sunnuntai 1. elokuuta 2010

Valmistautuminen

Heii,

Tänään tein teille vähän esikuvaa miten valmistaudun aamulla, eli hiukset, meikki yms. Joten enjoy:)


Lähtötilanne:


Eli näinkin komeana liikenteessä! Käyn siis aamulla suihkussa. Käytän Garnierin shampoota ja hoitoainetta.

Vaihe 2: Hiukset


Sitten otan komeen turbaanin pois ja suihkutan BC:n värinsuojasuihketta hiuksiin. Harjaan läpi ja fönään :) Tässä kuvassa siis juuri kuivatut hiukset. (hyi)
Kuivauksen ja vielä harjauksen jälkeen suoristan hiukset. Käytän virheää Vidal Sassoonin suoristusrautaa, ihan paras suoristin ikinä! Ei revi hiuksia eikä 'kuivata' niitä sillai ärsyttävästi.

Sitten pistän koko hiuksiin Wellafexin muotovaahtoa. Tämän jälkeen tupeeraan hiukset jotta ne ei olisi ihan lättänät. Nytten muista hiuslakan nimeä, mutta pistän kummiskin lakkaa hiuksiin, että ne pysyy kuosissa!:)

Eli tämmössiä tuotteita:

Vidal Sassoonin suoristurauta
Harja
Piikkikampa
Klipsu
Wellafexin lakka
BC:n värisuojasuihke
Hiuslakka, en nyt muista nimeä..

Vaihe 3: MeikkausEli aluksi pistän vastapestylle iholle Lumenen Natural Code meikkivoidetta The Body Shopin parhaimmalla meikkivoidesiveltimellä. Meikkivoiteeni sävy on 12 Fudge.

Jos oon esimerkiksi nukkunut huonosti ja tummat silmänaluset näkyy selvästi käytän valokynää.

Seuraavaksi pistän Rimmelin Staymatte puuteria tollasseella leveellä puuterisudilla :D

Vielä Loréal Parisin Glam Bronze(?) aurinkopuuteria poskipäillä vähän hehkua tuomaan.Sitten simmut. Ensin pistän kulmakarvat Cilinquen kulmakynällä, pistän tosi haaleesti, koska oon blondi. Tämän jälkeen taivutan ripset kaareviksi H&M:n hopeisella ripsientaivuttimilla.

Käytän kahta ripsaria Telescopickia ja Sexy Curvesia, koska Rimmelin(Sexy Curves) taivuttaa ripsiä mahtavasi ja tuuheentaa ja Loréalin Telescopic erottelee. Vaikka käytän kahta ripsiväriä, ei mun ripsistä silti tuu paakkuset, don't worry :) Vähän vielä Silky Eyes kajaalia vesirajalle alaluomiin ja its ready!


Sipasu laivalta ostettua Hydracoloria huuliin, että huulista tulis pehmeemmät ja vähän kiiltävemmät :)

Ja tässä vielä huono kuva valmiista meikistä...


Vaihe 4: Vaatteet


Halusin päälle tänään jotain semmosta mitä en oo käyttänyt pitkään aikaan, ja hetken etsittyä löysin tämmösseen There are no rules! hupparin. Tein videonkin mutta se on jo ladannut ainakin tunnin joten päätin luovuttaa..

Pahoittelut kun ei tullu yhtään parempaa kuvaa.

JA I'M DONE! Mulla menee semmonen about tunti valmistautua. Yleensä en lomalla siis meikkaa ja muutenkaa valmistaudu, mutta tänään oli poikkeus :) Pistäkää ihmeessä kommenttia, mitä ootte mieltä :)
Puzzmoi

2 kommenttia:

  1. Hih, oon samaa mieltä sun kanssas tosta suoristusraudasta. Ittelläni on vaaleensininen tommonen ja hyvää jälkeä tulee :)

    VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla