sama poikaporukka joka härnäs mua . mut sit sain tarpeeks ja lopetin syömisen ihan kokonaan . laihduin 10 kg ja olin rutkasti alipainonen . mä oon kans aina kuunnellu noita lauta ja läski juttuja ja toi oikeesti on vakava ja herkkä asia . ja tosta tosiaan on tosi tosi vaikee puhuu . ja ei kukaan voi nauraa sulle tän takia jos sä kerrot tästä ja tosi rohkeeta että kerrot . me ollaan samassa koulussa oon vaan sua vuoden nuorempi eli -97 ja oon aina kattellu et sä oot tosi sinnikäs tyttö ! älä anna minkää lannistaa sua ! jatka samaan malliin ! ja jos haluut viel jtn kuulla täs mun kiusaamisesta nii vastaa tähän niin laitan sulle facebookis viestil <:

  VastaaPoista
 11. mun mielestä ihminen on sellainen kun on kukaan ei sais torjuu tollasseen asian kannal ! tää kosketti tosi paljon sain itsekki vähä itkee

  VastaaPoista
 12. Voi tyttö pienoinen, Mul tuli sellai jännä pahamieli sun puolest koska mä en pysty ymmärtää mite joku on voinu kiusaa sua koska oot just kaunis ja täydellinen omana ittenäs. On tosi hienoo et pystyt puhuu tälläsist asioist koska must tuntuu etten itte pystys ja ku rupesit itkee tos nii mulki tuli kyyneleet silmää. Tosi hienoo et oot jaksanu etkä oo nii paljo välittäny tollasist kommenteist vaa jatkanu eteepäi, etkä oo muuttunu vaa jonku toisen mieliks. Voimii sulle elämää ja kiitos ku pidät tätä blogii! <3

  VastaaPoista
 13. Kiusaaminen on niin kauheeta )-: Semmonen ns 'pikku kiusaaminen' on myös yhtä raskasta! Ihana blogi ja oot viel ihanamman olonen ihminen! <3

  VastaaPoista
 14. oot niin rohkee, moni ei uskaltais laittaa tällästä videoo nettiin. oot tosi kaunis ja moni olis varmaan sun kasvoista ja vartalosta katellinen, sulla on muotoja, oo ylpee niistä (-: tykkään tosipaljon sun blogista, luen monii blogeja ja sä oot ainut kenen elämästä tiedän näin paljon. oot upee 8)

  VastaaPoista
 15. Oih.. <3 so hard! Yritän olla itkemättä täällä :)

  VastaaPoista
 16. Sofia oot vahva ja ihana ihminen !tsemppiä sulle <3

  VastaaPoista
 17. musta sä oot ihan sika rohkee kun pystyt puhumaan noin avoimesti siitä miten sua on kiusattu. mun mielestä ketään ei saa tuomita ulkonäön mukaan. kaikki jotka haukkuvat tai muuten vain kiusaavat jotai ihmista henkisesti tai fyysisesti niin ne on ihan tyhmiä. yleensä kaikki haukkuvat juuri tuollasista asioista mistä juuri kerroit blogissasi. esim. jos vaateista kiusataan niin ne kiusaajat ovat yleensä vain hirmu kateellisia. olet sofia todella ihana ihminen.

  VastaaPoista
 18. Sä oot ihana! Video laittoi mut itkemään. En tiiä voinko kuvitella, miltä tollainen tuntuu, kun mua ei oo koskaan kovin kauheesti kiusattu. Kiusaaminen sattuu aina, eikä kenenkään tarviis kokea sellasta. Paljon haleja ja tsemppiä, oot tosi rohkee kun uskallat laittaa tällaisen blogiin!

  VastaaPoista
 19. oot ihana!<3 muakii on kiusattu just samal taval ku sua, ja nyt mäkii itken täällä. Mutta voimia! (=

  VastaaPoista
 20. sä oot ihana, tää video on ihana, se ei haittaa että sä itket, monet kiusatut saa susta hyvän esikuvan sillä, että sä et välitä! sä oot rohkee! sä oot kaunis ja mä en ymmärrä mikä ihmisiä vaivaa noissa koon haukkumisissa. ja ei, me ei naureta sulle koska sä oot jotain mahtavaa ja voi ei oikeesti tää on koskettava video! kiitos tästä oikeesti, kiitos<3

  VastaaPoista
 21. "Anonyymi kirjoitti : vittu sä oot nolo" < en oikeesti ymmärrä miten joku voi tulla sanoo tollee tälläsen videon jälkee, IHAN OIKEESTI ! ite katon tätä kans melkein itku silmäs ja mulle tuli paha olo sun puolesta ): sä oot vahva ja ihana ihminen ! en ees ymmärrä kiusaamista ja mun mielestä seon niiiin naurettavaa :p TOSITOSI PALJON VOIMIA SULLA SOFIA ! ♥ vaikka eihän sua enää kiusatakkaa (:

  VastaaPoista
 22. Sofia, sä oot rohkee ihminen ! Jokanen ei pistäis tämmöstä blogiin ! Oot oikeesti ihailtava ihminen ! (: Sait kyyneliin. (:

  VastaaPoista
 23. 'en oo ihmine joka osaa puhuu,
  ku en ole täydelline'

  Sä oot jotenki niin aito, ja ku moikkasin sulle sillo ni ku vastasit vaa et moi ja hymyilit,
  oikeesti en oo nähny samanlaist hymyy KOSKAA enne ! Muista sofia et sä oot kaunist just tollasena ku oot :)

  VastaaPoista
 24. Moi Sofia! :) Oon lukenut sun blogia kauan anonyyminä, joka päivä käyn monta kertaa kattomassa että onko uusi postaus tullu. Ja aina yhtä innoissaan katoan videota, luen tekstiä tai kattelen kuvia..
  Mut tää video oli musta jotenkin niin ihana. En voi lopettaa vieläkää itkemistä. Tää video oikeesti avas mun silmät, että tollanenkin on kiusaamista.. Mun maailmankuva kiusaamisen suhteen on ollut joskus erilainen, mutta ei tän videon jälkeen todellakaan. En oo ajatellut että tuollainen kiusaaminenkin voi jättää noin syvät haavat, oon vaan aatellu että kiusaamista on se kun hakataan tai tehdään muuta vastaavaa. Vaikka koulussa puhutaan kiusaamisesta paljon, ei sitä ymmärrä. Tai mä en ymmärtäny, mutta tää video sai mut ymmärtämään..
  Tää video sai mut ymmärtämään, että oon ollut joillekkin ihmisille kamala ihminen. Ja olen varmasti niille edelleen... Tää video avasi mun silmät todellisuuteen, siihen todellisuuteen minkälaisen elämän mä olen joskus luonut joillekkin ihmisille..... Tekisin mitä vain, että saisin tekoni pois, ihan mitä vain. Tekisin mitä vain, ettei kenenkään tarvitsisi kokea pahaa oloa mun takia. Niiden typerien asioiden takia, joita olen elämässäni tehnyt aivan liikaa.. Ja ehkä vielä joskus pystyn menemään kotikaupunkiini ja kohtaamaan ihmiset joita olen kiusannut....
  Sofia oot tosi ihana! :)

  VastaaPoista
 25. Sofia olet aivan uskomattoman ihana ja arvostan ihan hirveesti et sä pystyt puhumaan noin avoimesti vaikeesta asiasta.

  Mullakin tuli pienet itkut.
  Toivottavasti tää video sai ainakin osan niistä ihmisistä jotka on joskus jotain kiusannut/kiusaa
  tajuamaan, että se on kaikkein typerintä mitä ihminen voi "harrastaa".

  mun mielestä noin nätillä ja hyväluonteisella ei pitäis olla yhden yhtä tollasta pahaa kokemusta ja itsetunto kuitenkin melko alhaalla.
  Eikä kenelläkään muullakaan tietenkään!

  Oikeesti en osaa sanoo muuta kuin ihana olet:)!

  VastaaPoista
 26. Tää oli kamala video. Siis en tarkota huonossa mielessä mut sattu oikeesti syvälle ko tätä kattoo ! Rupesin itkee ihan kunnolla, koska sä puhuit niin kauniisti ja koskettavasti. En ees ymmärrä miten jotkut on voinu kiusata noin kaunista ja ihanaa tyttöä.. ja vaikka ei oliskaa niin kaunis jne niin ei se oikeuta kiusaamiseen. Jotkut vaan on niin säälittäviä..

  Ja oot niin oikeessa tossa, kun sanoit että kiusaaminen jättää arvet jotka ei ikinä umpeudu.. Välillä mietin omia kiusaamisaikojani ja sattuu niin paljon.. Kiitos tästä videosta kuitenkin <3 oot rakas :)

  VastaaPoista
 27. voi sulla tekoripsetki irtoaa tuossa ko itket :/ :d raukka! :/
  mutta mikset ite koskaan ottanu asiaa puheeksi vanhempies tai opettajien kanssa, tai jos otit mikset kertonut siitä?
  koska eihän se kiusaaminen lopu jos ei siihen puutu.

  VastaaPoista
 28. Oot älyttömän kaunis ja ihailen sua, oot blogin kautta auttanu mua tosi paljon eri asioissa. esim, enää peilii kattominen ei oo niin kovaa tuskaa. Siis kun en tykkää yhtään mun naamasta.
  Aloin itekki itkee ku itkit =( Mulle tulee tosi inhottava olo kun joku itkee ja itken myötätunnosta.
  Ja mulle tuli videoo kattoessa kauheen paha mieli, koska ite haukuin nelosella yhtä ylipainoista kaveria, tosin sen takia että hän kiusasi minua ja annoin takaisin, mutta opettajat puuttu vaan siihen että mä haukuin sitä, ne ei sanonu sille toiselle mitään vaikka se koko jutun alotti..
  Meillä päin ei yleensä niinku haukuta päin naamaa, vaan puhutaan selän takana kaikkee..
  Ihailen oikeesti sua kun et ottanu noita itkukohtia pois, ite en uskaltais laittaa edes perheeni nähtäville videota jossa valuu vaan yks kyynel, ja sä itket ja laitat nettiin. Ihailen sua niiiiiiiiiiin paljon. love u =) <3

  VastaaPoista
 29. voi sofiaaaa!! <3 oikeesti kunnioitan niin sua! en ite viihtis laittaa tätä videota omaan blogiin (jos semmone ois) mut siis haluisin et mullaki ois noi hyvä itsetunto! :) muaki on kiusattu, ei tosta samasta aiheesta, mut mulekki on jääny siitä pahoja muistoja mieleen! oot ollu mulle todella suuri esimerkki ja sun blogin avulla mä oon oppinu ja alkanu meikkaan! KIITOS!! älä koskaan lopeta tätä blogia! oot mun SUURI esimerkki! :) <3 (oot super kaunis vaikka itket!)

  VastaaPoista
 30. Mul tulee täst nyt taas kunno tarina, oli rankkaa kuulla tollast ku itekki oon kokenut kiusaamist. Ja syrjiminenkin on kiusaamista. alko ihan itkettää..Ja kukaan ei ala nauraa sulle! Sä olet ihana! Taidat olla munki esikuvani :) Ihana,ihana,ihana video. Ja noi sanat mitkä sanoit oli jotenki niiin piristäviä! :))

  VastaaPoista
 31. oot tosi rohkee ku uskallat tehä tämmösen,tsemppiä sulle, oot ihana<3

  VastaaPoista
 32. ääh pakko tulla anonyyminä kun en yksinkertasesti kehtaa myöntää omalla tunnuksella (ollaan moikkaus tuttuja :D) että itkin tän videon aikana :( Ja tosiaan, et oo läski. Ite oon pikkasen pyöree, ainaki omasta mielestäni, ja parhaalta tuntuu kun joku toinen sanoo sulle, että "oot kaunis" ja mä voin sanoo ihan sitä tarkottaen että sofia, sä oot kaunis ja normaali vartaloinen. Miks ees pitäis olla laiha? Vihaan tiettyjä kauneus ihanteitä ja ennen vanhaan pyöreet naiset oli halutumpia koska niil oli varaa syödä! En oo koskaan ymmärtäny miten se koskettaa ketään ulkopuolista, ootko pyöree, laiha, soikee vai raidallinen. Itteenikin on haukuttu vaikka miks (mm.sotanorsu, valas, läski jne) ja voin samaistuu suhun sanomalla: ei tunnu kivalta. Nyt oon laihduttanu semmoset reipaan 10kiloo ja sullakin aika hyvällä mallilla. Voimia hirveesti ja motivaatioo treenaamisee ! Onneks sua ei enään kiusata ♥ ooot ihana

  VastaaPoista
 33. Tuli itku itelläkin :( Oot ihana tyttönen! Jatka samaan malliin, heh supergirl<3 :)

  VastaaPoista
 34. Heei, mä rakastan sua blogias, ja sillein. Toivon että vastaat tähän.
  > oon siis 12, täytän tänä vuonna 13. Oon itekkin aina ollu iso kokosempi kun muut, mutta mua ei oo kiusattu sua siitä, paitsi aina pari sanaa silloin tällöin. Alan aina itkee, sillä mullakin on tosi huono itsetunto. Ja jos joku sanoo mulle, niin en kehtaa kertoo siitä kellekkään että mua on haukuttu. Esim. yks haukku mua lihapullaks. Se tuntu tosi pahalta.
  Nyt mua pelottaa mennä ylä-asteelle, jos se pahentuu siellä. Oon yrittäny laihuttaa vaikka kuinka paljon mutta se ei onnistu. En tiiä uskallanko mennä ylä-asteelle ..

  VastaaPoista
 35. sä sait mutki kyynelii ): ihan kamalaa tollane ! oikeesti muoki on kiusattu silleen et on laitettu naulakkoon roikkumaan ja kaikkee tollasta potkittu ja on luita murtunu sen takii ): sama toi läski juttu oli mulla ! oikeesti en arvosta ketää nii paljon kun suo ! oot mun ESIKUVA selvisin kiusaamisesta sun avulla <3 oot ihana

  VastaaPoista
 36. mun on pakko tunnustaa pari asiaa, en voinu kahtoo tätä videoo loppuun asti koska aloin itkee. En voi käsittää miten joku uskaltaa puhua näin avoimesti näin vaikeasta asiasta. oon ite kokenu henkistä ja fyysistä kiusaamista mutta oon tajunnu että kenenkään ei tarvii sitä sietää jos ei itse halua. Nykyään otan kaikki "haukkumiset" vitsillä ja vastaan läskiks haukkumiseen tyyliin " niin oonkii, hyvä että en oo ainut sitä mieltä oleva" Nyt ku oon vastannu pari kertaa näin, ei kukaan oo sanonu mitään enää tosissaan.oon tosi ylpee että oot saanu laihdutettua mutta ei sulla ole mitään syytä koska "se on huono lintu joka ei höyheniään kanna". JOs joku nyt tulee huutelemaan sulle koulussa tästä videosta niin voit sanoo ihan hyvin takasin että yritäppä ite tehä sama, et varmana pysty. loistavaa työtä sofia! <3 Muista että sun lukiat tukee sua aina! Missä tahansa sun päätöksessä, valinnoissa ja joskus myös ikävissäkin asioissa <3

  VastaaPoista
 37. mun on aina pakko nää sun videot ja varsinki tää! mua on kiusattu kans koulussa. sä oot tosi vahva ja monikaa ei uskaltais laittaa tällästä videoo blogii tai minnekkää. muista että oot tosi ihana tyttö, tsemppiä:) <3

  VastaaPoista
 38. Löysin sun videot vahingossa ja oon nyt katsellut niitä ja löysin tän bloginkin ja haluun vaan sanoa että sä oot IHANA! Oot täydellinen just nyt vaikket mikään tikku olekaan! Terkkuja! <3

  VastaaPoista
 39. ihanaa kun uskalsit laittaa tän videon tänne! oot tosi rohkee:) ja voimia sulle ♥ hyvä ettei enään kiusata.
  ihana blogi

  VastaaPoista
 40. Tää kommentti ei varmaan erotu täältä joukosta mitenkään erillailla kun useiden, mut aattelin sanoo sulle et en ihmettele yhtään jos oot jollekkin esikuva, koska itekkin saan aina voimaa varsinkin kun katon sun videoitas! Ihanaa et voit kertoo tollasesta julkisesti, koska sekin vahvistaa tosipaljon!(: Itseasiassa en tiiä ollenkaan miten jaksoin kirjottaa tälläsen stoorin mutta tää kosketti mua tosi paljon ja suoraan sanoen mun ei ois tehny mieli kirjottaa tähän mitään muuta kun vaan että itkinitkinitkinitkinitkin ja tulla halaamaan sua! Mut nyt mun kädet väsyy koska en oo pysähtyny kertaakaan silleen miettimään että mitä kirjotan tähän kirjotin vaa suoraa sydämmestä. Ois tosi kiva tuntee tollane vahvapersoonainen ihminen!(: Hyvää jatkoo sulle(:

  VastaaPoista
 41. PARI KYSYMYSTÄ VASTAA PLIIS 1. tietääkö sun vanhemmat sun kiusaamisesta? 2. Eikö sun kaverit puolusta sua? jos puolustaa nii miten?

  VastaaPoista
 42. mä jotenki vaa niin tajuan miltä susta tuntuu.mua on haukuttu kanssa ihan pienestä pitäen läskiks tms.muut ei ainakaa mun luullakseni tajua miten pahalta se tuntuu.mutta kai se jotenki mustakin johtuu.oon ottanu kaikki kommentit itteeni ja oon siis suunnilleen ykkös kakkosluokasta pitäny itteeni tosi rumana ja läskinä,en koskaa kauniina.muistan lähes kaikki ihmiset jotka on sanonu mulle jotai loukkaavaa tarkotuksella.pelkään niitä vieläki,vaikka siitä ois tosi kaua aikaa.tuntuu jotenki kauheelta kävellä niitten ohi ja pelätä että ne koko aja haukkuu.oon yrittäni laihuttaa nyt tässä jo aika kaua,ja oon nyt saanu kommenttia että oon laihtunu .ikinä mä en oo ollu sillee ylipainonen tai mitenkää,terveydenhoitajan mukaa juuri sopiva ikäsekseni.mut en mä sit ymmärrä,miks juuri mua haukuttiin?se paino mun itsetuntoo oikeesti tosi alas .mut onneks mulla on aivan ihania kavereita ympärillä tyttöjä ja poikia joihin voin luottaa♥oon tosi pahoillani,että säki oot joutunu kokemaa samanlaista/samantapasta kohtelua,kukaan ei oikeesti ansaitse sitä !tätä on muitten ehkä tosi vaikee ymmärtää,koska kaikki ei tajua tätä nii vakavasti miltä se ehkä tuntuu.muttamutta oli tosi ihana video ja ihanaa ku puhut tosta asiasta noin suoraa,ite mä en siihe viel pysty,mutta toivottavasti jonai päivänä pystyn !oho tulipas vähä pitkä teksti:D

  VastaaPoista
 43. Sä olet tosi kaunis ja ihana ihminen! Kiitos tästä videosta. :)

  VastaaPoista
 44. Oot niin rohkea! Uskallat puhua rohkeasti asioista. Olet todella vahva! Tsemppiä <3

  Kun vaan muistat tämän; Ne jotka kiusaavat sinua, niitä on kiusattu aiemmin.

  VastaaPoista
 45. hakkaan paistinpannulla niitä jotka tälle nauraa! Oikeesti! tekisivät ite paremman videon jos kerta pystyyvät puhumaan tämmösestä asiasta koko maalle! Hemmetti!

  VastaaPoista
 46. wow, siis tää oli aivan ihana! Sä oot niin ihanan aito etkä kiertele asioita! Respect <3

  VastaaPoista
 47. Anonyymi kirjoitti...
  vittu sä oot nolo

  pakko sanoo tohon kommenttiin sellanen juttu, et sofia musta et todellakaan oo yhtään nolo. Oo ylpee tosta taidosta, et uskallat puhuu sun asioista noin rohkeesti ja vielä julkisesti !:) Musta tollaset anonyymit on supersupersuper paljon nolompia, koska ne ei uskalla just edes omalla nimellään tulla haukkumaan.

  Oon vasta vähän aikaa seurannu sun blogia, mut oon nyt jo niin koukussa tähän et huhhuh ! Se johtuu varmaan just sun ilosesta ja vahvasta olemuksesta, mut sulla on kuitenkin herkkäkin puoli. Oon varma, että varmaan yks tuhannesta uskaltaa tehä tälläsen videon ja julkasta sen nettiin! Oo ylpee siitä, et oot yks niistä. Arvostan sua :)

  http://mydreamofmylife.blogspot.com/

  VastaaPoista
 48. siis kuinka rohkea nuori nainen oletkaan! vau sofia!! oon niin ylpeä ja toivon sulle vain ja ainoastaan hyvää loppuelämää ja oon niin onnellinen et sun kiusaaminen on loppu:) ei ole montaakaan ihmistä jolla riittää rohkeus ja itsevarmuus tällaisen videon tekemiseen. kiitos<3 ja haleja sinne

  VastaaPoista
 49. voi sofia! oot liian ihana ja avoin :) oot hirmu rohkee kun uskalsit tehä tämmösen! tiedän todellakin mistä puhut ala-asteelta asti myös haukuttu ja se loppui siinä seiskalla. video oli tosi koskettava pari kyyneltä taisi myös multa päästä...haleja<3

  VastaaPoista
 50. mä jotenki vaa niin tajuan miltä susta tuntuu.mua on haukuttu kanssa ihan pienestä pitäen läskiks tms.muut ei ainakaa mun luullakseni tajua miten pahalta se tuntuu.
  ->alotin mun tekstin anona noi mutta voisitko poistaa ton koska huomasin nyt vasta jälkeenpäi et siinä on virheitä kertomukses ja nyt en haluis että se jää tänne näkyvii ku tuntuu pahalta ku se on vääri tai siis nii... mutta oli oikeesti tosi ihana postaus!

  VastaaPoista
 51. Anonyymi: en tiedä mikä sun teksi noista oli, ja sä voit itse poistaa sen :)

  VastaaPoista
 52. ♥ ihana video ♥ vuodatin kans muutaman kyyneleen tätä katsoessa. Tiedän tasan miltä läskiks haukkuminen tuntuu, oon saanut kuulla siitä jo ekalta luokalta lähtien. Kyllä siitä aika syvät arvet on jääny. Tosi harmi kuulla, että sua haukuttu;( tuntuu, et jokaisesta pitäää keksiä väkisin jtn haukuttavaa ja pahottaa toisen mieli.

  VastaaPoista
 53. Vau. Arvostan todella et oot laittanu tän videon tänne, ihan sairaan koskettava video! Oon itekki kauheen herkkä ja jotenki jotkut kohdat, mitä sanoit tossa videossa, alko itkettää mua, koska tuntu et oisin itte sanonu ne. Ei muutaku vau.

  VastaaPoista
 54. Sä tiedät jo näistä kaikista kommenteista että sulla on tosi paljon tukea sun lukijoissakin mutta mun on pakko vielä sanoa että oot ihan uskomattoman vahva ja positiivinen! ♥
  ...en edes käsitä mutta haleja sinne ja onneksi sua ei enää kiusata. Itkettää.

  VastaaPoista
 55. huhhu.. olipa tosi koskettava video >: aloin itkeen ja teki mieli tulla halaamaan sua <3 en osaa oikeen mitään sanoa just nyt mut oli kyl tosi rohkee veto laittaa tää video tänne! oot ihana ihminen sofia ja sulla on mahtava luonne, tekisin mitä vaan et mäkin pystyisin olemaan noin vahva.<3

  VastaaPoista
 56. niin ihana video oli, että meinasin rupee itkemään! :( meijän luokallaki on vähä sama ongelma et pojat caa dissaa tyttöi ja se on niitte mielest viel hauskaa, mut voimii sulle sofia oot ihana ja oot myös todella kaunis!

  VastaaPoista
 57. ää oot nii ihana oikeesti hyvä ku pystyn pidätellä mun huutoitkuu tääl ): <3 oot oikeesti todella kaunis ja ihana, tosi hyvä et uskallat puhuu sun kiusaamisest näin avoimesti, ja tosi hyvä et sua ei enää kiusata! oot tosi rohkee<3

  VastaaPoista
 58. Olet kyllä tosi vahva ihmisenä ja tuli ittelle hirveä itku, koska olen myöskin kavereistani isoin. En ole kauhean pitkä, mutta omistan leveät hartiat ja muutenkin olen iso, tunnen sen vuoksi myöskin oloni hyvin epämukavaksi ollessani kavereideni kanssa peilin lähellä... Minua ei onneksi ole koskaan kiusattu, vaikka olin 1-5 luokkaan aika pyöreä. Inhoa myöskin sitä kun kaikki alipainoiset kaverini sanovat "et ole mikään läski van tosi laiha" , en ole oikeasti laiha, vaan normaalipainoinen, mutta koen itseni tosi läskiksi ja rumaksi. Omistan pyöreät kasvot ja siksi se mielestäni kuvastaa vielä isouttani. Useimmat luokallani olevat ja kaverini eivät varmaan tiedä että olen herkkä ihminen, koska saatan vaikuttaa koulussa tosi kovakuoriselta enkä helposti hetkahtavalta, mutta oikeasti olen kaikkea muuta kuin vahva...
  Mutta olet kyllä mahtava :))

  VastaaPoista
 59. oot nii ihana sofia:) kukaa ei varmasti ennää kiusaa sua koskaan.

  VastaaPoista
 60. oii sofia :) oot niin rohkee ja kaunis♥ onneks sua ei enää kiusata ja en voi tajuta miten sua on voitu kiusata oot aivan ihana x)aloin itkee tossa kohtaa ku sanoit että joku oli sanonu sulle että sä oot mun esikuva. ihanasti sanottu ! tuii ♥ luen monii blogei mutku tuun sun blogiis ni jännitän aina kovasti et mitä sä oot postaillu koska kerrot asioist nii hauskasti ja oikeesti omistaudut blogille ihanasti :) voiku me tunnettais paremmin (::
  ♥: BANAANIBOXI in IRC

  VastaaPoista
 61. Oot ihan älyrohkee! Mä oon ite tosi herkkä ja olisin ihan palasina tommosen jälkeen, mut sä oot ihanan vahva! :-)

  VastaaPoista
 62. Olit tosi rohkea laittaessas tuon videon. Itelläni on myöskin tosi paljon kiusaamiskokemuksia muuttojen ja sen takia sopeutumisvaikeuksien myötä ja niitä huonoja päiviä on koettu ja aina kun yritän selvitellä niitä itseni kanssa tai muuten vaan alan yhtäkkiä yksikseen semmosia miettimään niin pakollakin tulee itku, mutta joskus se vaan helpottaa ja on tosi vapauttavaa jotenki. Kiitti, tää sun blogis on mahtava enkä malta oottaa et saan lukee ja kuulla lisää (--:

  VastaaPoista
 63. Opin arvostaa sua tän videon avulla paljon paremmin! Mä en ikinä uskaltais laittaa tommosta blogiin! Se näyttää et sä oot todella vahva ja sitä arvostetaan. Onneks nyt menee paremmin (:

  Elise

  VastaaPoista
 64. siis aina kun katon sun videoita niin mulle tulee hymy huuleen kun oot niin ihana :)

  VastaaPoista
 65. Sofia tää oli niin liikuttava video mullakin tuli itku kun tätä katoin. Oot jaksanu älyttömän hyvin siitä pahasta huolimatta mitä sulle on tapahtunu! Hyvä että se kiusaaminen loppu ja kaikki on nyt kunnossa :) !

  VastaaPoista
 66. Muaki kiusattiin ala-asteella. Se sovittiin ihan äidin ja opettajan avulla, mutta ikuiset jäljet hän siitä jää. En vieläkää pysty kävelemään kyseisen henkilön ohi, enkä muidenkaan "suosittujen", oli mikä tahansa koulu kyseessä. AIna tulee semmonen "mitäköhän no iaattelee, ja sitte vaihtaaki reittiii. Ja kyllä, mäkin olen aina ollut se isoin... Voimii sulle, oot ihana!

  VastaaPoista
 67. mä aloin itkee tos ja mua alko harmittaa

  VastaaPoista
 68. muaki on kiusattu koulus mut ei noin vaa sille tekstareilla ja sanoen ku itkin aina ja olin nii ujo  ja muakin ärsyttää kattoo koulussa peiliinvaik onki laiha mut oon 175cm ja mun kaverit on just 160cm jos sitäkää ni ku kattoo ni näytän idiootilta mut emmä sillä tota sanonu et toi jotenki ois mitään siihe verrattuna sun juttuihi mut mua itketti ja kävi säälkis ja äsytti ne tyypit jotka kiusas sua ,,, mut siitä viel ku sanoit et sua se vähän vahvisti se kiusaaminen ni mua se ainaskin vaa heikenti ku tajusin et oon iha itkupilli ja en osaa sanoo mitää vastaa vaa aina itken ku joku jotai musta sanoo.

  VastaaPoista
 69. mä oon nykyää iha hyvät kaverit mun kiusaajan kaa ku niit oli kaks ja sillonku ne oli kasetaa ni ne sais aikaa aina jotai kiusattavaa , aina meijjän luokal oli kiusattu. sit ku se en ollu mä se oli taina (nimi muutettu ) sit ku sei ei ollu taina se oli liisa (nimi muutettu) aina ne jotai kiusas mut kutosel me sovittii ja ollaa kamui

  VastaaPoista
 70. jos sua pitäs kuvailla yhellä adjektiivilla se ei onnistuis koska niit on niiiiiiiiiiiiiiin paljon! oot ihana ja on hienoo et kannustat muita ja avaudut omasta menneisyydestäs :-) If perfect is what you're searching for, then just stay the same.

  VastaaPoista
 71. Voi muru, oot aivan upea ihminen ja sulla no paljon annettavaa ! Muista Sofia että oot uskomattoman kaunis ja hyvässä kunnossa . Itse olen kanssa isokokoisempi ja tiedän mitä se tekee itsetunnolle ja kuinka pahalta se tuntuu ! Mutta asioilla on tapana järjestyä ! Upea video ja blogi :::)

  VastaaPoista
 72. ;o Voi sofia! Itelläki oli tippa linssissä ku katoin tuota videoa.. Oot älyttömän aito, rohkee ja kannustava ihminen! Jatka samaan malliin! ooot ihana!<3

  VastaaPoista
 73. OOT IHANA<3 Mä itkin koko ajan ku katoin tätä:)Onneksi sua ei enää kiusata ja jaksamista!

  (toivottavasti ne pojat katsovat tämän videon ja tuntevat kolauksen omatunnollaan)

  VastaaPoista
 74. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 75. ooks sä nähny näitä kyseisiä poikia, jotka haukku sua niin missään nyt? onks ne sanonu sulle mitää tai pyytäny anteeks yms?

  +ihan hirveetä ja lapsellista tommonen haukkuminen, ittelleni on kans tehty tolleen ala-asteella ja ne pahat muistot pysyy.. voimia sulle!♥

  VastaaPoista
 76. http://www.youtube.com/watch?v=Smf5seVgynk&NR=1&feature=endscreen

  VastaaPoista
 77. Eikä, mulle tuli kamala mieli ku katoin tän videon...kiusaaminen on kamala juttu :/ voimii sulle! hyvä et kiusaaminen loppu, oot nätti tyttö muista se :)

  VastaaPoista
 78. hienoo et uskallat ja pystyt puhumaan tosta kiusaamisesta jo noinkin avoimesti (:

  Itekki tunen tota sun kolmosluokan syrjintää edelleen aina välillä ja myönnän, että vika on mussa ku en mee siihen mut ne kääntää mulle selän ku men tms. joten ku mun yks kaveri ei oo koulussa niin oon yksin, ei se sillee haittaa koska oon tottunu olee yksin, mut tuntuu se aika tyhmältä :D
  Ihana video ja kiitos et teit tän♥

  VastaaPoista
 79. ooot tosi ihana ! uskallat puhuu sun kiusaamisesta näin julkisesti. muaki alko itkettää ku kerroit ja itkit. :-( voimii sulle ♥

  VastaaPoista
 80. mä en voi oikeesti ymmärtää, miten jotku voi painaa tosta "dislike" -napista... oot oikeesti tosi rohkee ja mä itkin itekin ku katoin tän videon. mua ollaan kiusattu henkisesti, mut ei onneks enää.

  VastaaPoista
 81. Haastoin sut :)

  http://ida-addictedtolife.blogspot.com/2012/01/vuosi-2011.html

  VastaaPoista
 82. Oot Sifua aivan mahtava ! Oot niin vahva ja onnellinen, vaikka on tapahtunukki asioita, mut oot päässy yli ! ♥ Ja toi esikuva juttu, musta tuntuu, et oot monelle ihmiselle esikuva :) Rakastan sua ♥

  VastaaPoista
 83. Mua ei koskaan oo varsinaisesti kiusattu, mutta on jätetty useasti ala-asteella tyttöporukan ulkopuolelle jne. ja sekin tuntui jo tarpeeksi pahalta varsinkin tuon ikäisenä, ja tuntuisi nytkin. On totta, että noi sun sanomat asiat ei ehkä videon katsojan mielestä kuulosta pahalta, mutta kun itse aloin miettimään noita asioita niin tuntuhan se tosi tosi pahalta ja mullakin alko kyyneleet valua..Oon saman ikäinen ku sä ja voin vaan kuvitella kuinka muhun olis sattunut, jos vielä ylä-asteen alussa pojat olis tullu sanomaan jotain tollasta. Anteeksi tää teksti, en tiedä saako tästä mitään selvää, mutta halusin nyt kuitenkin kommentoida jotain. Oot tosi kaunis ja ihana just tollasena ku oot<3 :)

  VastaaPoista
 84. Voiku ihana video... Muakin on kiusattu koulussa ala- ja yläasteel, mut sekin on ollu vaan sellast haukkumist ja tälläst...Mäkin olen nyt vahvistunut ja yritän olla kuulematta mitä ne huutelee :) onneksi tota ysi luokkaa on enään kevään :) Mua on just samallaisiii haukuntoi kun suakin... haluisin tuntee sut paremmin sul on ihana blogikin ja sä oot niin kaunis! Oot niin vahva ihminen :) <3
  <3: Irc: sÖderiÖ

  VastaaPoista
 85. "Anonyymi kirjoitti : vittu sä oot nolo" < Voi huhhu, just tollee ihmiset tekee ittestää säälittävii ku ei oo pokkaa seistä sanojensa takana. Tolla ei varmana ois rohkeutta tehä tälläsii videoit! Sofia oot ihana!! <3 Ja jos oikeesti joku tulee sanoo sulle jotai et oot nolo ku itket jossai blogivideos nii se on kyl itte paaaljonpaaaljonpaljonpaljon nolompi :D:D

  VastaaPoista
 86. Oot tosi rohkee ja kiitos todella paljon tästä videosta! Mua on kans kiusattu ala-asteella, mutta sen takia että olin kaikista lyhyin meiän luokalla. Myöhemmin kun kasvoin niillä kiusaajilla ei ollu enään aihetta haukkua mua lyhyeks joten ne alkoi haukkuun läskiks. Tytöille tää varsinkin on tosi rankkaa, koska useimmilla on muutenkin huono itsetunto. Mulle tää on jättäny pysyvät arvet (varsinkin läski) ja en pysty pääseen siitä eroon. Kiitos tästä videosta, oot uskomattoman ihana ihminen, kumpa saisin tutustua suhun paremmin! <3

  VastaaPoista
 87. Oot tosi rohkee, kun puhut tällasista asioista ihan julkisesti. Mä en ainakaan itse pystyis siihen, vaikka vähemmän mua on kiusattu.

  Ala-asteella olin tosi pienessä koulussa (oppilaita oli alle sata). Muistaakseni kutosella meidän luokalle tuli yks poika ja pari muuta poikaa rupes sen kanssa olemaan. Aina kun satuttiin oleen kavereiden kanssa esim. keinuilla, niin nää pojat tuli siihen sanoon mulle tyyliin "mee pois läski" tai jotain siihen suuntaan. Sitä jatku sen kutosen ajan.

  Kun pääsin vihdoin yläasteelle toiseen kaupunkiin, niin entinen luokka onneks hieman vaihtu, vaikka suurin osa entisistä kuitenkin pysy samalla luokalla. Kiusaajat menikin sitten rinnakkaisluokalle, eikä ne oo enää sen jälkeen koskaan haukkunu.

  Kuitenkin mua ruvettiin taas kiusaamaan. Mua haukuttiin yleensä possuks ja läskiks. Kerran olin menossa kässään ja meidän koulussa on köksän ja kässän luokat vierekkäin. Olin siis kaverin kanssa ja joku kooltaan aika iso poika (jolla oli köksää) sano siinä, että oon tosi läski ja sekin on, mutta mä oon sentään tyttö, eikä mun kuuluis olla läski. Joku tuli mulle muistaakseni galleriaankin kommentoimaan yhteen kuvaan tyyliin "vedä päähäs läski". Se oli ehkä kaikista loukkaavinta, mitä mulle on koskaan sanottu.

  Oikeestaan seiskan jälkeen kiusaaminen loppu ihan kokonaan. En muista yhtään kertaa, että joku olis läskiks haukkunu. On jotenkin helpottavaa tietää, että joku muukin on kokenu samanlaista kiusaamista, kun mä. Kiusaaminen on aina väärin, eikä siitä pidä välittää. Tsemppiä sulle!<3 Anteeks ihan kauhee romaani, mutta tää nyt oli vaan tämmönen purkautuminen, kun näistä asioista en oo oikein kenellekään puhunut.

  VastaaPoista
 88. tää kosketti tosi paljon, itkin ku mietin mitä kaikkee oot joutunu kokemaan. )--: muaki kiusataan aina välillä ja mä sain oikeesti tästä voimia ja rohkeutta, kiitos ihana sofia ! ♥

  VastaaPoista
 89. Katoin tän videon kaks kertaa putkeen läpi, ilman taukoja ja mua alko oikeesti itkettää ku katoin nää. Mua on koulus syrjitty tai tuntuu sillee et kaverit ei viiti kulkee mun kaa käytävillä... Ja tästä videosta mä saan varmasti voimaa et en välitä siitä mitä muut musta oikee ajattelee.
  Oon niiiin onnellinen että mä löysin tän sun blogis :)<33 Oot hirmusen rohkee ku uskalsit puhua tästä kiusaamisesta :> Oot aivan ihana ihminen <3.

  VastaaPoista
 90. Kiitos kaikille ihan hirmusesti <3 Jokasen kommentin oon lukenut, ja parissa itkenyt :) Rakastan teitä lukijoita, ootte ihan parhaita!

  VastaaPoista
 91. Voi Sofia, tiiäkkö katottuani ton videon mun tekis mieli halata sua oikeen kunnolla, vaikka tiiänki että sulla on nykyään kaikki onneks hyvin<3 Tää sun videos oli oikeesti tosi koskettava, enkä pystyny kattoo tätä itkemättä itekki. Oot oikeesti ihana ihminen just tollasena kun oot, ja oon myös tosi ylpee susta, kun oot saanu sun itsetunnon kohoamaan<3 You rock girl!:D

  VastaaPoista
 92. voi ihana <3 oot niin vahva ja kaunis :) itkin mukana koska katsoin sitä rauhassa ja olin mukana sun tunteessa. mua ei ole kiusattu, mutta tunnistin itseni siitä että kun kaveriporukalla kävellään vaikka peilin ohi, niin olen kaikista pisin ja vähän ehkä isokokoinen ... enkä ylä-asteella jotenkin tunnu olevani välitunneilla aina oma itseni koska mietin sitä että kaikki katsovat että olen hujoppi ja läski. omat ongelmani eivät kyllä tunnu miltään kun katsoin tämän videon. olen aina luullut/tiennyt miltä tuntuu olla kiusattuna mutta tämä valaisi silmäni, olet ihana ja tuntuu että haluaisin vain tulla sinne ja halata sua ! oon lukenu sun blogia pitkään ja kattonu joka ikisen videon ja niin tulen aina katsomaan ... kiva että tuli tälläistä surullisempaa ja hieman mietityttävämpää videoo ! :) kiitos paljon kaikesta, äläkä mieti todellakaan joidenkin anonyymien kommentteja he ovat vain ala-arvoisia ...

  VastaaPoista
 93. Hienoo ku avaudut blogissa tällei ja itketti muaki ku säki itkit. Mun on pakko myöntää et oot yks hienoimmista ja aidoimmista ihmisistä jotka tiiän ja ois tosi hienoo olla sun kaveri. :)<3

  VastaaPoista
 94. Oot tosi rohkee ihminen,kun kerroit tästä. Katoin tän videon niin itkin koska se oli niin liikkuttava! Oot ihana <3

  VastaaPoista
 95. ME ANONYYMIT OLLAAN VIELÄ PAREMPIA :D jännää että yli puolet kommentoijista on anonyymeja, onko sulla sofia tyylii tuhat lukijaa? :o

  VastaaPoista
 96. oot ihanan aito tässä! Itekki iha liikutuin ku katoin tätä! Olet kaunis ja vahva ihminen<3

  VastaaPoista
 97. oot ihana ja vahva ihminen. pysy aina just tollasena kun oot, ansaitset parasta!<3 saanko kysyä mitkä laulut taustalla soivat?

  VastaaPoista
 98. oot tosi rohkea!hienoa miten pystyt puhumaan noin avoimesti sulle rankasta asiasta.Mua ei ole itse kiusattu mutta mun parasta kaveria on kiusattu joskus monia vuosia,ja oli hirveää nähdä miten maassa se oli.Onneksi kiusaajat ovat jättäneet sut rauhaan ja toivottavasti sua ei enää ikinä kiusata! Ei voi muuta sanoa kun että oot aivan uskomaton:)ja sun blogi on todella hyvä!

  VastaaPoista
 99. Voi Sofia, oli jotenki aivan uskomatonta kuunnella sun kokemuksia kiusaamisesta ja kuinka avoimesti sä pystyit kertoon sen kaiken meille.Muakin on kiusattu samasta asiasta, mutta jotenki se on vaa vahvistanu mua, mutta on siitä isot arvet jääny tonne pieneen mieleen ja sydmmeen..Itkin täälä melkeen silmät päästä jo tuon otsion perusteella :) musta on vaa hienoo kuunnella sellasii ihmisii jotka pystyy/uskaltaa kertoa sen et niitä on kiusattu ja sen miten ne on päässy siitä yli ja sä oot uskomattoman kaunis♥ ps. Poikaystäväni sanoi " herrajumala millasii jätkii tuolla on.. eiks ne tajuu et tuo on kaunis" :)

  VastaaPoista
 100. Tässä taustalla soi semmosen bändin kun Imogen Heap biisit :)

  VastaaPoista
 101. hie, tosi kiva blogi=9 kun aloin kattomaan sinu videota, huomasin, että en ole ollut ainoa. oma ala-asteeni oli kauheeaa aikaa, meitäkin oli neljä, muttta minut jätettiin aina ulkopuolelle. sitä kesti neljä vuotta. Ylä-asteella onneksi kaikista "pahin kiusaajani" jäi porukasta ulos omalla typerällä teollaan, jota en voi koskaan antaa anteeksi.

  VastaaPoista
 102. Musta on tosi ihailtavaa että sä teit tällasen videon! Meitä kiusattuja on vaan niin paljon ja kaikki ei saa "apua" kiusaamiseen tarpeeks ajoissa. just sun kaltaset ihmiset jotka viitsitte uhrautua muiden kiusattujen vuoksi tekemällä tällasia videoita, ni auttaa :)! Mä jotenkin itekkin sain vähän voimaa kestämään, vaikka mua ei sinänsä enää niin pahasti kiusatakkaan. Jotenkin mä sain sellasen fiiliksen et koska tää on mun elämä, ni tätä ei voi eikä saa kukaan muu kuin minä tuhota. KIITOS ja tsemppiä jatkoon tän blogin ja muun kanssa :) <3!

  VastaaPoista
 103. Sulla on ihana blogi! luen joka päivä ja odotan uusii videoi innolla, ja kiva ku ne kaikki on aika pitkiiki :)ja niist saa kaikkii kivoi vinkkei omaa elämää. Ja oli tosi surullist kattoo tätä videoo ku huomas et sul todellaki on ollu vaikeeta, mut onneks nykyää sit kaikki on hyvin :) ite en oo kokenu kiusaamista, mut uskon et oli rankkaa kertoo siitä :/ ja itsekkin olis varmaa monta itkuu tullu.. Mut tykkään hirveesti sun blogista ja oon aina sun lukijana ! :):)

  VastaaPoista
 104. Voi Sofia, mun tekis mieli antaa sulle ihan hirveen iso hali ! ♥ Oot hirmusen rohkee, ku pystyt puhua näinki julkisesti sun asioista, ja mä arvostan sua heti jotenki paljo enemmän (: Ite kans itkin ja niiskutin melki koko videon ajan !

  Mua itteäki on kiusattu iha hirveesti ala-asteella ... Oikeestaan voin samaistua suhun täs asias aika paljoki, nimittäin just toi "läski" - sana oli se jota kuuli eniten. Samoin mua on kiusattu mun sukunimestä. Tiiän siis kokemuksesta, kuinka paljo tuo painaa itsetuntoa alas, ja painaa myös mieltä koko loppuelämän ! Ylä-asteelle pääsy oli kyllä todellinen helpotus, ku kiusaamine loppu ku seinään !

  Muista Sofia, et oot kaunis ja ihana just tollee ku oot ! Sä merkitset tosi monille ihmisille ihan hirveesti, älä unohda sitä (: Pääset tolla vahvalla luonteellas ja sillä et oot oma ittes, nii tosi pitkälle tässä elämässä ! Tsemppiä ! ♥

  ps. tykkään sun blogistas ihan hirveesti, ja saat aina nois videois hymyn mun huulille (:

  VastaaPoista
 105. rupes itteeki itkettää ku katto tän. sofia oot ihana oikeesti ja sun kanssa on aina kivaa :) ja oot huippukaunis <3 :)

  VastaaPoista
 106. Hei ! Minuakin on aivan kyseisellä tavalla kiusattu eli haukuttu läskiksi jne.. ! Okei myönnän ala asteella olinkin vähän pyöree mutta aika moni on pikkusen vähän pyöreempi ? en tajua miten jotkut ihmiset ei sitä tajua. Ja nyt isompana vaikka kuinka olen laihtunu niin se koko pysyy samana. Mutta jos on ihminen jolla on isommat ja vahvemmat luut niin ei tule koskaan saamaan sitä ns. '' mallin vartaloa ''. Mutta se ihminen joka ei tajua että ihmiset ei ole kehon rakenteeltaan saman kokosia on kyllä astetta alempana jo ! itse heitin ne läski kommentit jo läppänä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos koska olen jo sujut itseni kanssa että olen vähän rakenteeltaan isompi kuin jotkut pitkät ja hoikat !

  VastaaPoista
 107. sofia oot kyllä nii ihana!! tuntu nii pahalta tän kattomine ja muutenki, meinaa sä oot oikeesti upea ihminen, en mä väitä että oot laiha tai mitää mut et tosiaa mikää ''läski''....... oon sun kans samassa koulussa, ja oon monta kertaa kattonu kadehtie sun vaatteita ja kaikkee mite kivalta ne näyttää sun päällä, en sillee et hyi miks tollane pallo pitää tollasia vaatteita.. noo toi kuulosti tyhmältä mut toivottavasti tajusit pointin ::D oot huippu<3

  VastaaPoista
 108. ihana video sillai ei niikun et hyvä et sua kiusataan vaan et hyvä et pystyt avautumaan meille lukijoille (; ja voimia myös sullekkin tiedän miltä toi tuntuu muakin on kiusattu mut se on loppunu kun mä rupesin vähän raivoomaan niille kiusaajille nnii se loppui(: ja mua rupes itkettämään kans :)

  VastaaPoista
 109. Tää oli tosi hyvä video ku olit niin aito ja sä oot tosi kaunis ja muutenki tää oli tosi hyvä aihe. Ittelläni on samanlaisia kokemuksia ...mut toi on kyl niin lapsellista haukkua jonkun ihmisen painosta tai vastaavasta. Mut onneks sua ei enään kiusata ja tsemppiä loppu elämään ::)

  VastaaPoista
 110. Itseäni on koulukiusattu kanssa ja mä arvostan tätä, todella. Sä olet kaunis kasvoistas, avarakatseinen ja ihana, vaikken sua tunnekkaan. (: Ihana oli kuunnella ja katsella, turhaan mietit tota kiusaamista itkemisestä, sä oot vahva ku laitoit tämmösen, missä oot aito oma ittes. Tsemppiä tulevaisuuteen, ole edelleen vahva! (:

  VastaaPoista
 111. voi sua :'( hyvä että oot päässy yli tosta kiusaamisesta! mää oon aika paljo isompi kokonen kun mun muut kaverit ... :( hei ja kiva blogi sulla ;)

  VastaaPoista
 112. Hei ! :) kiva kun oot päässy yli tosta kiusaamisesta :) ! sulla on aivan ihana blogi <3 :D Sää oot kyllä tosi ihana ihminen , ainakin näiden kirjoitusten ja videoiden perusteella ja kyllä mää uskonkin niin <3 :) monet varmaan haluais olla kuin sä :D ja hei muuten ei sun tarvii laihduttaa , sää oot sopiva :)mutta saat sää tietenki jos sää vain haluat , mikäs minä sitä estämään... ::D muista että oot ihana ! <3

  VastaaPoista
 113. haluaisin sanoo, että on tietenki vahvaa yms että on päässyt yli siitä, että on kiusattu ja sillee.
  Mutta kuitenki, kai sä tajuat että ei välttämättä kannata kertoa ja jakaa kaikkea elämästään nettiin, koska siitä voi olla jossain elämänvaiheessa vain haittaa. Joku sairas ihminen voi ladata ton videon ja jakaa sitä ties missä tai käyttää sitä sua vastaan esim. työpaikan hakemisessa tulevaisuudessa, jos hakeudut alalle jossa tarvitaan kykya pitää 'pokerface'.
  Tää ei ollu negatiivinen kommentti, haluun vaan että sulle ei tuu haittaa näiden videoiden takia

  VastaaPoista
 114. minuukii kiusattii nelos-kutosluokil kans, koska olin kans muita isompi. muistaakseni kutosen ja seiskan välisen kesän laihuin huomaamattani pari kiloo koska olin pyöräilly ja uinu paljo ja sit aloin laihduttaa tietosesti koska olin poikien mielest läski ja halusin olla laiha ku yläaste alkais ettei minuu kuisattais. en mitenkää lisän liikuntaa, mut söin vaa tosi vähä, mul oli nälkä aina, koulus join vaa vettä tai söin yhen leivän. pyörryin kans kerran ja kaikki vaatteet roikku päällä. ajattelin kans oksentamist mut en halunnu pilata mun hampait. ei minuu sit yläasteel kuisattu enää koska kaikki pojat, jotka oli munkaa samal luokal ala-asteel, meni muille luokille. ku olin laihduttanu puol vuotta, äiti sano laittavansa minut syömishäiriöisten laitoksee jos en lihois, sit aloin syömää enemmän koska en halun joutuu laitoksee. en pystyn syömää aluks ees kokonaist pitsaa ja heti syönnin jälkee jouduin lepäämää kauan et ruoka laskeutuis. nyt oon normaalipainonen ja hyvä niin, voin syödä tarpeeks eikä tarvi laskee kaloreit. jos oisin jatkanu laihuttamist viel, en ois voinu koskaa saada lapsii..

  voimia sulle ja muutenkii kaikkea hyvää :-) jatka samaa mallii tän bloginkaa, tää on tosi kiva :) to

  VastaaPoista
 115. Kannattaa puhuu sun entisille luokkalaisille tosta nytten, sillä oon aika varma et ne haluu selvittää tätä asiaa jos puhut siit täälä netissä. t: ent. luakkalaine :)

  VastaaPoista
 116. aloin ittekki itkeen ku katoin tota sun videoo ! oot niin kaunis ja ihana :)<3 oot tosi rohkee ku pystyt avautuun tollain ja onneks sulla on kuitenkin kaikki nykyään hyvin eikä sua kiusata :) kiusaaminen on niiin väärin :(!

  VastaaPoista
 117. Moi!

  Muaki on kiusattu taino edelleen. Muaki nimitel(tiin/llään) läskiks kans :( Ja sit sillon kans myös mulle tuli poika aina tönäsee ja sanoo läski...... Mut enää se ei tunnu miltää

  VastaaPoista
 118. Moi! Oot älyttömän rohkee kun laitat tämmösen videon blogiis, tosi liikuttava video! Ole ylpeä itsestäs ja jatka samaan malliin elämässäsi <3

  VastaaPoista
 119. Hienoa, että teit tämän videon ja olet niin rohkea ja sinut itsesi kanssa, että pystyt julkaisemaan itkemisestäsi huolimatta!:) Onneksi kiusaaminen on loppunut ja näyttää ainakin, että sulla on nyt tosi hyvä itsetunto! :)

  VastaaPoista
 120. toi kiusaaminen jota tytöt teki kuulostaa siltä minkä jokanen on joutunu varmasti kokeen, on varmasti jokanen joutunu jostai porukasta ulos edes kerran.
  ja toi läskiks kutsuminen on rankka paikka, mut näyttää et hyvin pärjäät nyt. aina löytyy vihaajii mut on siel ne pari jotka rakastaa sua hulluna.
  ja mä oon ihan varma et kun sä oot kokenu tän kaiken, nii et oo ikinä ketään kiusannut niinku sua on kiusattu, ainakin luulisin näin.
  jakselemisia.

  VastaaPoista
 121. voi lol oot kyl niin v*tun nolo muija :DD miettisit vähä ensin et mitä ite teet ennenku alat haukkuu muit ;D

  VastaaPoista
 122. Ihanaa sofia <3 oot tosi rohkee ja oli ihana nähä susta "herkkäkin puoli" :)

  VastaaPoista
 123. oot toooosi rohkee ja munki nimi on sofia (: <3 yritä jättääne kiusaajat omaan arvoonsa (;

  VastaaPoista
 124. Aww.. <3 Oli jotenki ihana kattoo toi video.. en vaa tiedä miks, mut siinä oli jotain niin ihanaa... :3

  VastaaPoista
 125. En oo koskaan ennen kommentoinu mihinkään sun juttuihin, vaik oonki lukenu jo kauan. Näistä kommenteista tuli vain mieleeni että miksi kukaan ei ole kertonut tässä että häntä olisi harmittanut se kun häntä sanotaan liian laihaksi.
  Mietin vaan koska minä itse olen melko laiha vaikka syönkin ihan hyvin, ja saan kuulla siitä silloin tällöin kommentteja. Kommentoijien tarkoituksena ei ole loukata, mutta mun mielestä on tyhmää että ajatellaan niin, että mitä laihempi sen parempi, itse ainakin olisin mielellään ihan sopivan painoinen enkä vähän alipainoinen! Sehän saattaa vaikka johtaa anoreksiaan kun kaverit kehuvat kuinka laiha on.
  Liikalaihuus ja -lihavuus ovat molemmat huonoja asioita, eikä niistä kummastakaan saisi haukkua, huomautella tai kehuakaan toista, koska ikinä ei voi tietää mikä loukkaa toista, painonhallinta ei ole mitään yksinkertaista, ja sitä paitsi painavan näköinen voi oikeasti painaa tosi vähän ja toisinpäin.

  Tää video sai myös mut surulliseksi, ja toivon että tämän nähdessään kiusaajista tulisi entisiä kiusaajia, ja kiusatut saisivat tästä voimaa.

  PS. sulla on ihana blogi jota luen lähes päivittäin, sul on tosi hyvä asenne kaikkeen, ja arvostan sua. <:

  VastaaPoista
 126. oot liian ihana tyttö , onneks kaikki on kääntyny jo toisin <3

  VastaaPoista
 127. tää video sai mut itkemään siinä vaiheessa, ku sullakin oli melkein itku kurkussa. oon kokenu tätä samaa, mutta toisinpäin, mua on haukuttu liian laihaksi, ja anorektikoksi. oot tosi ihana tyttö, oot mun idoli, ja haluan olla samanlainen kuin sinä! ♥ oot ihana.

  VastaaPoista
 128. Tää video on vaan yksinkertaisesti niin kostettava ja aito,että itekkin aloin itkemään.Mun mielestä sä et oo yhtään läski vaan tosi kaunis!:) Kaikki kiusaaminen on musta ehdottoman väärin ja mua ärsyttää jos on sellasia tapauksia että esim. opettajat ei puutu siihen kiusaamiseen, onneks nykyää siihe puututaan aika hyvin. Mut oon todellakin onnellinen sun puolesta että oot päässy tosta kiusaamisesta eroon eikä sua enää kiusata ja sulla on ihania ystäviä:) lopuks haluun vielä sanoo,että sun blogis on aivan ihana,sun hiukses on aivan ihanat ja sä oot älyttömän kaunis,ihana ja aito :)<3

  VastaaPoista
 129. Kannatan näiden vikojen anonyymien kommentteja :) Oli tosi rohkeeta tehä tällanen postaus eikä kuka tahansa kykenis siihen. Kiusaamista myös kokeneena ymmärrän, et tän tekeminen saatto olla tosi vaikeeta ja ainakin tosi paljon tunteita ja muistoja herättävä teko. Oon myös samaa mieltä sun kanssa siitä, että jollain tapaa kiusaaminen heikentää ja toisel tavalla vahvistaa. Esimerkki omasta elämästä; jos huomaan jonkun yrittävän tahallaan painaa mua alas, mun sisällä syttyy jonkinlainen raivon ja inhon sekotus, koska oon tehny paljon töitä sen eteen, ettei kiusaaminen vaikuta mun elämään ja olemiseen. Mun kiusaajat kuulu myös samaan kaveriporukkaan mun kanssa ja loppujen lopuksi yhdestä tuli mun paras ystävä <3 :) Myös kiusaamisen jälkeen meistä muista tuli jälleen kaveriporukka, mutta asiat tietenkin muuttui aina vuosien varrella ja tuli uusia ja vähän erilaisia ongelmia. Tekis kyllä mieli lähettää sulle sähköpostia aiheesta, vaik uskon sen olevan rankkaa käydä yhä uudestaan läpi asioita, tosin vähän eri tavalla. Toivottavasti siitä on myös apua sulle :) Eli katotaan, saatan joskus luultavasti aika pitkänkin ajan päästä innostua kirjottamaan sulle, mut en mee vannomaan millon tulee sopiva väli. Voimia ja onnea sulle, oot ansainnu kaikki kehut ja arvostuksen! :)

  VastaaPoista
 130. tää video oli tosi koskettava ja on oikeesti tosi rohkeeta ja hienoo et on ihmisii jotka pystyy puhuu tälleen julkisesti. ja veikkaan et monet muut keitä kiusataan sai tästä videosta rohkeutta taistella niit kiusaajii vastaan! ja tää että pystyt puhuu aika avoimesti kertoo sen että oot päässy hyvin tän asian yli ja oot henkisesti tosi vahva. ihailen tollasta luonnetta ja vaikka en tunne sua niin vaikutat upeelta ihmiseltä :) oot rohkee tyttö, jatka samaa rataa vaan (:

  VastaaPoista
 131. voi eeei kommentoin tähän kahesti :D toivottavasti ketään ei haittaa... :)

  VastaaPoista
 132. mun mielestä sä oot tosi kaunis ja tällee...enkä ymmärrä miks jotkut tekee tollasta....itteänikin on kiusattu joskus ala-asteella ja tiedän että se tuntuu tosi pahalta

  VastaaPoista
 133. tota videoo katellessa rupesin miettimää sitä, että miten kahella täysin tuntemattomalla voi olla niin samanlaiset kokemukset? ihanku toi puhe ois tullu mun suusta! oon kokenu samanlaista kiusaamista ja vielä jopa yhtä pitkän ajan.
  toisaalta toi kaikki kuulostaa vaa niin hirveen kevyeltä, mut tiedän kyllä tunteen ja se todellakin on raskas taakka kantaa yksin!
  vaatii todella paljon rohkeutta jakamaa ton kaltanen asia blogissa, videon muodossa vielä. mahtavaa! jatka samaan malliin :-)
  ps.kiva blogi ;)

  VastaaPoista
 134. Mä en oo varma onks joku joskus jo kommannnu jotain tälläst mut sä näytät Adelelta! Adele on tosi vahva ja upee nainen. Eikä se välitä vaikka se ei ihan yhtä laiha oo ku muut mut se on yks maailman menestyneimmistä naisista kuitenkin!

  VastaaPoista
 135. Sofia oot rohkee ja ihana! ♥ oon sun fani! (:

  VastaaPoista
 136. Tuli melkeen itku silmää, ku katoin tätä. en oo sun blogias kauaa seurannu, mut vaikutat kyllä tosi ihanalta ihmiseltä! <3 muakin on haukuttu joskus ala-asteella. tiiän miltä susta tuntuu.

  VastaaPoista
 137. tosi rohkeen videon oot tehny, iha hirveetä kuulla noit sun kokemuksii kiusaamisest! heräs kyl tosi suuret sympatiat sua kohtaan, muaki on aikasemmin kiusattu :( pakko sanoo, et oot tosi kaunis ja (niinki toi yks anonyymi jo sanoki) muistutat Adelee!

  VastaaPoista
 138. moi sofia!
  mulle tuli huono itsetunto katsoessani tätä videoa, koska olen itsekkin kiusannut yhtä tyttöä kaverini kanssa ja saanut hänet todella itkemään! myös minua itseäniki on ala-asteella kiusattu, haukuttu läskiksi ja rumaksi ym. josta tuli tosi paha mieli, myös jotkut syrjivät minua eivätkä päästäneet samaan porukkaan muitten kanssa, oli mulla ehkä 2-3 hyvää ystävää ala-asteella. oot tosi rohkea kun uskalsit näin avoimesti kertoa sun kiusaamisesta videolla, eikä tossa ole mitään noloa vaikka itketkin, kyyneleet silmissä katsoin tätä videoa :( kiusaaminen aiheuttaa vain turhaa pahaa mieltä ja itsekkin kadun sitä että olen kiusannut ja ollut todella töykeä kiusattua kohtaan.. mutta paljon jaksamisia sofia sulle, olet ihana!! <3 :)

  VastaaPoista
 139. Sori etten oo kommaillu, mutta mulla on näkyny sun viimesinpänä videona se meikkitutoriaali, joten en tienny että oot postannu lisää. Ihmettelinki että onks sul joku tauko ku yleensä postailet melko usein, tai ainaki oon tottunu siihen. :) mutta niin katoin tän videon kyyneleet silmissä, nousi omat muistot mieleen, meinaa mua on myös kiusattu 1-3lk ja edelleenkin "lievästi", voin kertoa niistä sähköpostissa...

  VastaaPoista
 140. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 141. Aivan ihana video. Oon yleensä tosi laiska kattomaan blogien videoita ja yli 2 minsan pätkäki jää yleensä kesken, mut nyt tapitin ruutua koko 16min. Mua ei oo itteäni koskaan kiusattu, mut mun parhaalla kaverilla oli tosi rankkaa koko ala- ja yläasteet, sitä haukuttiin joka päivä, syrjittiin eikä kukaan tehny mitään. Ysin alussa raahasin sen väkipakolla kuraattorille puhumaan ja siellä se rupes itkemään ihan mielettömästi et miten paha sil on olla ja mulle tuli niin suru sen puolesta. Sen jälkeen sitä ei enää kiusattu, mut oli ihan järkyttävää miten kaikki ignooras jatkuvan kiusaamisen 9 vuotta! Oli mielettömän rohkeeta sulta tehä tämmönen video, koska se koskettaa niin monia nuoria :) tsemppiä!

  VastaaPoista
 142. En oo ikinä lukenu sun blogia ja löysin tänki videon youtubesta ihan munkilla, mut arvostan tosi paljon et uskallat puhuu näin julkisesti tästä, ja uskon et se auttaa monia tossa tilanteessa olevia ! : ) olin itekki koko ala-asteen ja 7 luokan aina "isompi" ku mun kaikki kaverit ja oon siitä pariin otteeseen kuullutkin, kunnes sairastuin syömishäiriöön ja lauhduin parissa kuukaudessa tosi rajusti. Nyt oon kuitenkin päässyt siitä kaikesta yli ja normaalipainoinen. Toivottavasti sä hyväksyt ittes sellaisena kuin oot etkä tosiaankaan ala laihduttaan, vaan pysyt terveenä ja onnellisena :) Sanon vaan että olet tosi kaunis ja varmasti fiksu ja mukava ihminen !

  VastaaPoista
 143. oot ihan himo rohkee kun pystyit puhumaan tollateesta asiasta. Mua on kanss kiusattu ala-asteella. sille haukumalla, että toi on se ihme tyyppi. Ei se sillee oo paha juttu, mutta ei se ollu kiva kävellä ulkona kun muut osotelee sua ja huutelee jotain sun perää. Nyt kaikki mun kaverit on jättäny mut ihan yksin. ne ei kerro mulle enää mitään niiten asioista, vaikka ennen on. Mulla oli joku 5 hyvää kaveria joiten kaa mä olin niiku ainaki pari kertaa viikossa, mutta nykyää mä istuskelen päivät pitkät kotona yksin, koska ei mulla oo enää ketää kaveria jonka kaa mä voisin olla.

  VastaaPoista
 144. Tämmösen videon tekeminen,ennen kaikkea tänne julkaiseminen vaatii tosi paljon rohkeutta,ja sulta sitä löytyy. Koko videon katoin itkusilmässä,koska pystyn samaistumaan suhun niin paljon. Voimia sulle !♥

  VastaaPoista
 145. Harva oikeesti tällästä video postausta tekis. Kiusaaminen on arka paikka monille. Niinku muaki kiusattiin 1-9lk. Melkeen rupesin ittekki itkemään ku kattoin tätä. Kiitos tästä!!

  VastaaPoista
 146. Sä oot tosi rohkee nainen! Mä itkin kun katoin tätä videoo :-(

  VastaaPoista
 147. Oot tosi vahva, harva pystyy samaan.. :) Kiusaaminen on oikeesti tosi arka aihe ja aloin itekki itkemään tätä sun videoo. Mä tiedän ton tunteen, koska mua on kiusattu myös puheilla... Se ottaa koville, mut silti yritän olla vahva niinku säki. :)

  VastaaPoista
 148. Oon uus lukija ja oikeesti noi kiusaamis jutut on kauheita... Oon ollu aika paljon yksin ja mua on kans kiusattu puheilla, vaik ne ei oo suoraa mitää välttämättä sanonukkaa ni kuitenki niin et pystyn lukemaa rivien välistä... Katoin tän koko videon ja mulle tuli oikeesti tosi paha mieli ja alko itkettää, oot tosi vahva! Kaikki ei pysty samaan ku sä :)

  VastaaPoista
 149. Voi että tuli ihan kyyneleet silmiin kun katsoi tätä videoo! Sä oot kokenut tosi kovia ja en käsitä miten oot noin hyvin päässy niistä yli! siitä nostan hattua sulle! Mua on kans kiusattu ala-asteella ja en oo viel päässy niistä paljoa yli mutta tää video anto mulle voimaa ja rohkeutta enemmän! Kiitos että julkaisit tämän!<3

  VastaaPoista
 150. Sä oot tosi nätti nuori nainen ja en ymmärrä miten JOKU on voinu kiusata suo. Mä laitoin sulle yks päivä sähköpostii ja kiitos kun vastasit siihen!! :) Tsemppiä sulle!!!!

  VastaaPoista
 151. En lue sun blogias muuten, mutta sattumalta löysin tän videon. Itkin silmät päästä kun kiusaaminen kolahtaa nii arkaan paikkaan.. mua kiusattii ala-asteelta ysiluokkaan asti. Myös sanatonta kiusaamista varsinkin tytöiltä. Tämä ajoi minut pahasti masentuneeksi ja melkein itsemurhaan.. pääsen kumminkin yläasteen jälkeen muuttamaan toiselle paikkakunnalle ja aloittamaan täysin alusta.. Olet todella rohkea tyttö tämän videon kanssa ja todella kaunis :)

  VastaaPoista
 152. Oon lukenu sillon tälön sun blogia, mut pakko sanoo et tää on ollu tosi hyvä postaus, kun kumminkin monia koskee tämä asia. itseäni on kiusattu ihan samallalailla. En kerenny kattoo tuota videota ihan loppuun mutta aijon varmasti katsoa ! itkukin tuli oikein silmään kun muistaa nuo ala-aste ajat miten toiset haukkuivat läskiksi ja rumaksi heppatytöksi. Mut oot tosi nätti ja sulla on tosi ihanat hiukset ja kaikkee ! rupeen kyllä lukemaan sun blogias ! (:

  VastaaPoista
 153. törmäsin tänne stalkattuani yhen oman lukijani seuraamia blogeja ja oikeestaan tähän postaukseen mennessä olin vaan selaillut tätä. Mutta piti tulla sanomaan et oon tosi ylpee susta et pystyt puhumaan noin avoimesti ja aidosti sun kiusaamisestas. Vaikutat hienolta ihmiseltä : )

  VastaaPoista
 154. mooi :))
  mä ja kaverini ollaan katottu paljon sun videoita youtubesta, nyt tultiin tänne blogiin asti ja nähtiin tää. me alettiin melkeen itkemään mutta oltiin silti ilosia kun oot niin rohkea ym. ja molempien mielestä oot tosi kaunis ! ei tajuta sitten alkuunkaan miten sua on voitu kiusata. ollaan hyvällä tavalla kateellisia sulle. ;)) tsemppiä ja sellasta sulle, oot vahva ja ihana (niin kuin demissä sanotaan) jaja. me ootetaan sun uusia ihania videoita :3 heiippaa.

  VastaaPoista
 155. Olet niin esimerkillinen kuin olla ja voi!! :) lyhyestä virsi kaunis oot PARAS! älä koskaan ikinä muutu pysy aina tuollaisena kuin nyt oot!!!! :) uusi lukijasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi suo ;<< Khyll sä pärjäät! usko vaan että oot rohkee tekemään sen että nii, osoita ettet välitä!

   Poista
 156. oletpa nätti kun itket !

  VastaaPoista
 157. video oli ihan älyttömän ihana. oot todella kaunis, ja blogis on myös ihana. oot hirveen rohkee, kun uskallat puhua tästä. mulla tuli ton videon aikana tosi huono, mut myös hyvä fiilis. + sait uuden lukian :)

  VastaaPoista
 158. Tää on nyt vaa kommentti toisten joukossa, näit on ihan ku oletinki iha hirrrmusti. Mutku must tuntuu et tää jää ärsyttämää jos jätän kommentoimatta. Tää oli jotai nii upeeta ja aitoo. Oot ehkä yks rohkeimmista bloggaajista, koska monet ois voinu luulla menettävänsä lukijoita tän takia. Väärin, niitä vaa tulloo lisää :---DD ! Ansaitset ne.
  Oot nii tosi kaunis. Sisältä. Ja ulkoa. Varsinki ku itket. Älä anna ihmisten enää pilata sun päiviä.

  VastaaPoista
 159. oot nii ihana, pitkää aikaan anonyymina kommentoinut :) isoja virtuaaali-haleja sinne <3 <3 hyvä et kiusaaminen lopppunu (: itseki olen kokenut ja se ei ole helppoa, edes siitä puhuminen. olet yllättävän rohkea, itse en varmaa moiseen pystyisi. <3 ja oot nii kaunis (: pss. sun kyl pitäis tehä tarkka video mite muotoilet su etuhiukset, IHANASTI!

  VastaaPoista
 160. Oot todella kaunis ja tosi rohkee ku oot laittanu tämmösen videon tänne! Muakin alkoi itkettää jossain vaiheessa.. Tässä tajusin ite miten kiusaaminen voi olla kiusatulle rankkaa! Tsemppiä sulle:-) oot ihana!

  VastaaPoista
 161. Oot tosi ihana, ja toi miten uskallat avautuu sun tunteista kaikille on tosi rohkeeta, en ite varmaa uskaltais. Tää postaus kosketti mua tosi paljon ku itellä on lähes kaikki mitä kerroit ni ihan samalla.. Löysin sun videoita tänään youtubesta ja katellu niitä tässä jo 1½h verran :D Ps Liityn lukiaks ((=

  VastaaPoista
 162. http://www.youtube.com/watch?v=5oN7PrT6PHI&feature=related oot ihana!

  VastaaPoista
 163. Oot tosi kaunis Sofia! Ikävää et sua on kiusattu,ite en oo kokenu kiusaamista,mut semmosta en voi sietää,jos joku semmost tekee. Oot tosi vahva ihminen ku oot päässy siitä yli,vaikka haavat kiusaamisesta varmasti jää,ja uskalsit puolustautua! Ihailen sua suuresti,ja oon kateellinen sun hiuksista! :)

  VastaaPoista
 164. Voi että olet kaunis! : ) Nii sisäsesti ku ulkosestikin!

  VastaaPoista
 165. Löysin tän sun videon kautta tänne blogiin (joka on muute aivan ihana)ja oli pakko tulla kertomaa että itkin tuota kattoessa, omat kokemukset ala- ja yläasteelta oli niin samankaltasia.. Ja oot ihan uskomattoman rohkea ku pystyt puhumaan asiasta julkisesti!

  VastaaPoista
 166. Youtubessa kattelin videoita ja päädyin tähän videoon ! Itku tuli kun katoin viseosi. Oot aivan ihana persoona ja rohkea kun uskallat laittaa tämmöisen videon kaikkien ihmisten katseltaviksi. Oot nii ihana:)

  VastaaPoista
 167. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 168. Tää video kosketti ja sai mut kyyneliin.. Oot aivan älyttömän rohkea ja kaunis! En voi ymmärtää että sua on joskus kiusattu.. Tsemppiä sulle, oot mahtava! <3

  VastaaPoista
 169. Hei Sofia
  Olen lukenut koko blogisi kokonaan alusta lähtien. Olen saanut sinulta paljon neuvoja ja opetusta ja tästä videosta itse luottamusta ja rohkeutta olla oma itseni. Minulla on samnlaisia kokemuksia miunua on haukuttu myös R:rrä viasta ja olen siitä tullut ujoksi ja olen saman kokoinen kuin sinä ja tiedän miltä tuntuu olla isommasta päästä.
  itkin joka sanalle minkä kirjoitin ja mitä sinä sanoit videolla.
  En voi sanoa kuin kiitos olen saanut sinulta itseluottamusta ja rohkeutta.
  Kiitos sinulle siitä <3

  VastaaPoista
 170. Luin sun blogia joku aika sitte mut piti lopettaa ko meiän kone jumi niin pahasti ja nyt sain oman koneen ja muistiins sun blogin! Etin videoita youtuben kautta ja löysin tän kiusaamis videon. Toi jotenki kosketti mua ja oli pakko tulla heti tänne sanoo että sä oot ihana! Mua ärsyttää just tollanen haukkuminen ja itekki oon kokenu tota, mutta en enää välitä. En tiä miten on niin helppo nykyään väistää noi kommentin mut niin se vaan on! Sä oot kaunis ja vaikutat tosi itseluottamukselliselta! Ihan rehellisesti sanottuna! Onneks sua ei enää kiusata! Kiusaaminen on kauheeta.. Mut sanon nyt vaan että oot ihana ja vaikka ois niitä pahojaki päiviä ni kyllä se paremmaks muuttuu!!

  VastaaPoista
 171. Tää video oikeesti oli mahtava ja kosketti tosi paljon. Tän katsomisen jälkeen jotenkin kun luin sun vanhoja postauksia ja kuvia niin katoin niitä ihan eri lailla ku mietin mitä kaikkea oot kokenut tai en mä oikeen osaa selittää mutta niin.oot oikeesti tosi vahva! ja tosi jees blogi sulla oikeesti :)))))

  VastaaPoista
 172. Voi vitsi mikä pimu! Aivan uskomattoman ihana video! En ole KOSKAAN nähnyt näin hyvää blogivideota. Tämä varmasti auttaa monia niitä, joita kiusataan nykyään. Oot ihan mielettömän rohkea ja sydämellisen oloinen ihminen :) Kerrankin aito video joltain bloggaajalta! Eikä ollu yhtään semmonen " yhyy, säälikää mua " vaan kerroit faktat ja that's it! :)

  VastaaPoista
 173. Oot kauheen nätti ;o Video sai mutki itkemään ja muaki kiusataan :(

  VastaaPoista
 174. Todella ihana video jos niin voi sanoa!Itselläni samanlaisia kokemuksia ja kun kävit videossasi läpi "kiusaamisen etenemistä" tuntu kun olis edetty samalla tavalla kun mun kohdalla. Video sai myös tunteet pintaan. Ite ajattelen mielessäni kun oon tehny kuntoremonttia että "mää näytän teille",koskien niitä kiusaajia mitä joskus oli!

  vastaa

  VastaaPoista
 175. hahahahaah, witsi oot rrrohkee!!!1 :))

  VastaaPoista
 176. voi että kun ihanan herkkää ja todella rankkaa katsottavaa ja se että miten sua on haukuttu läskiks ! :o huuuui

  VastaaPoista
 177. Löysin tän videon ihan sattumalta Youtubesta ku katoin bloggareiden vlogeja, mut tää oikeesti jäi mieleen. Ihan uskomatonta miten joku voi olla noin rohkee, kertoa tosta noin avoimesti ja pistää vielä ihmisten näettäväks! Ja on tosi vaikeeta pukee sanoiks miltä se kiusaaminen ja haukkuminen tuntuu ja millasia fiiliksiä siitä tulee, mut sä pystyit hyvin välittää sen tietokoneen välitykselläki. Oot oikeesti ihan mahtava.

  VastaaPoista
 178. Must kans on rohkeet kertoo tost. Muaki välil sanotaa josku sotanorsuks ta läskiks. En mä niist välitä yhtää kun ne pojat on aikas idjootteja. enkä mä muutenkaa välitä jos mua haukutaa, onhan se kiva tietää mitä mieltä muut musta on. Mä oon kattellu sun videoita youtubest. Niitä on kiva kattoo ja oot muutenkin mun mielest sika nätti.

  VastaaPoista
 179. kumpa mäkii oisin noin itsevarma, rohkee ja päättäväin.. kyl mullakii on aika paljon kokemuksii ala-aste ajoilt kiusaamisesta mut onneks ylä-asteel siihen puututaa nii se ei oo jatkunu.. ja onneks on ystävät jotka tukee ja kannustaa. toi sun video on aivan mahtava ja katoin ite ihan itku silmässä, oon ylpee susta.
  olin myös ihan samaa mieltä siitä et sä voisit olla tosi monelle sellanen hyvä esikuva, koska tost sun viseost oikeesti saaa voimaa ne, joil on samanlaisii ongelmii joko ollu/ tai tälläkii hetkellä. mä tykkäsin ::) <3

  VastaaPoista
 180. Apua;o tää oli hirveetä kuuneltavaa, onneks oot pelastunu tosta<3 Itse käyn yhdeksättä luokkaa ja olen todella pieni ruumiin rakenteeltani oleva tyttö. Kuulen usein oman luokkani pojilta siintä kuinka tissini ovat pienet, mielestäni se on naurettavaa. Minulla on myös paljon kavereita 7-luokalta ja olen kuullut kun seison heidän rinnallaan että näytän itse 7 luokkalaiselta ja seitsemäsluokkalaiseni kaverini näyttävät yhdeksäs luokkalaisilta. Minulle hoetaan myös todella usein "mee tarhaa" "jos oisit poika oltais hakattu sut monta kertaa" "tapa ittes" "mee muualle vikisemään".

  VastaaPoista
 181. et oo tosissas . vähä huomionhalunen ?

  VastaaPoista
 182. Nyt on pakko kommentoida!!! Eksyin tänne ihan sattumalta ja musta tuntuu niinku toi kaikki ois tullu mun suusta! tai siis melkein kaikki. Mua nimiteltii jo eskarissa ekat kerrat ja sillon jo itkin. Mut sitä ei tapahtunu montaa kertaa.. Sitte joskus ala-asteella lisää, mut mä en jotenki osannu ottaa sitä pilkkausta edes kunnolla! Seiskalla se jatku ja se oli lähinnä sellasta vittuilua kaikesta... Okeoke, olin siis oikeesti tosi lihava. Mutta nielin kaiken enkä uskaltanu kenellekkään sanoo vastaan. Aloin laihduttamaan ja loppujen lopuks se pääty siihen, että pudotin reilut 20 kiloo ja sairastuin syömishäiriöön! Mun elämä oli yhtä helvettiä!! Oon parantunu siitä, mutta mun itsetunto ei vieläkään oo paras mahdollinen. Mä luulen, etten voi parantua koskaa tästä täysin ja toi kiusaamishommaki on jättäny varmasti ikuiset arvet muhun! Mä vaan haluan, ettei kukaan laihduta tommosten kusipäitten takia! Ei elämä oo yhtään sen ihananpaa laihana! Mun itsetunto oli paljon parempi sillon ku olin lihavampi. Nykyäänki mua sattuu kaikki negatiiviset kommentit tosi paljon, vaikka joku sanois ne vitsilläki. Mä otan kaiken niin itteeni. Voi kunpa jokainen arvostais enempi sitä mikä se ihminen on sisältä päin. Jokainen on kaunis ja arvokas!

  Hurjasti haleja, sä oot vahva ja ihana!! ♥♥

  VastaaPoista
 183. Teki mieli halata suo. Rupes itteekin itkettä. Hirveen julma maailma.

  VastaaPoista
 184. Löysin tän videon ihan sattumalta juutubesta ja täytyy sanoa että tekee todella pahaa nähdä nuoren tytön itkua :( mutta kyllä kaikki vielä iloksi muuttuu usko pois :)

  VastaaPoista
 185. Voisua ;(! No ite oon nyt VASTA 6lk. mun kiusaaminen alotettiin muistaakseni 4luokalla? tai 3? no niin.. no 4lk ainakin, mun "parhaimmat" luokkakaverit, hakkas mut.. siis se alkoi vaan yht'äkkiä välitunnilla. Ne kaikki ajoivat mut nurkkaan, ja kaaatoivat mut, ja sitten ne alkoivat vaan potkimaan ja hakkaamaan mua? Itkin joka ilta itteni uneen, ja tää kiusaaminen jatkui vaan koko ajan.. Sanoin äitillekkin, että mä teen itsemurhan kohta, koska tää on niin kamalaa. (Ja en mä sitä varmaankaan(?) itsemurhaa oikeasti tarkoittanut että tekisin sen?) Sitten kerroin tästä meidän opettajalle ja mulla oli "todisteina" "kivoja" mustelmia kädet ja jalat täynnä.. Sitten 5luokalla ei tainnut olla kiusaamista yhtään (?) Mutta nyt tänä vuonna 6lk, meidän luokalle tuli 2 uutta poika oppilasta, ja luulin et ne olis ihan kivoja,ja että tahtoisin tutustua niihin. No, en tuntenut kumpaakaan heistä, eivätkä he minua. Yks koulupäivä kävelin niitä vastaan niin molemmat pojat huusivat "moi anaali" "äänys!" kaikkee tollasta. Ja mukana siinä vieressä nauramassa oli meidän luokan 2 tyttöö, ja paljon muita poikia. Ne huutelut alkoivat välitunneilla, koulussa muuten, vapaa-ajalla.. Sitten yks päivä he lähettelivät ja soittelivat mulle koko ajan. En vastannut puheluihin, mutta olin hämmentynyt niistä tekstareista joita he lähettivät. Ne lähetti niiden 2 tyttöjen kanssa mulle sellaisia tekstiviestejä, joissa sanottiin kaikkee että "haluun sua" ja vielä pahempia.. Itkin koko ajan melkein koulussa ja kotona.. Halusin et tää loppuu!! Sitten toisen niistä uuden pojan äiti sai tietää asiasta ja soitti mun äidille. Yhtenä torstai-iltana saatiin sitten vieraita ihan meille, kotiin. Se toinen kiusaaja, hänen äiti & iskä. Toivat jopa meille joulukortin ja piirakkaa. Siinä sitten puhuttiin asiat selviksi, ja tää kiusaaja pyys anteeksi. He olivat meillä suunnilleen 2h, ja siinä juteltiin näistä kiusaamisasioista ja tästä koko tapauksesta. Koulussa myös meidän opettaja jututti näitä kaikkia, ja yhtenä kertana meitä kaikkia, jotka tiesivät asiasta jotain ja olivat mukana kiusaamisessa. Nyt oon väleissä kaikkien kaa, eikä oo kuulunut enää anaalia. Syksyllä pitäs lähtee seiskalle, ja toivon oikein lämpimästi, ettei tätä kiusaamista tuu enää.
  Ps. toi sun video oli tosi rohkee! Mullakin tuli jo kyynel silmään ;(♥

  VastaaPoista
 186. +++MUSTA TULI SUN UUS LUKIJA!!

  VastaaPoista
 187. Selailin youtuben videoita, ja tää sun videos kiinnitti mun huomion. Mulle riitti jo otsikko "kiusaaminen" ja avasin tän videon, ja katoin alusta loppuun - itkien.

  Mua on kiusattu ala-asteella 5 luokalta lähtien, kaikki kaverit käänsi selkänsä ja puhui paskaa. Jo ala-asteella kiusaaminen oli haukkumista ja nimittelyä huoraksi, jakorasiaksi, läskiksi, rumaksi. Kiusaaminen ei jäänyt pelkkään henkiseen kiusaamiseen, se oli myös fyysistä. Kaverit kampitteli koulussa, liikuntatunnilla sattumoisin sain aina pallosta päähän, mun tavaroita vietiin ja pariin otteeseen sain nyrkistäki. Sama nimittely jatkui yläasteella, mutta väkivalta jäi. Facebookis ihmiset kirjotteli että "anonyymi on huora" ja niistäki päivityksistä tykkäs aina yli 50. Joka kerta kun saan uusia kavereita, ne hylkää mut pahimmalla mahdollisella hetkellä ja jään taas aivan yksin. Itse en oo kiusaamisesta pystyny kenellekkää kertoa.
  Tietysti olin onnellinen yläasteen alettua, että fyysinen kiusaaminen jäi kokonaan pois. Löysin pojan johon rakastuin, jonka kans seurustelin vuoden, kunnes koin saman kuin ala-asteella. Poika jota rakastin eniten koko maailmas, laittoi käden nyrkkiin ja löi. Annoin kerta toisensa jälkeen mahdollisuuden, annoin sille anteeks, mutta se vaan jatkui ja jatkui. Lopuksi se jätti mut, rupes levittämään paskaa ja sain taas kuulla koulun käytävillä kuiskailua "siinä se huora menee".
  Oon aina omistanu tosi huonon itsetunnon, eikä se ainakaan parantunu oo.

  Kiitos sun videon, ymmärsin et mulla on ihmisiä jotka musta välittää. Mun ei tarvi sietää kiusaamista, eikä niistä pidä välittää. Sait mut ymmärtämään, että mä oon hyvä just tällasena - omana itsenäni. Ja suuri kiitos siitä sulle :)

  VastaaPoista
 188. tuli ittellekki tippa linssiin katsoessa tätä.. oma kohtasena kokemuksena voin sulle sanoo, että jos sun kiusaajilla on yhtään sydäntä, ne katuu heti tai myöhemmin sitä mitä on sulle sanonu. minäkin oon sanonu ihmisille pahasti ja loukkaavasti ja oon todella katunu sitä jälkeenpäin. en ikinä antais ittelleni anteeks, jos joku kelle oon pahasti sanonu, tekis ittelleen jotain. musta tuntuu nytki niin pahalta kaikki mitä oon sanonu, ja mua todella harmittaa että tajuan vasta jälkeenpäin miten henkinen väkivalta satuttaa. sä oot uskomattoman vahva ja hyvä ihminen, jatka samaan malliin. olet varmasti monen monen ihmisen esikuva, noin nuori ja noin vahva, sun kaltaisia on harvassa! jatka samaan malliin sofia. :)

  VastaaPoista
 189. "ainoa syy siihen että joku vihaisi sinua on, että hän haluaa olla juuri niinkuin sinä." < tuon lauseen tarkoitus ei todellakaan ollut se, että uskoisin jonkun vihaavan noin ihanaa ihmistä. vaan se, että ihmiset jotka on sua kiusannut, kiusasivat vaan siksi että halusivat olla sun kaltasia. :)

  VastaaPoista
 190. Tämä on justiinsa hyvä video, kuules yhtään ei tarvitse pelätä toisten nauramista tälle videolle niinkuin sanoit ne on vaan niit heikkoja :)

  VastaaPoista
 191. Ihana oot ja samoin http://www.youtube.com/watch?v=KYcE57OTWT4&feature=related
  tämä tyttö täs <3 . Olen 28 v nainen jota on kiusattu 22 vuotta ja kiusaaminen vaan jatkuu ;'(

  voitte myös käydä lukemas mun Blogini : http://rockabillybabe84.blogspot.com/

  VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla

Gadgetissa oli virhe