lauantai 21. tammikuuta 2012

Hihihi

Moipselii,

Hohoo, uus tapa sanoo moi :) Viikonloppu on puolessa välissä! Kohta meen saunaan ja rentoudun, ah!
Eilen vietettiin tyttöporukalla hauskaa, kunnes seuraan liitty pari poikaa :) Oli tosi hauskaa, juteltiin ja rentouduttiin hyvässä seurassa! Sitten saatiin kuningas idea, että tilataan pizzaa joskus 11 yöllä.. :D
Nojoo.. Mentiin nukkumaan joskus neljältä, että jes! Nukuttiin seittemään ja lähettiin viemää babaa ulos, olin ihan horroksessa sielä ulkona : D Jatkettiin nukkumista ja herättiin seuraavan kerran joskus 10-11 aikoihin :) Syötiin vähän ja heti lähti pahaolo! Sitten tulin kotiin ja lähettiin äipän kanssa kaupoille ja syömään. Ostin (äiti osti<3) ihanan talvitakkisen, kuvaa siitä sitten joskus asupostauksessa, perhaps?
No mutta... Niin, kiitos tosi paljon kysymyksistä! NYT EI ENÄÄN SAA LÄHETTÄÄ ENEMPÄÄ KYSYMYKSIÄ.
Yrittelen vastata niihin viikolla! :) Ja laitan ne sitten blogin puolelle ensviikon aikana.
Huomenna luen paljon paljon mantsan kokeeseen ja meen Emmin kaa salille! :)
Eikai tässä muuta.. mitäs teijän viikonloppuun? :)
Ja oli pakko näyttää teille miten seksikäs mä osaan olla.. Ja jotkut oli kyselly miltä näytän ilman meikkiä, niin tältä! :D



31 kommenttia:

  1. laitan tämän uudestaan ku et ollu viittiny vastata viime postauksen kommentteihin, läheskään kaikkiin, mikset??!
    eli:
    niin sitähän ei tosiaan kirjoteta asis :D niinku oot tuonne kenkien alle kirjottanu. vaan asics.
    ite en tykkäis nnuista housuista, näyttää omaan silmään ällöttäviltä :D mutta ehkä ne sulle sopii :)
    mukava ko oot löytäny noin mukavat rasvat että neki esittelit :)
    ootko kömpelö ku kaikki noi tavarat putoilee käsistä? :)
    tosi kiva postaus :) ihania pieniä ostoksia oot tehny!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oli paljon kommentteja, ja sun kommentin kyllä luin ja en kokenut tarpeelliseksi vastata siihen :)
      ja asis tai asics ihan sama:D ja joo, kyllä ne mulle sopii ne pökät :) ja joo olen kömpelö!

      Poista
  2. niin siis oot bloggaaja joka ei vastaa kommentteihin vaikka niissä ois vaikka mitä ja kysymyksiäki..... nyt kyllä pisteet putos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. toivoisin sulta vähän ymmärrystä nytten :) mulle tulee ihan hirmu määrä s-posteja, niihin menee vastaillessa, mulla tulee paljon kommentteja youtubee, ne mä aina katon ja joihinkin vastaan, mulla on fb-sivusto mitä päivittelen ja vastailen johonkin kommentteihin siellä, mä teen teille videita ja muokkailen niitä, ja sitten tänne blogiin tulee hirveesti kommentteja, jotka aina luen, ja joihinkin vastaan! että mulla ei yksinkertaisesti riitä aika vastata kaikkiin kommentteihin :)

      Poista
  3. Mun viikonloppu aika normaali, tänään urheilin ja huomenna tulee pari kaverii kylää :) Kiva postaus taas, kiitos siitäää !!

    VastaaPoista
  4. oot niin nätti (: mullaki on toi sama webbi systeemi ((:: mut tarvitsisin apua. mua kiinnoistais kurkata http://www.youtube.com/watch?v=03tq0E0qmto&feature=related sen blogiin mutta youtube on niin ihana et se ei näytä mulle ton blogia ja haluisin kurkata sen voisitko mitenkään kun oot minua parempi niin linkata tuon blogin minulle tänne sun kommentti palstoille tähän samaan paikkaan. Ja hei kiva kun oot kirjotellu tänne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. määkään en kyllä löydä ton blogia mistään ): sori

      Poista
  5. Pienehköt silmäpussit...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. terkut kolmen tunnin yöunille ja meikíttömälle nassulle ;)

      Poista
  6. Noi silmäpussit on ihanat! Itte olen _aina_ silmäpussien omistaja, nukun sitten tunnin taikka kolmetoista, ei lähde mihinkään. (: Ja oot kaunis - ilman meikkiäkin!

    -Anni-

    VastaaPoista
  7. oot ihana, ihailen kuinka rohkee oot nimittäin katoin just sun sen kiusaamis-videon ku löysin sun blogin. aattelin kysyy et miten oot tullut noin rohkeeksi ja silleen ettet periaatteessa välitä mitä muut sanoo ? ite en ajattele mitään muuta ku mitä muut ajattelee. esimerkiksi eilen mun kaveri kysy ku oltiin kaveriporukalla että onko mulla blogi ja vastasin ei vaikka mulla oli. sit siinä pojat nauro ja sano että neki vois pistää blogin pystyyn jostain änäripeleistä. jotenki otin sen itteeni ja poistin blogin. nyt mua harmittaa koska tykkäsin siitä mut muiden mielestä se on kai sit noloa tai en tiiä :) mut nii toivottavasti vastaat! oot ihana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos:) rohkeus on tullut iän myötä.. Ja ehkä siitä kun oon saanut täällä blogissa niin paljon positiivista palautetta :) Joten mä olen ehottomasti sitä mieltä, että pistä sun blogi uudestaan pystyyn ja kirjotat sitä ylpeenä ja lippu korkeella välittämättä muiden mielipiteistä! sillä blogin pitämisessä ei oo kertakaikkiaan mitään noloa! blogin pitäminen on joillekkin harrastus, ja jotkut saa siitä jopa palkkaa :) oo ylpee asioista mitä teet, äläkä mieti muitten mielipiteitä :) !

      Poista
  8. oot nätti ilman meikkiäkin, oisimpa mäkin! :D ja kun ihmiset puhuu että et vastannu johkin pieneen kysymykseen tms. niin ymmärrän sua täysin, onhan sulla muutakin elämää kun blogi ja sen sellaset :D

    VastaaPoista
  9. kenellä olitte? jäikö pojatkin yöks? :)

    VastaaPoista
  10. mä en tiiä ootsä jo huomannu tätä, mut tää sun videos on koskettanu näköjään todella monii ihmisii. Ku katoin tän sillo joskus ku laitoit sun blogii nii se sai mut oikeesti miettiin ja ajatteleen. Mut täs tää linkki, kannattaa kattoon :) http://sopulipopulaatio.blogspot.com/2012/01/sofian-blogiin-paaset-tasta.html#comment-form

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joooo, mä huomasin sen eilen kun kävin kattomassa mun tilastoja :) siellä näky että ton lähteen kautta on tullut jonkin verran kävijoita, niin kävin kattomassa.. aika uskomaton juttu!

      Poista
  11. Näin sun kiusaamis aiheisen videon ja se kosketti ihan älyttömästi! Itsekkään en ole mikään mallin mitoissa oleva ja vieläpä pidempi kuin kaverini, jolloin välillä peiliin katsoessa tuntuu, että oon ihan järkyttävän kokoinen. Ala-asteella mulla oli ihan samanlaista, kuin sulla. Tosin oikeastaan oli vain muutama poika, jotka heitti mun hieman isommasta koosta herjaa, johon muut sitten naureskelivat. Toi video sai muistaan kaikkea, joka nyt yläasteella on jo unohtunut. Upeaa, että joku uskaltaa tehdä noin herkästä aiheesta videon! (:

    VastaaPoista
  12. ookko vähä k5 olikko kännissäki ku ton näkönen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tosi kovis, en ollut kännissä, ja juuri tuon näköinen

      Poista
  13. haistoikko alkoholitont siiderii ja tulit kännii?

    VastaaPoista
  14. seurusteletko? tykkäätkö joistakin noista pojista jotka kävi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en seurustele :) ja tykkään niistä kaverimielessä tosi paljon :)

      Poista
  15. Linkkasin sun kiusaamisvideon mun blogiin, käy tsekkaamassa! :)
    http://suviaalto.blogspot.com/2012/01/hullu-maailma.html

    VastaaPoista
  16. sää oot aivan huippu oon uus lukia ja jatkan lukemista kyllä vaikutat nnii omalta itteltä että se tekee kyllä syvän vaikutuksen jee oo aina yhtä ihana!!:)

    VastaaPoista
  17. Kiva blogi! (:
    käy lukee munki jos kiinnostuisit http://conamorcarolina.blogspot.com/

    VastaaPoista
  18. Ihana blogi! käy kattoo munki jos jaksat (: http://conamorcarolina.blogspot.com/

    VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla