keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Marvin Gaye

Heipsansaa,

Tässä yömyöhään tuli joku ihme inspis kirjottaa, joka on ollut kyllä kauan hukassa ja en tiedä tulenko koskaan sitä löytäämään... Siitä haluaisinkin puhua, tai no, kirjottaa.
Moni on varmaan huomannut, että postaustahti on hidastunut hidastumistaan. Voi kun voisinkin jotenkin selittää tai kertoa teille mistä se johtuu. Haluaisin tietää itsekin. Monesti käy mielessä, että hei! nyt haluun tehdä sen ja sen postauksen, ideoita on paljon ja videoita rästissä, jotenkaan en vaan saa aikaseks tulla tänne bloggeriin ja kirjottaa postausta. Inspiraation puute, laiskuus, haluttomuus.. Monen asian summa.
Kesä mulla ei kovin hektinen ole ollut, että ei ole kyllä ajan puutteesta kiinni hidas postaustahti. Tässä kun antaa ajatuksen virrata samalla kun kirjottaa, taidan löytää syyn blogin tason laskulle. Ihan vaan oma haluttomuus. En löydä enää samaa innostusta blogin kirjottamiselle. Ja musta tuntuu pahalta se, koska lukijakanta on kumminkin sen verran suuri. Myös se tuntuu pahalle, että oon pitänyt teitä ihan epätietosuudessa mun blogin tulevaisuudesta ja omasta fiiliksestä tän blogin suhteen. Oon jo kauan miettinyt mitä teen.. Ja oon tullut melkein varmaan päätökseen.
Seuravaa olen ajatellut: Kirjotan vielä pari postausta mitkä haluan julkasta, mm. Lontoo -postauksen, mökkireissusta, Helsinki reissusta jaaja julkasta parit kuvailu tuloksen kuvat :) Sen jälkeen jos ei innostusta blogiin vieläkään löydy, piilotan blogin hetkeksi ja mietin sen tulevaisuutta huolella. Poistanko koko blogin, teenkö uuden vai jatkanko vai mitä häh... Kokonaan en kumminkaan somesta aijo poistua; instagram, ask.fm ja mitä tärkein: youtube tilin säilytän. Ja youtubesta haluankin puhua enemmän. Haluaisin "ryhtyä" kunnon vloggaajaksi, parannella kanavaa, rupean editoimaan videoita ja jatkan pelkästään youtubessa, jos siihen päätökseen päädyn. Keksin jonkun kivan kanavanimen ja niin edelleen. Teitä on youtubessa huikeat reilu 11 000 tilaajaaa.. Uskomatonta!:)

Ehkä sitten vähän kuulumisia!:) Kesä on mennyt lepposasti, pikku hiljaa ylppäreihin on tullut luettua. Kirjotan siis syksyllä terveystiedon. Ei mitään kauheeta paniikkia, paitsi kansanterveydestä.
Tän vkon maanantaina alotin autokoulun!! Outoa.. todella outoa. Huomenna on taas kaks teoriatuntia.
Kesällä oon ollut mökillä, Treellä, Nokialla, Porissa, Lontoossa, Turussa ruisrockissa, missä oli ihan huikeeta!! Ruississa mun lemppari"keikat" oli Olavi Uusivirran, Guetttan, Offspringin, Phoenixin, Lily Allenin (!!!) ja Studio Killersin.. Voisin kertoa enemmän tästä, jos halajatte.
Nyt en jaksa kirjottaa enempää, koska huomenna aikanen herätys.
Olette lukijat rakkaita mulle, oikeasti!! Anteeksi tää blogin takkuileva ja rosoista kulkevaa menevä tie, lol :D


20 kommenttia:

 1. tätä postausta on odotettu!
  mielestäni ajatuksesi on hyvä.EIHÄN KUKAAN VOI SUA PAKOTTAA BLOGGAAMAAN?se meidän lukijoiden on ymmärrettävä.
  siksi tämä postaus avasikin varmasti monen silmät.
  toivon kyllä itse suuresti että insipiksesi löydät,mutta ehkä tauko tekee sinulle hyvää.Itse saan aina inspistä muiden videoista ja postauksista,kokeile.:)
  hyvää kesän jatkoa!<3

  VastaaPoista
 2. Joo ala vloggaamaan!:)

  VastaaPoista
 3. Tuo pelkkä vloggauski kuulostaa tosi hyvältä, ryhdy ihmeessä vlogaajaksi!!:)

  VastaaPoista
 4. ihana kuulla susta ja ois ihan mahtavaa jos ryhtyisit vloggaajaks :) <3

  VastaaPoista
 5. ei haittaisi jos blogin poistat, kuhan vlogaajaaksi rupeat :D

  VastaaPoista
 6. Mun mielestä ois hyvä idea, et tekisit pääsääntöisesti videoita ja sit tänne blogiin kirjotat sillon kun jaksat jotain kuulumisia.

  VastaaPoista
 7. Jooo se ois kiva et alkaisit vloggaamaaan!

  VastaaPoista
 8. Vastaukset
  1. ei ainakaan lue sivupalkissa.

   Poista
  2. löytyy tuolta sivusta jos et huomannu

   Poista
 9. ompa hyvä että kerroit suoraan että ei oo motivaatioo kirjottaa, ajanpuutekaan ei ole ikuinen syy älyttömän pitkille postaustauoille.

  VastaaPoista
 10. Aikamenee niin nopeesti, muistan ku just olit menos lukioon ja nyt jo eessä ekat kirjotukset.. älä ota paineit kirjottamisesta, kiva kuulla susta ees aina välillä! Ja jos tuntuu et vloggaamine on enemmän sun juttu, alota se :) kiva kun postasit!

  VastaaPoista
 11. Jee ois ihanaa jos alkaisit vloggaamaaan!! :) huisiii

  VastaaPoista
 12. Youtube kuulostaa hyvältä ratkasulta.

  VastaaPoista
 13. Ois tosi mukavaa jos lopettasit bloggaamisen ja et alkas vloggaan!!!!

  VastaaPoista
 14. tee nii ku itestä tuntuu hyvältä ja oikeelta!:) mutta mä kannatan tota vloggaajaksi ryhtymistä, mun mielestä on paljon kivempi muutenkin kuulla aina ääni ja nähä naama ku taas se et kirjottaa vaa tekstiä! Ja voithan sä aina tehä uuden blogin jos siltä tuntuu jos päätät poistaa tän nykysen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täysin samaa mieltä! Suosittelen vloggausta sofialle :)!!

   Poista
 15. Tosi kiva sofia että avasit meillekkin nyt paremmin tätä :) Ja toi idea et alkaisit vloggaamaan ois tosi hyvä!! Käun vähintään kerran päivässä nykyäänkin katsomassa et oisko tullut videota. Oot niin hyvä tekemäön videoita! Ehkä parempi jopa kuin bloggaamaan. Vaikka oothan tässäkin hyvä. Jos bloggaaminen ei oikeesti tunnu enää hauskalta niin alota vloggaus jos kerran siitä pidät enemmän :) Tai sit voit blogata vaikka kerran vuodessa jos siltä tuntuu :D mut vloggaamista suosittelen :)

  VastaaPoista
 16. Kuulostaa tosi hyvältä tuo vloggaus :) sun videoita on aina mukava kattoo ku oot semmonen mukava persoona (katon vieläki sun monenvuoden takasia videoita missä olit tyylii vielä blondi tai punapää :D) ja jos et keksis mitä voisit kuvata nii voit aina tehä nii et vaik parin päivän aikana kuvaat vaikka ihan pikku pätkii jotai randomeita kohtii esim. "nyt meen kauppaan ja sen jälkee alan kattoo leffaa ja plaaplaa..." ja sit koostat kaikki randomjutut videoks! näin me saahaan tietää mitä oot tehny viikon aikana :)

  vois kuvitella et tosta tulis TOSI pitkä video mut ei välttis, jos tekee lyhyitä pätkii :)

  VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla