torstai 26. tammikuuta 2012

mai veri pääd inglish

24 kommenttia:

 1. sä oot sofia niin kaunis ! ja sul o tää aiva ihana blogi :)

  Oon ollu sunlukianas siit asti ku muistan sun tehneen sen 100 lukiaa videopostauksen ja blogin 1 vuotsivideon ! aiettä ajat o muuttun ja sun kasvot on oikeesti pienentyny aivan uskomattomasti !

  VastaaPoista
 2. millon tulee se kysymys postaus?:--o
  jaja oot ihana!♥ ja tosi nätti!:DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toivottavasti pian :) ens viikolla luulisin!

   Poista
 3. tää ei nyt liity aiheeseen, mutta mulla ois hakusesssa hyvä ripsari, joka ei leviäis YHTÄÄN päivän mittaan, varsinki ku mulla on kuivat silmät niin ne on melkeen kokoajan liikkeessä. :D ite oon ainaki todennu maybelinet huonoksi, mutta onko sulla kokemuksia esim. maxfactorin masterpiecestä tai rimmelin volume accielator (tai vastaava)- ripsareista? :) tai jos et oo kokeillu noita, niin sano joku hyvä ripsari! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en oo kokeillu kumpaakaan ,oon aina käyttänyt mabylinejä.. joten eipä tuu mieleen mitään hyvää ripsaria, muuta kun mabylinet..

   Poista
  2. http://img0.liveinternet.ru/images/attach/c/1//57/693/57693345_47140.jpg

   täydellinen ripsiväri!!

   Poista
 4. älä pliis laita näitä webbikamera videoita koska ton laadun ja kuva-ääni eriaikaisuuden takia ei näitä jaksa kattoo (en nyt tiiä miks et kuvannu kamerallas koska en katsonut videotasi juuri tuon takia ^ ja voin sanoo et varmaa aika monet varmaan jätti väliin. Joten jos ei ole kunnon kameraa käytössä helpota meitä ja älä tee silloin videota pliss.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä voin helpottaa suo ja niitä muitakin jotka eivät jaksa kattoa näitä videoita; älkää kattoko! :) ne jotka jaksaa kattoa, niin ne kattoo ja ne jotka ei niin ei :) thats so simple ha?

   Poista
 5. moi (: tuli vaa mielee et ku laitat noita web videoita, nii ei niis sillee muute mitää vikaa, mut koita puhuu vähä hitaammi nii on helpompi saada selvää. ku toi webin ääni on nii huono nii siit on vähä vaikee saada selvää ku puhut viel nii nopeesti, ei mul muuta valittamist :))

  VastaaPoista
 6. Voisitko kertoo mulle Sofia, että miten saa tuommosen replay/vastaa jutun, et voi vastata "yksittäisiin" kommentteihin. niin ja voitko vaikka vastata mun blogiin, et millä nimellä löytäisin siut tuolta facebookin puolelta, jos saa pyytää kaveriks? :)

  VastaaPoista
 7. oi että on tosi hyvä ku uskallat kumminki puhua englantia vaikket sitä vielä kovin osaakaan :)
  mutta siinähän sitä parhaiten oppii ku puhuu :)
  tosi kivalta näytät noilla ripsillä :) ja ei minun mielestä oo ainakaan huono juttu ku teet videot webillä joskus ku ei vaan oo muuta vaihtoehtoa :)
  Tsemppiä!

  VastaaPoista
 8. sulla on tosi kivat hiukset ja tositosi kiva blogi :)

  VastaaPoista
 9. olet ihanaaaa:)) ei haittaa webbipostaukset mua ainakaa kiva että kuulee ees jotai sun elämästä vaikkaki sitte webillä:)) pelastit päivän !

  VastaaPoista
 10. kiitti tosi paljon tosta järjestelyvideosta! heti tuli hirvee himo siivota!

  VastaaPoista
 11. Mun on pakko sanoo sulle se et oot aivan ihana <3

  VastaaPoista
 12. sofia pelasta mun perjantai ilta.
  mulla on ihan paska ilta. temee videoo tai jotain. ei oo tullu kysymys postausta (: mut hei saisko video postauksen vielä ?

  VastaaPoista
 13. ei pahalla mutta noi siun ripses näyttää omituisilta ku ne on vain tuol kulmissa :oo ja toi englantikaa ei kuullostanu hirveen kivalta korvaan

  VastaaPoista
 14. oi kiitos, mua ei ainakaan haitannu ollenkaan weblaatu kun se on aina yhtä ihanaa kun saa minkä postauksen vaan<3 :)

  VastaaPoista
 15. maksaaks blogin pitämine ku oon huhuja kuullu

  VastaaPoista
 16. en saa selvää sun puheestas ku toi web laatu :D:Dvarsinki ku puhut englantii ni en saa siit mtn selvääää :D siis sillo ku olit ottanu kunnon kameral englannin kielist videoo ni sillo sain tositosi hyvin selväää kaikest (:

  VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla