tiistai 3. joulukuuta 2013

Q&A part 3

Moiij,

Uuus jakso starttas ja sen mukana myös wanhojen tanssi kurssi! Kädet hikos ja hermostutti ihan sikana, mutta onneks ryhmä paljastu tosi mukavaks, ja se tanssikin suju alkukankeuden jälkeen ihan hyvin! Turhaan siis hermoilin :) Tässä jaksossa mulla on matikkaa (hyi), ruotsia (hyi), historiaa, filosofiaa (!!!), psykaa ja li7 (eli wanhat). Niin ja ilmastutaitoo, musikaalikurssi :) Eli näyttelen siis meidän koulun 90 vuotis musikaalissa jonkinnäköistä roolia, saas nähä mitä ope mulle nakittaa :) Kukaan ei tuu saamaan mitään hirveen suurta roolia, koska osallistujia on niin paljon, mutta eipä toi muo haittaa koska vitosjakso (johon suurin osa harkoista ja näytöksistä osuu, oppituntien päälle) on mulla tosi raskas ja kiireinen.. joka päivä 8-16, paitsi perjantaisin. Jippii! No onneks siihen on vielä aikaa!
Ja joulu tulee ihan pian!!!! Oon niin jouluihminen, ja rakastan kaikkea siihen liittyvää! Tv-ohjelmat ja mainokset, jouluvalot, suklaakalenteri, tunnelma, lumi (toivottvasti) JA KAIKKI! Monet on pyydelly että esittelisin vähän mun joululahjatoivelistaa (onko noin pitkä yhdyssana?) niin voin semmosta tehä, vaikken kyllä toivo mitään erikoisempaa. Olisko semmoseeen kiiinnostusta missä ehottaisin lahjaideoita poika/tyttöystävälle, kavereille tai perheenjäsenille yms? Sais vähän vaihtelua näihin Q&A juttuihin.
Jouluna mennään sukulaisille!! Oon siitäkin niiin innoissani kun näkee taas Saaraa ja Miisaa ja muita ihania mussukoita :))
Mun wanhojentanssimekon pitäis tulla ihan näillä tienoilla, ja jänskään sitä hulluna! Mittojen mukaan se tehtiin, eli kaiken järjen mukaan sen pitäisi sopia, mutta onko se semmoinen kuin kuvassa, entä väri, entä yläosa... No sen näkee sitten, ja lupaan tehä teille wanhoista sitten erillistä postausta :) Aattelin kertoo vähän mun ajatuksia/odotuksia, kampauksesta, vinkkejä ymsyms! Ja siitä puhua, miten kaikki pitää jotenkin oletuksena, että kun menet lukioon niin sun on "pakko" tanssia wanhat.. No, siitä lisää sitten!
Ai että kun ajatus virtaa kertaa kerrankin, vaikka kello on jo ton verran.. Oon saanut vähän itteeni niskasta kiinni, ja tehny kouluhommia :) Vaikka vielä tossa lojuu pari hommaa, kuten kolme novellia pitäis kirjottaa ja biologian välikoe..
Pakko puhua vielä siitä, että kuinka väsynyt mä oikeesti olen... En sillai koulussa mitenkään, että oon kyllä ihan pirteee ja keskityn tunneilla, mutta kun tuun kotiin meen joskus neljän viiden aikoihin "päikkäreille" ja herään yleensä joskus kuudelta seittemältä.. Menee hirveesti aikaa hukkaan ja se ärsyttää! Silti saan yöllä ihan hyvin unta, onneks.. En tiiä onko se tää nopeesti tuleva pimeys/talvi, vai mikä, mutta koulun jälkeen simahdan heti.. Voi ehkä johtua ruokavaliosta, tai vähästä liikunnasta, ja sen takia oonkin nyt ruvennut menemään aina iltasin noin 30-45 minuutin kävelylenkeille :) Ruokavaliotakin pyrin nyt parantamaan! Muilla samoja ongelmia?

Noniin, eiköhän tää höpöttely ollut tässä. En jaksa oikolukea tekstiä, joten anteeksi jo nyt jos siellä on jotain kirjotusvirheitä.. Loppuun vielä kolmas osa mun vastauksista teijän kysbäreihin!
Ps. Kaipaatteko jotain ulkoasun muutosta vähän talvisempaan? ;) LOVE YOU!
           

36 kommenttia:

  1. Joo tee se vanhojenpostaus! Ois kiva kuulla sun mietteitä niistä kun itsekkin(toivottavasti) alotan ens jaksos vanhojenkurssin. Pari tosin just peru tanssit eikä oo paria ja mekkokin tuli jo postiin niin vähän ahdistaa D:

    VastaaPoista
  2. JOOOOO tee se lahjaideoita poika/tyttöystävälle !!:-))

    VastaaPoista
  3. Hyvä idea kirjoittaa wanhoista ja siitä että kun menee lukioon niin on "pakko" tanssia, sillä itse olen lukiossa kakkosella enkä aijo tanssia vanhoja. Päätöksestäni on syntynyt aikamoinen haloo....

    VastaaPoista
  4. mun mielestä tää teksti vois olla jotenkii isompaa niin ois helpompaa lukee, tai eri fontti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No suurenna ny vaikka näyttöö jos et nää!!

      Poista
    2. Sofia, mun mielestä voisit laittaa vähän välejä, koska nyt teksti on pötkössä, eikä sitä jaksa lukea...

      Poista
  5. tästä mainitsee varmasti moni, mutta, huomaa tosiaan että olit pohjanmaalla :D niin hyvin vääntyi se puhe ;D
    "lähin kauppahan ja sit lähin kävelemähän" tuli kotoisa olo :)

    P

    VastaaPoista
  6. Joo hyvä idea toi lahjaideoiden ehdottelu, varsinki poikaystävälle. Ite en yhtään tiiä mitä sille ostaa :D

    VastaaPoista
  7. Se ei oo pinnallisuutta jos et tunne oloas varmaksi/hyväksi lyhyemmän pojan kanssa:)

    VastaaPoista
  8. juu, olis kyl kiva jos tekisit talvisempaa banneria sun muuta :) ja se joululahja ehdottelu olis kans tosi kiva juttu :)

    VastaaPoista
  9. joo tee se mitä ostaa joululahjaks kavereille, perheenjäsenille yms:) sulla on tooosi kiva blogi, joka on mun mielestä vaan parantunut alkuajoista:)

    VastaaPoista
  10. joo tee semmonen joulutoivejuttu :D tee sellanen mummollekki myös XD koska aattelin ostaa mummille jonku lahjan mut en vaan tiiä mitä:DD

    VastaaPoista
  11. Jooo sellane lahjaideapostaus ehdottomasti, koska mulla ei oo mitään tietoo et mitä ostan mun veljille! :)

    VastaaPoista
  12. oot muuttunu aika paljon jos vertaa sua nyt ja vaikka puol vuotta sitten:/ Olit ennen jotenkin esimerkillisempi ja kiinnostuneempi blogista:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo mutta haloo, ihmiset muuttuu niinkun kuuluukin. Ja tuskin kenenkään elämän tehtävä on näyttää esimerkkiä muille, ihan sama pitääkö blogia vai eikö :D

      Poista
    2. ehkä mä sillon yritin just olla jotenkin niin hyvä esimerkki tai malli muille, oon jotenkin enemmän nyt mä :) ja jos ei pidä, niin sillle ei mahda mitään.. ja komppaan tokaa anoa, ihmiset muuttuuu ja se on normaalia :)

      Poista
  13. voi että oot niin kaunis ♥ tykkään sun silmistä ihan älysti!

    VastaaPoista
  14. Eikö sua häiritse, että sun vanhemmat ja sukulaiset voi täältä blogista kattoa että juot, poltat, säädät poikien kans jne?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi hyvä luoja, Sofia on lukion tokalla luokalla :D Kai sen ikäsenä on jo suotavaa säätää poikien kanssa? Satunnaisen juomisen ja polttamisenkin luulisi useimpien vanhempien ymmärtävän, kun kyseessä kuitenkin on 17-vuotias?

      Poista
    2. ei se häiritse, oon tiedostanut sen mahdollisuuden ja "elän" sen kanssa :D ja toi säätäminen poikien (pojan on parempi) kanssa kuuluu aika monen nuoren elämään, joten uskon että porukat sen ymmärtää :D

      Poista
  15. puhut nykyää vähä pohjanmaanmurteella :D

    VastaaPoista
  16. juu itekki sysään kouluhommat myöhäsee ja sit en teekkää niitä kokopäivänä!!:( ja tee ihmeessä se video jossa kerrot joululahjaideoita ja sun omista joululahjatoiveista! (: ois tosi kiva! ja siitä ulkoasusta, nii ois ihana semmone banneri missä ois 3 kuvaa, reunimmaiset ois jotain luontokuvii esim iha lumen rajasta otettu tarkka kuva jossa näkyis esim auringon nousu tms :) siis jos siellä on ees lunta sen verran että saa hienoja lumi kuvia :DD

    VastaaPoista
  17. joulu meikki tai asu kokonaisuus olisi ihana jos tekis!

    VastaaPoista
  18. apua oot aiva mahottoman kaunis! :') jos itellä on esim huono päivä ja ruppeet kahtommaa sun videoit ni väkisinni alakaapi hymmyilyttää! toivon sulle kaikkee hyvvää!

    VastaaPoista
  19. jouluvideo ja wanhojen tanssi video on molemmat hirmusen kivoja ideoita,odotetaan innolla! :*

    VastaaPoista
  20. Hei mulla tuo sama, että heti ku tuun koulusta kotiin nii ooon aaaaaaaaivan väsyny!!:d ja lukiossa kans ooon.. Se on ihan kamalaaa, koska ei kerkee tekemään mitään ku väsyttää! Keväällä ja kesällä on niiiiiiiiiiin eri meininki onneksi :DD

    VastaaPoista
  21. hei, tiäkkö minkälaiset (rippi)mekot olis ens kesänä muotia? mulla olis rippijuhlat niin minkälainen mekko olis muodikas ja minkä tyylisiä ihmisillä yleensä on rippimekkona?:) minkä värinen sulla oli?:)

    VastaaPoista
  22. 300 videon spessu ois tosi kiva vaik ois vähän myöhässä ;) ja sitten ostosten esittelyä olis kisa katsoa

    VastaaPoista
  23. ei vitsi sä oot vaan paras :D oot ihanan oma ittes ja blogin alkuajoilta asti seuranneena on ollu ihana "kasvaa" sun kanssa (vaikket sä mua tunnekkaan xD) ja huomata et oikeesti maailma vaan muuttuu niin minäkin... :) Sun videoita ei voi kattoo nauramatta, oot ihana päivän piristäjä! Keep going girl <3

    VastaaPoista
  24. Mä oon 11 oon 163cm

    VastaaPoista
  25. Kyllä, talvisempaa ulkoasua :DD

    Ja hei mä niin tiedän ton tunteen, kun väsyttää koulun jälkee ihan hirveesti. Taidan arvata mistä se johtuu, mut en mee ny mitää sanomaa, ku en oo varma asiasta. Mut uskoisin ettei se asia sinun väsymykseesi liity. Toivottavasti sinun väsymyksesi hellittää tuosta. Mulla on ollu väsymystä nyt tän viikon tiistaista asti eikä mun kroppa ole siitä vieläkään selviytynyt täysin. Aamuisin kun pitäs herätä, se on vielä vaikeampaa, kuin normaalisti.

    Mukavaa joulun odotusta sinulle! :)

    VastaaPoista
  26. Tee jo jotain. :( menee hermo ku ain "moiijjj uus jakso starttasi ja sen myötä...." jopas teilläpäi useesti jaksoja alkaa äksdee no joo o ei tarvi postata tää on sun blogi meen lukee jotai muuta.

    VastaaPoista
  27. Koita ny tehä niit postauksii enemmä ku kaks kertaa kuus

    VastaaPoista
  28. Väsymys saattaa johtuu myös raudan puutteesta! Jos on tosi väsynyt ja saamaton olo, niin käy jossain koululääkärillä tarkastuttaa hemoglobiini, ettei ois anemia. Tsemiä sulle, oot ihana! :)

    VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla