torstai 31. heinäkuuta 2014

Wowowowow

Heipodei,

Mielessä pyörii vaan koulun alku ja yo-kirjotukset, mihin en oo vieläkään saanut aikaseksi luettua. Tai oonhan mä lukenut noin viisi kertaa vaihtelevalla menestyksellä.. 
Tää kesäloma on ollut ehdottomasti yks parhaita kesälomia mitä mulla on ollut pitkiin aikoihin.. Sen takia se onkin varmaan mennyt ihan hujauksessa! Parhaiten mieleen on jäänyt Lontoon reissu, mökkireissu tyttöjen kanssa, Ruisrock, spontaani Tampere ja Nokia reissu, yömyöhäiset keskustelut Janican kanssa, Wanaja ja kaikki! Oon ollut hirveesti ystävien kanssa, oikeestaan ei oo ollut kun pari hassua päivää kun en oo oikeesti tehnyt yhtään mitään. Vielä haluaisin käydä Seinäjoella ja Tampereella, mutta saas nähdä toteutuuko kun Matti asuu aika mukavasti nyt kukkarossa.
Aika vähän oon kantanut kameraa mukana kaikissa riennoissa, koska oon halunnut nauttia vaan seurasta ja fiiliksestä. Kerran menin kunnolla kuvailemaan ja joskus satunnaisia kertoja oon kantanut kameraa mukana.
Hyvin nyt pomppii aiheesta toiseen, mutta autokoulu on alkanut oikein mukavasti. 9/19 on käyty teoriatunteja, ajotunteja on nyt ollut kolme, huomenna neljäs. Odotan aina ajotunteja kun kuuta nousevaa, jep.. Rakastan ajaa autolla, haluisin jo päästä motarille! Oon autokoulussa auto-opistolla, ja voin kyllä suositella sitä ihan kaikille! Siellä on niin lämminhenkinen tunnelma ja meininki on siellä rentoo, mutta asiallista. Opettajat on huikeita! Tää on siis mun mielipide ja itse omasta tahdosta kirjotan, ei oo mikään yhteistyöpostaus :DDD Jep, autokoulun kanssa....
Lätkäsen taas tähän hirveen määrän raakaversio kuvia suoraan mun kamerasta :) Ihan satunnaisia kuvia mitä oon kesän varrella jaksanut napsia!


8 kommenttia:

 1. Onko autolla ajo vaikeeta? Itselläni alkaa enskeväänä autokoulu ja nyt jo stressaan, ku pelkään etten opi ajamaan autoa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei se oo vaikeeta:D ei sitä voi tolleen tulla vaa kysymään,jokaiselle se voi olla vähän eri juttu mutta kyllä sen sisäistää yleensä nopeesti:D kuhan tietää missä on kytkin,jarru ja kaasu:D ja miten vaihetaan vaihetta jne:D

   Poista
 2. Heei, TOOODELLA kiva ja hieno kuva tuo neljäs ylhäältä. Tuo maan tasosta otettu kuva! Mahtava kuvakulma, ihanan idyllinen maisema ja vitsit, vaan niin upee. Oot taitava! Oli pakko napata työpöydän taustakuvaksi, jos et pahastu. :)

  VastaaPoista
 3. Siis ootko sä tulossa Seinäjoelle? Koska oot tulossa? Ois tosi siistiä nähä sut:)

  VastaaPoista
 4. Tosi kivoja kuvia. :)
  Isosiskolla olis kans kirjotukset edessä syksyllä ja valittaa kanssa, kun stressaa niistä ihan hirveesti. Ja sano, että ei kyllä oo yhdeltäkään kaveriltaan kuullut, että ei stressaa kirjotuksia, tai olis alottanut hyvissä ajoin kirjotuksiin lukemisen. :D Tsemppiä!

  VastaaPoista
 5. oi vitsi ku on kiva blogi :) kirjotat hyvin ja kuvat on kivoja!
  käy kattomassa mun blogia !
  http://miaasownlife.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Ennen seurailin sun blogia aktiivisesti enää en. Ei sun oo järkee odotuttaa ihmisiä, jos kirjotat postauksen kerran kahdes vuodes.

  VastaaPoista
 7. Heei mitäs sää nokialla oot tehny ? Tää on nii kuollu paikka et täällä ei edes kannata käydä ;D !

  VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla