maanantai 9. kesäkuuta 2014

Vastauksia osa 1

Heijpodejj,

Ajattelin mennä kohta kuvailemaan tota kaunista kesäistä luontoa tonne ulos jos jaksaa :) Siellä on niin hyvä ilma, että tulee vähän huono oma tunto jos täällä sisälllä vaan kökkii koko päivään. Oon tehnyt hirmusesti kotihommia tänään, imuroinu koko kämpän, vienyt roskat, pessyt pyykkiä, laittanut vanhat pyykit kuivumaan, tiskannut puurokattilan ja mitä kaikkea. Sitten aattelin kohta tehä lukusuunnitelman ittelleni. Oon muuten ihan koukussa siihen Orange is the new black, onko siellä muita sarjan orjia??
Sori takkuileva teksti.
Alhaalla ensimmäisen osa teidän kysymyksiin vastailua.

         

39 kommenttia:

  1. Katon itekkin Orange is the new blackia ja oon nyt kattonu molemmat kaudet, sen tokan kauden suorastaan lensin läpi :D

    VastaaPoista
  2. Aloin just pari päivää sitte kattoo tota sarjaa, ihan ykkönen!

    VastaaPoista
  3. voi sofia sä teit tän taas, sä sait mun sydämmen sulamaan!

    VastaaPoista
  4. poltatko joka päivä vai haluaisitko?

    VastaaPoista
  5. mitä vanhempas on mieltä tupakoimisestasi?

    VastaaPoista
  6. Käsitinksmä jotenki väärin vai ootko alkanu polttaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä nyt oon sofian askia seurannut nii sofia polttaa nykyään päivittäin ja vanhemmat ei vissiin tiiä jos oikei oon ymmärtänyt

      Poista
  7. Orange is the new black on niiin hyvä! :D

    VastaaPoista
  8. Mä aloitin viime vuoden syksyllä Kaurialan lukiossa opintoni. Jouduin vaihtaa kolmannen jakson jälkeen, koska kiusaaminen äityi niin pahaksi ja mulla oli niin paha olla siellä. Koko paikka ja ajatuskin siitä kaikesta saa mut paniikin, että ahdistuksen valtaa. Voin myöntää, että siellä opetuksen taso on korkealuokkaista. Mut yhteishenki on surkea. Ihmiset puhuu pahaa selän takana, haukkuu toisia, jättää ulkopuolelle, tuijottaa ilkeästi jne. En kadu päätöstäni, että lähdin Tampereelle. Enkä ikinä tahdo palata siihen Kaurialan lukioo. Ajatuskin saa pelon ja ahdistuksen kiirimää sisälleni.

    VastaaPoista
  9. Mukava yllätys, että oot harkinnu sosionomiopintoja :-) Ite alotin opiskelut viime syksynä, eli eka vuosi on takana. Tsemppiä kirjoituksiin ja ihan lukiokursseihinkin, sillä pääsykokeisiin päästäkseen pitää olla kohtuu hyvät tulokset kirjoituksista ja keskiarvo päättäristä.

    Mun mielestä tein loistavan valinnan tän koulutuksen kanssa, sillä tää on antanu mulle jo nyt todella paljon, näen maailman ihan toisenlaisena, vaikka kuulostaakin varmaan hölmöltä :D Vaikka suuresta tilipussista mienee turha haaveilla tulevaisuudessa... :p Tsemiä valintoihin mitä ikinä päätätkään valita :)

    VastaaPoista
  10. OITNB on rakkaus ♡ ootin kirjaimellisesti vuoden tota kakkoskautta ja nyt katoin sen 2 päiväs ni odotus jatkuu vaan, kolmatta kautta saa varmasti odottaa nyt pitkälle ens vuotee :(

    VastaaPoista
  11. Jos oikeesti haluut tamkiin sosionomilinjalle, ni kandee oikeesti panostaa tohon lukioon. Itellä oli samat suunnitelmat, ja vaikka lukion päättötodistuksen ka oli 8,5 ja kirjotin c:n paperit ni ei tullu kutsuu ees pääsykokeisiin... hain siis kans tamkiin. Ja ei tullu seuraavana vuotenakaan. Eikä mulla ees ollu mitkää paskat paperit! Siinä pitikin sit keksii uus urasuunnitelma. Tamkiin on ihan törkeen vaikee päästä sisään oikeestaan ihan mille tahansa alalle:( itteeni harmittaa et menin lukion aika lusmuten läpi.. siitä sulle opiskelumotivaatioo:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Komppaan tätä ! Tamkkiin on ihan sairaan vaikee päästä sisälle, tai ees pääsykokeisiin. Mullakin yli 8 ka ja C:n paprut, itse olin sen verta onnekas ja sain kutsun kokeisiin, mutta matka loppui siihen eikä jatkoa tullut! Tsemppiä Sofia lukemiseen!

      Poista
  12. Hei Sofia! :)

    Oon seurannu jo kauan sun blogia, mutta kovin usein en oo sulle kirjottanut kommenttia!

    Oot kaunis ja sun blogisi on mahtava! Kiva katsoa noita sun videoita silloin, kun et puhu niin älyttömän nopeasti. Siitä sun viime videosta tuli sellanen olo, että sulla olis kiire johonkin, niin sellasta ei ollu kiva katsoa, mutta tämä video oli paaaljon parempi, kiva kun pystyt olemaan noinkin rauhallinen videoissa! Juuri tällaiset videot ovat kivoja!
    Tarkoitin tämän kommentin siis ihan rakentavaksi kritiikiksi en tarkoittanut mitään pahaa. Ja samalla kehujakin sait ;)

    Minäkin kirjoitan blogia, mutta en ole viitsinyt laittaa youtubeen videoita, kun en tiedä miten se tapahtuu. Osaisitko auttaa minua? :)

    http://ilen-life.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  13. voisitko tehdä meikkituton tosta meikistä, aivan ihana!:o :3

    VastaaPoista
  14. orange is the new black on paras!! Heti kun netflixii tuli se toinen kausi nii pari päivää ni olin jo kattonu sen.. :D

    VastaaPoista
  15. Mikä sun instagram on?:) oot tosi kaunis:*

    VastaaPoista
  16. Oon myös ihan koukussa siihen sarjaan, katoin tokan tuottarin kahdessa päivässä!

    VastaaPoista
  17. täällä toinen orja.... :D katoin sen tokanki kauden varmaa kahessa päivässä, oho

    VastaaPoista
  18. Oon vähän hämmentynyt että poltat?pilata nyt kaunis ihosi,hampaasi ja hiuksesi?:o
    Miksi aloit polttaa?
    Ja kun kerran joskus vielä vannoit ettet ikinä alkaisi polttamaa :(
    Oot muuttunu ..monella tapaa..se ihana sofia on jossain tuolla kaukana

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ''se ihana sofia on jossain tuolla kaukana'' :DDDD hei c'mon oikeesti, ihmiset muuttuu, kukaan ei pysy sellasena lapsellisen viattomana ikuisesti. toivottavasti ainakaa. se on TUPAKKAA. se ei oo heroiinia tai kokaiinia. tupakanpoltto on vaan huono tapa, ei muuta. se ei määrittele jotain ihmistä :DD

      Poista
    2. Mullakin oli teininä tommonen vaihe:D pippaloissa tuli sauhuteltua ja oli se nii jännää ku se oli ns. laitonta oivoi niitä aikoja:D tupakka jäi oikeestaan sit siinä kohtaa ku täytti 18! Ja siis juu iho ja hampaat siinä pilalle menee plus et tupakoiva ihminen on muutenki kaikella tapaa tosi epäviehättävä.. toivottavasti et ota sofia tavaks:)

      Poista
    3. Ensinäkin onko se sun asias jos sofia haluaa "pilata" ulkonäkönsä kun polttaa ja toiseks en tajua ihmisiä jotka luulee, että ihmisen luonne jotenki muuttuu hirveesti jos alkaa polttamaan..

      Poista
    4. IHMISET muuttuu. mikä siinä on vaikeaa tajuta? jos et voi sisäistää sitä asiaa, että sofia ei oo täysin se sama ihminen kuin 2-3 vuotta sitten niinkuin ei kukaan muukaan ole niin get the fuck out of here. ihan tosi. mut sofia hei, oot tosi ihana ihminen! oon sun blogis lukijana nyt roikkunut jo vuoden ja olis ihan mahtavaa tutustua suhun!! :)

      Poista
    5. ihana sofia on tossa. ei polttaminen tee ihmisestä huonompaa eikä vähemmän ihanaa

      Poista
  19. oi voi... siis ilmassa esityksen makuu ton tupakanpolton kanssa, ei helvetti ku naurattaa tuollanen esittäminen jollain tupakan poltolla ja tottakai teet sen vielä porukoiltas ja muutenki salaa, eli samalla myös raukkamaisuutta... onnea ja menestystä ja vanhene nopeammin ja pilaa terveytes!

    VastaaPoista
  20. Voisko ees joku joka tietäs sofian instan niin kertoa sen mulle?

    VastaaPoista
  21. Oot jotenkin niin ihanan aito ja raikkaan olonen ihminen!! Oikein piristi tää sun video, oot super kaunis ja niin iloine ja ihana !! <3 Et yritä esitä mitään tekopyhää vaan oot just sellanen kun oot! Ihanaa kesää sulle:)

    VastaaPoista
  22. rumat meikit en menis tommosis julkisille paikoil. ja oot nykyää jotenki hirveen ärsyttävä .... älä tee videoit

    VastaaPoista
  23. ootko alkanut polttaan....?

    VastaaPoista
  24. sofia olet yksinkertaisest ihana kun selität :)

    VastaaPoista
  25. Blogin ulkoasu on sairaan hieno!! ♥ Tykkään blogistasi vaikka et paljon kirjottele :D
    http://noramirandalife.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  26. Mitä sulle kuuluu?

    VastaaPoista
  27. tää on niin naurettavaa tää sun tahtis:D HERÄÄ JO!
    päätä tän blogin suhteen mitä teet äläkä pidä näitä tyhmiä taukoja.
    vaikka sulla on ne (rakkaat) reilu 5000 lukijaa,tekisit jotain niiden hyväksi etkä pitäisi tätä pystyssä ton takii et sulla on niin paljon lukijota niin maine menisi..

    VastaaPoista
  28. Yritätsä tahallaan aina röyhtästä joka videossa mahollisimman kuuluvasti vai onko sulla paljon ilmavaivoja? :D

    VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla