perjantai 17. tammikuuta 2014

Kiss kiss

Heijsaan,

 Still aliive nigga! Viikot menee ja wanhat lähestyy! Vielä ei ainakaan jännitä kauheesti, mutta koko ajan pieni semmonen intoilu ja hihkuminen päällä :D Mun wanhojenmekko saapu jokunen aikaa sitten ja on juuri oikean kokoinen, värinen yms :) Vähän pitää helmasta lyhentää etten astu koko ajan sen päälle.
Tanssit ollaan kaikki käyty läpi ja suurin osa opittu :D Vähän joissakin tansseissa vielä tökkii, mutta on tässä nyt jokunen viikko vielä aikaa hioa. Oma tanssikin ollaan saatu valmiiksi ja harjoiteltua, hyvä me!
Kampaajan varasin kanssa kauan sitten, ja oon kattellut vähän kampauksia :) Tarkoituksena olis jonkun näköneen kiharanuttura tonne aika alas, ostin semmosen hopeen hiuskorun minkä laitan kampaukseen, jos se sopii :) Tekis mieli vaikka mitä kirjotella wanhoista, mutta ehkä yritän malttaa mieleni.. Sitä tuppaa muutenkin melkein joka tuutista! Pakko sanoa vielä se, että käyn koko ajan hirveetä henkistä kamppailua että näytänkö mekkoni vai en.. Toisaalta en nää mitään syytä miksen näyttäis, mutta maltan silti mieleni ja näytän vasta h-hetkenä! (kai...) Instagrammissa (sofiabeib) on ihan pientä sneakpeakkii, sieltä paljastuu ainakin mekon väri ;)
Ihanaa hemmottelua luvassa mulla tammikuun lopussa! Varasin ajan Birgille kasvohoitoon ja saadaan sielä sitten rupatella asioita maan ja taivaan välistä, koska ei olla nähty piitkään aikaan! Birgi on vähän niinkun mun aikuisystävä :D Sitten varasin myös kampaajalle ajan, ja aijon haastaa iteseni! Aijon sanoo mun (luotto)kampaajalle, että saat vapaat kädet, mutta kaks ehtoa: piilotat mun tyvikasvun ja ei saa värjätä tummemmaks :D Saas nähä mitä se keksiikään, kovinkaan radikaalia tähän tukkaan ei saa, mikä on kyllä ihan hyvä!
Ollaan Janican kanssa menossa Hyvinkäälle vähän shoppaan, täytyy ostaa jatkoille mekko ja pari meikkijutskaa :) Oijoij tätä rahan menoa...
Koulussa menee ihan hyvin :) Kohta alkaa koeviikko pitkästä aikaa, kun viime jaksossa ei ollut koeviikkoa niin tuntuu että siitä on tosi pitkä kun viimeks luin kunnolla kokeisiin.. Motivaatio on vähän hukassa läksyjen suhteen, mutta kyllä se siitä. En muista että oonko kertonut teille meijän koulun musikaalista? No jos en oo kertonut, niin olin siinä mukana, mutten enää. Olis tehny ihan liian tiukkaa ens jaksoissa, ja oli siihen monta muutakin syytä. Niin joo! Päätin myös olla kirjottamatta psykaa, eli nyt kirjotan: äikkä, pitkä enkku, lyhyt matikka, terkka, filosofia ja teen ilmasutaidon lukiodiplomin mikä on vähän niikun ilmasutaidon ylppäri :D
Mites muuten.. Mulle kuuluu ihan hyvää, mitään maata mullistavaa tässä ei oo tapahtunut :D Tajusin just etten postannut ees joulusta :0 Kamalaa.. Hidas postaustahti johtuu ihan siitä että ei oo enää niin kamalaa hinkua tulla koko ajan kirjotteleen, joten postailen sillon kun ittestä tuntuu!:) Ja en oo poistamassa blogia, vaikka kovin teistä siellä monet sitä ehdotteleekin.
Mutta hyväää ja ihanaa viikonloppua!! Muistakaa pukeutua lämpimästi ulkona, siellä on ihan jäätävä ilma!

33 kommenttia:

  1. miten sun kuntokuuri jakselee? :)

    VastaaPoista
  2. ihanaa saada postaus taas pitkästä aikaa! videokin olis kiva, joku ostosten esittely vaikka sieltä hyvinkäältä sitte?:)

    VastaaPoista
  3. en tajua mitä noi anot ehdottelee tuol et poista tää blogi, ei tarvi lukea sit jos ei miellytä :) mun mielest oot ihan yhtä hyvä bloggaaja ku ennenkin, hitaasta postaustahdista välittämättä :) kuviin voisit kyllä panostaa enemmän, ois kiva nähdä välillä kamerallakin otettuja kuvia kun sen järkkärin kerran omistat. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos!:) juuu, sitä järkkäriä kyl pitäis tosiaa kanniskella vähän enemmän mukana niin sais tänne parempaa matskuu!

      Poista
  4. miten oot kihartanu sun hiukset? ihan mielettömän ihanat! :)

    VastaaPoista
  5. kiva tällänen kuulumispostaus :) millä raudalla oot tehnyt vikan kuvan kiharat?? ihanat :)

    VastaaPoista
  6. HYVINKÄÄÄ!!! woopwoop!! :D

    VastaaPoista
  7. Kiva postaus vaikka kaikki olikin webkamera kuvia :)!

    VastaaPoista
  8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  9. Jos aiot äikän opettajaksi niin ylipäätää maikaks ku opiskelee ni kannattaa se psyka kirjoittaa, pikemminki jättäisin jonkun terveystiedon pois kun täysin turha kirjoitusaine.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse asiassa sillähän ei ole suomen kielen pääsykokeissa tai hakuprosessissa mitään väliä onko kirjoittanut psykan vai terveystiedon tai ihan jonkun muun reaalin. Itse suosittelen terveystiedon kirjoittamista, sillä siitä on helppo saada pienellä panostuksella E tai L. Jos opettajan pätevyyden hankkii, tulee se hakea opiskelujen aikana, eikä silloinkaan kirjoitetuilla aineilla ole mitään väliä.
      Tsemppiä opintoihin!

      Poista
  10. noi sun hiukset on ihan sika kivan väriset!!! <3 ootko värjänny noi kampaajalla vai ite jollain kaupan värillä, jos niin ni muistatko millä ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ihan suosista mennä kampaajalle jos haluaa saman näköistä, koska kaupan väreillä harvoin onnistuu tekemään noin tasaisen värin

      Poista
    2. en kyl yhtää muista millä värillä oon tän tukan värjänny, mutta siis juu itse oon värjännyt

      Poista
  11. Toss sun banneris toi eka kuva. Se näyttää sitä että sulla ois super isot rinnat! tee uus banneri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei sun tartte kattella niitä sofian tissejä jos nua haittaa :)

      Poista
    2. Aijjaa onkse kauheet jos tissit näyttää isolt XD

      Poista
    3. teen kyl uuden bannerin joo, mutta en sen takia että mun rinnat näyttää isolta sun mielestä XD

      Poista
  12. voitko tehhä noista ihanista kiharoista tutoo??=)

    VastaaPoista
  13. ota ennen ja jälkeen kuvaa sit kasvohoidosta!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se naama muutu miksikään vaikka onkin käyny kasvohoidossa ja tuskin mitään eroa noin lyhyessä ajassa näkee..!

      Poista
    2. juu ei siinä kauheesti eroa oo.. :D

      Poista
  14. voitko alkaa tekee taas enemmä postauksii???

    VastaaPoista
  15. ooksä vieläkin 16v?:D

    VastaaPoista
  16. miks et vastaa kommentteihin?

    VastaaPoista
  17. oot laihtunu hirveesti,ku kattoo sitä kuvaa minkä laitoit instaa,se missä sull on hame päällä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en kyllä oo.. mutta hyvä jos näyttää siltä :D

      Poista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla