perjantai 1. heinäkuuta 2011

ONE YEAR!!!!!!

Helouwiii,

1.7.210-1.7.2011!!! Eli nyt on siis mun blogin 1-vuotissynttäriiiiit, jeejeejee!! Sen kunniaks ajattelin järjestää teille......ARVONNAN :) Eli videolla tulee kaikki ohjeet kirjotan ne tonne alas vielä selvemmin!
 Eli on kolme voittajaa, kaikki kolme voittajaa saavat....
 yhden aivan iihanan ja hyväntuoksuisen Bella vartalorasvan....
 ....sekä Lahjakortin ihonhoitotilaisuuteen ja......
...Beautylehtisen!!!! PLUS Mun henkilökohtasen kirjeen sulle ;) !
Vielä ohjeet:
Kommentoi tähän sähköpostisi ja kerro miksi luet blogiani :) Muista myös nimimerkki! Voittajat ilmoitan noin kahden viikon päästä, vähän alle!!
Vielä kerran HAPPY BIRTHDAY TO MY BLOG!!!!!!

30 kommenttia:

  1. nimimerkki: pinja

    sähköposti: pinja_merilainen@hotmail.com

    vastaus: näin sun videoit youtubes ja innostuin niitte kautta kattoo sun blogii :D sen jälkeen oon ihan jääny tähän koukkuu =)

    VastaaPoista
  2. Onnee täydestä vuodesta!:)

    Sitten ööö sähköposti: elsa.iltanen@hotmail.com

    Ja siks luen sun blogia, koska oot niiin ihana ku teet noita videoita, ja saan sun blogista inspiraatiota:D kauheen pitkä sana.... Ja sitten on kiva ku postailet usein ja kivoja postauksia! Ja on kiva ku sulla on näitä "erilaisia" postauksia, esim. kysymyspostaus ja tää tämmmönen arvonta! Tää on tosi kiva!:)
    No, eipä sitten muuta :)<3

    VastaaPoista
  3. ja sun blogi on tosi mahtava vaikka mä alotinkin sitä vasta muutama päivä sitten lukemaan. ja tiiän sut kyl livenäkin :)!

    VastaaPoista
  4. sara.kuvaja@eximus.fi

    Löysin sun blogisi jotenkin kavereiden kautta. Ihastuin heti, koska vaikutat tosi mukavalta, kirjoittelet usein ja videoita on tosi usein ! :) Liityin heti lukijaksi, ja käyn täällä aina selailemassa ja välillä kommentoimassa. On myös kiva, kun asut myös Hämeenlinnassa, niin tietää osan paikoista, missä käyt ja osan ihmisistä, keiden kanssa oot. :)

    ~Sara~

    ps. Mielettömän hyvä idea tällänen blogiarvonta ! :)

    VastaaPoista
  5. Asioita miksi luen sun blogia on, että teet videoita!! Ja se on ehkä mahtavin juttu, sillä kumminkin aika harva bloggaaja tekee videoita. Toinen syy on, että kerrot todella kiinnostavasta ja tarkasti tekemisistäsi ja ajatuksistasi. Ja totta kai olet omaitsesi, etkä yritä esittää mitään! : )

    sanna-yh@hotmail.com

    VastaaPoista
  6. piitu.p@hotmail.com

    no, luen koska sä teet kivoja videoita ja sulla on hyviä hiustutoriaaleja yms (: ja sit kans ku sulla on samantyyppinen vaatetyyli ja muutenki piristät päivää hauskoilla blogiteksteillä :>

    VastaaPoista
  7. kiva arvonta :) aloin lukee sun blogia ku näin sun videoita youtubessa ja mietin tositosi pitkään että mistä löytäisin sun blogin ku oli niiiiiiiin into alkaa lukee tätä :) sit yks päivä älysin lukee ne sun käyttäjälle tulleet kommentit ja sieltähän se löytyi!!! :) aloin heti lukeen ja tykkään iha tajusti sun blogista!! :) kivaa kesää sulle! :)

    ps. jos arpaonni sattuu suosiin, annan sen sähkärin sitte sulle :)

    VastaaPoista
  8. nimimerk.: ronsu
    säpo: ronjaveli@windowslive.com
    miksi luen blogiasi: nohnoh, tykkään sun kirjotus tyylistä, tekstiä on sopivasti eikä liika, kuvat ovat hienoja ja niitä on "paljon" parasta on varmaankin videot, niitä on mukava katsoa eikä missään vaiheessa tylsää vaikka kestäisivät pidempäänkin :) huomaa että oot itsevarma? koska käyttäydyt luontevasti kameran edessä ja videot ovat "täyteläisiä" :):)

    VastaaPoista
  9. luen sun blogias koska oot ihana! sulla on kivoja ja erinlaisia postauksia. Sun videot on toooosi kivoja. oootan aina että teet uuden postauksen.

    ps.oot ihana

    nellio@windowslive.com

    VastaaPoista
  10. ellyfruide@hotmail.com

    luen sun blogia, koska sulla on piristäviä postauksia ja hauskoja videoita :D et kerro näit nii totisesti :)

    VastaaPoista
  11. aww onnee blogi 1vee (---:

    Noh, alotin lukeen sun blogia, kun kaverit vinkkas että sofiallakin on blogi :D koska tunnen/tiiän sut tietty menin kattoo ja whii tää on kiva blogi kun teet videoita ja sillee, eli jatkoin lukemista :) ps. ihan sika siisti tää arvonta idea 8D
    noora.tamminen@hotmail.com, ja mun nimimerkki on sitte varmaa noora? :D

    VastaaPoista
  12. sini.pasanen@hotmail.fi
    Sun blogi on ihan tosi hyvä ja oon lukenu tätä nyt noin 3 kuukautta. Tää on paras lukemani blogi (enkä nyt vaan mielistele, että saisin nuo palkinnot vaan voin vaikka todistaa että tää on paras koska kerroin tän mun lukioille, en kylläkään kauhean tarkasti mutta kuitenkin!:D). Videopostaukset tuo lisää väriä tähän blogiin ja sulla on kivoja kuvia ja kirjoitat hienosti tekstiä..:)
    ..ja mikä nimimerkki? kai se on tää mun nimi mikä tähän nyt tulee kun oon lähettäny tän?;o:D

    VastaaPoista
  13. Jipii! Arvonta! :)

    Vastaus: Aloin katsella ihmisten erilaisia videopostauksia youtubesta noin pari viikkoa sitten. Sieltä sitte ponnahti esiin tuollainen nuori, iloinen, vaaleahiuksinen likka, jonka höpötyksiä oli mukava kuunnella. Sitten mettästin sun blogis ja oon nyt seurannut sitä joka päivä josko sinne jotain olis ilmestyny. Jäin koukkuun siis. ;)

    Sun videot ei oo ikinä samanlaisia ja kuvaat eri paikoissa. :) Myös tosi hyvä kuvan- ja äänenlaatu videois on tosi hyvä juttu. Et yritä esittää mitää vaan oot aito oma ittes. (Muistutat muuten vähän mun serkkua :P )

    Tykkään myös, että et editoi videoitasi. Ne on just parhaita tuollaisina. :)

    Sähköposti: anette_ku@hotmail.com

    VastaaPoista
  14. karlaminja, karlaminja@gmail.com ja luen sun blogia koska tää on yksinkertasesti mun mielestä niin hyvä ! (: tykkään tosi paljon sun kaikista video postauksista. mun mielesstä on myös tosi hienoa kuinka paljon vaivaa näät tän blogin eteen ja sulle on tärkeetä et tää blogi ois meille mieluista luettavaa ! :)) tässä oli kai suurin syy miksi mä luen tätä blogia,, jatka samaan malliin ;)

    VastaaPoista
  15. Löysin sun sun blogin vaa jotenki ja siit se si lähti:)

    fanipala@ovi.com

    VastaaPoista
  16. luen sun blogiasi koska tää blogi on omalaatunen, oot tosi mukavan olonen(varmasti ootkin!) ja tätä on kiva lukee ja katsoa(siis videopostauksia on kiva kattella):--)
    ps. ONNEEE PALJON, 1 VUOTTA !
    vilzqu@gmail.com

    VastaaPoista
  17. Jossuliini@gmail.com, vaikutat hirveen iloselta, rennolta ja supermukavalta ihmiseltä ! ja tää blogi näyttää just semmosen ihmisen "käsialalta". osaat kirjottaa sujuvasti eikä oo semmosta töks töks (: ja kirjotat sillee ihanan paljon eri aiheita tai sillai :) ei oo pelkkää muotia, muotia, muotia, jota ois tylsä lukee (: kirjotat sillee kirjavasti ja se on musta tosi hyvä juttu ! :) sun blogi on aivan mahtava ! =)=)

    ps. touteutat ihanan paljon lukioiden toiveita !! (:

    t. ppompula ;) (:

    VastaaPoista
  18. mymalta@live.fi

    & nimimerkki Anx

    (en voi kirjautuu google-tilille ku se jummaa)

    Luen sun blogii siks koska oot erilainen bloggaaja, ja sulla on kivoi juttui ja videot on iha parhaita. :) Alotin iteasias sun blogin lukemisen ku katoin eka sun videoitas youtubest ja sit siel kysyi sun blogin ossaa ja sitte eksyin tänne ja siitä asti oon ollu lukijana. Ehkä ainut blogi jonka joka postauksesta luen joka sanan ja katon joka kuvan ja videon aina. :D Sulla on kiva pirtee tyyli ja tavallaan kiva ku oot lähellä omaa ikää ni se on hauska lukee su juttujas. Hehhee. Onnee vielä blogille 1wee <3

    VastaaPoista
  19. Luen sun blogia koska tykkään ku teet paljon videoita, niitä ei kovin monessa blogissa hirveesti tehä, ja oot tosi pirtee ja hyväntuulinen aina niin sun blogia on tosi kiva lukee!

    merihaapa@hotmail.com

    VastaaPoista
  20. Nimimerkki: Natiainen
    s-posti: natiainen_94@hotmail.com
    Miksi luen blogiasi: Oot ilonen ja tekstis on piristäviä. Löysin vasta blogisi, mutta tämä on lempiblogejani jo nyt. Videoita on tosi oaljon, mistä suuri plussa ! Oot kans aidon olonen, etkä mitenkään feikki:)

    VastaaPoista
  21. nimimerkki : aasddd... elikkäs mä luen sun blogias siks joska oot eloisa ja nätti ja hyvä blogin tekiä ja sä eläydyt sun videoihin ja teet paljon videoita ja postausksia ja niitä on todella mukava lueskella ! mulla on blogi jota en vaan saa aikaseks . käyn joka päivä kattomas et ookko tehny uusii blogimerkintöjä .. sit ku ei oo katon videot uudelleen . sulla on hyvä maku vaatteiten suhteen , hiuksien, meikkejen ja oon ite saanut apuu niistä mitä oot tehny . joo mitäs muuta ? eii oikeen muuta (:

    VastaaPoista
  22. Anni Heino
    Luen blogiasi, koska se on hieno ja siihen on nähty paljon vaivaa ja se on mukavaa luettavaa :-)
    anni_rusi@hotmail.com

    VastaaPoista
  23. Hei ihan huikeat palkinnot! :) Ja pakko kysyy mitä mieltä oot tenoreista tai yleensäkkin tenori ihmisistä? Mää rakastan kaikkkii tenoreit mun iskäki on selllanen se on huikee laulaan ja ps: sulla on ihanat korvat ihan oikeeesti! Rakastan niitten sun korvien muotoa awww ne on hienot<3 zauu!

    VastaaPoista
  24. jopsuu-96@hotmail.com

    Ihan tällai suomeksi sanottuna, sun blogi vaan on niin omanlaatunen ja ihana! Kirjotat jotenki tosi hyvin omalla tavalla, ja tää blogi jää mieleen ihan heti. + että noi sun videot on niin ihania! :D

    VastaaPoista
  25. Luen blogiasi, koska sieltä saa hyviä vinkkejä, esim meikkaukseen, vaatteisiin ja hiuksiin. Mielestäni videopostaukset elävöittävät postauksia ja osaat olla luonnollisesti kameran edessä. :)Odotan aina innolla, että teet uuden postauksen. Mielestäni on erittäin hyvä että sinulla on omat mielipiteet. Jatka samaan malliin! :) P.s. oon itekkin ostanu rippijuhla korkkarit cittarista ja ne on ollu hyvät. :D

    VastaaPoista
  26. Hihii
    oon sun blogin lukia, koska löysin joskus kauan sitte sun näitä blogi videoita youtubesta. Niitä kun olin katellut, löysin sieltä sitte sun blogin osoitteen ja rupesin lukemaan sun blogia. ja niin kun sun blogis oli just sellanen mistä mä tykkään, niin rupesin sitä sitte seuramaan! ja seurannu jo tosi kauan.. :)
    ps. jos nyt sattuis niin, että voittaisin tämän niin lähetä tähän sähkpostiin viestiä jasminll@windowslive.com :)

    VastaaPoista
  27. Oi, onnea ja ihana arvonta! Noi Mary Kayn meikit on parhaita!:> Luen sun blogia koska oot jotenkin ihanan pirtee ja ilonen ja tästä sun blogista tulee vaan niin hyvälle mielelle itekkin! Ja sun jutut ja videot on mahtavia!:) + Hämptöncity;)

    emmau-@luukku.com

    -Emma

    VastaaPoista
  28. kiiiitsa kaikille ihanista kommenteista! <3

    VastaaPoista
  29. löysin sun videot youtubesta,sit katoin niitä siel ja sit etin sieltä jostai linkin sun blogii ja oikeesti olin nii innoissani,ku sul on oikeesti aivan mahtava blogi:)! ihanaa et sä teet niiku videopostauksii,ku oikeesti tosi harva tekee bloggerii videopostauksia näi ahkeraa tahtii ku sä,no mut ei mul muuta ku et sun blogi on _IHANA_

    loljokujonna@hotmail.com

    VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla