torstai 7. huhtikuuta 2011

Fresh make up

Hellou,

Oon pitkään jo miettiny, että pitäis tehä semmonen raikas meikki -postaus tässä joskus :) Ja nyt mä sen teen.
Mun mielestä raikkaan meikin perustana on, että iho on raikas ja silmämeikkiä ei oo paljoa. Videossa näätte miten mä teen raikkaan meikin esim. treeneihin, liikkatunneille tai muuten vaan kevyemmän meikin!
Kirjotan vielä miten onnistut: Aloita levittämällä kosteusvoidetta nassuun, odota hetki että rasva imeytyy. Tämän jälkee ota meikkivoidetta noin kahden herneen kokosen pallukan verran ja sivele se naamalle sivellintä, sormia tai meikkisientä käyttäen. Muista! Vähemmän on enemmän. Koska halutaan näyttää raikkaalta niin peitä tummat silmänaluset joko omaa sävyäsi vaaleammalla meikkivoiteella tai silmänalusille tarkotettua peitevoidetta, voit käyttää sitä myös näppyjen peittämiseen.
Ota valokynä ja sipaise sitä hieman poskipäille, otsaan ja nenänvarteen sekä hieman leualle. Levitä sormin. Käytä irto- tai normaalipuuteria meikin kiinnittämiseen.
Voit käyttää poskipunaa tai aurinkopuuteria jos tahdot :) Vinkki! Jos sinulla ei ole poskipunaa, voit käyttää mieleisesi väristä huulipunaa poskiin. Taputtele hieman pisteitä huulipunalla poskipäihin ja levitä sormin.
Levitä luomille ihonväristä luomiväriä, jotta pinta tasottuu, näin ripsaritkaan eivät leviä luomelle. Pistä ripsaria ohut kerros ylä- sekä alaripsiin. Huuliin voit sipaista huulirasvaa- tai kiiltoa, mielesi mukaan :)
MITEN SAAT ERILAISIA MEIKKEJÄ PYSYMÄÄN?
Luomiväri: Käytä luomiväri pohjia, semmosia voiteita u know? En muista nyt niitten nimiä :D Tai ihonvärisiä luomiväriä, näin luomet eivät rasvoitu päivän mittaan ja ripsari pysyy leviämättä koko päivän!
Huulipuna: Kuvitellaan, että teillä on nyt jotain kivaa punasta huulipunaa huulissa, niin ottakaa wc-paperia ja painakaa se huulia vasten hellästi, sitten ottakaa puuteri ja dipatkaa meikkisienellä sitä puuteria ja taputelkaa paperin läpi sitä huuliin :)
Kasvot: Daa, puuteri ja meikkipohja -rasva :D  I can't say anything else.
JA MUISTAKAA KYSELLÄ! :) LAUANTAIHIN SAAKKA AIKAA! (yeap, muutin sitä aikaa, sunnuntaina tulee sit videota:)

3 kommenttia:

 1. kiitos ihan hirveesti tosta, toi oli tosi hyvä (: (:

  VastaaPoista
 2. pidän ihan hirveesti täst sun blogista!!(= nää videot on just parhai (:

  VastaaPoista
 3. Wake me later: kiitos kiitos :)
  AnonyymI: hihi tänks :)

  VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla