maanantai 30. syyskuuta 2013

Natalie

Moikkaa,

Anteeksi kun musta ei oo kuulunut vähään aikaan! Jotkut miettii, että mua ei enää kiinnosta koko blogi, ja että olis parempi lopettaa koko homma. Eieieiei, nyt tällä kyseisellä hetkellä ei vaan ole ollut intoa kirjotella, mutta ei se sitä tarkota, että koko hommaa olisin lopettamassa :) Ja yhä jaksaa ihmetyttää se, että sen takia koska mulla on reilu 5000 lukijaa, mulla on joku velvollisuus olla tänne koko ajan kirjottelemassa. En mä ole niitä lukijoita tänne hankkinut, enkä ketään velvoittaut lukemaan. Oma käsitykseni on se, että jos olet liitynyt jonkun blogin lukijaksi, ilmeisesti pidät kyseisestä blogista, ja olet valmis odottamaan postauksia. Correct if im wrong.
Ja tiedän, että teitä joitain ärsyttää nämä kun _aina_ mä valitan lukijoista jotain tai bloggaustahdista, tai teitä jotain ärsyttää nää kuulumispostaukset, "tulis sitten kunnon postauksia, eikä tollasia lyhyitä huonoja postauksia". Nokun karu tosia-asia on se, etten voi kaikkia miellytää. Ja blogin kirjottajahan olen minä, joten omaan siis päätövallan siitä, mitä blogissa on ja kuinka usein :) Ah, kiitos! Ootte lukijat kumminkin mulle tosi tärkeitä, ja arvostan teitä jotka jaksatte odottaa postauksia, oli ne sitten millasia tahansa :)
Mulle ei oo oikein tapahtunut mitään erikoista tän kahen viikon aikana.. :D Koeviikkoa pukkaa, ja tänään sain vaikeimman kokeen, eli matikan alta pois! Onneksi. Vaikkei se kovin hyvin mennytkään niin saimpahan sen pois päiväjärjestyksestä. Vielä on jäljellä yh, enkku ja äikkä. Hirmusta stressiä ei ole, kaikista noista selviää lukemalla! :) Tulikin mieleen, että monet kyseli ystävälliseen sävyyn viimepostaukseen, että "mikä se helvetin joustava filosofia on?" No se helvetin joustava filosofia tarkoittaa sitä, että jos päätän sen kirjoittaa on mulla siihen tarvittavat kurssit, mutta voin myös olla sen kirjoittamatta. Totta kai päätös pitää olla tehtynä, kun ilmottaudutaan ylppäreihin.

Tän viikon torstaina on mun synttärit!! Tilasin nellyltä ihanan mekon, näätte sen sitten kun vaikkapa Emmi tai Petra ottaa kuvia :)  Perjantaina pidän tyttöjen iltaa meillä; leffaa ja hyvää ruokaa. Lauantaina sitten vähän kempaloa isommalla porukalla! :)

Syyslomakin on ihan kohta!! :-) Haluisin mennä Tampereelle jos se on vain noille serkkusille OK. Aattelin katella sitten wanhoihin mekkoa, ties vaikka löytyiskin! (Parasta ois ettei tuu kiirus...)

Eikai mulla muuta asiaa! Onnea abeille kun kirjotukset on ohi, tsemppiä lukiolaisille koeviikkoon ja tsemppiä amiksille koulunkäyntiin! :) Hyvää alkavaa viikkoa siis tasapuolisesti kaikille!



68 kommenttia:

  1. et arvaakkaa miten ilonen tunne oli ku näin et oot tehny postauksen 5sekuntia sitten ja et pääsen heti lukemaan sen ! :) ja onnee etukäteen, sulla on ihana blogi ja oot tosi kaunis <3

    VastaaPoista
  2. Jos katot tampereelta mekkoa mee Pispalan Zazabellaan! Kierrettiin koko Tampere ja siellä oli paaaaaaljon mekkoja tosi nättejä The Cloth House Metson lähellä on kans tosi hyvä !:)

    VastaaPoista
  3. Hei Sofia. Mä ainakin jaksan odotella postauksiasi vaik en vaki-lukija olekaan. Käyn silloin tällöin vilkaisemassa näitä parhaita:) Ja kuten sanoit, Sinä olet tämän blogi(laivan) kippari ja ajat sen esille silloin kun tahdot ja omilla asioilla täytettynä, jos noin havainnollistaa. Uskon myös että oikeat lukijat ymmärtää kiireen ja sen että on koulut ja se vie aikaa + muukin sosiaalinen elämä, postauksia tulee kun on siihen aikaa :) Oot kaunis kuvissa ja Hyvää Syntymäpäivää näin ennakkoon kun oli mahdollisuus se nyt kertoa <3

    VastaaPoista
  4. Oletko ollut tyytyväinen kameraasi ? Olen itse hankkimassa tuota ja haluaisin kuulla mielipiteesi : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oon ollut!:) helppokäyttöinen ja plussaa videokuva mahdollisuudesta!

      Poista
  5. Jos oot menossa Tampereelle, kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa Koskikeskuksen Leimuska-liikkeessa vanhojen mekkoja. Tosi upea valikoima ja kohtuu hintaisia mekkoja!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. laitan korvan taakse ehottomasti!:> kiitos vinkistä!

      Poista
    2. ite löysin oman pukuni kekäleestä! et sielki kandee ehdottomasti käydä!:) ja just koskaris yläkerta, siel on useempi pukuliike:)

      Poista
  6. Niin, joustava tarkoittaa siis ylimääräistä, en oo ennen joustava sanaa kuullu käytettävän. Pakolliset ja ylimääräiset yo kokeet...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. täytyypä mennä sitten koulumme opolle sanomaan että se on "ylimääränen" EI "joustava" :DDD give me a break

      Poista
    2. Onhan se yhtälailla joustavaa kuin ylimääräistäkin. Siinä on j o u s t o varaa.... pilkunnussijat on jees ja anonyymit. ;)

      Poista
  7. Moi Sofia,

    Oon lukenut sun blogia reilusti yli vuoden ja on ollut kiva seurata sun kasvutarinaa lapsekkaasta teinistä kohti nuorta aikuista. Elämäsi seuraaminen kirjoitustesi ja videoittesi kautta on ollut mielenkiintoista ja avartanut varmasti monelle (minun lisäksi) jo koulunsa päättäneelle millaista arkea nuoren elämä nykyään on. Kiitos siitä. :)

    Pienen muistutuksen sanasen olen tahtonut sinulle kuitenkin jo jonkin aikaa sanoa niin bloggaajana kuin monien blogien seuraajana. Yleisesti blogisi kommentit (tai ainakin ne mitkä päätät julkaista) ovat positiivisia, negatiivista palautetta tulee aina ja se kannattaa jättää omaan arvoonsa, mutta toki rakentavasta kritiikistä voi jotakin oppiakin. Kuten sanoit, kirjoitustahdin määräät sinä itse, sillä tämä on sinun blogisi ja blogin pitäminen jos mikä on itsekeskeistä puuhaa. Monet lukijoitasi jaksavat kyllä odottaa postauksia, mutta se, että nostat nämä postausten perään kyselijät niin usein kirjoitustesi aiheeksi on mielestäni tarpeetonta. Etenkin kun postaaminen ei ole sinulle päivittäistä toivoisin, että keskittyisit positiivisempiin asioihin. Suurin osa lukijoistasi on kuitenkin varmasti fiksua porukkaa ja tylyttäminen ei ole mielestäni oikea tapa ratkoa tätä kommenttiosastolla vellovaa aihetta. Jos tuntuu siltä, että liika kysely ahdistaa, älä julkaise kyselykommentteja, ehkä sillä tilanteen saisi rauhoitettua.

    Toivottavasti ymmärrät viestini pointin. :) On muuten hienoa, että osaat priorisoida koulun blogin edelle, sillä kun tulevaisuudessa huima merkitys. Joten tsemppiä blogisi pitoon ja opiskeluihisi. Ehkäpä uskaltaudun joskus toistekin kommentoimaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moips!:)
      Kiitos itsellesi, että oot viihtynyt blogini parissa niinkin kauan!:)
      Ja kiitos rakentavasta kommentista, tämmöstä lisää! Ymmärsin hyvin pointin, ja laitan korvan taakse!
      Kiitos paljon, sitä tarvitaan! Ja uskaltaudu vain! :)
      Hyvää syksyn jatkoa!

      Poista
  8. teethän sit vanhojentansseista pitkänpostauksen? ;)

    VastaaPoista
  9. Näinkö oikein kun kävelit eilen ihan nuutuneena hämeenlinnassa meikittömänä? :D olit niin suloisen, mutta väsyneen näköinen!

    VastaaPoista
  10. Mullaki on synttärit torstaina! :D Mutta olen eri vuonna syntyny ku sä.

    Pidä mukavat synttärit :)

    VastaaPoista
  11. Jätä vaan noi selittelyt pois? Ei kai sun tarvi kenellekkään tekemisiäs netissä kertoa ja rasittaa lukea ainaisia "sori ku en oo postannu ku koulussa painan 10 kurssii päällekkäin, sairastuin syöpään ja äiti kuoli" selityksiä joka blogis :D Vaikka varmaan tulee sellanen fiilis et pitää jotaki sanoa ku kaikki kyselee miksei tuu postausta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no kun mulla juuri se fiilis, ja haluan selventää ihmisille :) tää blogi on kumminkin niiin hyvä vaikuttamisen keino, niin aijon käyttää sitä myös

      Poista
  12. oh oot laihtunut!!

    VastaaPoista
  13. ihanan syksynen tää uus ulkoasu ♥ voitko tehä joskus jonkun kokkausvideon, niinku teit joskus kanapiirakasta vuonna 2012? :D

    VastaaPoista
  14. Mielestäni tämmöset lyhyet postaukset on justiin hyviä ja tuun aina hyvälle tuulelle siitä, kun jaksat tsempata kaikkia koulussa käyviä.

    VastaaPoista
  15. Ihanaa kun teit postausta, ootin ihan sairaan pitkään:) Oot tosi kaunis ja kadehdin sun hiuksia:) Voisitko tehtä jossain vaiheessa vaikka ostosten esittely videota?

    VastaaPoista
  16. ooot ihana mullakin on blogi http://niamylife.blogspot.fi/
    oot paras :)):):):):)::):):):)

    VastaaPoista
  17. Kiva postaus ja nätti sofiaaa♥

    VastaaPoista
  18. Mullakin on kohta synttärit ja aattelin mennä syyslomalla Tampereelle :D No ei siinä.

    VastaaPoista
  19. voisitko tehä tosta meikistä mikä sul on tossa, nii tuton? näytti niin ihanalta meikiltä! ♥

    VastaaPoista
  20. Mistä nää sun otsikot tulee? :D

    VastaaPoista
  21. Tulin postauksesta hyväle mielele, niinkö aina :) Olet ihana, ko uskallat olla oma ittesti! Tsemiä opiskeluun sullekki!

    VastaaPoista
  22. Hei! Toivottavasti jaksat lukea kommenttini..

    Näin ihan alkuun, onnittelut jo tulevista synttäreistä! :) Mutta asianani oli, että älä todellakaan bloggaa sillä periaatteella, että "omg lukijat sekoo pakko kälistä jotain". On ihan ymmärrettävää, että sulla ei oo enää niin paljon aikaa bloggailla kui ennen, lukio vie paljon aikaa ja samalla pitäisi myös ehtiä muutenkin elämään.

    Toiset täällä kitisee postausvauhdista, toiset paskasta laadusta. Mä ainakin jaksan odottaa sun postauksia, oon aina tykännyt sun blogista. Mutta siinä olen samaa mieltä, että taso on alkanut laskemaan. Siksipä mulla ois sulle pieni ehdotus. Älä stressaa itseäsi sillä, että postauksia tulee harvoin ja sun on pakko vaan nopeasti värkätä jotain, ettei kaikki hermostu odotteluun. Käytä ennemmin se aika siihen, että suunnittelet postauksia vähän enemmän ja keskityt niiden monipuolisuuteen ja tasoon. Eli tee niin kuin ''osissa'', ettei tarvitse älyttömiä aikoja käyttää hyvän postauksen tekemiseen kerralla ja sitten et loppujen lopuksi ehdi tekemään niitä ollenkaan. Minusta ainakin olisi kivempi, että vaikka postauksia tulisi harvoin, ne olisi mielenkiintoisia. Tokihan välillä sitten vois olla vähän niitä ''turhempia'', jos ei yksinkertaisesti keksi yhtään mitään. Oot kuitenkin blogannut jo niin kauan että väkisinhän ne ideat välillä alkaa loppumaan.

    Tämmönen on mun mielipide. Mutta siinä sä olet ihan oikeassa, että tää on sun blogi ja sä päätät mitä tänne laitat ja kuinka usein, eikä siihen oikeastaan ole kellään mitään sanomista. Ethän tosiaan oo pakottanut ketään tänne lukijaksi. Mutta ajattelin antaa tämmöisen näkökulman, minä en ainakaan halua että alat stressamaan liikaa jonkun blogin takia! :) Enkä aio lopettaa blogisi lukemista, vaikka et enää jaksaiskaan/ehtiskään panostaa yhtä paljon kuin ennen.

    Eipä kait mulla enää tähän lisättävää, vietä kivat synttärit!

    ~ Veronika

    VastaaPoista
  23. Mulla on maanantaina synttärit, mut en vietä/ en paljoo välitä niistä :D

    VastaaPoista
  24. Aina niin nätti Sofia (:
    Mun piti kysyy että mistä sun postauksien otsikot tulee? :D

    VastaaPoista
  25. Tykkään sun blogista tosi paljon ja oot tosi nätti !! :) Tykkäätkö 1D:stä? <3

    VastaaPoista
  26. Mua pisti silmää, että tää postaus on kirjotettu jotenki paljon selkeemmin tai siis helppolukusemmin :) en tiiä onks se jotai mun iha omaa kuvitelmaa vai onks toi oikeesti helppolukusempaa :D mut sehän on vaa hyvä juttu! onneks olkoon ja pidä hauskat kemut ;)

    VastaaPoista
  27. Oot Sofia tosi kaunis ja oon niin kateellinen sun hiuksille kun ne on niin pitkät ja ihanat <3 Älä vaan lopeta blogia ja videoitten tekoa,koska mä niin tykkään lukee sun blogia ja kattoo sun videoita.Oon sut pari kertaa nähny Hämeenlinnassa,kerran sun kavereitten kanssa mut en viittyny tulla sanoon moikka (: Onnee kokeisiin!

    VastaaPoista
  28. minkä ikänen muute sun veli on? :DD

    VastaaPoista
  29. Oot niin ihana persoona <3 Oot tosi hyvä täs bloggailus :D♥

    VastaaPoista
  30. Tosi kiva postaus ja olet aina niin kaunis! :)
    www.beautifulwayviivi.blogspot.fi

    VastaaPoista
  31. Etkös täyttäny 17? Vaihatko ton sivussa olevan tekstin, siinä lukee 16.

    VastaaPoista
  32. Hei muuten voisitko käydä vilkaisemassa ja kommentoimassa jotain pientä minun blogiin?

    http://rakkaudellatuuli.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  33. Hyvää syntymäpäivää ja onnea! :) <3

    VastaaPoista
  34. Mukava postaus!:) Meillä on ollu kakspäivää koeviikkoo ja oon jo ihan loman tarpeessa! Onneks kohta syysloma ja pääsee rentoutumaan etelän aurinkoon<3 Voiisitko tehä enemmän asupostauksia?:)

    VastaaPoista
  35. Hyvää syntymäpäivää Sofia! Oot mun _lempibloggaaja_ ja tuut aina olemaan :* Laitoin sulle keväällä viestiä mua koskevasta koulukiusaamisesta joka alkoi jo ennen koulujen alkua. Sitä kesti 8,5 vuotta, mutta SUN antamien vinkkien avulla mua ei enää kiusata yhtään, ja mun kaveripiiriin kuuluu lähes kaikki mun luokkalaiset! Halusin siis kertoa sulle että oot auttanut mut koulukiusaamisen yli, ja rohkaissut mua olemaan omaitseni, oli tilanne mikä tahansa.

    KIITOS kaikesta avusta koulukiusaamista vastaan, blogistasi, videoistasi ja positiivisuudestasi !

    Oot mulle tosi iso esikuva <3

    VastaaPoista
  36. Kiva blogi ja oot tosi kaunis!
    life-is-uphills-and-downs.blogspot.fi (blogi vielä kesken)

    VastaaPoista
  37. Paljon onnea Sofia! <3

    VastaaPoista
  38. mistä toi villapaita on?:)oot super nätti!

    VastaaPoista
  39. Hyvää syntymäpäivää Sofia!!! Sun videot on niin parhaita. En jaksa seurata kenenkään muun blogia & videoita kun sun. ne on vaan niin hyviä. ja sun blogi....se on paras♥♥




    ps oot ihana ja nätti♥♥

    VastaaPoista
  40. Paljon onnee sofia <3<3 Mä ainakin arvostan pienintäkin postausta. Ja jaksan oottaa koska se ei hyödytä mitään jos alkaa kinuaan.. Oot TOSI ihana!
    Edellisen postauksen kuvia kun kattoo niin susta tuli malli ;)

    VastaaPoista
  41. Teet postauksii tosi harvoin :(

    VastaaPoista

Vain asiallisia kommentteja! :) Kiitos!
Kamera on Nikon d3100
Olen 175 cm pitkä
Käyn salilla nimeltä Kuntokeidas
Muokkaan videoitani Windows Movie makerilla
Videokamerani on JVC everio
Muokkaan kuviani Windowsin ohjelmalla
Bannerin teen paintilla