torstai 19. joulukuuta 2013

Wanhat ja mielipide niistä

Heisaan,

Wanhathan mä ja moni muu tanssii ensi vuonna, joten aattelin että on ajankohtasta tehä tämmöstä videoo missä vähän höpöttelen aiheesta! :)
Ja ainiin! Mitäs tykkätte uudesta ulkoasusta? Ja kiitos paljon eräälle lukijalleni joka teki bannerin!! :)

        

64 kommenttia:

  1. Mullakin on Wanhat eessä helmikuussa:) Aika paljonha niistä on tullu pulistua mut nyt kun harkat on alkanu ja tanssit lähestyy nii ei enää tunnu nii kauheen ihmeelliseltä. Ehkä sitten kun mekko saapuu;)
    Aattelin että kun sä oot kuitenkin aika tumma ni sulle mun mielestä ehkä kävis myös jotkut vahvat värit(mekkoa tarkoittaen) Ps.sun hiukset on mahtiupeet täs videol!!
    pps. Oon huomannu et oot alkanu vähä päästellä suustas sammakoita,mut hyvä et ees yrität olla kiroilematta. It doesn´t sound very nice:p

    VastaaPoista
  2. Hei!

    Tanssin vanhat viimevuonna ja ootin kans monen tapaan päivää kun kuutanousevaa. Valvottuja tunteja tuli päivän aikana yhteensä yli 24 ja jalkoihin kymmeniä rakkoja, nälkä ja väsymys vaivasi kokopäivän. Mutta silti rankan ja stressaavasta päivästä huolimatta se päivä oli yksi elämäni ihanimpia ja hauskimpia. Tanssiminen oli ihanaa ja tietynlainen huomion saaminen ja laittautumine oli juuri sitä mitä vanhojen päivältä odotinkin. IHANA PRINSESSAPÄIVÄ. Jatkot meni nappiin ja jäljelle jäi toinen toistaan ihanempia muistoja. Näin vuode jälkeenkin jaksan muistella hymyssä suin päivää ja yhä ne tanssitkin sujuu :3 ihanaa vanhojen päivää nauti kaikin siemauksin ja nuku kunnolla edellisenä yönä ja stressaaminen kannattaa jättää muiden huoleksi !!

    VastaaPoista
  3. Huhhhu wanhojen päivä on iha sairaan hikinen! Tanssissa tuli kauheen kuuma ja mekko puristi ku perkele :D Meillä koulussa ainuut tytöt ja pojat ketä ei tanssinu oli lestadiolaiset sekä sitten sellaset "nörtit", joten musta on jotenkin kauheen hassu ajatella ettei teidän koulussa tanssi kaikki, meillä oli kaikki ihan innoissaan tansseista! Ja joo, olihan se aika söpöä kun jotku tytöt olivat käyneet suihkurusketuksessa edellisenä iltana ja tulivat aivan oransseina paikalle.. :) en suosittele

    VastaaPoista
  4. Musta oli tosi kiva, että otit puheeks ton, ettei kaikki tanssi vanhoja. :) Se on kyllä joku kummastus ja siitä tulee usein turhanki iso haloo (mikä ei ehkä ole maailmasta kivoin asia sille, joka tän shown keskelle joutuu :D), koska mun mielestä täytyy myös nähdä se, että ihmisillä on myös omat syynsä jättää tanssit tanssimatta ja joillekin ne voi olla jopa tosi henkilökohtaiset.

    Itse en aikoinaan tanssinut, koska kärsin lukio-ikäisenä pahasta atooppisesta ihottumasta ja mun ihoni oli tosi huonossa kunnossa esim. kaulan, niskan ja selän osalta.. enää ei luojan kiitos tuota ongelmaa ole, mutta tuo iho-ongelma murkasi mun itseluottamukseni silloin täysin, enkä todellakaan tuntenut ajatusta mekkoon pukeutumisesta mitenkään viehättävänä.. ja tästä todellakin tuli haloo ja siksi, että se sellainen outous oli, niin tunsin kyllä oloni tosi ulkopuoliseksi koko kevään tuon jatkuvan hypetyksenkin takia..

    Joten musta otit kantaa tähän hienosti ja annoit varmaan hyvän tsempin meille, jotka eivät tanssi/tanssineet..:)

    VastaaPoista
  5. Mun mekko makso 500e :/ mut se on mittatilaustyö jonka oon ite suunnittellu koska mulla oli hirveet tuskat ku mikään mekko ei ollu oikeen mun näköinen nii päätettiin et saanpahan ainakin jotain mikä on mua. Ja sen voi sit lyhentää ja käyttää juhlamekkona muissakin juhlissa !
    Mekon hinnan takii päätin myös et teen ite tukan ja meikit ku niihinki varmaan sais aika hulluna rahaa uppoo.
    Ja mun pari on mua 20cm mua pidempi niin korot oli aika oletusjuttu, mulla on 8cm korot platolla ja paksulla korolla niin pystyy tanssii tosi hyvin ja tuohan se sitä helpotusta siihen pituuseroon kyllä :)

    VastaaPoista
  6. Tosi hyviä vinkkejä sai videosta ! Oon ite kans tanssimassa wanhat tänä vuonna ja just miettiny et minkälaine meikki ois hyvä, koska tanssiessa tulee kuitenki kuuma nii ei ois kauheen kiva tanssii naama punasena ja meikit pitkin poskia... :D Tykkään muutenki sun blogista, koska oon saman ikänen ja myös lukion tokalla nii postausten aiheet on usein mullekkin ajankohtasii :)

    VastaaPoista
  7. Noi hiukset on uskomattoman ihanat ! Tutoriaalia odotellen :)

    VastaaPoista
  8. Voi herranjumala nuo sun vinkkisi menee ihan metsään. Ei kannata päteä jos ei tiedä mistä puhuu. Ja tiedän että "ne on sun mielipiteitä" niin sanonpahan vaan että mietit luultavasti jälkeenpäin että mitä helvettiä oot selittäny. HOHHOIJAA mikä myötähäpeä koko videon ajan.



    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. miten nää kaikki vinkit muka meni ihan metsään? musta noi oli hyviä vinkkejä vanhojen tanssioille :D en ymmärrä sua

      Poista
    2. tosi rakentavaa tulla kommentoimaa tommosta, ku et perustele yhtää et missä menee vinkit metsää :-D

      Poista
    3. Et yhtään perustele, miksi vinkit menevät metsään:D Ei sinunkaan kannata tuollaisesta päteä, jos et edes perustele väitettäsi..

      Poista
    4. sanot ettei kannata pitää liian suuria odotuksia wanhojen suhteen, mutta sä näytät olevan suunnitellut jo kaiken, voin kertoo ettei puoletkaan noista mee niinku sä oot suunnitellu! ja toi ku puhut varjostuksista ".niiku mulla nyt on tässä nenänpielessä" huoh luulet olevas niin täydellinen ettei kukaan vois olla sua parempi! herää nainen! ja sit tää ku sanot että et tykkää jos on ripset ja kynnet ja kaikki mut sit ite sanot et joo laitan kynnet ja tupsuripset.. HUOH HERÄÄ NYT OIKEESTI

      Poista
    5. En tajua.Noi vinkithän on hyviä.

      Poista
  9. Väärin kaikille ei löydy paria... Meijä koulu kans tyttöpainotteinen ja kappas yksi poika jäi ilman paria? Kaikki yritti auttaa sitä, mutta se joutuki juontamaan.

    VastaaPoista
  10. Ootko oikeesti noi epävarma kertoman omia mielipiteitäs ku kokoajan vakuuttelet "älkää ottako itteenne, nää on vaan miun mielipiteitä, en haluu haukkuu ketään".. Ja ne hiukset, jätä ne rauhaan .__.'' Ja lopeta tuon englannin puhuminen, huh huh, mee kielikurssille?
    Ja siniseen mekkoon ei todellakaan kävis ruskeen häilähtävä luomiväri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sofia varmaa hokee tota siks niin paljon koska jengi oikeesti on niin idioottia, et ne ottaa itteesä mitä typerimmistä asioista ja alkaa vineemään aina jotain shaibaa

      Poista
  11. Aikamoinen postaus. Sulle on tullut tavaksi viljellä jatkuvasti englanninkielisiä fraaseja (anyhow jne.) ja se ainakin itseäni häiritsee. Katsoessa tulee sellainen olo, että haluat päteä, eikä myötähäpeäkäään ole kaukana.. Kengistä olen kanssasi eri mieltä. Korkokengät on nimenomaan tanssimiseen. Ne luovat ryhtiä ja mahdollistavat oikean tanssiasennon. Tämän vuoksi kilpatanssijat tanssivat aina korkkereissa.
    Tsemppiä tanssiharjoituksiin!

    VastaaPoista
  12. miten sä aattelit teipata ne balleriinat jalkaan tai millä systeemillä? :)

    VastaaPoista
  13. Ois kivempi ehkä jos et kiroilisi videolla. Ymmärrän kyllä jos joskus lipsahtaa, mutta yrittäisit:) olen huomannut tämän vasta nyt. Mut tosi kiva toi just ku kerroit ettei kaikki tanssi wanhoja, koska ite en aijo tanssii ja mietin just et jos siitä tulee kauhee haloo.

    VastaaPoista
  14. ihana postaus!! mulla on itekkin Wanhat edessä joten tää video osui just kohalleen;) ja tosi hyviä vinkkejä , mun täytyy hyödyntää niitä koska mulla ei oo ite mitään hakuakaan meikistä ja hiuksista:))) mekko on onneks hankittu. oon ite niin aikaan saamaton et en jaksa kattoo mitään asuun ja meikkiin liittyvää joten se on vähän jääny...en ymmärrä kun ope laitto mun pariks mua 10 cm lyhyemmän pojan! ja mulla on vielä 5 cm korot siinä. oon niissä koroissa n. 170 ja se poika nooin..155!! on tosi vaikee tanssii niin lyhyen pojan kanssa ja sen pojan on varmaan vaikee tansii munkin kanssa ku on sitä niin paljon pidempi. en ymmärrä miks opet on niin sokeita pituuserojen suhteen !!

    VastaaPoista
  15. mitäköhän sä mahdat ano selittää, mulle tuli ainaki myötähäpeää sun puolesta:D

    VastaaPoista
  16. Älä änge tota englantia suomen sekaa kuullostaa tyhmält!

    VastaaPoista
  17. Itse en aijo tanssia, enkä ole koskaan pitänyt wanhojen tanssimista itsestäänselvyytenä kun menee lukioon. Toisaalta olis kiva tanssia, mutta mulla on siihen useampikin syy miksi en tanssi.

    1. Mulla ei ole rytmitajua enkä ole koskaan oikein pitänyt tanssimisesta
    2. Olen melko (tosi) pitkä, enkä haluu olla tanssien huomion keskipisteenä kömpelönä lipputankona
    3. Ei ole paria, enkä halua, että ketään pakotetaan mun pariksi
    4. Raha
    5. Vaikea kuvitella että musta saisi siedettävän näköistä
    6. Toisaalta haluan olla "vastavoimana" tälle nykypäivänä niin ulkonäkökeskeiseksi muuttuneelle naurettavalle hömpötykselle

    Tässä mun syitä ja muutama jäi vielä mainitsemattakin. Toivottavasti sulla menee kaikki nappiin!! :)

    VastaaPoista
  18. Mikä on kakkospari? :) Hyvää joulua!! + oot tooosi kaunis :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ^ joo anon kanssa samaa mietin... nimimerkillä en oo lukio käynyt. :D

      Poista
    2. jos pareja ei riitä niin esim. tyttöpainotteisessa lukiossa pojalla on kaksi paria, joiden kanssa se tanssii, eli aina vaihtuu :)

      Poista
  19. Sofia!! oon seurannu täs sua nyt vuoden verran ja seuraan päivittäin monia blogeja ja tä on ehdottomasti yks mun lemppareista ku aina sun videoissa kerrot sun vinkkejä ja sun videot on nii kivan rentoja!! et ei oo semmosta "noni nyt moro kannattaa käyttää mustaa ripsiväriä vanhoissa", et jatka samaan malliiin just noin äläkä kuuntele muita... mut oon ehdottomasti sun kans samaa mieltä esim noista kengistä, koska ite oon aika pitkä (172cm) ni haluun tanssia baltsuilla koska vaa tuntuu nii paremmalta ja mun mielest se ois muutenki jotenki hirvee epämukavaa tanssii vanhoissa korkkareilla ku niit ei kummiskaan näy!! mut joo kiiiitos vinkeistä oot super ihana tyttö!! jatka samaa malliin :)

    VastaaPoista
  20. Mä en aio tanssia wanhoja, yksinkertasesti ei kiinnosta ja siin menee niin paljon rahaa nii käytän sen mieluummin johonkin järkevämpään kun tuhlaisin sen vaan yhteen päivään. Useat on ollu ihmeissään kun oon kertonu ja sanoo kaikkee et "sua kaduttaa sit myöhemmin" ja päläpälä mut enpä usko ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse en tanssinut vanhoja kun oli mahdollisuus, ei kaduttanut silloin eikä kaduta vieläkään :) Niin paljon muitakin hienompia tilaisuuksia tullut :) Enemmän kavereitani kadutti kalliit mekot mitkä vieläkin ovat tilaisuuden jälkeen käyttämättöminä vaatekaapin nurkissa.

      Poista
  21. mulla on vielä pari perus vinkkiä wanoihin liittyen, jotka koin hyviks viime vuonna! :)

    Eli kannattaa ottaa jotain nopeeta välipalaa mukaan(protskupatukka, siisti hedelmä ym), jos tanssikertoja on enemmän kun 1 tai alkaa vaikka heikottaa väliajalla. Itelleni tuli ainakin ihan kauhea nälkä koska tanssittiin 5 eri paikassa ja ruoka oli aika lopussa.

    Vesipullo kannattaa olla, jossain välissä tulee kauhee jano(sisällä kuuma+tanssii kokoajan= super kuuma) ja ei oo kiva alkaa juomaan suoraa kraanasta

    laastareita + rakkolaastareita. Vaikka kengät olis harkoissa mukana ja ne ei sillon painaisi niin pitkän päivän aikana jalat turpoo ja kengät saattaa alkaa painamaan. Ite laitoin jo aamulla rakkolaastarit kantapäihin niin vältyin rakoilta ja oli mukava tanssia. laastareta voi tarvita muuten vaan ja meillä ainakin parilla mekko hierti ihoa, joten laastareille oli sillon käyttöä.

    VastaaPoista
  22. 2 kertaa wanhat tanssinu tyttö21. joulukuuta 2013 klo 17.46

    Kannattaa tanssia tosiaan kengillä, joissa on oikeesti vähän korkoo! Se oikeesti nostattaa ryhtiä ja ne kengät NÄKYYY sieltä mekon alta uskokaa tai älkää! :)

    VastaaPoista
  23. Tosta korkkarijutusta, meillä ainaki opettajat sano koulussa et nimenomaan kannattaa tanssia (sopivankorkeissa) korkokengissä koska sillon se tanssiminen on helpompaa ja jotenki luonnollisempaa:)

    VastaaPoista
  24. ihanan joulune tää ulkoasu ja muutenki hieno banneri! :) mutta ois kans hyvä jos vaihtasit ton sun iän tuolla esittelytekstissä :)

    VastaaPoista
  25. Moi! Hauska kuulla vähän toisenlaista mielipidettä vanhoista, sillä oon ite kanssa tanssimassa nyt ja mulle toi päivä ainakin merkitsee tosi paljon! Sehän on just parasta ku kerranki luvan kanssa saa tuhlata rahaa oikeen kunnolla oman kauneuden ja hyvinvoinnin eteen ja oma vanhojen päivähän on vaan kerran elämässä ni sillon pitää nauttia ja panostaa oikeen kunnolla! Tällä nyt en kuitenkaan tarkota mitään yli panostamista just suihkurusketuksia yms. mutta kyllä mulla itellä tulee helposti kulumaan tohon päivään melkeen toista tuhatta euroa, vaikken siis todellakaan mitään rusketuksia ja rakennekynsiä ja himo räpsyripsiä mene ottamaankaan(:

    Tykkäsin tän videon aiheesta tosi paljon, mutten jotenkin ollut intona tohon tyyliin millä sä itse puhuit. Vaikka sanoit, että kaikki on vain sun omaa mielipidettä, eikä kenenkään pidä ottaa itteensä niin kyllä mulle itelle ainakin tuli vähän sellanen olo, että vähän niinkuin tyrmäät ja haukut mm. sitä että laittaa samaa sävyä meikkiin kuin oma mekko on. Pienoinen varovaisuus omissa sanoissa ei ole koskaan pahitteeksi! Ja tämä ihan vain rakentavana kommenttina eikä haukkumisena, sillä uskon etten ole tämän ajatuksen kanssa yksin:) Kiroilun voisi myös jättää näistä videoista pois, vaikka niitä muualla käyttäisikin, se on vain kohteliasta ja tekee videosta mukavamman katsoa.

    Hyviä treenejä ja itse vanhojen päivää sulle, muista pitää hauskaa ja turha stressi poissa, niin täälläkin!(:

    VastaaPoista
  26. Voitko tehä sitten joululahjojen esittelyn videolla?

    VastaaPoista
  27. Mikset leikkaa noit turhii kohtii pois sun videoistas?

    VastaaPoista
  28. Ei varmaan tarvi laihistaa, vaikka oiskin mahasta tiukka mekko jos ei vain ole läski...

    VastaaPoista
  29. Vanhojen tanssit jäi välistä, koska koin ne liian pinnalliseksi ja en ymmärtänyt mitä hienoa siinä on. Muutenkin on rahaa vähän, eikä ole varaa ostaa mekkoa, jota käytetään kerran.
    Tunsin kauheaa myötähäpeää, kun katsoin koululaisiani tanssimassa.

    VastaaPoista
  30. Pakko tulla nyt kommentoimaan tohon meikki juttuun! Wanhoissa ei todellakaan kannata laittaa kevyttä silmämeikkiä! Se on sama asia kuin et laittaisi mitään. Kun tanssit meikin olisi tarkoitus näkyä, joten silmä meikissä ja korostuksissa kannattaa liioitella! Itse kävin ihan maskeeraajalla joka sanoi heti ettei edes suostu meikkaamaan kevyesti! Meikin täytyy olla niin sanottu esiintymis meikki että se oikeasti näkyy ! En tarkoita että se pitäisi näkyä kilometrien päähän. Mutta normaali meikki hieman liioitellusti ja että värit näkyvät !

    VastaaPoista
  31. Oon lukion kakosella ja en tanssi! Pääsyy varmaa se että oon vanhoillislestadiolainen eikä meillä oo tapana tanssia. Eikä se mua haittaa, ei oo missää vaiheessa tuntunu että haluisin ees tanssia.. enkä siis osaa, liika hössötysjuhla mun makuun ja käytän rahat mieluummi vaikka ulkomaanmatkaan :D mutta siis onha se varmasti huippu päivä monille ja ei mulla sitä mitää vastaa oo :) hyviä tansseja sulle ja kaikille jotka tanssii!

    VastaaPoista
  32. Oot naurettava... T kalu-abi

    VastaaPoista
  33. joululahjojen esittely videoo?:)

    VastaaPoista
  34. Itse tanssineena tiedän muutaman jutun mitä kannattaa ja mitä ei kannata tehdä.
    Ei missään nimessä kannata teipata kenkiä jalkoihin kiinni, jalat turpoaa päivän aikana sekä jalat näkyvät mekon alta! Etkä varmastikkaan halua pitää kenkiä kokoaikaa jalassa...Silmämeikistä sekä meikkipohjasta kannattaa tehdä melko vahva, sillä tiloissa missä tanssitaan on yleensä kirkkaat valot, ja jos meikki on hailakka saa se naaman näyttämään todella kalpealta! Lisäksi hyviin tapoihin kuuluu että ainakin 1/3 osa hiuksista on pidettävä kiinni.

    VastaaPoista
  35. Sun postaustahti on uskomaton.. lopeta koko blogi..

    VastaaPoista
  36. Oot iha surkee bloggaaja ku teet kuukaudes ehkä max. 2 postausta. Lopeta tää sun blogis jos sul ei oo aikaa kirjottaa tänne. Ei ihme, et menetät sun blogis lukioit -.-

    VastaaPoista
  37. Voi miten ihana jälleen kerran tämä video! Oot aivan mahtava! :)
    http://jennariikkas.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  38. Voisitko tehdä joululahjavideon? :)

    VastaaPoista
  39. Oot paskin bloggaaja XD tää on niin naurettava tahti postata lopeta koko paska.

    VastaaPoista
  40. sofias day ? tuleeko se joululomalla niiku sanoit askissa,nykyään sanot eri asioita ja lupailet kaikenmaailman videoita muttta kumminkaan niitä ei ikinä tule ? aamurutiinien päivitystäkin olet luvannut jo aika kauan askissa olet siitä sanonut,no eipä näy minkäänlaista videota ? :Dmuttaah ymmärrän kyllä täysin että sulla on muutakin elämää mutta itsehhän olet blogin perustanut ja lupaillut tehdä videoita niin mielestäni sinun kannattaisi myös oppia pitämään lupauksesi!?

    VastaaPoista
  41. nyt voisit hyvi blogata lomal ku sul o aikaa, mut ei.. lopeta tää blogi, iha surkee. en tiiä ketään huonompaa bloggaajaa ku sä -.-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kaikilla, niinkuin itsellänikin on lomalla vähemmän aikaa... Pitää nähdä kavereita ja bilettää:D ei kaikkea aikaa voi tuhlata blogiin

      Poista
    2. Miks sit luet tätä??

      Poista
  42. yrittäisit oikeest tehä useemmi postauksii, mut tuskin ees yrität ! ei sua voi sanoo enää bloggaajaks..

    VastaaPoista
  43. Sofia, sinä olet jumalaisen kaunis tummine hiuksinesi ♥ ja kun olet naisen kokoinen (siis175cm) , olen muuten saman mittainen.... ♥ Osaat kertoa asioista asiallisen rennosti ja et enää jännitä Sinussa on myös kaksi ihanaa piirrettä joista pidän erikoisesti, rinnat, sinun ihanan isot ja epäilemättä hyvän tuntuiset rintasi. Ex-tyttöni joskus kyllästyi kun tykkäsin joka kerta lähellä ollessa hyväillä tissejä ;D. Juuh, ja kiva blogisi on myös, luen aina rauhassa. Kivaa vuodenvaihdetta ja alkavaa vuotta 2014 :)

    VastaaPoista
  44. Hei vastaa pliis sofia!:) Ootko löytäny enää mistään niitä sparesource rasvoja? :o

    VastaaPoista
  45. Itte tanssin kolme vuotta sitten omat wanhani, ja silloin se päivä tuntui ihan mahtavalta ja ihanalta! Vaikka tein itse meikin ja hiukset, tunsin itseni tosi kauniiksi ja prinsessaksi. Nyt sitten taas kun ajattelee, niin kyllä tuntuu hassulta ja hölmöltä, että kuinka paljon siltä päivältä odotti. :D Yksi juttu, mitä mä en wanhoissa tajua, on mekon OSTO. Kuten sanoit, suurin osa käyttää mekkoa vain sen kerran, joten itse koin paljon käytännöllisemmäksi (ja halvemmaksi) vuokrata mekon. Ostettuna mekkoni olisi ollut hieman yli 800€, viikoksi vuokrattuna taisi olla 250€ luokkaa.

    Ihanaa wanhojen päivää sinulle! :)

    VastaaPoista
  46. Lopeta tää paska blogi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos ei kiinnosta ni älä sit lue tätä

      Poista
  47. Tee uus joululahjapostaus- videoo!! oot myös super nätti ja yks lempi bloggaajista!

    VastaaPoista
  48. NYT NIITÄ POSTAUKSIA JA HETI!

    VastaaPoista
  49. Koska aiot vaihaa tonne sivuun et ,et oo enää The soffeeliini youtubessa?

    VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla